![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: próbki, kosmetyki, torebki itp
niestety nic dla siebie nie wypatrzylam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Sparkle Beige, po lewej.
![]() |
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ło, za jasny ;/ A którys z tych jest bardziej zbliżony do natural albo do waffle cone?? sampel EDM - podkład mineralny sypki Beige Neutral - o.glo -100% ![]()
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Dokładka!!!
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
No to super ![]()
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Oki, rozumie, dla tak małej dziewczynki nie mam książeczek. Paleta była prezentem od kolezanki z Włoch, więc nie wiem ile kosztowała, mogę się domyślac, że około 50 zł. A czego jeszcze szukasz to może znajde jeszcze coś po za wątkiem?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pędzli do makijażu: sephora, cliniqe, lancome, dior. Jakichkolwiek ilości zapachu Lancome Magnifique (tylko nie w próbkach po 1ml) Bazy: smashbox i chanel Ale za te 3rzeczy mogę ci oddać: 5, euphoria Calvin Klein miniatura ( oryginał na 100% z perfumerii) astor 16h mineral match nr.003 podkład MaxMara miniatura zapachu 5ml EDP (oryginał na 100% z perfumerii) krem intensywnie zmiękczający stopy zostało ok 90% SEPHORA: 1, mleczko do ciała (blackberry red currant)- zostało jakieś 60% ze 150ml Daj znać ![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
kurcze ale wolalabym cos jednak z kolorówki, z Twoich potrzeb nic nie mam już
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
5, euphoria Calvin Klein miniatura ( oryginał na 100% z perfumerii) astor 16h mineral match nr.003 podkład MaxMara miniatura zapachu 5ml EDP (oryginał na 100% z perfumerii) clinique róż z lusterkiem (kilka razy użyte ale na prawdę minimalny ślad zużycia) oddam bez pędzla nr 107 sunset glow Tak będzie dobrze?? Bo może nie widziałaś ale mam jeszcze podkład 15ml z Max Factor miniatura. Mogłabym go dorzucić.
![]() |
![]() |
#44 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://media.photobucket.com/image/s...r/P2284830.jpg - czwarty od dołu http://1.bp.blogspot.com/_25LlBCcSe4...Olive_SM_2.jpg
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
cześć
![]() coś u mnie za: scrub do stóp z arbuzem (raz użyte jest z 95%) Max Factor podkład natural beige 106 miniatura 15ml astor 16h mineral match nr.003 podkład odżywka dodająca objetości włosom- nowa energizujący balsam do ciała cukier i orzech włoski- 60% ,szampon CLEAR przeciwłupieżowy 40/50ml
![]() |
#47 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przykro mi ale nic. ---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- Cytat:
Ja jednak podziękuję. Pozdrawiam
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
O chyba taką wymiankę wolę, a możesz mi jeszcze napisac cos o kolorze tego różu, i czy on jest podwójny czy jeden kolorek ma? Jest ciemny czy raczej jasny?
Ja dopiero jutro będę na necie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Kici kici miau miau
|
podoba mi sie miniaturka Prady
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#50 |
Zadomowienie
|
Może coś za miniaturkę Code i próbki:
2, Emporio Armani DIAMONDS 3, pierre cardin pour femme 4,Hugo Boss pure pure 5, Salvadore Ferragamo incanto shine 6, ESCADA incredible me i tego męskiego żelu L'Oreal Hydra Energetic?
![]() |
![]() |
#51 |
🦄
|
Witaj. Kurcze, fajne masz miniaturki, ale chyba wolałabym wymienić Lolkę na coś większego. Chyba że znalazłabyś coś u mnie za samą mini Prady (może Euphorii- bo one są 5 ml tak?).
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
To co , dogadamy się na wymianę?? Miniatura Prady za pędzel?? Odpisz u mnie
![]() |
#53 |
Kici kici miau miau
|
mam jeszcze pytanie: ile ma ml?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Wtajemniczenie
|
niestety nic
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
Szczerze, nie wiem bo nie jest napisane. Ale myślę, że 5ml na pewno.
![]() |
#56 |
Kici kici miau miau
|
ok, zapraszam na PW
![]() mysle ze wysle jednak po weekendzie za co przepraszam ale jutro nie mam czasu a w piatek wyjezdzam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
107 sunset glow. Kolor wygląda na średni,( ani jasny ani ciemny) ale można z nim łatwo pracować. Jak nałożysz mało da efekt delikatnie opalizujący, im więcej nałożysz tym mocniejszy efekt. Jest bardzo wydajny. ---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- Cytat:
TO MI WPADŁO W OKO - woda toaletowa Yves Rocher - Pur Desir de Gardenia, pojemość 30 ml, ubytek ok 1-2 ml. Nie ma na niej daty ważności, ma na pewno ponad rok, zapach wciąż niezmieniony ![]() Możesz napisać jaki to zapach??? Tzn nutę zapachową i czy jest trwały??? i jeszcze to też mi się podoba : - podróbka Tresora Lancome, nazywa się Si Tendre, z 50 ml zostało jakieś 45. Czy zapach jest taki sam jak Tresor Lancome?? Wiem , że mi zapewne nie oddasz obu zapachów ale jak odpowiesz to się zdecydowałabym na jeden z nich. Odpowiedz u mnie
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
JESTEM ONA
|
Może znajdziesz cos u mnie za:Versace bright cristal edt - nówka z kartonikiem
edit:http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=331221 to mój wątek
![]() . Edytowane przez _kapryska_ Czas edycji: 2009-05-13 o 21:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wpadło mi w oko to : 25. Jil Sander Pure Intense 50 ml, kilka psików brak ( 1-2ml ) , kartonik I to bardzo ![]() Widziałam, że szukasz czegoś dla noworodka. Napisz co konkretnie... Mam sporo rzeczy więc może się jakoś dogadamy za ten zapach?
![]() |
![]() |
#60 | |
JESTEM ONA
|
Cytat:
![]() Zapewne wiele potrzebuję dla maleństwa, tak na szybko nie jestem w stanie nic wymyślec...przespię sie z propozycją , ale raczej zapach ten zostawię dla siebie. edit: raczej zapach ten zostawię dla siebie- wymieniłabym go na zapach tylko taki, ktory bardzooo by mnie jakoś zauroczył. Czyli za miniaturkę BC nie znajdziesz nic u mnie?
![]() . Edytowane przez _kapryska_ Czas edycji: 2009-05-14 o 10:41 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:15.