![]() |
#31 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Miłość do.. nauczyciela
Cytat:
co do Twojej sytuacji - polecam poczytac sobie tekst Stinga "don't stand so close to me" ![]() dla nauczyciela sytuacja w ktorej uczennica sie w nim podkochuje jest baaaardzo trudna jakkolwike nie mialoby sie to skonczyc, muszisz poczekac do skonczenia szkoly - jezeli on mialby uczucie odwzajemniac to moze to pokazac dopiero jak juz nie bedziesz uczennica i ani minuty wczesniej ale rownie dobrze moze sie okazac, ze pisze z Toba, bo po prostu nie chce Cie splawiac (czeste sa przypadki ze w przypadku takiego "splawienia" zawiedziona uczennica zglasza sfingowane oskarzenie o molestowanie i czlowiek ma zszargana opinie do konca zycia) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tym bardziej mi tu cos smierdzi prowokacja... Mama uczy w szkole, ty kochasz jednego z jej `kolegów` i nikt nic niewie , ale nni wiedzą ?
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
Poczekaj aż skończysz szkołę
![]() ![]()
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie w szkole jak jedna wleci do pokoju z nową wiadomością to normalnie tylko tym oddychają. Miałam kiedyś okazję być w pokoju po dziennik. Zresztą, mamy automat z kawą koło ich pokoju, później się dziwić czemu mają pokoje na kody ![]() ups, trochę off top ![]()
![]() |
![]() |
#35 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Doskonale znam to uczucie, że kiedy skończy się szkoła, skończy się życie. Musisz po prostu poczekać spokojnie na ten koniec szkoły, a potem się przekonasz że życie jednak trwa dalej. Możesz mi wierzyć, bo sama też przez to przeszłam ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
Przecież to nic dziwnego (głupiego owszem) że uczennica zadużyła się w nauczycielu. Nie rozumiem niektórych wypowiedzi. Myślę, że mama nie wie. Zapytałaby.
Niektórzy nauczyciele wiedzą, ale jak zaznaczyłam nie wiem czy wiedzą w jakim stopniu jest to /zaurodzenie/. Poczekam na konec szkoły. Jejkuuu tak trudno mi jest w ogole skupić się na czymkolwiek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zadomowienie
|
Znam jedną taką historię
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Zadomowienie
|
dokładnie, a tak na marginesie zupełnie normalne są takie zauroczenia, ważne by nie przekształciły się w jakąś 'obsesje'
![]()
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
GothicLolita22 - och. myślałam już, że zadna z wizażystek nie miała głębszego uczucia jak tylko chwilowe zadużenie sie w WFiscie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Najpierw skończ szkołę. Potem ewentualnie coś...
A czy to zwykłe zauroczenie, czy nie to chyba autorka ma prawo sama ocenić? To nie podstawówka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
BAN stały
|
Bardzo ciekawy wątek
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
no to chyba zaczyna sie obsesyjne robic.
lepiej bedzie jak sie zajmiesz matura i wmow sobie ze po maturze sie okaze ![]() co bedzie jak przez to myslenie o nim nie zdasz matury a on i tak nie bedzie z toba a jaka bedzie radosc jak zdasz mature pojdziesz na super studia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Moher to siła.Moher to władza. Moherowych kapeluszy.Nigdy się nie zdradza. Moher daje młodość.Niesie wielkich przemian wiatr Moherowy beret opanuje świat. "Wielkie historie miłosne mogą nie mieć końca. Ale co muszą mieć nieodzownie – to początek." ~Kłamczucha ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#46 |
Raczkowanie
|
HollyG
Pisałam już, rozmawiamy na przerwach rzadko bo rzadko.. ale cóż jest miło ![]() ![]() Chyba potrafię mysleć o czymś innym teraz (gdy napisał mi długa, miłą wiadomość- BOŻE nareszcie!!!!!!) niż wczesniej zastanawiajac sie czemu nie pisze. Ja dziękuje za miłe słowa i, że niektórzy naprawdę wierzą w miłość. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Droga autorko: to tylko zauroczenie, przejdzie Ci.
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
Czy wy naprawdę uważacie, że człowiek nie odróżnia, że jest w kimś zakochany, a zauroczony??
Może ja jestem jakaś dziwna. ja to sama odróżniam. Poza tym, miłość uważasz nie przechodzi tak? Uważasz., że jest na wieki wieków amen? Bo jak byłam z facetem lata, a teraz jest mi obojętny to oczywiście było zauroczenie, ja go nie kochałam co? Czuję się jakbym była tu najmłodsza, a w okół same podstarzałe ciocie klocie, które "wszystko wiedzą najlepiej" "życie Cię jeszcze nauczy smarkulo..." itp itd |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
Moher to siła.Moher to władza. Moherowych kapeluszy.Nigdy się nie zdradza. Moher daje młodość.Niesie wielkich przemian wiatr Moherowy beret opanuje świat. "Wielkie historie miłosne mogą nie mieć końca. Ale co muszą mieć nieodzownie – to początek." ~Kłamczucha ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:51.