|
|
#31 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: help me:(
Cytat:
a co za tym idzie stajesz się nietolerancyjny......:rol leyes:
|
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie schlebiaj sobie ze sie Ciebie czepiam. EOT z mojej strony.
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zadomowienie
|
Dobra, dobra, zanim każde wsiądzie na swojego konika, apeluję o spokój.
![]() Jeśli chodzi o związki wierzący-niewierzący, to ja jestem prawosławna, a mój chłopak to ateista, jak i większa część jego rodziny. Moi rodzice w ogóle się tym nie przejęli, za to babci mało szlag nie trafił, jak się dowiedziała (a poszło o to, że szliśmy na wesele jego ciotki w marcu, na co babcia zareagowała mocno wstrząśniętym: "W POST???" ), ale i ona większych wątów nie ma. Naprawdę nie warto zakładać z góry, że będzie źle. ![]() Chyba, że Tobie to bardzo przeszkadza, że jest ateistą? (W końcu sama mówiłaś, że próbowałaś go zmienić.) Jeśli o mnie chodzi, to nie jest nic złego. Wbrew wrażej propagandzie, niewierzący to nie zwyrodniałe bestie, pożerające niewinne duszyczki na śniadanie. (Okej, poniosło mnie. )
|
|
#35 |
|
Raczkowanie
|
jeszcze raz dziękuję za odp.... ale nie ma nad czym "rozprawiać.. bo sie skończyło
ide poryczeć troche może lepiej się poczuję
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:15.

? 
a co za tym idzie stajesz się nietolerancyjny......:rol leyes:

), ale i ona większych wątów nie ma. 
ide poryczeć troche może lepiej się poczuję