|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: biżuteryjka Agi
No Aguś ćwiczenie czyni mistrza
fotki wychodzą zarąbiste a z nowo dodanych zielona bransoletka i cytrynowe kolczyki bardzo mi się podobają |
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
A mi najbardziej podoba się ten komplecik ostatni
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
A mi te cytrynkowe kolczyki, są takie słodkie.
|
|
|
|
|
#34 |
|
Wtajemniczenie
|
swietne te nowe wrzuty
- zdjecia coraz lepsze, troszke nieostre na krancach bizu - ale idziesz w dobrym kierunku. czuje, ze nastepny rzut-to juz bedzie full professional Najbardziej podobaja mi sie teraz bransoletki-subtelne, pomyslowe-moga byc jedyna ozdoba na codzien, a na specjalne okazje w polaczeniu z kolczykami np. wygladalyby czadowo!. Brawo!!!
|
|
#37 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ogólnie początki bardzo fajne. Ja długo nic nowego nie zrobiłam, ciągle czasu brak
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę tu cudeńka, które chciałabym mieć. Mam fioła na punkcie takich arcydzieł
![]() ![]() Super wykonanie.. naprawdę ciekawe.
|
|
#41 |
|
Rozeznanie
|
Oj, chyba zapomniałaś zmniejszyć zdjęcia. Wygodniej by się je oglądało, gdyby nie były takie duże
Fajnie zaczęłaś z plecionkami. Podoba mi się kształt kolczyków, tylko na fotce jakoś smutno wyglądają przez to połączenie brązu i żółci.
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
Aga fajnie, ze bierzesz sie za coś innego
Naszyjnik bardzo mi sie podoba. Kolczyki trochę mniej ale to przez te kolory
|
|
#43 |
|
Rozeznanie
|
Naszyjnik jest ładny,tylko te crackle mi tak średnio tam pasują
...Ale pod względem wykonania mi się podoba i załozyłabym .
|
|
|
|
|
#44 |
|
Raczkowanie
|
Wykonanie bez zarzutu
![]() Tylko to moje przyzwyczajone do drobnicy oko mruga i cos tam smęci o tym, że te koraliki drobniutkie takie troszkę lepszej jakości by być mogły
|
|
|
|
|
#45 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jesienna
|
|
|
#47 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#48 |
|
Zadomowienie
|
Kolczyki za bardzo przypominają mi odwrócone krzyże, ale naszyjnik ciekawy i podoba mi się zestawienie niebieskiego z czarnym
![]() Blog https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=379204 -> książkowa wymiana Edytowane przez Sol89 Czas edycji: 2009-11-05 o 02:57 |
|
|
|
|
#49 |
|
Rozeznanie
|
kolczyki z ostatniego wrzutu są bardzo ładne
|
|
|
|
|
#50 |
|
Zadomowienie
|
ja tam bede marudzic na temat zdjęć, bo... jak możesz prezentować nawet ładne rzeczy na czymś nieładnym
jak byś zrobiła fotki na jakimś jednolitym tle.. białym, czarnym czy szarym.. lepiej by było, skup się na tych fotach proosze
|
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny za komentarze
![]() sweetrose ![]() Sol89 ![]() Kolczyki ![]() Maxima staram się pracować nad zdjęciami. Mam nadzieję że następne bardziej Ci się spodobająDawno nic nie wrzucałam, to dzisiaj czas na kilka nowości ![]() 1. stary wisiorek fiołkowy, prościutki ze szklanych koralików 2. wspomnienie lata- niebieska bransoletka z muszelkami, ostatnio spodobały mi się takie "dyndające" rzeczy 3. kolejna bransoletka z "dyndającymi" żaglówkami 4. długi naszyjnik z kamyczków i szklanych koralików 5. pleciony naszyjnik, strasznie się nie chciał sfotografować, jestem ciekawa co o nim myślicie, bo ja z niego zadowolona jestem 6. kolczyki, miały być do kompletu do tego naszyjnika, ale nie wiem coś mi w nich nie pasuje
|
|
#52 |
|
Zadomowienie
|
o no lepiej
ALE w 1 widac jakies litery po 2 stronie kartki, polecam wziąć karton biały albo czarny, może być blok techniczny ![]() w 2 znowu ta muszla skupiła na sobie całą ostrość... i dominuje na zdjęciu a tam dalej kiepsko wyglądają kolczyki na niebieskim.. zrob bardziej neutralne tło, wtedy będzie można dostrzec piękno kolczyków bo bardzo ładne prace robisz naprawdę ale już lepiej jest ![]() sorry ze tak sie wymądrzam... ale chciałabym żebyś ładnie przedstawiała swoje prace wtedy to będzie zachęcało
|
|
|
|
|
#53 |
|
Wtajemniczenie
|
Szkoda, że takie ciemne te fotki bo naszyjniczki wydają się być bardzo fajne. A ja to tak wlepić się lubię w ładne prace
|
|
#54 |
|
Raczkowanie
|
Fajny pomysł z tymi muszelkami
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
Maxima
bardzo się cieszę, że komentujesz, jak ktoś mówi szczerze co mu się nie podoba to się cieszę bo wiem co mam poprawić, najgorsze są nieszczere pochwałyHeurek ciemne???? sugerowałam się moim monitorem i u mnie wygląda normalnie, cieszę się że Ci się podobaChoice cieszę się ze Ci się podoba
|
|
#56 |
|
Raczkowanie
|
Kilka prac naprawdę mi się spodobało
![]() ładnie dobierasz kolory ![]() z ostatniego wrzutu https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1249633594 wpadł mi w oko, lubię takie kolory
|
|
|
|
|
#57 |
|
Wtajemniczenie
|
Czesc Agusia- niezly ten twoj ostatni wrzut-najbardziej mi sie podobaja:
1. stary wisiorek fiołkowy, prościutki ze szklanych koralików -> super pomysl, ze ja tak nie pomyslalam mozesz mi powiedziec skad masz ta 'krawatke' srebrna3. kolejna bransoletka z "dyndającymi" żaglówkami -> skad dorwalas takie zaglowki? 4. długi naszyjnik z kamyczków i szklanych koralików ...pieeekny...
|
|
#59 |
|
Raczkowanie
|
Mi się bardzo podoba ten fiołkowy wisiorek prześliczny
|
|
#60 |
|
Zadomowienie
|
Śliczne rzeczy robisz
Bardzo lubię taka właśnie biżuterię, sama w sumie robię podobną , choć w swoim wątku na razie pochwaliłam sie tylko pierwszymi próbami wrapków. Najbardziej wpadło mi w oko : to https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1249461951 to https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1250873575 to tez jest super https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1250873575 choć na końcu tych łańcuszków brakuje mi jakiś "tycich" koraliczków ![]() Ogólnie bardzo ładna bizuteria
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:01.

fotki wychodzą zarąbiste a z nowo dodanych zielona bransoletka i cytrynowe kolczyki bardzo mi się podobają 

- zdjecia coraz lepsze, troszke nieostre na krancach bizu - ale idziesz w dobrym kierunku. czuje, ze nastepny rzut-to juz bedzie full professional

ciekawa jestem co o nich myślicie??