|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wymienie nowy depilator BRAUN za kosmetyki i nie tylko :) zapraszam
No to jesteśmy umówione
Ponieważ nie masz jeszcze przekupek, poproszę Cię o wysyłkę jako pierwszą, ok? Ja wyślę Ci paczuszkę zaraz po otrzymaniu Twojej.
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrze
wysle jako pierwsza ale w poniedzialek bo w mojej miejscowosci poczta w sobote nie dziala a jak to jest z tymi adresami ? bo dopiero zaczynam wysylanie kosmetykow
|
|
|
|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
Jasne, że w poniedziałek
Adresami wymienimy się na PW. Wyślę Ci swój i poproszę o od razu o Twój, przygotuję paczuszkę
|
|
|
|
|
#35 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hej interesuje mnie kilka rzeczy: 2.Podklad do twarzy Avon (rozswietlajaco-antystresowy) kolor Nude zostalo jakies 95% gdyż to nie mój odcień 4.oczyszczajacy zel i tonik 2 w 1 dzika figa i kiwi firmy Avon zostalo jakies 65% 7.Adidas Fruity Rhythm Deo w szkle 75ml zostalo jakies 35% ![]() ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- oczywiście mam na myśli wymianę taką: Ja Ci daję te 5 rzeczy, które chciałaś, a Ty mi w zamian te 3, które mi odpowiadają ![]() ---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- Ok, jak coś to daj znać
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
up up
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zadomowienie
|
u Ciebie podoba mi się :
2.Podklad do twarzy Avon (rozswietlajaco-antystresowy) kolor Nude zostalo jakies 95% gdyż to nie mój odcień 7.Adidas Fruity Rhythm Deo w szkle 75ml zostalo jakies 35% 11.Podkład Bourjois 12ml, nowy, odcien Naturalny Beż
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic.
|
|
|
|
|
#43 | |
|
Raczkowanie
|
hej
pisałaś u mnie że masz tonik dynamizujacy GARNIER, byłabym zainteresowana tylko pytanie co Ty byś chciała za niego u mnie? ![]() ---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- Cytat:
- SORAYA MAKE-UP Podkład antybakteryjny 30ml - kolor: jasny beż 01 (zostało 97%) za: - tonik dynamizujacy GARNIER (zostało 50%) niestety więcej nic nie znalazłam u Ciebie co by mnie mogło zainteresować. Nawet podkłady Twoje nie, choć całkiem dobre, ale ja jestem bladolica i nie te odcienie dla mnie ... to jak pasowałaby Ci taka wymianka? ![]() ---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ---------- w sumie to mogłabym dorzucić Ci jeszcze Wibo Lovely eyeliner 02 Konturówka do oczu - kolor czarny (użyta 2 razy, zostało 95%) za te cienie butterfly, ale mogłabyś zdjęcie zrobić ich jak wyglądają? |
|
|
|
|
|
#45 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dodam dla Ciebie jeszcze 1 saszetke podkładu giordani gold natural beige, więc dla Ciebie będzie: podkład soraya + kredka + saszetka g.g podkładu, a dla mnie: tonik garniera + cienie butterfly ![]() Prosiłabym byś wysłała pierwsza do mnie przesyłkę (oczywiście poleconym), ze względu na brak przekupki jeszcze Ja wyślę Tobie od razu jak do mnie dotrze od Ciebie I proszę zabezpiecz nakretkę z wieczkiem tonika np. przez oklejenie taśmą, by się w czasie transportu nie wylało, bo nasza 'kochana' poczta polska to rzuca tymi przesyłkami na prawo, lewo Przekupkę wystawiam od razu jak przesyłka do mnie dotrze ![]() W takim razie odznaczam dla Ciebie rzeczy, które chcesz Zapraszam na prv, by wymienic się danymi adresowymi i napisz mi czy wolisz bysmy obie wyslaly swoje przesylki ekonomicznym poleconym czy priorytetowym poleconym
Edytowane przez Sakh Czas edycji: 2009-09-05 o 21:00 |
|
|
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 135 pkt / 100% pozyt.
|
Dam Ci znac co zdecydowalam za pare dni ,teraz mam strasznie duzo na glowie ,wiec i tak nie mialabym jak sie zajac wymiana
Jesli znajdziesz kogos chetnego na podklad to nic ,mysle ze i tak dojdzie do wymiany jesli nadal bedziesz chciala Bo podoba mi sie jakby co jeszcze adidas i cien do powiek ![]() A co do zdjecia to dopiero 15 moglabym miec bo wtedy wracam do lublina ... Edytowane przez Fekete Czas edycji: 2009-09-06 o 10:42 |
|
|
|
|
#47 |
|
BAN stały
|
cos u mnie za avon podklad i zel+tonik ?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=362756 |
|
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
hop hop
|
|
|
|
|
#51 |
|
BAN stały
|
Hej. interesują mnie dwie rzeczy u ciebie:
2.Podklad do twarzy Avon (rozswietlajaco-antystresowy) kolor Nude zostalo jakies 95% gdyż to nie mój odcień 5.nowy tusz do rzęs firmy eveline (pogrubia,wydłuża,podkreca ,rozdziela rzęsy) czarny Mam Podkład Dream matte mousse odcień CARAMEL (kupiony w Stanach i użyty zaledwie raz) napisz czy interesuje cię ten podkład. |
|
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
Czyli nie jest taki ciemny tak ? bo ja nie mam ciemnej karnacji a slowo Dark od razu mnie odstrasza :P niestety tusz juz wyminiony a podklad zarezerwowany ale mam sporo kosmetykow poza watkiem na pewno znalazlabym cos co by Cie interesowalo
odpisz
|
|
|
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
nie masz może jeszcze czegoś z kolorówki? w tej chwili ona mnie najbardziej interesuje
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
A miałabyś może więcej rzeczy z Pierre Rene? np. Podkład w musie, albo czarną kredkę z aplikatorem?
Od Ciebie bym chciała tego Adidasa, próbkę serum i cień do powiek ciemno szary z Pierra. (Tego tonika z Avonu jednak nie potrzebuję). Odpisz u mnie, co byś chciała za te rzeczy, które ja chcę Tego kremu z Avonu nie używam i tylko leży więc po co ma się marnować jak może iść do Ciebie Tylko chcę zaznaczyć, że jest to krem nawilżająco-rozświetlający, a nie ten koloryzujący z granulkami (bo opakowania mają takie same).---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- OK, czyli tak: Dla Ciebie: 1. Cień Bourjois 2. Ochronny krem nawilżająco-rozświetlający SPF 30. Avon 3. Korektor w pędzelku. AVON Dla mnie: 1. Cień pierre rene 2. Adidas 3. Serum Panteene + ewentualnie próbka balsamu Nivea i paski do francuskiego [jeśli nie chcesz to nie musisz tych rzeczy wysyłać, bo pasków mam dość dużo [ale nigdy za wiele ]]Jeszcze jedno pytanie odnośnie serum. To jest próbka tak? ---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- Zapomniałam dodać, że wyjeżdżam w czwartek i wracam za tydzień w piątek, więc jeśli chodzi o przesyłkę, to mogę ją spakować i po otrzymaniu mojej, poproszę kogoś z rodziny o wysłanie paczki dla Ciebie, ok? ---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ---------- Hehe ok W takim razie piszę na pw adres
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
hey
![]() Kochana ale mi się u Ciebie buty nie podobały tylko inne kosmetyki, które jak widzę już niestety wymieniłaś. mimo to podoba mi się nadal .Podkład Bourjois 12ml, Peeling do twarzy zostalo jakies 90 % u mnie podobał Ci sie podkład manhatan. co Ty na to? ---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- poza wątkiem mam jeszcze jedwab do włosów CHI na 3/4 użycia oraz próbke pomadki loreal i cien do powiek w płynie oriflame.
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
Podoba mi się kilka rzeczy, ale na razie zawieszam wymiankowanie
Przepraszam, że musiałaś tak długo czekać na odpowiedź, ale ostatnio cierpię na brak czasu W razie czego się odezwę Pozdrawiam
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:39.

Ponieważ nie masz jeszcze przekupek, poproszę Cię o wysyłkę jako pierwszą, ok? Ja wyślę Ci paczuszkę zaraz po otrzymaniu Twojej.

a nie znam nazwy :P

, Claudia
]]
Przepraszam, że musiałaś tak długo czekać na odpowiedź, ale ostatnio cierpię na brak czasu