Z³y ch³opak - rozterki Myszuni19. Zbiorczy. - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2008-08-30, 11:49   #31
Justynuss
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 614
Dot.: co zrobiæ aby mowi³ wiêcej mi³ych rzeczy

Widocznie ma taki charakter i nie lubi byæ "wylewny". Mo¿e uwa¿a, ¿e to jest ma³o mêskie?
Stary 2008-08-30, 12:01   #32
Myszunia19
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 241

Cytat:
Napisane przez Justynuss Poka¿ wiadomo¶æ
Widocznie ma taki charakter i nie lubi byæ "wylewny". Mo¿e uwa¿a, ¿e to jest ma³o mêskie?

mysle ze moze tak byc/ no ale my bylismy razem poltora roku. pozniej zerwal ze mna ja bardzo to przezywalam i po 5 miesiacach blagal mnie zebym wrocila. no i miesiac jestesmy razem. ale np. jak teraz z nim jestem sam na sam to on mnie non stop przytula i mowi mile rzeczy ale glownie rozchodzi sie o to ze nie widzimy sie potem dwa trzy dni a ja za caly dzien dostaje takiego wlasnie wyzej wymienionego smsa
Myszunia19 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2008-08-30, 13:30   #33
Innos
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 55
GG do Innos

„Ju¿ mnie nie kochasz”
„dlaczego nie zadzwoni³e¶”
„wolisz przyjació³ ode mnie”

To s± najgorsze teksty jakie mo¿esz powiedzieæ swojemu facetowi co jaki¶ czas temu amerykanie zrobili ankietê na najgorszy tekst ze strony kobiety i wygra³ „Ju¿ mnie nie kochasz” co ciekawe wygra³ on z tekstami typu „¶mierdzisz” daje to wiele do my¶lenia.

Przeczyta³em na tym forum kilkana¶cie jak nie set postów i tylko w jednym autor postu dopatrywa³ siê tego co robi ¼le, a w pozosta³ych winê zawsze zwalono na faceta. Byæ mo¿e taka jest wasza natura ¿e ³atwiej jest znale¼æ koz³a ofiarnego a samym zostaæ nieskazitelnie czystym, bez jakiejkolwiek winy.

Dlaczego ca³y czas skupiasz siê na ty co on robi ¼le? Przemy¶l swoje zachowanie i wyci±gnij z niego wnioski nic nie dzieje siê bez przyczyny, musia³ byæ powód dlaczego akurat z tob± jest tak samo jest powód dlaczego tak a nie inaczej siê zachowuje. Je¶li wp³yniesz na niego w odpowiedni sposób mo¿e zacz±æ siê ¶miaæ, cieszyæ,mo¿e siê zdenerwowaæ tak samo jak i mo¿e zacz±æ pisaæ ta smsy!!!!

Ps. Je¶li kogo¶ obrazi³em tym postem to sorki ale musia³em to napisaæ.

POZDRO!!!!!!!!!
Innos jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2008-08-30, 13:38   #34
Myszunia19
Zakorzenienie

tylko ze ja pisze wesolo staram sie usmiechac jestem mila nie krzycze na niego. a on ciagle praca i to odbija na mnie,
Stary 2008-08-30, 14:49   #35
Stramenopile
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 129

Mia³am podobny problem. Pomog³a rozmowa.
Ja te¿ nie nale¿ê z natury do osób wylewnych, ale staram siê mówiæ mi³e rzeczy, tylko dlatego, ¿e sprawi± one partnerowi przyjemno¶æ. I zamiast czasem w milczeniu zachwycaæ siê jak on piêknie wygl±da - mówiê to na g³os.
Powiedzia³am mu to (co jest wy¿ej) i wyja¶ni³am jak mi³o jest us³yszeæ komplement, od kogo¶ na kim mi zale¿y.
Fakt, ¿e czasem muszê T¿'owi znowu przypominaæ, ale taki ju¿ chyba urok naszych facetów..
Stary 2008-08-30, 15:00   #36
Ankalime
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 807

moj ma tak samo

no ale coz, w koncu to on ma byc tym macho...
ja z moim rozmawiam o tym, czasem jest lepiej a czasem gorzej, no ale nic to :F wg mnie gorze by bylo jakby wogole nie chcial ze mna gadac :F
Ankalime jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2008-08-30, 19:13   #37
Stramenopile
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 129

Cytat:
Napisane przez Ankalime Poka¿ wiadomo¶æ
moj ma tak samo

wg mnie gorze by bylo jakby wogole nie chcial ze mna gadac :F
W³a¶nie, musimy byæ wdziêczne za to co jest.
W koñcu - jak siê nie ma co siê lubi, to siê lubi co siê ma..
Stary 2008-08-30, 19:15   #38
drcron
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 410

ja jak zauwazam ze moj T¯ mowi mi mniej czulych slowek to niby przypadkiem napominam ze spotkalam jakiegos jego kolege n ulicy ktory powiedzial mi jakis komplement i wtedy dodaje ze obcy ludzie to zauwazaja a ty jestes oziebly dziala bardzo szybko

drcron jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2008-08-30, 19:43   #39
Innos
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 55
GG do Innos

Cytat:
Napisane przez Myszunia19 Poka¿ wiadomo¶æ
tylko ze ja pisze wesolo staram sie usmiechac jestem mila nie krzycze na niego. a on ciagle praca i to odbija na mnie,
Sama sobie odpowiedzia³a¶ dlaczego tak siê dzieje
Zmieñ to.
Innos jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2008-08-30, 20:15   #40
netsi000
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 14

No moj partner tez nie jest zbyt wylewny...a jak mowie mu ze w ogole nie jest rozmantyczny to on mowi ze jest tylko mu sie nie chce a i on jeszcze jeden numer odwala, gdy jêcze mu ze zadnych komplementow mi nie mowi to on na drugi dzien gdy tylko troche gorzej wygladam albo jak zaloze jakis ciuszek ktorego on nie lubie mowi: "KOCHANIE JAK ³ADNIE DZISIAJ WYGLADASZ..." a wtedy to juz zawsze sie smiejemy

Ma³e serce cz³owieka,
Dusza tak¿e niewielka,
Ca³e cia³o cz³owieka
To jak w morzu kropelka.
Lecz choæ cz³owiek tak ma³y,
By na szczê¶cie natrafiæ,
To tym ma³ym serduszkiem
Bardzo kochaæ potrafi.
netsi000 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2008-08-30, 20:32   #41
Monicoor
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 496

Cytat:
spotykamy sie z tym samym gosciem
Stary 2008-08-30, 20:57   #42
verzara
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 438

Ehh sk±d ja to znam . Mój T¿ te¿ nie jest specjalnie wylewny . Mówi³am mu t tysi±c razy , próbowa³am ro¿nych sposobów ale jak cos to poprawilo sie na kilka dni . Ma czasem takie dni ze mnie komplementam zasypuje . Czasem powie cos mi³ego a zaraz doda koñcówke taka niby n rzarty a mnie poprotu zatyka . No ale có¿ rzyzwyczai³am siê poprostu On taki jest i nie zmienie tego raczej . Niezbyt wylewny i wogole nie romantyczny ahh ale z drugiej strony to nie mog³a bym ci±gle s³uchc komplementów bo bym i zbrzyd³y . A tak jak powie co¶ czasami to jestto badziej yj±tkowe
verzara jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2008-08-30, 22:08   #43
Megiddo
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 543

Mój T¿ jest taki sam. Jak ju¿ co¶ us³yszê to od czasu do czasu kOcham Ciê i nic wiêcej. W roku akademickim widzimy siê du¿o rzadziej to wtedy raz na jaki¶ czas napisze ¿e têskni. A tak to oziêb³y w tej kwestii jak jakie¶ licho. Ju¿ siê w sumie do tego przyzwyczai³am, ale jak np kole¿anka mi co¶ opowiada o swoim ch³opaku albo np. powie co napisa³ jej t¿ to jako¶ robi mi siê przykro. zreszt± jest te¿ ten pracy jak u Myszuni19 - praca, praca, praca a dopiero potem ja. Oczywi¶cie on tak nie twierdzi. No i có¿ z tym fantem zrobiæ??
Stawiam pierwsze kroki w g³êbiê
...poznania ¿ycia
A ja bezpieczna oczy zamykam
Stajê siê motylem istnienia
Mogê wznie¶æ siê ponad wieczno¶æ
...gdy tylko JESTE¦ !!!
Megiddo jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2008-08-30, 22:14   #44
Wyrak
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 19 268

Hm, dziewczyny... po pierwsze, faceci inaczej wyrazaja uczucia niz kobiety. Zdaje sie truizm, ale jak widac, niekoniecznie Poza tym, jest grupa facetow, ktorzy po prostu nie sa wylewni/maja problemy z werbalizacja swoich emocji.

Pytanie: czy jest wam z waszymi facetami dobrze? Czy wazniejsze sa czyny, czy slowa wymuszone przez stwierdzenie "spotkalam kolege x i powiedzial to i tamto"?

No niestety, taki charakter...

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Wyrak jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2008-08-30, 22:27   #45
verzara
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 438

Ael wiecie co nie tylko faceci . Ja sama ³apie sie na tym ¿e "trudno" jest mi wyrazic uczucia . Czasem sie boje poprostu tak mam . Ale chcialabym zeby Tz mowil czesciej .

Hmm jakos sie przyzwyczai³am . Ale wiecie co sêk w tym zeby duzo ROBI£ a nie mówi³ ..
verzara jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-08-30, 22:44   #46
misiasia007
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 139

znamy to znamy..
tylko, ¿e czasem kobieta potrzebuje tego mi³ego s³ówka,a przecie¿ prosiæ siê i upominaæ przez rozmowê, dawanie jakiego¶ znaku etc. ci±gle siê nie da..
my¶lenie faceta jest dziwne - skoro jeste¶my razem tak d³ugo to przecie¿ wiesz, ¿e kocham, ¿e zale¿y. wiedzieæ wiem, ale nie s³yszê i czasem nawet nie czujê..
misiasia007 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2008-08-30, 22:46   #47
Megiddo
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 543

Cytat:
Napisane przez Wyrak Poka¿ wiadomo¶æ
Hm, dziewczyny... po pierwsze, faceci inaczej wyrazaja uczucia niz kobiety. Zdaje sie truizm, ale jak widac, niekoniecznie Poza tym, jest grupa facetow, ktorzy po prostu nie sa wylewni/maja problemy z werbalizacja swoich emocji.

Pytanie: czy jest wam z waszymi facetami dobrze? Czy wazniejsze sa czyny, czy slowa wymuszone przez stwierdzenie "spotkalam kolege x i powiedzial to i tamto"?

No niestety, taki charakter...
Pytanie zadajesz w sumie retoryczne - no pewnie, ¿e warzne s± czyny i zachowanie faceta. Ale... taka jest te¿ kobieca natura (mo¿e nie ka¿dej kobiety to sie tyczy), ¿e odczuwa te¿ potrzebê takiej formy blisko¶ci.
Stawiam pierwsze kroki w g³êbiê
...poznania ¿ycia
A ja bezpieczna oczy zamykam
Stajê siê motylem istnienia
Mogê wznie¶æ siê ponad wieczno¶æ
...gdy tylko JESTE¦ !!!
Megiddo jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2008-08-31, 00:36   #48
olikbt21
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 548

U mnie "pomog³a" rozmowa.
olikbt21 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2008-08-31, 01:43   #49
jusii
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 814

Cytat:
Napisane przez Stramenopile Poka¿ wiadomo¶æ
Mia³am podobny problem. Pomog³a rozmowa.
Ja te¿ nie nale¿ê z natury do osób wylewnych, ale staram siê mówiæ mi³e rzeczy, tylko dlatego, ¿e sprawi± one partnerowi przyjemno¶æ. I zamiast czasem w milczeniu zachwycaæ siê jak on piêknie wygl±da - mówiê to na g³os.
Powiedzia³am mu to (co jest wy¿ej) i wyja¶ni³am jak mi³o jest us³yszeæ komplement, od kogo¶ na kim mi zale¿y.
Fakt, ¿e czasem muszê T¿'owi znowu przypominaæ, ale taki ju¿ chyba urok naszych facetów..
Cytat:
Napisane przez Ankalime Poka¿ wiadomo¶æ
moj ma tak samo

no ale coz, w koncu to on ma byc tym macho...
ja z moim rozmawiam o tym, czasem jest lepiej a czasem gorzej, no ale nic to :F wg mnie gorze by bylo jakby wogole nie chcial ze mna gadac :F
Ja bym nie umia³a powiedzieæ o tym T¿-owi , bo jakby pó¼niej powiedzia³ co¶ mi³ego to mia³abym wra¿enie ze to nie dlatego ¿e tak my¶li tylko dlatego za ja to chce us³yszeæ

Cytat:
Napisane przez drcron Poka¿ wiadomo¶æ
ja jak zauwazam ze moj T¯ mowi mi mniej czulych slowek to niby przypadkiem napominam ze spotkalam jakiegos jego kolege n ulicy ktory powiedzial mi jakis komplement i wtedy dodaje ze obcy ludzie to zauwazaja a ty jestes oziebly dziala bardzo szybko
Ten sposób wydaje mi sie ciekawy
Ale mój T¿ jest strasznie zazdrosy i tylko sie z³o¶ci jak co¶ podobnego mówie

Tak prawdê mówi±c to ¿adko przez 9 lat s³ysza³am komplement, raczej krytykê A jak siê zapytam czy ³adnie wygladam w X to mówi " tak, ale ja siê nie znam "
Ale ostatnio to siê zmieni³o i s³yszê komplementy Nie wiem co by³o powodem tej mi³ej zmiany

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-31, 10:19   #50
misiasia007
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 139

w³a¶nie u mnie te¿ jest ten problem - zazdro¶æ.
ale skoro s³ychaæ te komplementy to nic tylko siê cieszyæ
misiasia007 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2008-08-31, 14:27   #51
nice6irl
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 191

Cytat:
Napisane przez verzara Poka¿ wiadomo¶æ
Ael wiecie co nie tylko faceci . Ja sama ³apie sie na tym ¿e "trudno" jest mi wyrazic uczucia . Czasem sie boje poprostu tak mam . Ale chcialabym zeby Tz mowil czesciej .

Hmm jakos sie przyzwyczai³am . Ale wiecie co sêk w tym zeby duzo ROBI£ a nie mówi³ ..
Ju¿ siê ba³am, ¿e ze mn± jest co¶ nie tak.
Ale widzê, ¿e jest jeszcze jedna pani, która ma takie problemy.
Chocia¿ czy to w³a¶ciwie jest problem? Niekoniecznie, bo wa¿ne s± czyny, a nie s³owa, jak ju¿ kto¶ zd±¿y³ napisaæ.

Na pocz±tku mojego zwi±zku z t¿ chcia³o mi siê krzyczeæ, piszczeæ, wrzeszczeæ o moim szczê¶ciu i rado¶ci z tego, ¿e jeste¶my razem. Kiedy pojawi³a siê mi³o¶æ to potrafi³am go zasypaæ wyznaniami. A teraz, po czasie, to raczej on zapewnia mnie o swoich uczuciach, a ja tylko u¶miecham siê lub powiem co¶ ¿artobliwie.

Na KOCHAM CIÊ coraz czê¶ciej odpowiadam- WIEM, DZIÊKUJÊ albo ca³ujê w policzek.

Oczywi¶cie go kocham, ale nie ma we mnie wewnêtrznej potrzeby mówienia mu tego, co 5 minut, co dnia, w ka¿dym sms itp. Widocznie tak jestem skonstruowana i pewnie nie jeden facet ma podobnie. Co absolutnie nie oznacza, ¿e w zwi±zku co¶ siê wypala. Wszystko jest ok. Tylko taka natura cz³owieka, ¿e ka¿dy ma troszkê inaczej i w ró¿nej czêstotliwo¶ci potrzebuje czu³o¶ci i w ró¿nej mo¿e j± okazywaæ.

Stary 2008-09-03, 14:55   #52
Myszunia19
Zakorzenienie

Question On ci±gle pracuje...

witam. mój chlopak non stop pracuje. ma dla mnie niesamowicie malo czasu. praktycznie widzimy sie tylko w weekend i to jeszcze nie za dlugo bo on jest zmeczony. hmmm czuje sie tak jakby mu nie zalezalo... powiedzcie mi co mam o tym myslec. czy to tylko moja glupia mysl ze mu nie zalezy bo tyle pracuje i tak pozno konczy... prosze o szczere wypowiedzi. z góry bardzo dziêkujê.
Stary 2008-09-03, 15:00   #53
_night_
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 82
Dot.: On ci±gle pracuje...

Mam ten sam problem wiec tez oczekuje porad
_night_ jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2008-09-03, 15:05   #54
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Wiadomo¶ci: 33 873

Rozumiem, ¿e Ci to przeszkadza. Czy on musi tyle pracowaæ? Bo s± sytuacje, kiedy nie za bardzo jest inne wyj¶cie... Ale je¶li facet ca³e ¿ycie spêdza w pracy mimo, ¿e nie ma takiej konieczno¶ci, to jest dziwne, ¿e nie chce wiêkszej (ni¿ kilka godzin w weekend) ilo¶ci czasu spêdziæ w ukochan± osob±.
Lexie jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2008-09-03, 15:20   #55
mysza007
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 436

Ja te¿ mam podobny problem, moj T¯ i pracuje i koñczy magisterkê. Po prostu porozmawia³am z nim na ten temat i jako¶ doszli¶my do porozumienia. Najlepszym wyj¶ciem jest szczera rozmowa. Skontaktuj siê z swoim T¯-em, popro¶ aby po¶wiêci³ Ci choæ raz trochê czasu i powiedz mu o swoich odczuciach.
mysza007 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2008-09-03, 15:20   #56
Fresa
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 26 228

Cytat:
witam. mój chlopak non stop pracuje. ma dla mnie niesamowicie malo czasu. praktycznie widzimy sie tylko w weekend i to jeszcze nie za dlugo bo on jest zmeczony. hmmm czuje sie tak jakby mu nie zalezalo... powiedzcie mi co mam o tym myslec. czy to tylko moja glupia mysl ze mu nie zalezy bo tyle pracuje i tak pozno konczy... prosze o szczere wypowiedzi. z góry bardzo dziêkujê.
Nie rozumiem... ¿eby mieæ z czego ¿yæ trzeba pracowaæ i czasami nie wystarczy od 7 do 15, ale trzeba nie¼le siê natyraæ, ¿eby cokolwiek zarobiæ
Fresa jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2008-09-03, 15:27   #57
Wyrak
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 19 268

A ile on konkretnie pracuje? Czy musi pracowac tyle ile pracuje?

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Wyrak jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-09-03, 15:31   #58
Myszunia19
Zakorzenienie

od 8 do hmmm poznych godzin nocnych czasem. pracuje w warsztacie. dodatkowo robi "fuchy" mowi ze ma za duzo na glowie i wogole nie ma na nic czasu ale niektorym ludzia nie moze odmowic pomocy.
Stary 2008-09-03, 15:38   #59
Fresa
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 26 228

Cytat:
od 8 do hmmm poznych godzin nocnych czasem. pracuje w warsztacie. dodatkowo robi "fuchy" mowi ze ma za duzo na glowie i wogole nie ma na nic czasu ale niektorym ludzia nie moze odmowic pomocy.
Skoro tyle pracuje, to znaczy, ¿e jaki¶ tego powód jest. Czy to czysto finansowy, czy te¿ szef od niego oczekuje pe³nej dyspozycyjno¶ci, czy te¿ jak piszesz po prostu nie mo¿e odmówiæ, bo raczej nikt nie pracuje 24 na dobê dla przyjemno¶ci.
B±d¼ trochê wyrozumia³a, bo to jest praca a nie spotkania z kumplami przy piwsku czy z kole¿ankami
Widzê z podpisu, ¿e nied³ugo zaczynasz studia.
Chyba nie chcia³aby¶, ¿eby on oczekiwa³ od Ciebie, ¿e nie bêdziesz chodzi³a na zajêcia, ¿eby¶ mog³a z nim czê¶ciej lub d³u¿ej siê spotykaæ?
Fresa jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2008-09-03, 15:40   #60
Ankalime
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 807

Cytat:
to zabij jakos czas, idz do pracy. nie dosc, ze sobie zarobisz/dorobisz, zajmiesz czyms czas, to moze i ukochany zrozumie, ze Twoje zycie nie sprowadza sie tylko do czekania na niego. bo jak na razie to Ty w tym zwiazku robisz za Lassie.
Ankalime jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Intymnie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:56.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.