![]() |
#31 |
Zadomowienie
|
Dot.: dlaczego on nie dzwoni
nie ma za co ; p i wiesz podchodź z dystansem do tych wszystkich opinii..
A i może jeszcze dodam ,że moja koleżanka napisała pierwsza do faceta , który się jej podobał .. Zaczęli ze sobą rozmawiać , z kilka razy jeszcze odezwała się pierwsza ,następnie stwierdziła ,że i tak już dużo zrobiła i nagle zaprzestała ..Później on zaczął się starać o nią ..Byli w związku przez niecały rok , coś się między nimi popsuło - rozstali się , ale to już nie istotne, i wniosek jest taki ,że gdyby czekała na jakiś jego ruch , prawdopodobnie by się nie doczekała, nie poznała go i nie przeżyła tych wielu cudownych chwil.które dane było jej będąc z nim przeżyć.Napewno wiele by ją ominęło.. On sam się zresztą przyznał ,że by pierwszy nic nie zrobił , co wcale nie oznaczało ,że mu na niej nie zależało .. Z tego co zauważyłam niektórzy faceci mają jakieś "zahamowania " ![]() ![]() W każdym bądz razie Tobie życzę powodzenia , i mam nadzieję ,że wszystko się pomyślnie ułoży , a nawet jeśli by się zdarzyło ,że nie (bo i ta drugą opcję trzeba przewidywać ) to pamiętaj - Nie ten to inny ![]() Edytowane przez Czarnulka19 Czas edycji: 2009-09-05 o 22:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
to by wtedy nie odpisywał
![]() albo nie jest w ogóle zainteresowany Tobą albo po prostu się bawi Tobą, bo jest np. kobieciarzem i to takim, który lubi jak kobiety się o niego starają -> i w jednym i drugim wypadku daruj go sobie ![]()
studentka PW ![]() "So if man is five and the devil is six than that must make me seven, This honkey's gone to heaven, But if I go to hell then I hope I burn well" ("Fire Water Burn" The Bloodhound Gang) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zadomowienie
|
Niech jeszcze raz spróbuje , zwłaszcza ,że ma dobry pretekst , a potem ostatecznie i definitywnie sobie odpuści :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Jak Ci niby dal do zrozumienia to? Nawet jesli, to jesli Cie lubi, to co z tego?
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | ||||
Wtajemniczenie
|
Ej, ja to chciałam napisać
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Znam tuzin facetów, którzy na wesela mają stałe partnerki i z jedną są w stanie oblecieć 3 - 4 wesela w roku i NIE SĄ z nimi. Cytat:
To że chłopak jest wolny i Cię lubi, nie oznacza że podobasz mu się jako kobieta i chce z Tobą być. Nie każdy jest zdesperowany i na siłę musi mieć kogoś. Osobiście uważam że gdyby czuł cokolwiek odezwałby się sam do Ciebie, a on Cię wyraźnie olewa. Zaakceptuj to. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Rozeznanie
|
Oczywiscie ze mu nie zalezy. Gdyby mu zalezalo odzywalby sie sam od czasu do czasu a juz na pewno zapytalby o spotkanie... Skoro tego nie robi mimo ze wie ze Ty jestes bardzo zainteresowana tzn ze chlopak chcial po prostu isc na wesele a nie jestes w jego typie. Odpisuje przez grzecznosc i to wszystko. Nie rozumiem wogole pytania ze moze mu nie zalezy, a niby po czym wywnioskowalas ze mialoby mu zalezec i czemu?? Po tym ze zgodzil sie isc na wesele? Gdybym ja byla wolna i ktos by mnie zaprosil tez bardzo mozliwe ze bym sie zgodzila mimo ze nie bylabym zainteresowana blizsza znajomoscia. To ze on bardzo Ci sie podoba to nie znaczy ze Ty jemu tez
---------- Dopisano o 00:51 ---------- Poprzedni post napisano o 00:49 ---------- Ja zaprosilam na studniowke chlopaka ktory mi sie bardzo podobal . Bylo milo (nawet?) pozniej jeszcze nawet kilka razy sie spotkalismy a potem juz nie, ja do niego pisalam on odpisywal, ale im bardziej stawalam sie natretna tym mniej mi odpisywal az w koncu wyslal mi sms z propozycja seksualna ![]()
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
dam przyklad
![]() jeden dla mnie sciagnal sobie gadu-gadu ,zeby ze mna co wieczor gadac, choc jest anglikiem dal rade samodzielnie je sciagnac ![]() i przyjedzie, choc ma do mnie 2 godziny drogi- i sam chcial! a drugi, "wiesz te gg jest po polsku i nie rozumiem,wiec nie sciagne" i ma do mnie godzine,a jednak wolal sie z siostra spotkac, choc sam na randke mnie namawial i wystawil.... widzisz roznice? ALBO MU ZALEZY ALBO NIE- wiec jesli jest pytanie typu "czemu nie dzwoni?" - odpowiedz- bo mu na tobie (tak) nie zalezy ![]() ![]() ![]() i uwierz mi, jak mu naprawde zalezy,to gory przeniesie i przekupi kogo trzeba,zeby tylko sie z toba czesciej widywac ![]() oni sa prosci w obsludze-albo im zalezy albo nie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Ivi święte słowa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Wtajemniczenie
|
Również stwierdzam, że nie jest Tobą zainteresowany.
Jakby było inaczej to by się starał, chciałby spędzać z Tobą czas, żeby jak najlepiej Cię poznać. Radze Ci szybko sobie odpuścić i zapomnieć, aby mniej cierpieć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Po co się łudzić i wmawiać sobie coś, co nie istnieje. facet nie jest zainteresowany. jedno wspólne wyjście nie oznacza początku znajomości - strasznie infantylne myślenie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zadomowienie
|
Nie jest zainteresowany znajomoscia z Toba, odpisuje na Twoje wiadomosci przypuszczam ze z grzecznosci.
Moja rada: Daj sobie spokoj i nie marnuj energi. ![]()
![]() |
#44 |
Raczkowanie
|
Mój były też tak robił . Za nim byliśmy razem zawsze ja pisałam pierwsza bo nie mogłam wytrzymać i takie zachowanie wynikało z jego nieśmiałości :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Matko dziewczyny, facet jakby chciał sie poznac blizej, to by wykazał inicjatywe. Najwyrazniej nie chce i tu narzucanie sie nic nie da. Edytowane przez Gwiazdeczka1978 Czas edycji: 2009-09-06 o 20:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Rozeznanie
|
Jesli bedzie chcial zlapac z Toba kontakt to napewno sobie z tym swietnie poradzi, nie badz nachalna bo to chyba najgorsze ze wszystkiego. Poczekaj na jego ruch, moze akurat sam go wykona a jesli nie to znaczy ze nie jest Toba zainteresowany
![]()
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
Jeszcze czekam i wciaz mam nadzieje ale coraz mniejsza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
Dla mnie sprawa jest jasna . Nie zależy mu i tyle . Trudno ...
![]() |
#50 |
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja jednak zostane przy swoim wcześniejszym zdaniu że nie jest zainteresowany ale mylić się mogę .daj znać jak już dojdzie do spotkania ![]()
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
prawda najpierw cie wkurzy,ale potem cie wyzwoli:
nie zalezy mu TAK bardzo, jest wybitnie srednio zainteresowany, tak wiec miej dume prawdziwej kobiety i albo kaz mu czekac i zrob sie niedostepna albo odwzajemnij usmiech kogos innego ![]() wiem jak to jest kiedy ktos ci sie bardzo podoba, ale mowie ci, kolezanko- to nie ten ![]() podobalo mi sie,co jedna Wizazanka powiedziala na podobny temat- dlaczego trzymasz sie go,jakby to byl jedyny facet na swiecie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:43.