Co zrobić aby on poczuł,że go kocham??? - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-05-22, 02:06   #31
Insomnia89
Zakorzenienie

Dot.: Co zrobić aby on poczuł,że go kocham???

Cytat:
Napisane przez justi699 Pokaż wiadomość
Dziś wielki dzień, dziękuje wszystkim za różne propozycje a szczególnie Insomni. Filmik gotowy, miałam z nim niezłe problemy- chyba nie jestem tak dobra w te klocki jak myślałam ale wyszło nawet fajnie coś bym jeszcze zmieniła a le już nie bardzo wiem jak, chodzi mi mianowicie o to jak zrobiłaś efekt starego filmu Pozdrawiam serdecznie i życze słonecznej niedzieli
Oj.. ja miałam troszkę łatwiej, bo siedziałam przy swoim kamerzyście jak montował film ze studniówki w tym programie, więc trochę skojarzyłam

Dokładny opis dodania efektu starego filmu napiszę później, może jeszcze się komuś przyda, bo na razie troszkę zajęta jestem (matura).

Bardzo fajnie pasuje jeszcze efekt bąbelków (latają po całej fotce, a w każdej bańce odbija się zdjęcie) i świetnie wygląda z szybszą piosenką. (pasuje jakieś disco polo) - wywołuje uśmiech na twarzy.

Cytat:
Hej widzę,że nikt tu już nie zagląda ale skoro obiecałam napisać jak mi poszło to pisze
a więc mój tz normalnie prawie sie popłakał, ni może przesadzam ale miał łzy w oczach, kochany. Wszystkim polecam pomysł Insomni. Naprawdę warto!!! Pozdrawiam
Nie zaglądałam, bo mi się odsubskrybował wątek, a byłam ciekawa, jak Ci poszło. w niedzielę pamiętałam o przygotowanym przez Ciebie filmiku

Jak widać, kazdy facet mięknie w takiej chwili brawo, że niespiedzianka się udała i równiez polecam mój pomysł na załączonym obrazu widać, ze działa

Przyznaj, ze jesli ktoś choc troszeczke zna sie na komputerach, przy odrobinie checi, rozpracuje program

Cytat:
Napisane przez to ja magda Pokaż wiadomość
Fajnie ze wyszło tak ładnie. Pomysł rzeczywiście ciekawy. Za niecałe dwa miesiące mamy rocznicę ślubu. Może tez spróbuję cos takiego zmontować. Mój ukochany robi sie ostatnio mocno sentymentalny więc powinno sie spodobać. No i jest to znacznie bardziej oryginalne niz kolejna woda toaletowa...
Pomysł niebanalny, a pojawił się w mojej głowie przez przypadek (dzięki maturze!!!!!!!!!!!)

Hmmm... polecam "Niebieską piosenkę" Grzegorza Tomczaka lub "za 10 lat" Eleni, an pewno będą pasowały w tą wyjątkową rocznicę

Powodzenia życzę wszystkim, które podjęły się zadania montowania filmiku dajcie znac, jak Wam poszło

PS. Pamiętajcie jeszcze, że można wycinać fragmenty piosenek np. sam refren, żeby nei trzeba było montować całej jak załączycie piosenkę, po lewej w okienku zacznie grać piosenka i troszkę niżej pojawi się pasek odtwarzania. Pokazane tam są takei klamry, dzieki którym można uciąć wybrany kawałek
Stary 2008-05-22, 10:06   #32
kometeq
Raczkowanie

na pewno kazda z was ma w kompie program 'movie maker'. Jest banalnie prosty w obsludze,a naprawde swietny filmik mozna nim zrobic. Wiec polecam.

a nawiasem..w niedziele tez mam rocznice, ale filmik juz robilam. I nie mam pomyslu.

http://kometeq.soup.io/
kometeq jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-22, 12:29   #33
moooniaaaa
Zakorzenienie

A mi brat powiedział, że mamy na dysku pełną wersję tego programu to zaszaleję
Zaraz jedziemy z TŻ na Mazury, specjalnie nacykam dużo zdjęć, a po powrocie się wezmę za to,już się doczekać nie mogę
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-22, 12:33   #34
moooniaaaa
Zakorzenienie

a i co do piosenki to proponuję jeszcze Ł.Kasperski "Dzięki za miłość Twą", z repertuaru S.Krajewskiego też coś by się nadało
Stary 2008-05-22, 13:06   #35
Insomnia89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
A mi brat powiedział, że mamy na dysku pełną wersję tego programu to zaszaleję
Zaraz jedziemy z TŻ na Mazury, specjalnie nacykam dużo zdjęć, a po powrocie się wezmę za to,już się doczekać nie mogę
Oj ja też się nie mogę doczekać, ale to dopiero za tydzień... To wciaga
Stary 2008-05-23, 20:47   #36
justi699
Zakorzenienie

Bardzo fajnie pasuje jeszcze efekt bąbelków (latają po całej fotce, a w każdej bańce odbija się zdjęcie) i świetnie wygląda z szybszą piosenką. (pasuje jakieś disco polo) - wywołuje uśmiech na twarzy.

Ojej insomnia koniecznie musisz napisać jak zrobić to z tymi bąbelkami!!! oczywiście w wolnej chwili. Bo mam chrapkę na kolejny filmik Pozdro
justi699 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-23, 23:27   #37
NoPasaran
Zadomowienie

GG do NoPasaran

Hej dziewczyny. mam do Was wielką prosbę. Czy mogłybyście napisać mi, jak wyrazić swoje uczucia byłemu> Właściwie nie jesteśmy ze soba od wczoraj... ale jest mi bardzo przykro... nie odzywa się do mnie... ale chciałabym żeby wiedział, że nadal kocham...
Stary 2008-05-23, 23:51   #38
Insomnia89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez NoPasaran Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny. mam do Was wielką prosbę. Czy mogłybyście napisać mi, jak wyrazić swoje uczucia byłemu> Właściwie nie jesteśmy ze soba od wczoraj... ale jest mi bardzo przykro... nie odzywa się do mnie... ale chciałabym żeby wiedział, że nadal kocham...
Dzien po rozstaniu... hmmm.. ja do mojego byłego napisałam list, ale to po kilku miesiącach od rozstania. To raczej był wyjaśniający powody i kilka spraw, które sie nagromadziły.

Ja polecam rozmowę jeśli już. Jeśli sie kochacie, wrócicie do siebie.
Stary 2008-05-23, 23:53   #39
NoPasaran
Zadomowienie

GG do NoPasaran

Cytat:
Napisane przez Insomnia89 Pokaż wiadomość
Dzien po rozstaniu... hmmm.. ja do mojego byłego napisałam list, ale to po kilku miesiącach od rozstania. To raczej był wyjaśniający powody i kilka spraw, które sie nagromadziły.

Ja polecam rozmowę jeśli już. Jeśli sie kochacie, wrócicie do siebie.

List? i co miałabym napisać? właściwie to on raczej miałby mi coś do wyjaśnienia, zakończyłam to bo zostałam oszukana... a na rozmowę nie mam jeszcze odwagi..
Stary 2008-05-24, 00:39   #40
Insomnia89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez NoPasaran Pokaż wiadomość
List? i co miałabym napisać? właściwie to on raczej miałby mi coś do wyjaśnienia, zakończyłam to bo zostałam oszukana... a na rozmowę nie mam jeszcze odwagi..
U nas to było tak, że te rozstanie wisiało trochę w powietrzu i winni byliśmy oboje. Od niego dostałam wiersz, aj mu napisałam list...

Może po prostu napisz zwyczajnego sms-a, ze mimo wszystko w dalszym ciągu nadal żywisz do niego to uczucie i co tam masz na serduchu (ale nie za wylewnie, to on powinien przeprosić, tak?). Jesli będzie w porządku, weźmie sprawy w swoje ręce
Stary 2008-05-24, 02:48   #41
NoPasaran
Zadomowienie

GG do NoPasaran

Chyba jednak dam czas na przemyslenie pewnych spraw. Bo być może jest tak, że tylko ja chcę cokolwiek ratować...

stworzyłam dziś taki filmik z naszymi zdjęciami...na pierwszym slajdzie napisałam "kocham Cię, mimo wszystko" a, na ostatnion napisałam "mam nadzieję, że miło będziesz mnie wspominał"
jak minie torchę czasu od rozstania podesle mu to na pocztę..
Stary 2008-05-25, 11:22   #42
moooniaaaa
Zakorzenienie

Dziewczyny, ja już nagromadziłam zdjęć, teraz tylko potrzeba mi kogoś obeznanego w temacie jak zrobić te wszystkie bajery
Stary 2008-05-25, 11:58   #43
justi699
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ja już nagromadziłam zdjęć, teraz tylko potrzeba mi kogoś obeznanego w temacie jak zrobić te wszystkie bajery
spróbuje pomóc ja to rozgryzłam po fakcie tj. jak mój tż zobaczył filmik. ale cóż przyda mi się na następny raz a więc jak chcesz dodoać do zdjęcia np bąvelki lub efekt starego kina wystarczy abyś klikneła w w taki granatrowy pasek po prawej str rozwiń to i masz tam m.in. kolor, przejście, filtr wideo, itp. wybierz filtr wideo powinny pojawić Ci sie takie kostki typu rubika wybierz sobie jaki efekt chcesz uzyskać na zdjęciu a potem przenoś myszką te "kostki" na wybrane zdjęcie. z przejściami tak samo. tyle odkryłam
Pozdrawiam i życze udanej zabawy
Stary 2008-05-25, 16:06   #44
xKasiiiix90
Przyczajenie

o rrraanny...ale świetny pomysł z tym filmikiem. A jeszcze jak przeczytałam z tym plackiem czekoladowym w kształcie samochodu to już w ogóle A wyobraźcie sobie gdyby nam zrobili taki prezent
xKasiiiix90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-26, 17:37   #45
Honey_Girl
Zakorzenienie

I ja sobie właśnie skończyłam robić ten film Przeczytałam i od razu się wzięłam do pracy Mam nadzieję, że mu się spodoba Miałam kilka problemów no i trochę mi to zeszło ale jestem dobrej myśli dam znać wieczorkiem czy się udało i dziękuję również za podsunięcie tego świetnego pomysłu

Honey_Girl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-26, 18:35   #46
Insomnia89
Zakorzenienie

Cieszę się, ze mój pomysł się komuś spodobał

Tez juz nie mogę doczekac się, kiedy wezmę się za następny ale to dopiero pojutrze, bo jutro jeszcze maturka z polaka
Stary 2008-05-26, 19:03   #47
Honey_Girl
Zakorzenienie

Cytat:
Cieszę się, ze mój pomysł się komuś spodobał

Tez juz nie mogę doczekac się, kiedy wezmę się za następny ale to dopiero pojutrze, bo jutro jeszcze maturka z polaka
Trzymamy kciuki

Stary 2008-05-26, 23:56   #48
kicccia
Zakorzenienie

Hah jesteście cudowne
Program mi się ściąga

kicccia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-27, 11:25   #49
Honey_Girl
Zakorzenienie

I pokazałam wczoraj mojemu Tż moje wypociny Najpierw powiedział, że jestem czubek (ale tak zawsze na mnie mówi ) Widziałam po jego oczach, że mu się podoba widać było po nim, że jest zadowolony a miałam pierwszy raz styczność z takim programem i trochę się namęczyłam zanim cokolwiek stworzyłam po tym przytulił się do mnie powiedział, że mnie kocha i po chwili dodał, że aż nie wie co powiedzieć

Stary 2008-05-29, 12:45   #50
kicccia
Zakorzenienie

Właśnie tworze film! Ciężko mi idzie

Stary 2008-05-29, 15:37   #51
Klarissa
Zakorzenienie

Smile Dot.: Co zrobić aby on poczuł,że go kocham???

Cytat:
Proszę bardzo

http://dobreprogramy.pl/index.php?dz...dio+11+Plus+PL

ja ściągnęłam z tej strony. Wersja na 30 dni, ale zdążysz coś stworzyć jeśli w miarę radzisz sobie z komputerem, w ciagu 3 godzin (razem z wyborem zdjęć i muzyki) powinnaś sobie poradzić powodzenia i udanej niespodzianki zyczę!
Twój pomyśl tak mi się spodobał, że po powrocie do domu ściągnę ten program i w najbliższym czasie spróbuję coś zrobić. Tym bardziej, że mój mąż myśli, ze ja jestem komputerowo upośledzona i bez niego to nawet poczty nie umiem przeczytać (nie wiem jak on do tego doszedł... ) więc na pewno coś takiego będzie dużym zaskoczeniem. Czy filmik można odtwarzać np. w Windows Media Player, czy jednie przez te 30 dni użytkowania programu (w jakim formacie tworzy się te pliki)?
Stary 2008-05-29, 19:56   #52
Insomnia89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Honey_Girl Pokaż wiadomość
Trzymamy kciuki
A dziękuję za kciuki! przydały się, poszło bardzo dobrze

Cytat:
Napisane przez Honey_Girl Pokaż wiadomość
I pokazałam wczoraj mojemu Tż moje wypociny Najpierw powiedział, że jestem czubek (ale tak zawsze na mnie mówi ) Widziałam po jego oczach, że mu się podoba widać było po nim, że jest zadowolony a miałam pierwszy raz styczność z takim programem i trochę się namęczyłam zanim cokolwiek stworzyłam po tym przytulił się do mnie powiedział, że mnie kocha i po chwili dodał, że aż nie wie co powiedzieć
Mój TŻ też mi tak powiedział. Ze zatkało go i brak mu słów

Ja sie im nei dziwię, gdyby TŻ dla mnei takei coś zrobił, płakałabym ze wzruszenia jak głupia

Cytat:
Napisane przez kicccia Pokaż wiadomość
Właśnie tworze film! Ciężko mi idzie
Cierpliwości, powoli, a sukces będzie

Cytat:
Napisane przez Klarissa Pokaż wiadomość
Twój pomyśl tak mi się spodobał, że po powrocie do domu ściągnę ten program i w najbliższym czasie spróbuję coś zrobić. Tym bardziej, że mój mąż myśli, ze ja jestem komputerowo upośledzona i bez niego to nawet poczty nie umiem przeczytać (nie wiem jak on do tego doszedł... ) więc na pewno coś takiego będzie dużym zaskoczeniem. Czy filmik można odtwarzać np. w Windows Media Player, czy jednie przez te 30 dni użytkowania programu (w jakim formacie tworzy się te pliki)?
Cieszę się, ze komuś się spodobał

Filmik (o ile ja wiem, bo sama tak robię) odtwarza się właśnie w tym programie. Można później powiększyć okno na cały monitor ja planuję po 30 dniach odinstalować ten program i od nowa zainstalować

Jeżeli znasz jakiegoś informatyka, czy kogoś kto się na tym zna, możesz się podpytać czy można odtworzyć filmik w innym programie. Ja niestety nei mam od kogo się dowiedzieć...
Stary 2008-05-29, 20:11   #53
PomylonaKsiezniczka
Wtajemniczenie

swojego czasu dostalam taki filmik od pewnego pana, tekst, zdjecia wyskakujace z serduszek i faktycznie cos takiego niezle chwyta za serducho...Duzo zalezy od muzyki, ale naprawde to jest swietny pomysl...ciepelko, lzy w oczach
Aaa i oczywiscie- ja nie posiadalam na kompie zadnego dodatkowego programu, dostalam filmik na maila, rozpakowalam w winrarze i normalnie odtworzylam w winampie...Podejrzewam, ze i u was takie filmiki sie tak odtworza

PomylonaKsiezniczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-29, 21:28   #54
Insomnia89
Zakorzenienie

W moim przypadku nie działał ten filmik moze to zalezy w jakim programie sie robi i jak sie go skonfiguruje
Stary 2008-05-29, 22:42   #55
kicccia
Zakorzenienie

Udało mi się zrobić ten film i muszę przyznać, że wyszło mi cudnie. Dodałam piosenkę "Ti amo" Widziałam, że szkliły mu się oczy i prawie sie popłakał. Ciągle powtarzał, że jestem cudowna, że to było piękne i aż nie wie co mówić bo musi sie powstrzymywać, żeby się nie rozpłakać Jestem z siebie dumna, dziękuję za pomysł pozdrawiam!

Stary 2008-05-30, 12:30   #56
Klarissa
Zakorzenienie

Smile Dot.: Co zrobić aby on poczuł,że go kocham???

Cytat:
Jeżeli znasz jakiegoś informatyka, czy kogoś kto się na tym zna, możesz się podpytać czy można odtworzyć filmik w innym programie. Ja niestety nei mam od kogo się dowiedzieć...
Mój mąż jest informatykiem... ale jak się go zapytam to nie będzie niespodzianki.. W takim razie zainstaluję program bezpośrednio przed tym, jak będę zamierzała mu pokazać filmik. Myślę właśnie o rocznicy ślubu. Zostało mi jeszcze sporo czasu
Stary 2008-06-17, 13:51   #57
slonce_00
Rozeznanie

ja własnie zabrałam się juz kiedyś ale do zrobienia prezentacji bo nie wiedziałam jeszcze o tym programie a teraz mam adres do sciagniecia go ale że to wersja tylko na 30dni to jeszcze chwile zaczekam do uzbierania jeszcze kilku zdjęc )

'postaramy się, postaramy i znowu będzie pięknie'

slonce_00 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-26, 11:34   #58
libia85
Przyczajenie

Cześć dziewczyny!
Zależy mi na zrobieniu tego klipu, pomysł wręcz genialny <brawo> ! Ściągnęłam już program ale niegdzie nie mogę znaleźć opocji bąbelków, starego filmu itd. Męczę się już godzinę.. Błagam, dajcie jakieś wskazówki. Nie mam żadnego paska po prawej stronie. W programie mam otwierają mi się trzy stronki, pierwsza to wstawianie zdjęc, w drugiej leci juz filmik z podkładem muzycznym a w trzeciej zapis "dzieła". I nic poza tym, bo wygląda to jak pokaz slajdów z muzyczką
libia85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-26, 12:05   #59
justi699
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez libia85 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny!
Zależy mi na zrobieniu tego klipu, pomysł wręcz genialny <brawo> ! Ściągnęłam już program ale niegdzie nie mogę znaleźć opocji bąbelków, starego filmu itd. Męczę się już godzinę.. Błagam, dajcie jakieś wskazówki. Nie mam żadnego paska po prawej stronie. W programie mam otwierają mi się trzy stronki, pierwsza to wstawianie zdjęc, w drugiej leci juz filmik z podkładem muzycznym a w trzeciej zapis "dzieła". I nic poza tym, bo wygląda to jak pokaz slajdów z muzyczką
wybierz CHYBA wstawianie zdjęć a potem tak jak wyzej pisalam chyba ja
niestety mi ten program już wygasł więc nie mogę cie poprowadzić
zycze powodzenia napewno Ci się uda

Nasz Ślub

Jesteś z nami
11.05.2015, godz. 13.30
Stary 2008-06-26, 12:20   #60
Insomnia89
Zakorzenienie

Cytat:
wybierz CHYBA wstawianie zdjęć a potem tak jak wyzej pisalam chyba ja
niestety mi ten program już wygasł więc nie mogę cie poprowadzić
zycze powodzenia napewno Ci się uda
Mi też już wygasł probowałam usunąć, od nowa zainstalować, ale i tak nie można nawet nie da rady obejrzeć filmików, które się już zrobiło... ech.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości