![]() |
#31 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
|
![]()
Vilandra
![]() DIOR cienie "5" nr. 640 nawet nie mazinięte i ewentualnie dodatkowo ta koncowka tuszu albo szamponu kerastase na wyprobowanie. Pozdrawiam ![]() Zielona, raczej nie jestem zainteresowana ani wymiana na perfumy (wymienilam juz moj na escade i wiecej perfum na razie nie potrzebuje), ani na emulsje. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Dot.: TIGI, DIORSHOW, GUERLAIN. Zapraszam :)
Ok.A co do perfum to zapomniałam napisać,że jednak wycofuję moją propozycję,bo trochę nie bardzo opłacalna byłaby dla mnie wymianka 75 ml na odlewki odżywek.
Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Napisz mi, czy Vichy Neovadiol contours tj. kremik pod oczy? 15ml by na to wskazywalo, chyba,że to jakaś miniatura |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
![]()
Neovadiol to jest krem do okolic oczu i ust poprawiajacy kontury i wygladzajacy zmarszczki. Jesli bylabys zainteresowana to mam jeszcze poza watkiem vichy myokine yeux (krem na zmarszczki pod oczy) to jest nieuzywana miniatura 3ml, w pudelku, podobno po 21 dniach wyraznie splyca zmarszczki. I mam jeszcze nieuzywany krem pod oczy Dermedic AgeVital Eye (do skory dojrzalej.intensywne przeciwdzialanie chronostarzeniu i hormonalnemu starzeniu skory. Polecany do skory z obecnoscia zmarszczek z objawami zmeczenia i utrata jedrnosci. Zawiera antyoksydanty)
Edytowane przez asik123456789 Czas edycji: 2008-12-03 o 13:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
BAN stały
|
przypomnę się , byłaś zainteresowana tuniczką River Island .
Podaję jej parametry : Bluzeczka jest o tyle fajna,że cały tył ma rozciągliwy / bawelna z Lycrą / i pięknie dopasuje się do ciałka. Jest odcinana pod biustem a dół jest szerszy /ale nie bardzo szeroki / i powiewny Góra jest tez rozciągliwa więc ładnie opnie piersi a dół jest szyty ze skosa . Ramiączka są gumowe obciagnięte materiałem / nie widać żadnej gumy / Wymiary w cm / mierząc nie rozciągałam tuniczki więc spokojnie można dodać po conajmniej 2 cm / od pachy do pachy - 37 cm x 2 pod biustem- 36 x2 długość od pachy w dół z boku mierzona po szwie - 41 cm długość mierzona z przodu od kokardki / najdłuższe miejsce / - 49 cm szerokość na dole / tu wymiar po rozłożenie na płasko / - 59 cm http://images27.fotosik.pl/242/54eb2f36bd521193.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
odpisałam w swoim wątku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#44 |
Konto usunięte
|
Co do wysyłki to nie ma sprawy, mamy czas
![]() Faktycznie kerastase jest do grubych włosów, cenkim ją odradzam, obciąży Kanebo jest typowo nawilżająca, nakłada sie po umyciu włosów i nie spłukuje, lekko usztywnia, fryzura trzyma sie cały dzień, jest bardzo wydajna, trzeba używać małymi porcjami.Była używana zostało ok połowy, myślę że więcej, bo nie była napełniona pod korek Abyś była zadowolona z wymiany musiałabyś jednak coś dobrać z mojego wątku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Wtajemniczenie
|
Kanebo concealer oraz Estee Lauder Day Wear Plus, krem tonujacy- w zamian mogę zaoferować:
odsypka MAC copper sparkle, EL kredka do oczu w kolorze brąz-ubytek ok. 15%, korektor w pedzelku Art Deco, uzyty zaledwie kilka razy, UNA Repair Complex z 60ml zostało jakieś 20-15ml, Vichy Lipidose Nutritive krem do ciała do skóry bardzo suchej, z 400ml. została połowa czyli 200ml., brązer Collistar, została połowa
![]() |
#48 |
Rozeznanie
|
coś za diorshow?
![]()
![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
Dusiu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
Sama nie wiem
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:49.