![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Orygina³y do wymiany :)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Ja bylabym wstepnie zainteresowana, tylko mam prosbe. Szczerze sie przyznam,¿e zapachu nie znam. Mozemy sie umowic tak, ze w sobote do poludnia sprawdze sobie zapach w perfumerii i dam Ci znac? Moze tak byc?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Wtajemniczenie
|
Przypominam siê
![]() ![]()
![]() |
#36 |
Zadomowienie
|
Witaj
ja bym byla zainteresowna rozemi Deborah i Rimmla,blysczyk loreal nr 301,cien Pupy zlotay ale mam na wymiane tyko nowa kolorowke i jak cie interesuje zapach lalique Flora bella z 50ml pnad 30ml za cacharela |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To jest: * LANCOME - COLOR FEFER, rose defile - nowa, u¿yta 3 razy A cieñ Pupa te¿ ju¿ nieaktualny ?
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Cos mi sie pomylilo i odpisa³am u siebie , zamiast u Ciebie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Mi pasuje
![]() ![]()
![]() |
#46 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
czy znalazlabys cos u mnie za te rzeczy? najbardziej interesuje mnie cien Deborah zielony (gdyby sie "odrezerwowal" ;-) Pozdr Si |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#50 |
Raczkowanie
|
Nowe kosmetyki dodane :)
Nowo¶ci oznaczone s± kolorem czerwonym.
Kosmetyki ju¿ zamówione kolorem pomarañczowym. Perfumy i wody toaletowe : testery -I Love Moschino (tester) zosta³a po³owa 50/100 -oddam za co¶ super -Cacharel "NOA" (tester) zosta³a po³owa -Sergio Tachini "Feel Good" zosta³a 1/3 -Ck in 2 U her (zosta³a po³owa 50/100 ml) -Lacoste Inspiration (zosta³a po³owa 37/75 ml) -Cacharel Promesse (zu¿yta 1/3 ze 100 ml) -Adidas Sensual Instinct ( tylko pare razy popsikane) -Adidas Fresh vibes nieu¿ywane 50 ml. Cienie do oczu: Paletka 4-ech zielonych cieni Revlon Colorstay -Deborah Ombretto Mono Hi-Tech nr. 1 (piêkna zieleñ) -raz u¿ywany -Pupa Luminys -superb³yszcz±cy z³oty cieñ - raz u¿ywany,Rimmel Colour Mousse -cieñ w musie kolor 007 Breezy (be¿owo-z³oty)-nieu¿ywany -Revlon COLORSTAY 12 HOUR EYESHADOW QUAD paleta cieni w ró¿nych odcieniach szaro¶ci (tylko pae razy testowane ,niestety z uszkodzonym pude³kiem) -Maybelline Dream Mousse eyecolor nr. 05 Angelic Pink - cienie w musie raz testowane Ró¿e do policzków: Rimel Sun Shimmer Maxi Bronzing Powder Sun Lover odcieñ 001 -Deborah wypiekany ró¿ odcien nr. 03 Bronze Peach -raz testowany -Deborah Hi-tech blush odcieñ teracotta raz testowany -Rimmel London Soft Colour Blush nr. 127 -raz testowany Stylizacja wlosów: - L'oreal Paris Studio Remix -pasta do w³osów 150 ml -raz testowana -L'oreal Studio Arcgitect Wosk Nab³yszczaj±cy 75ml. raz testowany Szminki : -L'oreal Glam Schine 5 sztuk dostêpne odcienie (szminki tylko raz testowane): -Casual Rose nr 301 -Sensual Coral nr 225 -Sexy Plum nr 205 -Honey Praline nr 223 -Tempt-me-Rordeaux nr 111 -Rimmel London Voll Volume dostêpne odcienie ( szminki niezu¿ywane ,powiêkszaj±ce usta) : -2X Hello!! nr. 150 -Full on nr 065 -L'orea Color riche nr. 164 Rouge Concorde Red (nowa) - 2 XL'oreal riche star secrets n 712 Mila Purple (nowa) Konturówki do ust: 2x L'oreal Lip Designer nr 904 rouge carmin Inne: Paleta "Pupa" w sk³ad wchodzi: -3 blyszczyki -4 cienie (jasny ró¿ ,ciemny ró¿,fiolet ,b³êkit) -ró¿owy ró¿ do policzków -lusterko Zachêcam do wymiany. Zdjêcie wszystkich oferowanych produktów wrzuce dzi¶ wieczorem ,poniwa¿ teraz nie mam dostepu do aparatu. Produkty s± praktycznie nowe ,oryginalne i czyste.Proszê o zg³aszanie siê chêtnych osób. Chêtnie oddam parê swoich kosmetyków za ró¿ do policzków GUERLAIN i nie tylko.Pozdrawiam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
Czy znalaz³aby¶ co¶ w zamian w moim w±tku z ciuchami i kosmetykami w zamian za:
-Cacharel Promesse (zu¿yta 1/3 ze 100 ml) -Pupa Luminys -superb³yszcz±cy z³oty cieñ - raz u¿ywany
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowe kosmetyki dodane :)
-I Love Moschino (tester) zosta³a po³owa 50/100 -oddam za co¶ super
-Cacharel "NOA" (tester) zosta³a po³owa co¶ u mnie??
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowe kosmetyki dodane :)
Cos za cienie i bronzer Rimmel?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:26.