![]() |
#32 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ciuszki i akcesoria od Nightmare, wcale nie takie koszmarne ;)
Dokladka
![]() *Czerwona bluzeczka w stylu chinskim, z dekoltem, apinana z boku na suwaczek. Rozmiar S. Stan bdb. *Blekitna bluzeczka z Felixem. Romiar S. Firma Butik. Stan bdb. *Czarna bluzeczka bialym napisem. Rozmiar S. Firma Butik. Stan bdb. *Czerwona luzniejsza bluzeczka z bialym nadrukiem. Rozmiar S. Firma H&M. Stan bdb. *Zielona boxerka. Rozmiar S. Firma Terranova. Stan bdb. *Zolta boxerka. Rozmiar S. Firma Terranova. Stan bdb. Edytowane przez nightmare84 Czas edycji: 2007-09-25 o 10:11 Powód: dokladka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Wtajemniczenie
|
*Czarna bluzeczka z czerwonymi lamowkami. Rozmiar S. Firma Diverse. Stan db+.
*Bluzeczka w kolorze wyblaklym czerwonym z bzowymi lamowkami. Rozmiar S/M. Firma Diverse. Stan bdb. *Biala ogromna torebka z niebieskimi nadrukami. Firma Butik. Stan bdb. Oddam za cos fajnego ![]() *Niebiesko-biala bluzeczka z rekawem 3/4. Rozmiar 38. Firma H&M. Stan bdb. *Czerwono-szara bluzeczka z rekawem 3/4. Romiar 38. Firma H&M. Stan bdb. *Boxerka w moro. Rozmiar S/M. New Yorker. Stan bdb. Edytowane przez nightmare84 Czas edycji: 2007-09-25 o 10:14 Powód: dokladka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Rozeznanie
|
interesuje mnie torba z drewnianym uchwytem w paski
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Wtajemniczenie
|
Dokladka
![]() Spodniczki: *Plisowana kopertowa mini (na zdjeciu tyl, z przodu gladka). Rozmiar S/M. Firma Cropp Town. Stan bdb. *Kopertowa spodniczka przed kolano. Rozmiar S/M. Firma Jackpot. Stan bdb. *Dopasowana olowkowa spodnica za kolan, z glebokimi rozporkami po bokach. Rozmiar S/M. Firma Zara. Stan bdb. Edytowane przez nightmare84 Czas edycji: 2007-09-25 o 17:15 Powód: usuniecie przedmiotu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Wtajemniczenie
|
Dokladka
![]() *Miodowa bluzeczka z dlugim rekawem. Rozmiar S. Firma Ravel. Stan bdb. *Asymetryczna bluzecka z jednym rekawem. Rozmiar S. Firma Cropp Town. Stan bdb. *Bluzka bez rekawow. Rozmiar S. Firma House. Stan bdb. *Bluzka bez rekawow ze sciagaczem z tylu. Rozmiar S. Firma House. Stan bdb. *Tyl w/w bluzeczki Edytowane przez nightmare84 Czas edycji: 2007-09-19 o 23:17 Powód: usuniecie przedmiotu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Wtajemniczenie
|
*Bluzka z dlugim rekawem. Rozmiar S. Firma Butik. Stan bdb. *Bluzka bez rekawow. Rozmiar S. Firma House. Stan bdb. *Asymetryczna bluzka na ramiaczka. Rozmiar S. Stan bdb. *Czerwona bluzka z krotkim rekawem z asymetrycznym dolem. Rozmiar S. Stan db+. *Dzinsy biodrowki. Rozmiar 26/32. Stan bdb. Edytowane przez nightmare84 Czas edycji: 2007-09-19 o 23:18 Powód: dokladka (chcialam zeby rzeczy byly obok siebie, a w tym poscie akurat nie ma nic waznego) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Wtajemniczenie
|
Dokladeczka
![]() Kilka super ciuszkow. Nie wiem jeszcze napewno, czy chce sie ich pozbyc. Dlatego oddam tylko za rzeczy, ktore mi sie naprawde spodobaja ![]() *Turkusowa dluzsza bluzeczka z dlugim rekawem, w serek. Rozmiar S/M. Firma Vero Moda. Stan bdb. *Dzinsowa oryginalna efektowna mini. Rozmiar M. Firma House. Stan bdb. *Sliczna blekitna bluzeczka z motylkowymi rekawkami. Rozmiar S. Firma Vila. Stan bdb (mialam na sobie raz). *Piekna gnieciona tuniczka z delikatnymi haftami. Rozmiar S. New Yorker. Stan bdb. Edytowane przez nightmare84 Czas edycji: 2007-09-26 o 14:46 Powód: usuniecie przedmiotu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Wtajemniczenie
|
*Brazowa tuniczko - sukieneczka bez ramiaczek, dopasowana jedynie w talii. Romiar S. Firma Rinascimento. Stan bdb.
*Brazowa tuniczka z glebokim dekoltem, wizana z tylu, satynowymi wstawkami. Rozmiar S/M. Stan bdb. *Sliczna delikatna bluzeczka w stylu wiktorianskim. Sciagana pod biustem. Rozmiar S/M. Firma Rinascimento. STan bdb. *Chabrowa luzna tunika. Rozmiar M. Firma Top Secret. Stan bdb. *Super sweterkowa bluzeczka bez plecow, zakladana na szyje, z lejacym dekoltem. Romiar S/M. Firma House. Stan bdb. *Tyl w/w bluezczki. Edytowane przez nightmare84 Czas edycji: 2007-09-25 o 17:16 Powód: dodanie informacji |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
![]() |
#42 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
na razie podam ci tylko wymiary częsci rzeczy, które ci sie podobaja, bo akurat te juz mierzylam, a dzis nie mam juz czasu zrobic zdjec i pomierzyc reszte
![]() ta zielona bluzka Cubus jest długa na67cm, a pod pachami ma 42cm x 2 i się naciąga. bluzka h&m w kwiaty jest długa na 67cm, pod pachami 2 x 44cm, bluzka czarna w groszki pod pachami 2 x 47cm, długość 57cm. te zdjecia w zblizeniu to chodzi ci o przybliżenie materiału? ja również poproszę o wymiary tuniki i sukienki lub jeśli byś mogła to o zdjęcia na tobie. reszte wymiarów i zdjecia postaram sie podac ci jutro ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zadomowienie
|
niestety nic nie znalazłam
nie planujesz dokładki jakies??? http://www.wizaz.pl/forum/showthread...00#post4973200 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Wtajemniczenie
|
Dokladka
![]() *Balerinki zalozone raz, niestety sa na mnie za duze. Dlugosc wkladki to ok 27cm. Edytowane przez nightmare84 Czas edycji: 2007-09-12 o 10:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie torebkę ze Snoppym? http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5124772
![]() |
#49 |
Wtajemniczenie
|
w jakim stanie jest torba ze snoppym
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
Wymiary różowego longa:
Długość: 66cm szerokość pod pachami: 39cm Wymiary bolerka: od pachy do pachy: 44cm długość: 32cm A legginsy to 80den. Długości nie mam za bardzo jak zmierzyć, bo przecież się naciągają. Ale moge zmierzyć długość takich leżących i nierozciągniętych jak chcesz. Jakie są wymiary torby? Czy zmieści a4?
![]() |
#51 |
Wtajemniczenie
|
no u mnie ztego co wybralas jest wolny tylko long stradivariusa, ale nie bardzo chce go wymieniac na torbe;/ bo byl drogi, moze masz cos poza watkiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Wtajemniczenie
|
79, i ani razu nie ubralam ;/ wiec chyba nie dam go za tobre
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zadomowienie
|
niestety nic
ale bluza house mi sie nawet podoba ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...00#post4973200 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
wymiary spódniczki: długość:47cm
szerokosć w pasie 2 x 37 (jest na gumie wiec sporo sie naciaga) wymiary dżinsowego żakietu mogę ci podać jutro bo nie mam go w tym mieszkaniu gdzie teraz jestem ![]() a to zdjecia w zblizeniu: bluzka w grochy miała podklejaną dziurkę -jest to pokazane na zdjeciu. tunika cubus jest zielona, a nie turkusowa. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Wtajemniczenie
|
Co bys chciala za tuniki zielona i w czerwone kwiatuszki?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Wtajemniczenie
|
Koszmarku
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
a ile ta sukienka ma pod pachami i jakiej jest długości?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic nie wybrała.. Pozdrawiam!
![]() |
#59 |
Wtajemniczenie
|
te bluzecki nie bardzo;/ a z kosmetykow nic nie masz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Wtajemniczenie
|
Dostawka
![]() *Top wiazany na szyi. Rozmiar S. Stan bdb - zalozona moze ze 2 razy. *Top Na ramiaczka z dekoltem lejacym, na plecach cieniutkie skrzyzowane paseczki. Rozmiar S. Stan bdb - zalozona raz. *Top Bialy wiazany na szyi. Rozmiar S. Stan bdb - zalozona max 2 razy. *T-shirt bez rekawow. Sliczne dopasowuje sie do ciala, powieksza biust ![]() *Bluzeczka z rekawem 3/4 z wiazaniem na szyi. Firma Reporter. Rozmiar S. Stan bdb. Zalozona zaledwie kilka razy.
Edytowane przez nightmare84 Czas edycji: 2007-08-30 o 12:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:10.