![]() |
#31 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: drobne prezenciki bez okazji;)
No ciekawy temaciek
![]() Tak sobie mysle ze moj biedaczek w taka brzydka pogode meczy sie w pracy na dworzu, to az mi serduszko sciska ![]() Cos by mu tutaj mozna bylo sprawic ![]()
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Świetny wątek, podpinam się. Spodobał mi się pomysł z Tigerem i serduszkami przy torebkach od herbaty. Zostawianie cukierków w kieszeniach to tez świetna sprawa
![]()
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
mnie sie spodobal pomysl z obdarowywaniem swoich najblizszych slodyczami. kazdy lubi slodkosci, a bedzie jeszcze milej je zjesc majac swiadomosc ze sa one od kogos kochanego
![]() "Walcz, bo jeśli walczysz to możesz przegrać. Jeśli nie walczysz to już przegrałeś.'' Edytowane przez shortwildbeast Czas edycji: 2009-08-14 o 20:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Świetny wątek
![]() Ja wymyśliłam niedawno, że kupię bombonierkę, albo jakieś inne cukierki (chyba wszyscy TŻ uwielbiają słodkości ![]() ![]() ![]() Pamiętam jak w pierwszą rocznicę z moim exTŻ obudziłam się rano i znalazłam na stoliku różę i mapkę. Mapka prowadziła do parku, do ławki na której pierwszy raz mnie pocałował i były na niej wygrawerowane nasze inicjały i serduszko ![]() ![]() Edytowane przez Maggie93 Czas edycji: 2009-08-23 o 15:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
-kanapki robione do pracy lub na uczelnie, mnóstwo wegetariańskich pyszności które można zjeść jak sie już pada ze zmeczenia
![]() -mniej zdrowa opcja : batoniki, cukierki, soczek wkładane do plecaka lub chowane na wieczorny film -karteczki przypinane na lustro lub na lodówkę -zlicytowanie ulubionej plyty na allegro -czasopismo np playboy kiedy wychodzi nowy numer -mapka albo wskazówki, które doprowadzą go do słodkości albo biletów na wyjazd -ściągnać w tajemnicy fajny film i zaserwować go wieczorem -przygotować pokaz slajdów ze wszystkich naszych wyjazdów i wypraw -wyjazd na weekend, wypad na rower do miasta -zaproszenie na czekolade do pijalni wedla -kalendarz z naszym zdjęciem -koszulka, bokserki, czapka, bluza -pyszny obiad z deserem czekający na niego po pracy -komplet bielizny albo szpilki (prezent dla mnie ale zdecydowanie.. hmm.. on to doceni) ![]() -akcesoria rowerowe, sportowe np karnet na siłownię -wyprawa do kina, bilet na mecz - e-kartka z zyczeniami milego dnia, wysłana do pracy
Wszystko ma swój czas, i jest wyznaczona godzina na wszystkie sprawy pod niebem. Edytowane przez kora777 Czas edycji: 2009-08-24 o 11:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
a że tak spytam, wam też robią takie prezenciki czy tylko wy się spinacie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#38 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
ja od przyjaciółki dostałam breloczek z zebrą [tylko my wiemy dlaczego właśnie to zwierze], a ja dla niej czasami kupuję jakieś drobne kosmetyki [które mi się podobają, ale wiem, że dla niej pasowałaby bardziej], a od TŻ czasami dostaję tylko kwiaty bez okazji [może i oklepane, ale nadal cieszy]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
Jakieś słodkie maskotki, drobne kosmetyki np.tusz do rzęs, ramke do zdjęć (ze wspólnym zdjęciem), dwa podobne kubki lub takie same
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
Ja ostatnio kupiłam TŻ taką kostkę o miłości w księgarni... można ją układać i z każdej strony napisana jest jakaś ciekawa fraza.
![]() Lubię tego typu rzeczy.
![]() |
#42 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak lubicie takie *******y to a propo przyjazni jest fajna ksiazeczka z krolikami i opowiastka w rossmanie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Rozeznanie
|
to ja napisze kilka propozycji, ktore sama zrealizowałam (było ich naprawdę dużo...podam tylko kilka, które mi się przypominają
![]() -ciasteczko "torcik" w kształcie serducha i wbita wykałaczka z karteczką z jakimś miłym słówkiem -obiadki, kolacje i kąpiele przy świecach to już u nas standard...ale polecam czasem napełnic wannę "aż po pachy" + jakis aromatyczny plyn do kapieli + duuużo świeczek + delikatne wino + np. owoce ![]() -z racji tego, że ja i mój TŻ oprócz wakacji i dni wolnych widujemy sie jedynie w weekendy (średnio 2-3 dni w tygodniu) to wiedząc, że w sobotę przyjedzie do mnie wysałalam mu w piątek kartkę "chyba jesteś spadającą gwiazdą..... bo przy Tobie spełniaja sie wszystkie moje marzenia...(i dopisalam) i czuję sie jak w niebie...przyjeżdzaj szybko ![]() ![]() -zdażyło się tez ze 3 raz jakis ciuszek od tak bez okazji mu zakupić -wszelkie słodkości tez traktuje juz raczej jako coś normalnego niż niespdziewajkę ![]() -marzy mi się kiedyś zrobienie np. wielkiego bilbordu z jakimś tekstem, który będze jasny tylko dla nas ![]() ![]() -cukierki w kieszonkach -sniadanie do łożka + ulubiona muzyka ....
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
Breloczek, np. serducho z napisem "Kocham Cie" etc., wyobraźmy sobie, Tż wychodzi do pracy, musi zamknąć drzwi - bierze klucz, a tu taki MYK
![]() Tu jest coś takiego http://www.carmeno.pl/brelok-serce-m edit ![]() http://www.carmeno.pl/brelok-serce-podwojne a w zimie na spacerze można nagle włożyć mu do kieszeni nagrzane serduszko jak sie pożali że jest zimno, tylko trzeba mieć przygotowane ![]() http://www.carmeno.pl/ogrzewacz-gorace-serduszko-ludki
![]() Edytowane przez effulla Czas edycji: 2009-09-23 o 17:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
i jeszcze dużym plusem jest to, że praktycznie cały czas są dostępne w internecie w różnych wydaniach
![]()
![]() |
#47 |
Raczkowanie
|
Hmm z takich prezencików bez okazji to:
- różne słodycze - piwko, albo takie gotowe drinki - cola, itp. - kilka razy mialam do Niego przyjsc, On otwiera drzwi a ja stoje z pizzą hehe ![]() - nasze zdjecia wywolane i z tylu jakis tekscik - kartki z napisem 'dobranoc kochanie, slodkich snow' itp. pod poduszką, za wycieraczką samochodu, albo w innym miejscu - gazeta Men's Health - t-shirt - kosmetyk - kiedys zrobilam cos takiego: wycielam napis I-LOVE-U i cały ten napis zapisałam drobnym maczkiem I love U I love U.... ;D do dzis wisi na tablicy korkowej ![]() - jakies rozne smieszne laurki z żarcikami itp. - teraz mam zamiar podłożyć Mu kopertę do skrzynki na listy z kartką w środku 'Sprawię, że będziesz mokry z pożądania. Bądź 30.10 (dzien chlopaka) o godzinie 19 w parku" no i mam zamiar tam podjechac samochodem zabrac go najpierw na jakies jedzonko, a potem gdzies do lasu na drinka, chce wziac ze soba przenosna lodowke i tam alkohol i wszystko schowac, ale zobaczymy jak to wyjdzie:P co prawda to nie jest bez okazji ale cos podobnego mozna zawsze wykorzystac ![]() ---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- aaa i kiedyś Mu schowałam do kanapek do pracy do środka 'smacznego' :P i kilka razy przyniosłam Mu śniadanie i smakołyki do pracy ![]()
![]() |
#48 |
Przyczajenie
|
Nawet nie wiecie jak mi pomogłyście!
Kolega tak samo jak ja lubi herbatę. Zrobiłam takie kartoniki do niej, i zamiast tych z napisem lipton czy tam dilmah przyczepiłam te moje, a na każdym z nich był napisany jakiś dowcip o studentach, albo kawałki jakiś śmiesznych rozmów ![]() Zrobiłam to dziś, jutro wysyłam pocztą i mam nadzieję że na rozpoczęcie roku zdąży dostać ![]() Wygląda to całkiem nieźle, naprawdę ![]() Ciekawa jestem reakcji. Nie podpiszę się, ani nic i jestem ciekawa czy zgadnie od kogo. A jak nie to trudno, chodzi o to żeby ludzi rozweselać, a bycie takim "cichym rozweselaczem" jest chyba nawet fajniejsze. I właśnie wpadłam na pomysł, że wszystkim znajomym takie coś wyślę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Przyczajenie
|
Uwielbiam dostawać prezenty bez okazji, ale lubię także dawać takie cudowne upominki, których nikt się nie spodziewa. Ostatnio dostałam od mojego chłopaka zupełnie nieoczekiwanie karteczkę z napisem "Niespodzianka czeka w Mielnie" (czyli na drugim końcu Polski). Godzinę później byłam spakowana, wsiadłam w samochód i wieczorem byłam nad morzem. A tam czekała na mnie cudowna kolacja i podróż jachtem! To była jedna z najcudowniejszych niespodzianek jakie dostałam (chociaż nie mogę nazwać jej drobnym prezencikiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczynki, zainspirowałyście mnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Przyczajenie
|
Mnóstwo oryginalnych drobnych prezentów masz na http://www.takapaka.pl
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Raczkowanie
|
Takie prezenciki dla TŻ to chyba moje nowe hobby
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#54 |
Raczkowanie
|
Ja zrobilam cos takiego na dzien chlopaka.. kupilam zielona herbate, bo lubi i na kazda torebke nakleilam jakas smieszna ciekawostke, np. " W Tanzanii istnieje limit długości włosów - maksimum 36 cm", czy "23% wszystkich awarii fotokopiarek na Świecie spowodowane jest robieniem zdjęć pośladków". i inne z tych stronek:
http://www.ciekawostki.org/absurdaln...surdow-swiata/ http://www.ciekawostki.org/absurdaln...tow-ze-swiata/ (usuncie spacje)
![]() |
#55 |
Raczkowanie
|
Mi się czasem zdarza:
- wysłać do mojego TŻ maila z buziakiem albo jakimś kawałkiem ulubionej piosenki - a że otwierając skrzynkę nie spodziewa się na ogół maili ode mnie, to cieszy się z każdego - ze słodyczy - albo jego ulubione żelki, albo mamby, albo jak przypadkiem znajdę coś innego, czego dawno nie jadł to też kupuję ![]() ![]() - też czasem wkładam mu jakąś karteczkę z napisem "kocham Cię" do portfela, zmieniam mu tapetę na telefonie, albo ustawiam przypomnienie z jakąś notatką, żeby mu zadzwoniło, jak będzie w domu. On czasem robi to samo - dopisze coś do moich notatek, zostawionych na biurku itd. - rysowanie serduszek z keczupu na kanapce nie uznałabym za prezent, ale to miłe, bo akurat mój TŻ wykazuje się taką kreatywnością ![]() ![]()
![]() |
#56 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
hm... reklama jest zabroniona na wizażu! (swoją drogą brzydkie te bombki)
11.05.2015, godz. 13.30 Edytowane przez justi699 Czas edycji: 2009-11-15 o 20:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
Ja mojemu mam zamiar kupić jutro wazelinę do ust, bo mu pękają i biedaczyna narzeka. Ciekawe pomysły, ciekawe. Na pewno jakieś Wasze ukradnę. Macie inne?
![]()
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
omg naprawdę traktujecie to jako prezenty a nie jako sprawę tak normalną jak użyczenie komuś chusteczek higienicznych czy kupienie drożdżówki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
Bardzo często kuuje jakieś drobiazgi Tż-towi, najczęściej słodycze, ciacha z cukierni albo chipsy
![]() Albo też bieliznę, zwłaszcza bokserki, a ostatnio nawet kalesony bo taki mróz ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:25.