![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: "Moment prawdy"
Dziwne..ktoś wie,że ma coś na sumieniu ale godzi się na taki program:/ zresztą pewnie na każdego z nas ktoś znalazłby niewygodne pytania..
wolą pieniądze kosztem wstydu i upokorzenia i zniszczenia swojego życia rodzinnego ![]() ciekawe skąd oni biorą informacje o uczestnikach i wiedzą o co ich pytać ![]() no i jak można zrezygnować z dalszej gry, bo np. prowadzący pyta: czy twój mąż cię kiedyś uderzył? I jeśli nie uderzył to kobita nie ma nic do ukrycia, mówi prawdę i wygrywa kasę. Jeśli uderzył to może skłamać ale wykrywacz to wyłapie wiec i tak wszyscy wiedzą,że ją uderzył. No a jak powie,że rezygnuje to też wiadomo,że ją uderzył bo inaczej by grała dalej... może trzeba rezygnować przed usłyszeniem pytania ![]() sam pomysł ciekawy bo ludzie uwielbiają ludzkie dramaty i wtykanie nosa w nieswoje sprawy... ja raczej nie będę oglądać.
![]() |
#32 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja bym zgarnęła cała pulę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
P (prowadzący) - Czy masz konto na wizażu...?
U (uczestniczka) - ... Nie... PIIIIIIIIIIIIIIIIII (maszyna - kłamstwo) P - Masz? U - ....Nie... pamiętam.. PIIIIIIIIIIIIIIIIIII P - Masz konto na wizażu? Zastanów się? U - Ok, mam! P - Czy nazywa się "Karol Lina 007"? U - Tak.. (Krzyk męża z sali) Ty &*###%$!! A pisałaś, że to ten program to dno!! I filtrowałaś z "Kołowtaym525"! U - "KaliGraf58"?! Ty $##@#%^ !!! Pisałeś, że zdradziłeś żonę na firmowej imprezie!! I to będzie pierwsze małżeństwo, które rozleci się w Polsce przez ten program ![]()
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Eeeeee dobrze, że ja jeszcze męża nie mam
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- Co ja w ogólę opowiadam, przecież ja też zgarnęłabym całą pulę, nie tylko Fresa ![]() ![]() Jakby wszystkie szanowne wizażanki wzięły udział w tym programie, ONI by zbankrutowalI ![]()
![]() |
#37 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Właśnie powiem Ci, że ja w pewnym momencie też zgubiłam wątek
![]() Ale to raczej ci co mówią prawdę wygrywają ![]() Tak? ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- Znając życie program będzie prowadził Krzysztof hedenszołders Ibisz??
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
Z tego co widziałam to Hajzer, Kajzer czy jak mu tam. Ten od proszków do prania i super białych skarpet.
![]() |
#40 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
![]() Czy pani pierze skarpety w proszku Vizir -śnieżna biel?
![]() |
#42 |
Zadomowienie
|
A pro po Chajzera , dzisiaj "wyskakiwał" zza półek proszku do prania w carrefourze w moim mieście.
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
A właśnie, też miałam zadać to intrygujące pytanie.
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
Kolejny szajs (jak dla mnie) w polskiej telewizji.. Na pewno nie będę oglądać.
![]() |
#46 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dla mnie on zawsze pozostanie tym od "zonka" ![]()
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Wtajemniczenie
|
Wydaje mi się, że to będzie na zasadzie łańcuszka. Na początku ogólne pytania, które dotyczą każdego. Ale jak już ktoś np przyzna się do zdrady, to będzie pytanie czy tylko jeden raz. Później np pytanie, czy w chwili zdrady myślał/a o małżonku.... itd
![]() Chociaż nie wiem ![]()
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
Jak dla mnie to program zapwiada się żenująco. Nie lubię wszelkich łzawych kawałków ani programów.
NIe potrafię też zrozumieć ludzi, którzy decydują się brać udział w takim programie, a jeszcze bardziej nie rozumiem tychm ktorzy to badziewie oglądają.
![]() |
#50 |
Rozeznanie
|
a mnie bawi ten zwiastun 'czy Twoi rodzicie wyśmiewali sie kiedys z Twojej nadwagi"
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a program dostarczy mi paskudnej rozrywki i mase smiechu z ludzi, którzy zdecydowali sie w nim wystapic i teraz beczą bo zadali mu/jej niewygodne pytanie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
Moja teściowa ogląda to na czeskiej telewizji. Opowiadała np. o facecie, który przyznał się nawet do tego, że zdradza żonę, ale odpadł, bo zadali mu pytanie, czy miał kontakty homoseksualne, gdy był w więzieniu, a on zaprzeczył.
Nie wiem czy oni zrobili wczesniej jakis wywiad, czy założyli, że skoro ktoś był w więzieniu, to raczej miał takie kontakty. Nie mam pojęcia skąd biorą pytania, ale jeśli zadają ok. 70 pytań przed programem, to dlaczego ci ludzie np. płaczą po usłyszeniu pytania- przecież już raz takie pytanie usłyszeli, więc elementu zaskoczenia nie ma- program pewnie jak większość reżyserowany. Nie będę oglądać, bo też oglądam Housa w tym czasie, zresztą jakoś nie lubię takiej jazdy po bandzie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Raczkowanie
|
Jak u wielu osób, po przeczytaniu opisu programu nasunęła mi się jedna myśl: "Nawet prywatność się teraz sprzedaje".
Osobiście w życiu nie poszłabym do takiego programu ![]() Już wyobrażam sobie, jak robię zakupy w warzywniaku i ludzie z wioski plotkują o moich sekretach ![]() Program wręcz idealny dla wścibskich ludzi, którzy nie mają co robić i lubią wtrącać się w nie swoje sprawy. Telewizje rzadko oglądam, widzem tego programu również nie będę.
![]() |
#53 |
Raczkowanie
|
Czytałam, że jedna kobieta sie przyznała do tego, że wynajęła płatnego zabójcę, aby pozbyć się męża :|
A mnie ciekawi skuteczność wykrywacza kłamstw - co, jeśli urządzenie się myli? I stwierdzi, że coś jest prawdą lub nie, podczas gdy w rzeczywistości jest inaczej? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
Zwlaszcza ze wariograf nie wykrywa klamstw (wbrew potocznej nazwie), tylko rejestruje oddech, cisnienie krwi itd. Da sie to urzadzenie oszukac, a jesli odpowiednia metodologia nie jest zachowana, to takie badanie jest nic nie warte.
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Po pierwsze, znane sa przypadki osób, które wariograf umiały oszukać. Po drugie, czyż psychologia nie udowodniła tego, że człowiek potrafi sam siebie oszukać na przykład wypierając z pamięci pewne wydarzenia? Można to nazwać odstępstwem od reguły i nieprawidłowością, ale to się zdarza. Po trzecie i najważniejsze, jaką mamy pewność, że uczestnicy tej farsy to nie zwykli aktorzy? Nie zapominajcie, że telewizja kłamie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Raczkowanie
|
właśnie przez ten temat poszperałam trochę po internecie, żeby poczytać trochę o tym programie - w angielskiej wersji była taka sytuacja, że chłopak na pytanie odpowiedział "nie", a "wykrywacz kłamstw" uznał, że kłamie. Pytanie było z działu "czy coś kiedykolwiek zrobiłeś" - i chłopak był mega zaskoczony, słysząc, ze jego odpowiedz jest fałszywa.
No więc nagle człowiek się dowiaduje od maszyny czy coś robił czy nie? ;] trochę bez sensu. bo jeśli tak to ma wyglądać, to już w ogóle nie widzę sensu w tworzeniu takiego programu ;p |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
I jak wrażenia?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
Spodziewałam się czegoś lepszego
![]() ![]()
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
Czy ktoś wie, kiedy będzie powtórka?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Raczkowanie
|
eeee tam, takie pytania. Spodzewałam się czegośbardziej hardcorowego ;p
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:53.