![]() |
#31 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 614
|
Dot.: co zrobiæ aby mowi³ wiêcej mi³ych rzeczy
Widocznie ma taki charakter i nie lubi byæ "wylewny". Mo¿e uwa¿a, ¿e to jest ma³o mêskie?
![]() |
#32 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 241
|
Cytat:
mysle ze moze tak byc/ no ale my bylismy razem poltora roku. pozniej zerwal ze mna ja bardzo to przezywalam i po 5 miesiacach blagal mnie zebym wrocila. no i miesiac jestesmy razem. ale np. jak teraz z nim jestem sam na sam to on mnie non stop przytula i mowi mile rzeczy ale glownie rozchodzi sie o to ze nie widzimy sie potem dwa trzy dni a ja za caly dzien dostaje takiego wlasnie wyzej wymienionego smsa
![]() |
![]() |
#33 |
BAN sta³y
|
„Ju¿ mnie nie kochasz”
„dlaczego nie zadzwoni³e¶” „wolisz przyjació³ ode mnie” To s± najgorsze teksty jakie mo¿esz powiedzieæ swojemu facetowi co jaki¶ czas temu amerykanie zrobili ankietê na najgorszy tekst ze strony kobiety i wygra³ „Ju¿ mnie nie kochasz” co ciekawe wygra³ on z tekstami typu „¶mierdzisz” daje to wiele do my¶lenia. Przeczyta³em na tym forum kilkana¶cie jak nie set postów i tylko w jednym autor postu dopatrywa³ siê tego co robi ¼le, a w pozosta³ych winê zawsze zwalono na faceta. Byæ mo¿e taka jest wasza natura ¿e ³atwiej jest znale¼æ koz³a ofiarnego a samym zostaæ nieskazitelnie czystym, bez jakiejkolwiek winy. Dlaczego ca³y czas skupiasz siê na ty co on robi ¼le? Przemy¶l swoje zachowanie i wyci±gnij z niego wnioski nic nie dzieje siê bez przyczyny, musia³ byæ powód dlaczego akurat z tob± jest tak samo jest powód dlaczego tak a nie inaczej siê zachowuje. Je¶li wp³yniesz na niego w odpowiedni sposób mo¿e zacz±æ siê ¶miaæ, cieszyæ,mo¿e siê zdenerwowaæ tak samo jak i mo¿e zacz±æ pisaæ ta smsy!!!! Ps. Je¶li kogo¶ obrazi³em tym postem to sorki ale musia³em to napisaæ. POZDRO!!!!!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
tylko ze ja pisze wesolo staram sie usmiechac jestem mila nie krzycze na niego. a on ciagle praca i to odbija na mnie,
![]() |
#35 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 129
|
Mia³am podobny problem. Pomog³a rozmowa.
![]() Ja te¿ nie nale¿ê z natury do osób wylewnych, ale staram siê mówiæ mi³e rzeczy, tylko dlatego, ¿e sprawi± one partnerowi przyjemno¶æ. I zamiast czasem w milczeniu zachwycaæ siê jak on piêknie wygl±da - mówiê to na g³os. Powiedzia³am mu to (co jest wy¿ej) i wyja¶ni³am jak mi³o jest us³yszeæ komplement, od kogo¶ na kim mi zale¿y. Fakt, ¿e czasem muszê T¿'owi znowu przypominaæ, ale taki ju¿ chyba urok naszych facetów.. ![]()
![]() |
#36 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 807
|
moj ma tak samo
![]() no ale coz, w koncu to on ma byc tym macho... ![]() ja z moim rozmawiam o tym, czasem jest lepiej a czasem gorzej, no ale nic to :F wg mnie gorze by bylo jakby wogole nie chcial ze mna gadac :F |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 129
|
Cytat:
![]() W koñcu - jak siê nie ma co siê lubi, to siê lubi co siê ma.. ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 410
|
ja jak zauwazam ze moj T¯ mowi mi mniej czulych slowek to niby przypadkiem napominam ze spotkalam jakiegos jego kolege n ulicy ktory powiedzial mi jakis komplement
![]() ![]()
![]() |
#39 |
BAN sta³y
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 14
|
No moj partner tez nie jest zbyt wylewny...a jak mowie mu ze w ogole nie jest rozmantyczny to on mowi ze jest tylko mu sie nie chce
![]() ![]()
![]() ![]() ![]() Ma³e serce cz³owieka, Dusza tak¿e niewielka, Ca³e cia³o cz³owieka To jak w morzu kropelka. Lecz choæ cz³owiek tak ma³y, By na szczê¶cie natrafiæ, To tym ma³ym serduszkiem Bardzo kochaæ potrafi. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 496
|
Cytat:
![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 438
|
Ehh sk±d ja to znam . Mój T¿ te¿ nie jest specjalnie wylewny . Mówi³am mu t tysi±c razy , próbowa³am ro¿nych sposobów ale jak cos to poprawilo sie na kilka dni . Ma czasem takie dni ze mnie komplementam zasypuje . Czasem powie cos mi³ego a zaraz doda koñcówke taka niby n rzarty a mnie poprotu zatyka . No ale có¿ rzyzwyczai³am siê poprostu On taki jest i nie zmienie tego raczej . Niezbyt wylewny i wogole nie romantyczny ahh ale z drugiej strony to nie mog³a bym ci±gle s³uchc komplementów bo bym i zbrzyd³y . A tak jak powie co¶ czasami to jestto badziej yj±tkowe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 543
|
Mój T¿ jest taki sam. Jak ju¿ co¶ us³yszê to od czasu do czasu kOcham Ciê i nic wiêcej. W roku akademickim widzimy siê du¿o rzadziej to wtedy raz na jaki¶ czas napisze ¿e têskni. A tak to oziêb³y w tej kwestii jak jakie¶ licho. Ju¿ siê w sumie do tego przyzwyczai³am, ale jak np kole¿anka mi co¶ opowiada o swoim ch³opaku albo np. powie co napisa³ jej t¿ to jako¶ robi mi siê przykro. zreszt± jest te¿ ten pracy jak u Myszuni19 - praca, praca, praca a dopiero potem ja. Oczywi¶cie on tak nie twierdzi. No i có¿ z tym fantem zrobiæ??
Otwierasz Przestrzeñ...mego ¶wiata, Wype³niasz j± czu³ym spojrzeniem, Subtelnym dotykiem Stawiam pierwsze kroki w g³êbiê ...poznania ¿ycia A ja bezpieczna oczy zamykam Stajê siê motylem istnienia Mogê wznie¶æ siê ponad wieczno¶æ ...gdy tylko JESTE¦ !!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 19 268
|
Hm, dziewczyny... po pierwsze, faceci inaczej wyrazaja uczucia niz kobiety. Zdaje sie truizm, ale jak widac, niekoniecznie
![]() Pytanie: czy jest wam z waszymi facetami dobrze? Czy wazniejsze sa czyny, czy slowa wymuszone przez stwierdzenie "spotkalam kolege x i powiedzial to i tamto"? No niestety, taki charakter...
£ajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 438
|
Ael wiecie co nie tylko faceci . Ja sama ³apie sie na tym ¿e "trudno" jest mi wyrazic uczucia . Czasem sie boje poprostu tak mam . Ale chcialabym zeby Tz mowil czesciej .
Hmm jakos sie przyzwyczai³am . Ale wiecie co sêk w tym zeby duzo ROBI£ a nie mówi³ .. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 139
|
znamy to znamy..
tylko, ¿e czasem kobieta potrzebuje tego mi³ego s³ówka,a przecie¿ prosiæ siê i upominaæ przez rozmowê, dawanie jakiego¶ znaku etc. ci±gle siê nie da.. my¶lenie faceta jest dziwne - skoro jeste¶my razem tak d³ugo to przecie¿ wiesz, ¿e kocham, ¿e zale¿y. wiedzieæ wiem, ale nie s³yszê i czasem nawet nie czujê.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 543
|
Cytat:
Otwierasz Przestrzeñ...mego ¶wiata, Wype³niasz j± czu³ym spojrzeniem, Subtelnym dotykiem Stawiam pierwsze kroki w g³êbiê ...poznania ¿ycia A ja bezpieczna oczy zamykam Stajê siê motylem istnienia Mogê wznie¶æ siê ponad wieczno¶æ ...gdy tylko JESTE¦ !!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 548
|
U mnie "pomog³a" rozmowa.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |||
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 814
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale mój T¿ jest strasznie zazdrosy i tylko sie z³o¶ci jak co¶ podobnego mówie ![]() Tak prawdê mówi±c to ¿adko przez 9 lat s³ysza³am komplement, raczej krytykê ![]() ![]() Ale ostatnio to siê zmieni³o i s³yszê komplementy ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#50 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 139
|
w³a¶nie u mnie te¿ jest ten problem - zazdro¶æ.
ale skoro s³ychaæ te komplementy to nic tylko siê cieszyæ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 191
|
Cytat:
Ale widzê, ¿e jest jeszcze jedna pani, która ma takie problemy. ![]() Chocia¿ czy to w³a¶ciwie jest problem? Niekoniecznie, bo wa¿ne s± czyny, a nie s³owa, jak ju¿ kto¶ zd±¿y³ napisaæ. Na pocz±tku mojego zwi±zku z t¿ chcia³o mi siê krzyczeæ, piszczeæ, wrzeszczeæ o moim szczê¶ciu i rado¶ci z tego, ¿e jeste¶my razem. Kiedy pojawi³a siê mi³o¶æ to potrafi³am go zasypaæ wyznaniami. A teraz, po czasie, to raczej on zapewnia mnie o swoich uczuciach, a ja tylko u¶miecham siê lub powiem co¶ ¿artobliwie. Na KOCHAM CIÊ coraz czê¶ciej odpowiadam- WIEM, DZIÊKUJÊ albo ca³ujê w policzek. Oczywi¶cie go kocham, ale nie ma we mnie wewnêtrznej potrzeby mówienia mu tego, co 5 minut, co dnia, w ka¿dym sms itp. Widocznie tak jestem skonstruowana i pewnie nie jeden facet ma podobnie. Co absolutnie nie oznacza, ¿e w zwi±zku co¶ siê wypala. Wszystko jest ok. Tylko taka natura cz³owieka, ¿e ka¿dy ma troszkê inaczej i w ró¿nej czêstotliwo¶ci potrzebuje czu³o¶ci i w ró¿nej mo¿e j± okazywaæ. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
![]()
witam. mój chlopak non stop pracuje. ma dla mnie niesamowicie malo czasu. praktycznie widzimy sie tylko w weekend i to jeszcze nie za dlugo bo on jest zmeczony. hmmm czuje sie tak jakby mu nie zalezalo... powiedzcie mi co mam o tym myslec. czy to tylko moja glupia mysl ze mu nie zalezy bo tyle pracuje i tak pozno konczy... prosze o szczere wypowiedzi. z góry bardzo dziêkujê.
![]() |
#53 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 82
|
Dot.: On ci±gle pracuje...
Mam ten sam problem wiec tez oczekuje porad
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Przyjaciel wizaz.pl
Wiadomo¶ci: 33 873
|
Rozumiem, ¿e Ci to przeszkadza. Czy on musi tyle pracowaæ? Bo s± sytuacje, kiedy nie za bardzo jest inne wyj¶cie... Ale je¶li facet ca³e ¿ycie spêdza w pracy mimo, ¿e nie ma takiej konieczno¶ci, to jest dziwne, ¿e nie chce wiêkszej (ni¿ kilka godzin w weekend) ilo¶ci czasu spêdziæ w ukochan± osob±.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 436
|
Ja te¿ mam podobny problem, moj T¯ i pracuje i koñczy magisterkê. Po prostu porozmawia³am z nim na ten temat i jako¶ doszli¶my do porozumienia. Najlepszym wyj¶ciem jest szczera rozmowa. Skontaktuj siê z swoim T¯-em, popro¶ aby po¶wiêci³ Ci choæ raz trochê czasu i powiedz mu o swoich odczuciach.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 26 228
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 19 268
|
A ile on konkretnie pracuje? Czy musi pracowac tyle ile pracuje?
£ajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
od 8 do hmmm poznych godzin nocnych czasem. pracuje w warsztacie. dodatkowo robi "fuchy" mowi ze ma za duzo na glowie i wogole nie ma na nic czasu ale niektorym ludzia nie moze odmowic pomocy.
![]() |
#59 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 26 228
|
Cytat:
B±d¼ trochê wyrozumia³a, bo to jest praca a nie spotkania z kumplami przy piwsku czy z kole¿ankami ![]() Widzê z podpisu, ¿e nied³ugo zaczynasz studia. Chyba nie chcia³aby¶, ¿eby on oczekiwa³ od Ciebie, ¿e nie bêdziesz chodzi³a na zajêcia, ¿eby¶ mog³a z nim czê¶ciej lub d³u¿ej siê spotykaæ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 807
|
to zabij jakos czas, idz do pracy. nie dosc, ze sobie zarobisz/dorobisz, zajmiesz czyms czas, to moze i ukochany zrozumie, ze Twoje zycie nie sprowadza sie tylko do czekania na niego. bo jak na razie to Ty w tym zwiazku robisz za Lassie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:56.