|
|
#31 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: ciuchy w różnych rozmiarach, buty i dodatki
kurde to nie wiem. bo chciałabym sweterek, ale jednak buty mają wiele wyższą wartość
![]() a może sobie coś dobierzesz do pokrowca? ---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ---------- dł. 41 cm szer.. od pachy do pachy ok. 44cm na zdjęciu rękawy są przybrudzone bo pożyczałam aparat i zdjęcia niektórych ciuszków musiałam zrobić brudnych z braku czasu ![]() a mogę poznać wymiary sweterka? ![]() ---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- to jest bolerko ona na zdjęciu wygląda jak bluza, ale w rzeczywistości sięga do pasa tak jak na zdjęciu na mnie
|
|
|
|
|
#33 |
|
Wtajemniczenie
|
niestety jedyne co mi się podoba to ten sweterek
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
a jakie?
mozesz zrobic fotki? czy masz jakies szklo weneckie? kamienie? czy polfabrykaty metalowe czy srebrne czy posrebrzane?
|
|
#35 |
|
Wtajemniczenie
|
jeszcze zapomniałam spytać w jakim stanie jest sweterek? bo zdjęcia nie są zbyt wyraźne
|
|
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic
masz może ksiązki poza wątkiem? chętnie oddałabym je za ksiazkę..---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- a możesz podać tytuł tej ksiązki Laurens i tych romansów? w jakim stanie są te książki? |
|
|
|
|
#41 |
|
Wtajemniczenie
|
niestety nic
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
a czy dobierzesz sobie coś za wszystkie cztery? to są dość małe ksiązki prawda?
|
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
nic
|
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
Co prawda właśnie dogaduję się na wymiankę z inną wizażanką, ale jeśli zaproponujesz jakieś ładne koraliki i półfabrykanty to może, może...
![]() Poprosiłabym o ich zdjęcia i opisy
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
niestety bluzę oddam tylko za ksiąki z mojej wish.. a czy za samą Norę Roberts i Oświadczyny demona coś znajdziesz? oprócz tych rajstop?
---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ---------- to może stanik i rajstopy za te dwie ksiązki? stanik jest nowy.. bo tunika jest w negocjacji.. |
|
|
|
|
#48 |
|
Rozeznanie
|
cos za portfel i bluzke japan style? mozna wymiarki?
|
|
#50 |
|
BAN stały
|
niestety
|
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
przejrzałam Twój wątek i spodobała mi się jeszcze ta sukienka czarna z cekinami..ona pasuje na wesele? czy raczej jest taka mniej oficjalna? a ten stanik jest ze sklepu, nie ryneczkowy, muszę sprawdzić firme, kosztował ponad 45zł..
|
|
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
hej,a czy dołozyłabyś jeszcze morze tajemnic? bo z tego co widzę na necie to nora roberts to malutka książka.. a ten stanik jest z Solaris nazwa Róża i mama mówiła mi przed chwilą że płaciła za niego 58zł, mam pudełko od niego choć jest trochę pogniecione..nie wiedziałam o tym że tyle kosztował.. plus rajstopki 17zł to troszkę więcej niż dwie ksiązki..ps. właśnie byłam w bibliotece i wypozyczyłam Oświadczyny demona
zacznę czytać i zobaczę czy fajne
|
|
|
|
|
#54 |
|
Raczkowanie
Przekupka: 6 pkt / 80% pozyt.
|
bluzka + torebka bo to Cie się podobało prawda?
napisz czy czegos konkretnego jeszcze szukasz.. moze sie znajdzie...
|
|
|
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic nie znalazłam
|
|
#58 |
|
Wtajemniczenie
|
niestety nic
|
|
|
|
|
#59 |
|
Raczkowanie
Przekupka: 6 pkt / 80% pozyt.
|
No w sumie to jestem skora się zgodzić...
i tak te rzeczy u mnie tylko lezą a kiecka wydaje sie byc interesująca ale 6 za 1 to dosyc sporo moze dołożysz do tego jakieś kolczyki czy cos? wtedy ide na ten uklad.. Sorens rzeczy ala "japan style" nie mam.. cenie sobie jakosc ciuchow...a nie tylko kroj...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:23.

Wymiana