![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam
szukam wizytownika kręconego na biurko (nie znam fachowej nazwy)
![]() a przede wszystkim Aqua Allegoria Mandarine-Basilic, dla niej mogę szperać poza wątkiem! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
No to się cieszę, że się dogadałyśmy, ja również postaram się wysłac przesyłkę w poniedziałek, tymczasem rezerwuję dla Ciebie kosmetyki i lecę zaraz na Twoje PW
![]() ![]() ![]()
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Kierując pytanie pod kątem twojej Wish, to może znajdziesz coś u mnie ze srebrnej biżuterii lub nie tylko za cienie Isa Dory i fabryczne próbki zapachów? Zapraszam.
![]() |
![]() |
#36 |
Rozeznanie
|
witam,
z Twojej wish-listy posiadam intensywnie nawilżający szampon Freemann papaya&mango(ok.200/400) oraz odżywkę dodającą włosom objętości Freemann papaya&awapuhi. (ok.150ml/400) produkty świeże,zakupione 2 miesiące temu w galerii centrum. ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
Rozeznanie
|
a czego dokladnie szukasz do domu? czegos do ozdoby czy jakies naczynia?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
chętnie przyjęłabym coś z tego
![]()
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
mam pędzel i 2 sample edm
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
Oolong,w wątku to tylko znalazłam maseczkę dermika
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
a jakie byś chciała książki christie?
z korektorów poza skinfoodowym pod oczy mam jeszcze skin79 oriental gold plus cover, genialny i jasny, ale za coś fajnego mogłabym się rozstać, bo mam dużo korektorów ;]
Nie będę wspierać finansowo firm, które godzą się na bestialskie traktowanie zwierząt. NIKT NIE JEST TEGO WARTY. Dowiedz się więcej! wymiana Edytowane przez villete Czas edycji: 2011-07-08 o 15:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
o kurde, musiałabym dom przetrząsnąć, mam całkiem ładne wydania w grubej oprawie na pewno entliczek pentliczek, 10 murzynkow, morderstwo w orient ekspresie, tych jestem pewna, bo czytałam je, ale mam babcie mola książkowego, więc nie zdziwię się jak coś więcej bym znalazła
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:42.