|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Coś zupełnie nowego!!! Czeremiqa
Witaj ponownie, zawieszki wyglądają sympatycznie, ładne, eleganckie; tylko zdjęcia Ci trochę za ciemne wyszły.
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dziękuję... hmmm jak teraz patrze na te zdjęcia to widzę, że masz rację... są za ciemne. ja w ogóle mam tendencję do świadomego niedoświetlania zdjęć ale tym razem przesadziłam!!! czasem potrzeba świeżego spojrzenia bo ja już tyle razy widziałam te zdjęcia i jakoś nie wpadłam na to co z nimi nie tak... dzięki za wsparcie - polecam się na przyszłość! całuję i ściskam ps. Lady Argerich przeprowadziłaś próbę zawieszkową?
|
|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
PREZENT ŚLUBNY
Zawieszki wykonane na zamówienie Moniki i Piotrka na prezent ślubny dla Marty i Jacka podobno bardzo się podobały obdarowanym oby dobrze służyły zapakowane zostały w drewnianą szkatułkę ![]() MIŁOŚĆ są to zawieszki na kieliszki do wina w komplecie 6 sztuk różniących się między sobą tak aby na przyjęciu zaznaczyć który kieliszek jest czyj... żeby nikomu się nie pomyliło ;-) zapobiegają częstym na przyjęciach dochodzeniom np. po kolorze szminki na brzegu kieliszka, po ilości wypitego trunku, po lokalizacji na stole czy półce itp. poza tym są świetną ozdobą i wyróżniają gospodarza jako osobę oryginalną i dbającą o szczegóły i wystrój przyjęcia... są świetnym prezentem na wesele, parapetówkę czy inne okazje mam nadzieję, że się Wam spodobają... ![]() srebro nieoksydowane, kryształ lodowy
Czeremiqa Edytowane przez czeremiqa Czas edycji: 2009-08-13 o 08:54 |
|
|
|
|
#34 |
|
Rozeznanie
|
Piękne zawieszki -wszystkie!
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zadomowienie
|
mnie się tez bardzo podobają - szczególnie galaretki i prezent ślubny
niby można bez takiej rzeczy się obejść- ale fajnie to wygląda jako ozdoba, jest przy tym praktyczne i oryginalne. Super pomysł
|
|
|
|
|
#36 |
|
Raczkowanie
|
dzięki Dziewczyny
aż chce się dalej pracować
|
|
#37 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo fajny pomysł.
|
|
#38 |
|
Zadomowienie
|
Podziwiałam już i nadal jestem pod wrażeniem (tak swoją drogą to ja bym z chęcią zamówiła u ciebie niektóre z gadżecików niekoniecznie do wykorzystania jako zawieszki na kieliszki bo sa naprawde ślicznie wykonane).... A tak na marginesie mnie np bardzo by ucieszył prezent ślubny zawierający kóryś z Twoich tworów. Miałam kiedyś całkiem fajne zawieszki na kielonki ale się zapodziały gdzieś w trakcie przeprowadzek-a szkoda bo praktyczne były i spełniały swoja role.
|
|
#39 |
|
Zadomowienie
|
Śliczne są te zawieszki
Nie muszą być nawet praktyczne, bo są piękne same w sobie, są świetną ozdobą. Bardzo ładnie wykonane, pomysłowe, po prostu inne - w pozytywnym tego słowa znaczeniu![]() Uwielbiam takie rzeczy, dlatego absolutnie by mi nie przeszkadzały na kieliszku. I faktycznie, gospodarz domu, który podaje wino w tak ozdobionych kieliszkach, jest osobą oryginalną i dbającą o szczegóły
|
|
#40 |
|
Raczkowanie
|
Saadia
wielkie dzięki ![]() Reverie1 nie ma problemu czekam na zamówienia Thea2 bardzo Ci dziękuję za rozbudowany komentarz Pozdrawiam Was gorrąco i zapraszam ponownie
|
|
#41 |
|
BAN stały
|
fajny pomysł, chociaż z tymi literkami ciężko zgrać jeśli chodzi o pierwsze imiona gości, bo szczerze powiedziawszy miałabym problem z przypomnieniem sobie czy mam literkę "ś" czy "ć" na przykład
|
|
|
|
|
#42 |
|
Zadomowienie
|
Ważki są cudne
czy wykonanie/sprzedaż do droga sprawa?My mieliśmy zawieszki na swoich ślubnych kieliszkach - serca z napisem BRIDE i GROOM wygląda to b. fajnie
I'm running from the light, running from the day to night Edytowane przez Miira Czas edycji: 2009-09-03 o 11:11 |
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo dobry pomysł moim zdaniem.
Coś tu było wspomniane,że na imprezach to i tak zawsze ciemno ;] Pewnie ,że i światło jest przygaszone ale nie jest tak ciemno, by nie zobaczyć koloru koralika czy kształtu literki. Niestety znam ten ból szukania kieliszka - postawiłam na półce... ale tej niżej czy wyżej.... hm....... a może to ten, gdzie jest mniej wina..... i tak dalej. Jako gość doceniłabym taki gadżet i zapamiętała bym kolor/literkę bo to na prawdę może ułatwić wszystkim życie ;] |
|
|
|
|
#44 |
|
Raczkowanie
|
Kochane Dziewczyny
witam Was po długiej przerwie Kolejna odsłona Pana i Pani w wersji pasującej do wypolerowanych na błysk srebrnych sztućców i rodzinnych kryształów... ![]() życzę nam dzisiaj miłego Dnia Kobiet
|
|
#45 |
|
Zadomowienie
|
pierwszy raz widzę takie zawieszki, rewelacyjny pomysł
![]() A te ostatnie śliczne ![]() Również miłego Dnia Kobiet |
|
|
|
|
#46 |
|
Raczkowanie
|
Czeremiqa ależ Ty masz świetne pomysły
![]() ![]() ostatni wrzucik powalił mnie, zawieszki są rewelacyjne!!!! chętnie sama bym takie nabyła Bardzo fajne pomysły masz
|
|
|
|
|
#47 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki Dziewczyny kochane
A to moje ostatnie świąteczne zawieszki Kurki wielkanocne - co myślicie? Z kryształkami Swarovskiego i srebrnymi zawieszkami (wszystko próby 925) ![]() pozdrawiam poświątecznie
|
|
#48 |
|
Wtajemniczenie
|
bardzo sypatyczne, oryginalne i pomysłowe twoje zawieszki
|
|
#49 |
|
Zadomowienie
|
Wszystkie bardzo ładne, szczególnie spodobały mi się te z maskami. W tych ostatnich z kurkami (tam, gdzie masz po dwa różne koraliki) mogą się mieszać, goście mogą nie zapamiętać kombinacji kolorów po kilku kieliszkach trunków więc chyba lepiej robić jednokolorowe
|
|
|
|
|
#50 |
|
Raczkowanie
|
A mi się najbardziej podobają te z sylwetkami pani i pana
Tak mi się z łyżwiarstwem figurowym kojarzą
|
|
#51 |
|
Rozeznanie
|
Te wielkanocne zawieszki wyglądają jak dla degustatorów wina, a dlaczego degustatorów? - ponieważ wyobraziłam sobie co by było gdyby to byli amatorzy. Po kilku godzinach amatorskiego picia wina: " - to moj kieliszek! - nie no co ty, to mój! - jak twój jak moj. Mialem zółty i czerwony koralik - nie, twoj miał zielony i czerwony - Baśka miała zielony i czerwony ty miałeś ... pisząc zapomniałam jakie tam kolorki były
Oczywiście, poza wyobrażeniem braku umiejetnosci rozpoznawania kolorow przez mezczyzn, zawieszki bardzo mi się podobają
|
|
#52 |
|
Rozeznanie
|
Podoba mi się pomysł, a same zawieszki są super
|
|
|
|
|
#53 |
|
Raczkowanie
|
dzięki Dziewczyny
macie rację co do kurek ale te zawieszki robiłam z myślą o uroczystych, świątecznych posiłkach i raczej miałyby spełniać rolę ozdobno-dekoracyjną w końcu do posiłku zaleca się tylko lampkę wina na trawienie ;-) stąd te stonowane, wyważone kolorki.piszcie co jeszcze się Wam nasuwa gdy o nich myślicie plisss
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:52.

podobno bardzo się podobały obdarowanym 
aż chce się dalej pracować 

czekam na zamówienia

czy wykonanie/sprzedaż do droga sprawa?