|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: minerały i biochemię - wątek Tekli :)
Zapraszam na dokładkę, głównie cieniową.
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
podkłady:
EDM Golden Light - semi matte (struna) 50% sampla EDM Beige Medium Beige Neutral - matte (struna) na spróbowanie 25-30% sampla EDM Buff Beige Neutral - semi matte (struna) 100% sampla EDM Buff Fairly Light Neutral - intensive (struna) 60% sampla EDM Buff Light Neutral - intensive (struna) 60% sampla Buff'd Almond (Oryginal) sampel w strunie, wypróbowany kolor róż: EDM Wishing Well (odsypka 1/2 sampla w strunie) EDM Email Me (odsypka 1/2 sampla w strunie) EDM Wafle Cone (odsypka 1/2 sampla w strunie) EGM Grapevine (60% sampla w strunie)EGM Peaches & cream (50% sampla w strunie) korektory: Joppa bisque - (struna) 100% sampla cienie: EDM Butterfly Kisses - odsypka do 2 ml EDM Swing Set - odsypka do 2 ml EDM Ballet Slippers - odsypka do 2 ml EGM Green Tea - 1ml Biochemia Urody Puder bambusowy - odsypka wielkości sampla EDM Mazidła Dry flo - odsypka coś u mnie? |
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
niestety, już wymienione, nie zdążyłam odznaczyć. A w drugim wątku też nic?
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zadomowienie
|
witaj,
interesuje mnie u Ciebie: LaurEss Radiant Fawn Elemental (odsypka z biga) - chetnie bardzo duza (np. pol biga ), ale moze byc nawet "samplowa"w dalszej kolejnosci: EDM Weeping Willow - odsypka do 2 ml zalezy mi przede wszystkim na podkladzie, cien na duuzo dlaszym planie ![]() z Twojej listy mam: sampla late checkout z niewielkim ubytkiem, Memphis Rose biga z ubytkiem, moge oddac w calosci lub odsypac, mam rowniez nowego sampla New Shoes, mam tez ekstrakt z zielonej herbaty z mazidel - moglabym odsypac albo oddac to co zostalo w pudeleczku ![]() z Wild Flowers moglabym odsypac z sampla, ew. (jesli by Ci zalezalo i przekladaloby sie to na wieksza odsypke LaurEssa) oddac calosc - sampel z ubytkiem, zostalo ok. 80% daj znac czy i co by Cie ode mnie interesowalo i ile podkladu bylabys sklonna odsypac jesli bys byla zainteresowana dogadamy sie jakos zeby to wszystko 'proporcjonalnie' wygladalo![]() najlepiej zajrzyj jeszcze do mnie
Edytowane przez ~~ALa~~ Czas edycji: 2010-03-25 o 15:10 |
|
|
|
|
#35 |
|
Raczkowanie
|
Ala, z Lauressa mogę zaproponować odsypkę wielkości sampla, a jak pewnie wiesz sample Lauress są malutkie, ok 1/2 sampla EDM, a warte 2.5$.
Gdyby taka ilość Cię interesowała to ja od Ciebie chciałabym po 2 ml late checkout, memphis rose, new shoes i 1 ml in the garden. Oczywiście oprócz Lauressa również Weeping Willow 2 ml. |
|
|
|
|
#36 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a w ogole te odsypki bys robila do strun? bo jesli tak to ja tez bym oczywiscie wyslala proszki w strunach ![]() moze bys chciala: 2ml late checkout i odsypki po 2ml memphis rose i new shoes (czyli rozy dwie odsypki kazda prawie wielkosci sampla) za 2ml weeping willow i odsypke wielkosci sampla Lauressa? jesli bys wysylala cos w sloiczku moge wyslac np. sampla New Shoes w oryginalnym sloiczku z zaklejonym sitkiem
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
Raczkowanie
|
Odsypki w strunach. No i tylko mam jedną wątpliwość 2ml w EDM to mniej niż pół sampla, bo ich sample są 5 ml.
więc ja: sampel Lauress radiant fawn, 2ml weeping willow Ty: po 2ml late checkout, memphis rose i new shoes a mogłabym jeszcze dostać EGM Minę ? Mogę zaproponować Sheilę |
|
|
|
|
#38 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
sloiczki samplowe EDM maja 5ml, ale ilosc proszku w samplach EDM odpowiada objetosci pod sitkiem, czyli ok. 2,5ml (a niekiedy nawet sypia nieco mniej), mozna przyjac ze 3ml, ale 5ml to nie jest jak by nie patrzec dlatego Late checkout te 2ml to bym odsypala po prostu calosc ktora mam - sampla z niewielkim ubytkiem etc. a Weeping Willow 2ml to chcialas odmierzac lyzeczka miarowa czy niecale pol sampla odsypac? bo jesli tak to to byloby nie wiecej niz 1ml
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
Raczkowanie
|
No tak, zapewne masz rację, jakoś nie zastanowiłam się nad tym sitkiem. Odmierzam wszystko łyżeczką miarową. A co z tą Miną i Sheilą EGM?
|
|
|
|
|
#40 |
|
Rozeznanie
|
Puder bambusowy - odsypka wielkości sampla EDM
Dry flo - odsypka puder ryżowy - odsypka cos u mnie?
|
|
|
|
|
#41 |
|
Zadomowienie
|
no dobrze, to moze byc tak:
ode mnie: 2ml late checkout i odsypki po 2ml memphis rose i new shoes, mina EGM (sampel) od Ciebie 2ml weeping willow, odsypka wielkosci sampla Lauress Radiant Fawn, Sheila EGM (sampel) ok?
|
|
|
|
|
#42 |
|
Raczkowanie
|
OK,
Ala, ja niestety przed czwartkiem nie wyślę, bo wyjechałam dziś rankiem z domu i dopiero we środę wieczorem wrócę, więc pewnie dostaniesz wszystko dopiero po świętach. Ty też nie śpiesz się z wysyłaniam. No i nie znalazłam na stronie Lauressa ile dokładnie oni sypią do sampla - 2 ml będzie OK? Adres wyślę zaraz przez PW. Edytowane przez T3kla Czas edycji: 2010-03-29 o 10:52 |
|
|
|
|
#43 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
EDM Buff Beige Neutral - semi matte (struna) 100% sampla
EDM Buff Fairly Light Neutral - intensive (struna) 60% sampla EDM Buff Light Neutral - intensive (struna) 60% sampla EDM Olive Sweet Almond - original glo (struna) 80% sampla EDM Eco Friendly - (odsypka 1/2 sampla w strunie) EDM Snow flakes - odsypka EDM Freckles - odsypka 1 ml EGM czarna baza pod cienie (1/2 opakowania) coś u mnie? Za bazę oddam wszystko. |
|
|
|
|
#45 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Gdyby Goldem Medium Olive był w słoiczku, to może bym się skusila ![]() Lucy mnie nie interesuje - kolory nie dla mnie
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
EDM Buff Fairly Light Neutral - intensive (struna) 60% sampla
EDM Buff Light Neutral - intensive (struna) 60% sampla coś u mnie? |
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
Znalazłabyś coś u mnie za:
Lumiere Light Medium Warm (VV) - odsypka Meow Siamese 3-Naughty FF (struna) oraz próbki podkładów EGM w formule Cover Me ?
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
Mogłabyś mi jeszcze napisać,jaką ilość Light Medium Warm posiadasz z Lumiere? Masz może big'a?
![]() ---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- Ok,rozumiem . W takim razie poproszę o taką odsypkę,jaką zaproponowałaś i pozostałe próbki (dokładnie tak-całość CM z EGM i jedną Meow Siamese 3 ). Już piszę PW
|
|
#50 |
|
BAN stały
|
cos u mnie za Ozdoby do paznokci
- plastry miodu srebrne, mieniące się kolorami (zdj.1) - brokat - pył żółty, mieniący sie na zielono (zdj. 2,3) - mini plastry miodu (?) - zieolone, mieniące się na złoto (zdj. 4 ??
|
|
|
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
LaurEss Soft Tan Elemental EDM Ballet Slippers - odsypka 1 ml puder ryżowy - odsypka może to? ile byś chciała tej odsypki?
|
|
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
Nie stosowałam go pod oczy, ale możesz spróbować
Poza wątkiem mam sample meow occicat 2 i 3, z lucy sampel odcień light medium OCC i chyba creamy olive. Ten Sof tan to jest sampel tak?
|
|
|
|
|
#54 |
|
Raczkowanie
|
Znalazłabyś coś za:
EDM Wishing Well (odsypka 1/2 sampla w strunie) EDM Email Me (odsypka 1/2 sampla w strunie) EGM Peaches & cream (50% sampla w strunie) EDM Freckles - odsypka 1 ml Poza wątkiem mam sporo brązów mineralnych i nie tylko, mogę się podzielić
|
|
#55 |
|
Raczkowanie
|
Niedawno wszystko wymieniłam z podkładów, zostało mi tylko Pure Luxe Ivory. Odnośnie róży, to mam teraz trochę, ale już przyobiecane, mam jeszcze 1/2 Light Pinka, z czego mogłabym oddać 1 g, Luminizing Sunlight ok. 1g mogę też oddać. Testuję primer i finisher Meow, chciałabyś je, jak wyrobię sobie o nich opinię? Albo puder ryżowy, mam trochę? Ew. z naturalnych niacynamid (prawie pełna struna)? Albo jakieś kolory cieni byś chciała?
av: Yun Mi-kyung "Bride of the Water God" Edytowane przez Siriel Czas edycji: 2011-03-18 o 14:55 Powód: Cienie;) |
|
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za :
EDM Buff Fairly Light Neutral - intensive (struna) 60% sampla EDM Buff Light Neutral - intensive (struna) 60% sampla EDM Butterfly Kisses - odsypka 1 ml EDM Silver Spoon - odsypka 1 ml EDM Swing Set - odsypka 1 ml EDM Ballet Slippers - odsypka 1 ml EDM Parasail - odsypka max. sampel EDM Eco Friendly - (odsypka 1/2 sampla w strunie) EDM Snow flakes - odsypka EDM Freckles - odsypka 1 ml odpisz u mnie ![]()
|
|
#57 |
|
Rozeznanie
|
Niestety nic z tego co wymieniłaś nie pasuje mi pod względem koloru
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:48.

), ale moze byc nawet "samplowa"