|
|
#31 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Moje pierwsze prace...
Te ostatnie z iolitem wyszły Ci bardzo ładnie nawet mimo drobnych nierówności. Urocze maleństwa. Ciekawa jestem dalszych Twoich prac
|
|
#32 |
|
Zadomowienie
|
Dziekuje za opinie
![]() Hanka - dzieki za mile slowa.... troche jest jednak nierowno....mam nadzieje ze nastepnym razem bedzie dokladniej... wlasnie pracuje nad nastepnymi....tyle ze ja jestem malo "produktywna" wiec mi zwykle schodza min. 2 wieczory na pare kolczykow ![]() Letike - wiesz, ze ja nawet nie zwrocilam uwagi na to ze zawijaski wygladaja jak motylki co do kulki masz racje...ta jest gorsza, chyba troszke krzywo trzymalam drut nad palnikiem i stopila sie bardziej na jedna strone...a jak wygielam drut to znalazla sie od strony iolitu ![]() No ale to sa moje pierwsze 4 kulki.....do tego z brzydkimi "kraterkami"...mam nadzieje ze lutowka rowiaze ten problem.... Ayumi - dzieki Zuteria - dokladnie - nierownosci sa...i drut tez troche pokaleczony...i tez troche naniszczylam go niestety :-( |
|
|
|
|
#33 |
|
Zadomowienie
|
Drugie podejście do srebra...
![]() Kolczyki ze Swarovskim, oksydownane i polerowane - inspirowane pracami Izy Malczyk. Strasznie trudno sie owijalo...baza wyginala sie masakrycznie.... |
|
|
|
|
#34 |
|
Zadomowienie
|
Ładne. Może lepiej byłoby, gdyby baza była grubsza.
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zadomowienie
|
Dziekuje Iwogg...tak, pewnie masz racje...grubsze, albo moze wymlotkowane....
Tylko grubszego niz 0,8 mm nie mialam....a mlotkowac - nie mlotkowalam jeszcze nigdy...i sie boje ![]() Kolejne doswiadczenie mam za soba w kazdzm razie....
|
|
|
|
|
#36 |
|
Rozeznanie
|
Troche nierówne ale pomysł świetny. I jak na drugie srebrzaki to całkiem, całkiem... Czekam na dalszy rozwój wydarzeń.
|
|
#37 |
|
Rozeznanie
|
Nie wiem na ile silna jest ta inspiracja, ale powiem Ci, że kwadraciki bardzo przypadły mi do gustu. Klasyczna czerń w zestawieniu z taką formą robi wrażenie
|
|
#38 |
|
Zadomowienie
|
Haniu - dziekuje
Ja jak patrze na fotki to mam wrazenie ze sa krzywe jak diabli....na zywo jakos lepiej wygladaja... Zuteria - Zrobilam jeszcze dodatkowe fotki...jako zem Poppy, zeby sie kojarzylo ![]() I wlasnie chcialabym prosic osoby doswiadczone (i nie tylko ) o opinie czy te (oraz wczesnejsze) zdjecia sa dobrze zrobione....Poczytalam jak byc powinno i sie zastosowalam...i wydaje mi sie ze jest ok...ale moze sie myle...
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zadomowienie
|
Wymłotkowane to jest myśl. Trzeba po prostu spróbować. Kto nie próbuje nie wie jak będzie
|
|
|
|
|
#40 |
|
Wtajemniczenie
|
No dobrze. Umarłam. Są boskie. Po prostu.
|
|
|
|
|
#41 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziekuje moja droga Iwogg - a no trzeba bedzie sprobowac kiedys podzialac z mlotkiem ![]() Musze tylko poczytac czy to jakis odpowiedni mlotek jest potrzebny... |
|
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo podobają mi się kwadraciki z czarnym Swarovskim
|
|
|
|
|
#43 |
|
Zadomowienie
|
Kwadraciki naprawde boskie...i zdjęcia bardzo ładne
|
|
#45 |
|
Przyczajenie
|
Boże jakie śliczności !
Jak dla mnie rewelacja |
|
|
|
|
#46 |
|
Zadomowienie
|
Oj jak milo, ze mnie nowe osoby odwiedzily
![]() Naila, Reverie, Poice, Justice - bardzo Wam dziekuje za mile slowa Kolejne kolczyki gotowe...ale poczekam az skoncze cos jeszcze zeby tak po jednym nie wrzucac...
|
|
|
|
|
#47 |
|
Wtajemniczenie
|
Obie pary Twoich srebrzaków chętnie bym ponosiła bez względu na to czy mają jakieś wady czy nie! Dla mnie są SUPER!!! i zdjęcia też
Czekam na jeszcze
|
|
|
|
|
#48 |
|
Rozeznanie
|
Druga para zwalila mnie z nog. Sliczna. Chce ja
![]()
|
|
|
|
|
#49 |
|
Zadomowienie
|
Rusa48, Rhogata - dziekuje Wam, bardzo to mile
Nie spodziewalam sie tylu pozytywnych komentarzy... Teraz prezentuje 2 nowe rzeczy: - kolczyki srebro+swarovski - wisior srebro+agat atramentowy Iiiiiiiiiii........nie wiem na ktore zdjecia sie zdecydowac, wiec bedzie duzo ![]() ![]() Nie jestem do konca zadowolona bo jeszcze ten drut troche taki "zwichrowany"....:rolleye s: |
|
|
|
|
#50 |
|
Rozeznanie
|
Piękne. Widzę troszkę nierówności w kolczykach ale ... Tego się nauczysz z czasem
Kolczyki śliczne. Wisior też ładnyale w nim bardziej już te nierówności widać. Ogólnie fajne te Twoje prace. Tak trzymać
|
|
#51 |
|
Rozeznanie
|
Poppppy, od razu powiem, że jestem zachwycona Twoimi zdjęciami, ostre, jasne, śliczne! Prace też bardzo mi się podobają, kolczyki są bardzo ładne, a wisior ma w sobie dużo uroku, tylko tak sobie myślę, że chyba lepiej prezentowałby się na jakimś grubszym łańcuszku? Coraz lepiej Ci idzie i już czekam na następne Twoje prace
|
|
#52 |
|
Wtajemniczenie
|
Oj jakie ładne
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
koleżanko PODZIW.TOTALNY
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1253967973 --> nie miałabym ZIELONEGO POJĘCIA jak to zrobić. Ostatnio mnie coś wzieło i stwierdziłam ,że moze sama zaczęłabym robic biżuterie,ale jakoś sie boje..
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" |
|
|
|
|
#54 |
|
Rozeznanie
|
para ze swarovskimi cudna!
|
|
|
|
|
#56 | |||
|
Zadomowienie
|
Bardzo dziekuje za wszystkie komentarze
![]() Cytat:
![]() Dziekuje za opinie Cytat:
Lancuszek - tak, z pewnoscia masz racje....heh..tylko moj zamysl to byl tylko wisior........ale jak robilam zdjecia to stwierdzilam ze sam tak jakos lyso, wiec przydaloby sie na czyms zawiesic.....a ze ja na szyji prawie nigdy nic nie nosze....wiec ten lancuszek to jest jedyny jakim dysponuje ![]() Cytat:
Rhogata, Poice - dziekuje kochane, ciesze sie ze znow do mnie zajrzalyscie
|
|||
|
|
|
|
#57 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#58 |
|
Rozeznanie
|
Fajniutkie są te kolczyki w srebrze
|
|
|
|
|
#59 |
|
Rozeznanie
|
Bardzo ładne prace, pomysłowe, a spróbuj drutu 999, jest miękki i nie trzeba się tak męczyć z owijaniem.
|
|
|
|
|
#60 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:32.

co do kulki masz racje...ta jest gorsza, chyba troszke krzywo trzymalam drut nad palnikiem i stopila sie bardziej na jedna strone...a jak wygielam drut to znalazla sie od strony iolitu 

jestem również