![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowe i używane kosmetyki na wymianę
Niestety nie zdolalam wczoraj przejrzec wszystkich watkow, prosze o cierpliwosc
![]() ![]() Edytowane przez DiTu77 Czas edycji: 2016-07-15 o 19:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za:
Oczyszczająca emulsja do mycia twarzy Wody mineralne Islandii Planet Spa Avon; Rozświetlający balsam do ciała Z serii Japanese sake and rice, Planet Spa Avon; Można wybierać z wątku kosmetycznego i ciuszkowego. |
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
_Koniczynka_
Tak, te rzeczy sa nowe, chyba ze przy opisie podalam ilosc zuzycia ![]() A nie masz czegos poza watkie? Interesuja mnie glównie zapachy: wody, pachnace zele pod prysznic ewentualnie perfumowane balsamy do ciala ![]() droga A -Ferragamo Incanto dream - krem perfumowany – jaki ma zapach? - Gucci Eau de Parfum - 30 ml bez kilku psików - z pudełkiem - Liberte Cacharel - całe nowe, niepsikane z kartonikiem w folii. Jest to edycja prasowa, gratisowa i taki napis widnieje na kartoniku. 50 ml.l - Touch of Pink Lacoste - ponad 40 ml z 50 ml. – rozumiem ze te już wymienione? ![]() Mcherub 12. Woda perfumowana CHOPARD INFINIMENT zostało ok 8-10ml (najbardziej) 4. EMOLIUM krem 5 ml - zawiera hialuronian sodu, mocznik, masło shea, olej macadamia - odżywianie i pielegnacja skóry suchej i bardzo suchej, podrażnionej, szorstkiej, atopowej 18. EMOLIUM - emulsja do ciała do skóry suchej i bardzo suchej ze skłonnością do atopii i atopową . Odżywczo regeneruje wysuszoną skórę przywracając jej naturalną funkcję ochronną - 7 ml 19. Emulsja do kąpieli Oilatum do skóry suchej i swędzącej, odtwarza naturalną ochronną warstwę lipidową skóry zalecana jest w atopowym zapaleniu skóry i łuszczycy- 15 ml ale to chyba za dużo za moje próbki? ![]() słonik >> Biosilk - Jedwab do włosów – nowy, jaka jest pojemnosc? kurcze rzeczy które by mnie interesowały w większości są na szaro (Aquolina, Arden... ech) ![]() Ahtaga DERMACOL puder sypki, fiksator, nr 3 transparentny, (fotka zapozyczona z allegro)- możesz powiedzieć coś więcej o odcieniu, boję się trochę brać w ciemno... bo ja strasznie „bladolica” jestem. Podaj mi też proszę orientacyjną cenę i pojemność tego specyfiku – czy jest nowy? Jaki efekt powoduje? ![]() taiwa Perfumy Brit Red Burberry - ok 40 ml, mam dużą butelkę, ale doszłam do wniosku, że mnie wystarczy odlewka, więc wymienie chętnie na coś pachnącego resztę - na coś pachnącego, więc pewnie nic z tego? ![]() Narciso Rodriguez EDP, raz testowana -Amarige Mariage Givenchy, 2 razy testowana, -Cinema Yves Saint Laurent, nowa -Elixir des Marveilles Hermes, została 1/3 lalicja Cacharel Noa Perle - ciut mniej niż połowa z 30ml, Burberry Brit - miniaturka zapachu, na zdjęciu pół buteleczki, ale mogę dopełnić z płnowymiarowego, mam kartonik, ewentualnie5. MAC- odsypki 2 pigmentów, kolory czarny glitter i fuchsia glitter, odsypki w iklości 1/4 łyżeczki do herbaty jaki dają efekt na powiece? ![]() Madlaine No właśnie niezbyt w tej chwili. Puder jest nowiutki, ukształtowany w formie fali lub muszelki w odcieniu połyskującej miedzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#36 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
widzisz problem w tym, że ja nie jestem dobra w opisywaniu zapachów ale jeśli podoba Ci się tradycyjne halloween to ten też powinien bo jest ciut cieplejszy nie ma tych metalicznych nutek, halloweenu używałam bardzo długo i nadal mi się podoba ale jest tyle zapachów, że trudno się oprzeć
|
![]() ![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
A ja? Post #32.
|
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Rozeznanie
|
Cześć
![]() Interesuje mnie: 4. Nawilżający żel pod prysznic Wody mineralne Islandii Planet Spa Avon; 5. Oczyszczająca emulsja do mycia twarzy Wody mineralne Islandii Planet Spa Avon; 13. Advance Techniques intense repair, kuracja odbudowująco-wzmacniająca do zniszczonych, słabych i łamliwych włosów Avon; 21. Jardins de Monde żel pod prysznic Kwiat Lotosu YR; Znajdziesz coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
Sugar-kitty
Widzę że zrobiłaś sporą dokładkę ![]() Mamomichałka Hmm... -Boudoir-V.Westwood-edp-60/75 ml,kartonik-brak korka,zgubionyszkoda ze nie ma koreczka. ![]() A mogłabyś opisać mi ten zapach – nawet jeśli się nie wymienimy? Tak jak pisałam na początku interesują mnie głównie zapachy: wody, pachnące żele pod prysznic, ewentualnie perfumowane balsamy do ciała ![]() Mała króweczko o imieniu O kurcze. Nie potrafię go porównać do niczego. Nie potrafię opisywać zapachów ![]() ![]() Kamisio Tak jak pisałam na początku interesują mnie głównie zapachy: wody, pachnące żele pod prysznic, ewentualnie perfumowane balsamy do ciała ![]() Guniagusia Niestety nic, może następnym razem ![]() Esterie Dziękuję za interesowanie, niestety tym razem nic ![]() Tomamo Ciągle się zastanawiam może jednak Ty coś zaproponujesz? ![]() Ivanko A masz może jakieś próbeczki zapachów? ![]() Agul Niestety nic tym razem, pozdrawiam ciepło ![]() Edytowane przez DiTu77 Czas edycji: 2008-01-09 o 12:15 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
Zadomowienie
|
Witaj! Intereują mnie z grubsza
![]() 1. Kuracja parafinowa do rąk i stóp gorące piaski Arizony Planet Spa Avon; 5. Oczyszczająca emulsja do mycia twarzy Wody mineralne Islandii Planet Spa Avon; 7. Rozświetlający balsam do ciała Z serii Japanese sake and rice, Planet Spa Avon;6. Rozświetlające serum do twarzy Z serii Japanese sake and rice, Planet Spa Avon; 8. Wygładzająca maseczka do twarzy Z serii Japanese sake and rice Planet Spa Avon; 2. Śródziemnomorski żel kąpielowy z oliwką Planet Spa Avon; 3. Śródziemnomorska nawilżająca maseczka do twarzy z oliwką Planet Spa Avon; 4. Nawilżający żel pod prysznic Wody mineralne Islandii Planet Spa Avon; 3. Treselle Seduction Avon – 50 ml; 4. True Glow Avon – 50 ml; Znajdziesz coś u mnie za jakąś pozycję z powyższych? Pozdrawiam ![]() Ps. Ale masz duży ruch w kramiku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#44 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Czy pasowała by Ci taka opcja? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
levante
Faktycznie spory ruch u mnie ![]() ![]() ![]() ivanko333 Czy ten halloween to faktycznie ma cos wspólnego z frezja? Niestety powachac nie moge ![]() ![]() taiwa To jak widzialabys nasza wymiane? Bo odlewka za moje trzy kosmetyki to chyba jednak za malo ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Najmniej mi zależy na pudrze i z tego bym zrezygnowała, bo to zresztą dośc droga rzecz i nie kalkulowałoby Ci się zamieniać ze mną na odlewkę. Więc chciałabym od Ciebie peeling Avon Anew i rozświetlający balsam do ciała Planet Spa. Balsam jest nowy, czy używany? Ewentualnie, jeśli stwierdziłabyś że Ci to pasuje, chętnie przygarnęłabym któryś z żeli pod prysznic- myśle że to by było relatywne wartościowo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#47 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#48 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No więc pokolei: Ja ze swojej strony oferuje, Burberry Brit Red 15 ml, odlane do nowitkiego, szklanego flakonika z atomizerem, oraz jesli byś chciała, to te próbki, które zainteresowały Cię w moim wątku. Od Ciebie chciałabym przede wszyskim peeling i balsam- to najbardziej. Oprócz tego podoba mi się Śródziemnomorski żel kąpielowy z oliwką. I teraz czekam na propozycje, co za co, Ty byś chciała wymienić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#49 |
Wtajemniczenie
|
a wiec puder ten jest jaśniutki, dla mnie za jasny
![]() U Ciebie podoba mi sie Treselle
#50 |
Zakorzenienie
|
Ok Ivanko zgadzam sie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
Zadomowienie
|
Hej!
Myślałaś nad naszą ewentualna wymianką? Ja cały czas jestem chętna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
Mysle mysle, tylko jestem w kropce, bo balsam zarezerwowany. Dasz mi jeszcze troche czasu. Moze cos wymysle...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#53 |
Zadomowienie
|
DiTu pewnie że poczekam, pytałam, bo mam dziś w planach kurs na pocztę i mogłabym kilka rzeczy za jednym razem załatwić
![]() Przy balsamie specjalnie się nieupieram, bo to taka fanaberia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#55 |
Zadomowienie
|
Witaj
Mnie interesuje Balsam do ciala sera Sake ,maseczka nawilzajaca ,oczyszczajaca emulsja do mycia twarzy,zel pod prysznic ,kuracja do rak i stop na wymiane mam 15 ml w 3 probkach wody perfumowanej Curious britney Spirls ,jedwab farouk,mala orginalna butelka ,cienie Revlona ,zuzycie male i cos z nowej kolorowki ze sredniej polki ale nie wiem co szukasz i jakie odcienie ewentualnie |
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
Czesc z tych rzeczy ktore wymienilas jest w rezerwacji i w fazie negocjacji - nie wiem co z tego wyjdzie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
ZAPACHY:
2. Nature pour homme YR – 50 ml; 3. Treselle Seduction Avon – 50 ml; 4. True Glow Avon – 50 ml; 5. Island Vibe (różowe) Avon – 50 ml niewielki ubytek (psiknięte kila razy dla wypróbowania zapachu); 6. Urban Flowers New York Avon – 30 ml niewielki ubytek (psiknięte kila razy dla wypróbowania zapachu); 7. Sheer Rose Avon – 50ml (psiknięte kila razy dla wypróbowania zapachu); PIELĘGNACJA: : 1. Kuracja parafinowa do rąk i stóp gorące piaski Arizony Planet Spa Avon; 2. Śródziemnomorski żel kąpielowy z oliwką Planet Spa Avon; 4. Nawilżający żel pod prysznic Wody mineralne Islandii Planet Spa Avon; 5. Oczyszczająca emulsja do mycia twarzy Wody mineralne Islandii Planet Spa Avon; 6. Rozświetlające serum do twarzy Z serii Japanese sake and rice, Planet Spa Avon; 7. Rozświetlający balsam do ciała Z serii Japanese sake and rice, Planet Spa Avon; 9. SOFT&GLOW, balsam do ciała “satynowy połysk” Avon – 250 ml; 10. Zmysłowy balsam do ciała Celebrate me; 11. Anew clinical dwustopniowy peeling do twarzy Avon, pozostało po ok. 16 płatków; 12. Płynny wosk w sprayu do stylizacji włosów Avon; 13. Advance Techniques intense repair, kuracja odbudowująco-wzmacniająca do zniszczonych, słabych i łamliwych włosów Avon; 14. Phytum Actif force&volume extra-volume bio-proteines, szampon zwiąkszający objętość włosów YR – pozostało więcej niż pół; 16. Inositol vegetal, krem do mycia twarzy YR – 150 ml, użyty kilka razy; 17. Pure calmille, mleczko+tonik z aktywnym wyciągiem z rumianku YR – użyty kilka razy; 20. Jardins de Monde żel pod prysznic Ylang Ylang YR; 21. Jardins de Monde żel pod prysznic Kwiat Lotosu YR; 22. Iwostin Purritin krem na noc dla skóry wrażliwej, tłustej i skłonnej do zmian trądzikowych, hypoalergiczny – pozostało trochę ponad 1/3; KOLORÓWKA: 1. Instant manicure naklejany lakier do paznokci (16 naklejek) Avon, kolor „Reddy to go” – ciemna czerwień/bordo; 3. Protecting waterproof mascara with panthenol czarny – IsaDora; 4. Rozświetlający puder Sun glow IsaDora w odcieniu 21 golden brown; 7. Color trend, bright lash tips mascara, w odcieniu totally turquoise Avon – użyta kilka razy odp u mnie ![]()
#58 |
Zakorzenienie
|
aga1616
Interesuje mnie biala bluzka czy moglabys cos wiecej napisac bo zdjecie nie jest zbyt wyrazne, jaki to rozniar, czy tam sa hafty? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#59 |
Zadomowienie
|
Narazie specjalnie nie chce sie pozbywac innych kosmetykow ,cienie sa perlowo-satynowe ,delikatne bez derobinek ,Jedwab w malej butelce 14ml kupiny w SuperPharm orginalny,jeszcze mam roz IsaDory nr 09 Frosty Toffe ,zuzycie 10% jak bedziesz chciala sie zemna wymienic to daj znac na priva bo za duzo masz wpisow i nie wiadomo co i dla kogo .
Edytowane przez ewapawliszyn Czas edycji: 2008-01-13 o 08:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#60 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
interesuja mnie:
3. Protecting waterproof mascara with panthenol czarny – IsaDora; 4. Rozświetlający puder Sun glow IsaDora w odcieniu 21 golden brown;
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:03.