Prześladują mnie...!!! - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-05-14, 22:50   #31
Wyrak
Zakorzenienie

Dot.: Prześladują mnie...!!!

Cytat:
Napisane przez lisa009 Pokaż wiadomość
no przeciez wczesniej pisalam, ze czesto trafiam na taką godzine..
zanim cos powiesz to moze przeczytaj wczesniejsze wypowiedzi
przeciez czytalem. Co godzine mozesz trafiac na taka godzine, nic niezwyklego w tym nie ma; oraz, jak juz wczesniej pisalem, pomiedzy 16, 36 i 46 zwiazku nie ma.

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Wyrak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-14, 23:18   #32
lisa009
Zakorzenienie

no dobrze nie musisz robic z tego problemu, juz chyba nie masz sie do czego przyczepić.

p.s. ma związek, 6 na końcu

Edytowane przez lisa009
Czas edycji: 2009-05-14 o 23:29
lisa009 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-14, 23:35   #33
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
no dobrze nie musisz robic z tego problemu, juz chyba nie masz sie do czego przyczepić.
ja z niczego nie robie problemu, a co pisze, czy sie do czegos czepiam itd. to naprawde tylko i wylacznie moja sprawa.

To ze sobie ktos niewiadomo co wmawia, bo spoglada na zegarek i akurat widzi dana godzine, to skomentuje, szczegolnie jak ktos jeszcze opatrza to stwierdzeniem, ze dana godzina go/ja przesladuje, a to przesladowanie polega na spogladaniu o danej godzinie na zegarek

---------- Dopisano o 00:35 ---------- Poprzedni post napisano o 00:31 ----------

Cytat:
p.s. ma związek, 6 na końcu
wot zwiazek. Na takiej zasadzie to sobie mozna wmowic co sie tylko zamarzy; bez najmniejszego problemu moge znalezc x liczb dwucyfrowych z takim "zwiazkiem"wystepujac a od groma razy kazdego dnia.

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Stary 2009-05-14, 23:37   #34
Cyska
Zakorzenienie

GG do Cyska

Cytat:
Napisane przez modzianka Pokaż wiadomość
to ja mam tak że jak spojrze przez okno,obojętnie czy to mimowolnie jak siedzę przed kompem i zerknę za okno,czy jak podlewam kwiatki czy jak wyjde na balkon-zawsze ulicą jedze autobus lini"30" i jak to wtlumaczyc? heh ja to mam szczescie:P
hihi, modzianka a oglądałaś film Truman? Może jesteś jak bohater tego filmu
Cyska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-14, 23:41   #35
Jeanne90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wyrak Pokaż wiadomość
Wyraku drogi, jeśli tak bardzo Cię nudzi to forum, to naprawdę nikt Cię tu na siłę nie trzyma
Czekam na odpowiedź: "Będę pisał co chcę/gdzie chcę/wolność słowa itd. itp. etc.". Aaaa no i dodaj swoją ulubioną emotkę, wyrażającą Twoje znudzenie jakże niskim poziomem intelektualnym osób, z którymi musisz pisać...

Cytat:
ja z niczego nie robie problemu, a co pisze, czy sie do czegos czepiam itd. to naprawde tylko i wylacznie moja sprawa.
Wybacz, ale jeśli się kogoś czepiasz, to nie spodziewaj się, że ten ktoś będzie potulnie tego słuchał. Jeśli odnosisz się do czyichś słów, to uszanuj to, iż dana osoba Ci na to odpowie. Nie masz przyzwolenia na jeżdżenie po kim i po czym chcesz bez żadnych konsekwencji, nawet jeśli wydaje Ci się, że jesteś kimś i takie przyzwolenie posiadasz.

Edytowane przez Jeanne90
Czas edycji: 2009-05-14 o 23:43
Jeanne90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-15, 03:37   #36
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jeanne90 Pokaż wiadomość
Wyraku drogi, jeśli tak bardzo Cię nudzi to forum, to naprawdę nikt Cię tu na siłę nie trzyma
Czekam na odpowiedź: "Będę pisał co chcę/gdzie chcę/wolność słowa itd. itp. etc.". Aaaa no i dodaj swoją ulubioną emotkę, wyrażającą Twoje znudzenie jakże niskim poziomem intelektualnym osób, z którymi musisz pisać...
Primo, to co robie to juz moja sprawa, secundo, forum mnie bynajmniej nie nudzi, wrecz przeciwnie, tylko niektore wypowiedzi (o tym w drugim akapicie). To moje zakichane prawo do nudzenia sie badz nie tym czym chce, z wszystkim co z tego wynika, wiec sie nie musisz bawic w gospodynie forum, naprawde. Dzieki za troske

Cytat:
Napisane przez Jeanne90 Pokaż wiadomość
Wybacz, ale jeśli się kogoś czepiasz, to nie spodziewaj się, że ten ktoś będzie potulnie tego słuchał. Jeśli odnosisz się do czyichś słów, to uszanuj to, iż dana osoba Ci na to odpowie. Nie masz przyzwolenia na jeżdżenie po kim i po czym chcesz bez żadnych konsekwencji, nawet jeśli wydaje Ci się, że jesteś kimś i takie przyzwolenie posiadasz.
Nie no, pewnie, na moje wykazywanie braku zwiazku z danymi godzinami, odpowiedz typu "a Ty sie znowu czepiasz" Nie zamierzam tego uszanowywac, bo to zadne odpowiedzenie mi, tylko slaby podjazd osobisty.

Jezdzic? Ja po nikim nie jezdze. Nie wiem czy to czasy takie, czy jaki grzyb, czy na takie osoby trafiam, ale bron Boze nie skrytykuj nikogo, bo to jezdzenie, obraza i ta osoba ma prawo robic podjazdy w moim kierunku Nawet jesli chodzi o tak "szokujacy" przypadek, jak spojrzenie na zegarek co dziesiec minut czy o danej godzinie. Tyle z mojej strony, ciao.

Stary 2009-05-15, 06:02   #37
rosiek
Zakorzenienie

GG do rosiek

Niemal codziennie trafiam na godzinę 21:37 i każdej nocy budzę się o 3
ale nie przywiązuję do tego uwagi, taki śmieszny przypadek a potem działa podświadomość.
rosiek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-05-15, 08:43   #38
ainka87
BAN stały

ja często trafiałam na liczbę 16. wszystkiego było szesnaście, wszystko kosztowało 16 zł. kiedy zapomniałam o tym to sie skonczylo. wiec uważam że po prostu o tej liczbie myślisz i wszedzie ją widzisz, czyli jak ktoś wcześniej powiedział "wmówiłaś" ją sobie. przestań o tym myśleć, i prześladowanie się skończy
ainka87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-15, 12:05   #39
Ciarra
Raczkowanie

jak ja wmowie sobie ze musze wstac o 5.15 to uwierz mi ze punkt 5.15 sie obudze tak samo w ciagu dnia, niewiem jak to dziala, ale tak juz mamy

Ciarra jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-15, 13:41   #40
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
no swietnie, patrze godzina 46 i autorka watku z liczba 16... ;D widzialam tez dzis rejestracje KR01616 na moim osiedlu :/
I co w związku z tym?
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-15, 13:52   #41
lisa009
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
I co w związku z tym?
umiesz czytac? jak tak to sie bardzo ciesze :

Cytat:
ja mam to samo z 16, ale nie wyjasnie dlaczego bo to nieprzyzwoite
i ostatnio mialam tez z godzina 36 i 46 ; )

no i godzinami typu 12:12 12:21 23:32

ooo 16 po
edit: na wizazu inna godzina
Stary 2009-05-15, 15:03   #42
alkaxy
biegam dla Zabawy

Cytat:
Napisane przez Ciarra Pokaż wiadomość
jak ja wmowie sobie ze musze wstac o 5.15 to uwierz mi ze punkt 5.15 sie obudze tak samo w ciagu dnia, niewiem jak to dziala, ale tak juz mamy
Też mam taki dokładni organizm -tyle, że jak musze wstać o 6 sama z siebie się budzę na minutę przed budzikiem.

Ale w sumie nie o tym miałam pisać, teraz to się uśmiejecie:
Mnie chyba prześladował odświeżacz do powietrza w łazience, był ustawiony co 46 minut, a ja zawsze utrwafiałam tak że jak wchodziłam do łazienki włączał się
alkaxy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-15, 15:44   #43
Hedonia
Zadomowienie

nie organizm, a siła podświadomości.

Hedonia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-15, 19:20   #44
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
Umiem i wyobraź sobie, że przeczytałam Twoją poprzednią wypowiedź. Ale nie bardzo rozumiem w jaki sposób Cię ta liczba prześladuje Zamów ochronę, może się odczepi wreszcie.
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-15, 19:33   #45
crippled
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Oleczka Pokaż wiadomość
Jak sie trafia na takie godziny to znaczy, ze ktos o Tobie mysli
A tego nie wiedziałam
Stary 2009-05-15, 20:07   #46
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ciarra Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez Hedonia Pokaż wiadomość
nie organizm, a siła podświadomości.
To nie jest podswiadomosc bodajze - nie pamietam dokladnie jak to dziala, ale mozliwe jest takie "programowanie siebie", przynajmniej w pewnym zakresie.

Cytat:
I co w związku z tym?
Cytat:
No czytac umie, tyle tylko ze nie widzi w tym zadnego zwiazku, bo i gdzie sie go dopatrywac

Stary 2009-05-15, 20:08   #47
Klarissa
Zakorzenienie

Smile Dot.: Prześladują mnie...!!!

A może zacznijcie te cyferki obstawiać w totka? Może to wasze przeznaczenie...
Stary 2009-05-15, 20:53   #48
lisa009
Zakorzenienie

Cytat:
Umiem i wyobraź sobie, że przeczytałam Twoją poprzednią wypowiedź. Ale nie bardzo rozumiem w jaki sposób Cię ta liczba prześladuje Zamów ochronę, może się odczepi wreszcie.
matko, kazdy tu pisze o tym samym (ze "łazi" zanim jakas liczba) ale oczywiscie do mnie rzuca sie takie teksty
Stary 2009-05-15, 21:01   #49
kasia_no87
Zakorzenienie

GG do kasia_no87 Send a message via Skype™ to kasia_no87

A mnie przesladuje liczba 295 :\

exAparatka
góra: 30.06.2010 - 8.04.2013
dół: 4.08.2011 - 8.04.2013
kasia_no87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-15, 21:13   #50
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Klarissa Pokaż wiadomość
A może zacznijcie te cyferki obstawiać w totka? Może to wasze przeznaczenie...
Obawiam sie, ze to by nieco zburzylo u niektorych swiatopoglad

Cytat:
matko, kazdy tu pisze o tym samym (ze "łazi" zanim jakas liczba) ale oczywiscie do mnie rzuca sie takie teksty
Faktycznie lazi. Bo jest godzina 16 i 46 po, ktora jest... co godzine kazda, plus widzialas jedna rejestracje z 1616. To ze takie godziny sa co godzine i przjescie sie po dowolnym osiedlu w duzym miescie da Tobie takie liczby dwucyfrowe jakie tylko chcesz, to juz mniejsza o to, lazi i juz

To takie bzdury jak "kod Biblii" - w wystarczajaco dlugim tekscie znajdziesz znaki, ktore beda Tobie pozwalaly na wychwycenie danych zdarzen - probowano tego juz na "Moby Dicku" i jest nawet lepszy niz Biblia. Tak samo jak szukanie jakiejs liczby zwiazanej z soba w wystarczajco dlugim rozszerzeniu liczby Pi itd. Czysta statystyka - przy wystarczajaco duzej ilosci cyfer/znakow, znajdziesz co chcesz. No ale ze ktos sie dopatruje "lazenia", w tym kiedy akurat zobaczy na zegarek, to juz zupelnie nowy poziom

Stary 2009-05-15, 22:03   #51
lisa009
Zakorzenienie

okej, przeciez tego nie traktuje jak chorobe jakąś tylko po prostu JA przyczepilam sie do tej liczby i teraz ją wszedzie widze, wiem o co chodzi ; )
Stary 2009-09-22, 08:42   #52
modzianka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Cyska Pokaż wiadomość
hihi, modzianka a oglądałaś film Truman? Może jesteś jak bohater tego filmu
łosz kurde nie ogladalam...a o czym jest? tzn ze jestem jakis seryjny zabojca czy moze psychopata ktory ma tak pokrecony umysl ze jak patrzy na ten nieszczesny autobus lini '30' to potem przez sen morduje ludzi badz jest jakis wilkolak? hah normalnie zaraz przeczytam sobie jakies streszczenie tego filmu
modzianka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-22, 09:40   #53
Syla88
Rozeznanie

Pewnie nie wniosę nic nowego jak napiszę, że dużo osób tak ma. Moja młodsza siostra ostatnio też mi się żaliła, że zawsze patrzy na godzinę 21:37. Dlaczego akurat ta godzina? Bo wtedy zmarł Papież i Każdy o tym wie, każdy doskonale zna tą godzinę i to już podświadomość. Same na pewno złapałyście się na tym, że spojrzałyście na zegarek i za chwilę ktoś Was zapytał która jest godzina, to musiałyście jeszcze raz, bo nie zwróciłyście uwagi. Mi się tak kilka razy przydarzyło, ale to dlatego, ze widocznie nie trafiłam na charakterystyczną godzinę. Np 11:11 bym zapamiętała Albo jak jedna z Was wcześniej pisała, że budzi się o 3 w nocy. Pewnie oglądałaś ten sam horror co ja,w którym co noc, o 3 w nocy przychodziły duchy. Takie coś zapada w pamięć i później się zwraca uwagę na to.
I jeszcze jedno. Każdy ma w głowie zakodowany zegar, upływ czasu. I np w dzień pomyślisz sobie, że 'pewnie dziś wieczorem też zobaczę godzinę 21:37' i już wtedy zapada to w podświadomość i tak się zazwyczaj dzieje
Nie przejmujcie się takimi rzeczami, tylko śmiejcie się z nich
Syla88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości