dlaczego on nie dzwoni - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-09-05, 21:50   #31
Czarnulka19
Zadomowienie

Dot.: dlaczego on nie dzwoni

Cytat:
Napisane przez patin Pokaż wiadomość
dzieki za dobre slowo poczekam pare dni i zrobie tak jak mowisz
nie ma za co ; p i wiesz podchodź z dystansem do tych wszystkich opinii..
A i może jeszcze dodam ,że moja koleżanka napisała pierwsza do faceta , który się jej podobał ..
Zaczęli ze sobą rozmawiać , z kilka razy jeszcze odezwała się pierwsza ,następnie stwierdziła ,że i tak już dużo zrobiła i nagle zaprzestała ..Później on zaczął się starać o nią ..Byli w związku przez niecały rok , coś się między nimi popsuło - rozstali się , ale to już nie istotne, i wniosek jest taki ,że gdyby czekała na jakiś jego ruch , prawdopodobnie by się nie doczekała, nie poznała go i nie przeżyła tych wielu cudownych chwil.które dane było jej będąc z nim przeżyć.Napewno wiele by ją ominęło.. On sam się zresztą przyznał ,że by pierwszy nic nie zrobił , co wcale nie oznaczało ,że mu na niej nie zależało .. Z tego co zauważyłam niektórzy faceci mają jakieś "zahamowania " Pomimo ,że dziewczyna im się podoba nie są w stanie nic zrobić.. , ale z czego to wynika , nie będę się zagłębiać bo po prostu nie wiem :P ( facetów też ciężko czasami zrozumieć ,nie każdy jest taki łatwy w obsłudze )
W każdym bądz razie Tobie życzę powodzenia , i mam nadzieję ,że wszystko się pomyślnie ułoży , a nawet jeśli by się zdarzyło ,że nie (bo i ta drugą opcję trzeba przewidywać ) to pamiętaj - Nie ten to inny

Edytowane przez Czarnulka19
Czas edycji: 2009-09-05 o 22:07
Czarnulka19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-05, 22:08   #32
Ideth
Raczkowanie

GG do Ideth

Cytat:
Napisane przez CZekolada19 Pokaż wiadomość
może nie ma kasy na koncie? ..
to by wtedy nie odpisywał

albo nie jest w ogóle zainteresowany Tobą albo po prostu się bawi Tobą, bo jest np. kobieciarzem i to takim, który lubi jak kobiety się o niego starają -> i w jednym i drugim wypadku daruj go sobie

"So if man is five and the devil is six than that must make me seven,
This honkey's gone to heaven,
But if I go to hell then I hope I burn well"
("Fire Water Burn" The Bloodhound Gang)
Ideth jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-05, 22:10   #33
Czarnulka19
Zadomowienie

Niech jeszcze raz spróbuje , zwłaszcza ,że ma dobry pretekst , a potem ostatecznie i definitywnie sobie odpuści :P
Stary 2009-09-05, 22:56   #34
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Hej jestem zalamana .Potrzebowalam osoby towarzyszacej na wesele,poznalam fajnego chlopaka spotkalismy sie 2 razy przed weselem bylo bardzo fajnie.Na weselu swietnie sie bawilismy,2 dni po ja zadzwonilam do niego napisalam sms wszystko fajnie,ale on sie nie odzywa,gdy ja do niego pisze odpisuje ale sam sie nie odzywa nie wiem co o tym sadzic prosze pomozcie on mi sie naprawde podoba nie wiem moze mu nie zalezy.
Nie zalezy mu, nie jest zainteresowany, ma Cie w glebokim powazaniu.

Cytat:
wiem na pewno ze nikogo nie ma, dal mi do zrozumienia ze mnie lubi

Nie musial ze mna isc ale po pierwszym spotkaniu stwierdzil ze bedzie mu milo ze mna isc
No i co z tego, ze nikogo nie ma ?

Jak Ci niby dal do zrozumienia to? Nawet jesli, to jesli Cie lubi, to co z tego?

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Wyrak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-05, 23:28   #35
patin
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Czarnulka19 Pokaż wiadomość
nie ma za co ; p i wiesz podchodź z dystansem do tych wszystkich opinii..
A i może jeszcze dodam ,że moja koleżanka napisała pierwsza do faceta , który się jej podobał ..
Zaczęli ze sobą rozmawiać , z kilka razy jeszcze odezwała się pierwsza ,następnie stwierdziła ,że i tak już dużo zrobiła i nagle zaprzestała ..Później on zaczął się starać o nią ..Byli w związku przez niecały rok , coś się między nimi popsuło - rozstali się , ale to już nie istotne, i wniosek jest taki ,że gdyby czekała na jakiś jego ruch , prawdopodobnie by się nie doczekała, nie poznała go i nie przeżyła tych wielu cudownych chwil.które dane było jej będąc z nim przeżyć.Napewno wiele by ją ominęło.. On sam się zresztą przyznał ,że by pierwszy nic nie zrobił , co wcale nie oznaczało ,że mu na niej nie zależało .. Z tego co zauważyłam niektórzy faceci mają jakieś "zahamowania " Pomimo ,że dziewczyna im się podoba nie są w stanie nic zrobić.. , ale z czego to wynika , nie będę się zagłębiać bo po prostu nie wiem :P ( facetów też ciężko czasami zrozumieć ,nie każdy jest taki łatwy w obsłudze )
W każdym bądz razie Tobie życzę powodzenia , i mam nadzieję ,że wszystko się pomyślnie ułoży , a nawet jeśli by się zdarzyło ,że nie (bo i ta drugą opcję trzeba przewidywać ) to pamiętaj - Nie ten to inny
dziekuje dam znac jak poszlo
patin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-05, 23:28   #36
gramwzielone
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez strawberry daiquiri Pokaż wiadomość
ma Cię gdzieś.
Ej, ja to chciałam napisać Chociaż nie, ja wskazałabym gdzie.

Cytat:
Napisane przez Elfir Pokaż wiadomość
Straszna desperatka z ciebie. Po co mu co chwila zawracasz głowę? Jakby chciał się z tobą spotkać, pogadać, toby to zrobił, już po pierwszym SMSie.
A tak...wyglada jakbys szukała na siłe faceta.
No fakt. Chłopaczyna chciał być miły a tu klops...

Cytat:
Napisane przez suziieee Pokaż wiadomość
Ja nie wiem dlaczego tyle dziewczyn się nie szanuje. Piszą, są nachalne, natrętne, aż niedobrze się robi. Faceci nie chcą takich kobiet!! Zrozumcie to!! Skoro Ci nie odpisuje to mu nie zależy! Matko, jakbyście byli 10 lat ze sobą, przez 9 by pisał codziennie i w 10-tą rocznicę nie napisał smsa, to rozumiem! Ale kim dla niego jesteś? Z grzeczności chłopak odpisuje, bo chce być kulturalny, a nie tak jak Ty - zero klasy
Mądrze, choć ostro

Cytat:
To po co w takim razie zgodził się jej towarzyszyć ?
Gdyby był to chłopak ,którego dobrze znała np . kolega ,to mógłby się zgodzić z tego względu ,że chciał być miły , a tak skoro jej praktycznie w ogóle nie znał , to łatwo byłoby mu ją "spławić " zwłaszcza , gdyby mu się nie podobała..A jednak zgodził się i poświęcił dla niej swój czas.
Bo mu się szukać nie chciało, zwłaszcza że patin jest taka chętna. Po co się stresować jaka będzie inna, czy będzie się z nią dobrze bawić skoro ta jest ok?
Znam tuzin facetów, którzy na wesela mają stałe partnerki i z jedną są w stanie oblecieć 3 - 4 wesela w roku i NIE SĄ z nimi.

Cytat:
wiem na pewno ze nikogo nie ma, dal mi do zrozumienia ze mnie lubi

Nie musial ze mna isc ale po pierwszym spotkaniu stwierdzil ze bedzie mu milo ze mna isc
Jak wyżej.
To że chłopak jest wolny i Cię lubi, nie oznacza że podobasz mu się jako kobieta i chce z Tobą być. Nie każdy jest zdesperowany i na siłę musi mieć kogoś.

Osobiście uważam że gdyby czuł cokolwiek odezwałby się sam do Ciebie, a on Cię wyraźnie olewa. Zaakceptuj to.
gramwzielone jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-05, 23:51   #37
milenka22
Rozeznanie

Oczywiscie ze mu nie zalezy. Gdyby mu zalezalo odzywalby sie sam od czasu do czasu a juz na pewno zapytalby o spotkanie... Skoro tego nie robi mimo ze wie ze Ty jestes bardzo zainteresowana tzn ze chlopak chcial po prostu isc na wesele a nie jestes w jego typie. Odpisuje przez grzecznosc i to wszystko. Nie rozumiem wogole pytania ze moze mu nie zalezy, a niby po czym wywnioskowalas ze mialoby mu zalezec i czemu?? Po tym ze zgodzil sie isc na wesele? Gdybym ja byla wolna i ktos by mnie zaprosil tez bardzo mozliwe ze bym sie zgodzila mimo ze nie bylabym zainteresowana blizsza znajomoscia. To ze on bardzo Ci sie podoba to nie znaczy ze Ty jemu tez

---------- Dopisano o 00:51 ---------- Poprzedni post napisano o 00:49 ----------

Ja zaprosilam na studniowke chlopaka ktory mi sie bardzo podobal . Bylo milo (nawet?) pozniej jeszcze nawet kilka razy sie spotkalismy a potem juz nie, ja do niego pisalam on odpisywal, ale im bardziej stawalam sie natretna tym mniej mi odpisywal az w koncu wyslal mi sms z propozycja seksualna to mi dopiero otworzylo oczy

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-09-06, 02:26   #38
Ivi 1988
Zakorzenienie

dam przyklad

jeden dla mnie sciagnal sobie gadu-gadu ,zeby ze mna co wieczor gadac, choc jest anglikiem dal rade samodzielnie je sciagnac
i przyjedzie, choc ma do mnie 2 godziny drogi- i sam chcial!

a drugi, "wiesz te gg jest po polsku i nie rozumiem,wiec nie sciagne" i ma do mnie godzine,a jednak wolal sie z siostra spotkac, choc sam na randke mnie namawial i wystawil....

widzisz roznice?

ALBO MU ZALEZY ALBO NIE- wiec jesli jest pytanie typu "czemu nie dzwoni?" - odpowiedz- bo mu na tobie (tak) nie zalezy przykre,ale niestety prawdziwe

i uwierz mi, jak mu naprawde zalezy,to gory przeniesie i przekupi kogo trzeba,zeby tylko sie z toba czesciej widywac

oni sa prosci w obsludze-albo im zalezy albo nie

Cytat:
Napisane przez Lisbeth Pokaż wiadomość
Nie ma żadnej "roli kobiety". Jest tylko to, w co sama się pakujesz.
Skoro umie, to niech robi sam.
Ivi 1988 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-06, 09:12   #39
Natalie Torn
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ivi 1988 Pokaż wiadomość
oni sa prosci w obsludze-albo im zalezy albo nie
niestety tak
Stary 2009-09-06, 09:28   #40
Aninek
Zakorzenienie

GG do Aninek

Ivi święte słowa
Aninek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-06, 11:12   #41
masmeli
Wtajemniczenie

Również stwierdzam, że nie jest Tobą zainteresowany.
Jakby było inaczej to by się starał, chciałby spędzać z Tobą czas, żeby jak najlepiej Cię poznać.
Radze Ci szybko sobie odpuścić i zapomnieć, aby mniej cierpieć
masmeli jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-06, 12:06   #42
L_V
Zakorzenienie

Cytat:
Zresztą póki co ja nie widzę tu żadnego narzucania. Może jeszcze raz (pod warunkiem ,że będzie to ostatni) wyjść z propozycją obejrzenia tych zdjęć.Był na weselu , więc możliwe ,że go to zainteresuje. W każdym bądź razie wypada zapytać . A później już naprawdę dać sobie spokój , bo to byłoby już przekroczenie pewnej granicy ;p ale póki co nic 'karygodnego' w zachowaniu autorki postu nie zauważyłam.Nie potrzebnie większość tak na nią najeżdża , wyładowuję swoje frustracje , czy jak ? Trzeba nauczyć się panować nad emocjami ;]

Po co się łudzić i wmawiać sobie coś, co nie istnieje. facet nie jest zainteresowany. jedno wspólne wyjście nie oznacza początku znajomości - strasznie infantylne myślenie.
L_V jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-06, 15:45   #43
kermitowa
Zadomowienie

Nie jest zainteresowany znajomoscia z Toba, odpisuje na Twoje wiadomosci przypuszczam ze z grzecznosci.
Moja rada: Daj sobie spokoj i nie marnuj energi.
Stary 2009-09-06, 18:34   #44
migociaa
Raczkowanie

GG do migociaa

Mój były też tak robił . Za nim byliśmy razem zawsze ja pisałam pierwsza bo nie mogłam wytrzymać i takie zachowanie wynikało z jego nieśmiałości :P
migociaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-06, 18:45   #45
Czarnulka19
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez migociaa Pokaż wiadomość
Mój były też tak robił . Za nim byliśmy razem zawsze ja pisałam pierwsza bo nie mogłam wytrzymać i takie zachowanie wynikało z jego nieśmiałości :P
ja też mam takiego kolegę , który pierwszy nie napiszę , nawet do swojej dziewczyny ; P
Stary 2009-09-06, 20:35   #46
Gwiazdeczka1978
Zakorzenienie

Cytat:
To po co w takim razie zgodził się jej towarzyszyć ?
Gdyby był to chłopak ,którego dobrze znała np . kolega ,to mógłby się zgodzić z tego względu ,że chciał być miły , a tak skoro jej praktycznie w ogóle nie znał , to łatwo byłoby mu ją "spławić " zwłaszcza , gdyby mu się nie podobała..A jednak zgodził się i poświęcił dla niej swój czas.
Po to chocby zeby sie pobawic.
Matko dziewczyny, facet jakby chciał sie poznac blizej, to by wykazał inicjatywe. Najwyrazniej nie chce i tu narzucanie sie nic nie da.

Edytowane przez Gwiazdeczka1978
Czas edycji: 2009-09-06 o 20:36
Gwiazdeczka1978 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-08, 06:32   #47
natusia167
Rozeznanie

GG do natusia167

Jesli bedzie chcial zlapac z Toba kontakt to napewno sobie z tym swietnie poradzi, nie badz nachalna bo to chyba najgorsze ze wszystkiego. Poczekaj na jego ruch, moze akurat sam go wykona a jesli nie to znaczy ze nie jest Toba zainteresowany

Dbam o wlosy:

Nie prostuje 15.07.2011
Olej kokosowy 25.07.2011
natusia167 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-08, 16:51   #48
patin
Raczkowanie

Jeszcze czekam i wciaz mam nadzieje ale coraz mniejsza pozdrawiam was wszystkie
Stary 2009-09-08, 17:19   #49
Maddelaina
Raczkowanie

Dla mnie sprawa jest jasna . Nie zależy mu i tyle . Trudno ...

"Odważny to nie ten, kto się nie boi,
lecz ten, kto wie,
że są rzeczy ważniejsze niż strach.

Odważni nie żyją wiecznie,
lecz ostrożni nie żyją wcale"

Maddelaina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-21, 22:16   #50
patin
Raczkowanie

Czesc dziewczynyodkopuje watek ,odezwalam sie do goscia i co sie okazalo chetnie sie spotka tylko na razie jest bardzo zajety i z tego co wiem mowi prawde bo mamy wspolnych znajomych.Wiec jest nadzieja ze cos z tego bedzie.
Stary 2009-09-22, 07:55   #51
Bialy Kotek
Wtajemniczenie

Cytat:
Czesc dziewczynyodkopuje watek ,odezwalam sie do goscia i co sie okazalo chetnie sie spotka tylko na razie jest bardzo zajety i z tego co wiem mowi prawde bo mamy wspolnych znajomych.Wiec jest nadzieja ze cos z tego bedzie.
no ale mimo wszystko ,sam się nie odezwał a trochę czasu już minęło
ja jednak zostane przy swoim wcześniejszym zdaniu że nie jest zainteresowany ale mylić się mogę .daj znać jak już dojdzie do spotkania

Codziennie plecak pełen całkiem nowych wzruszeń
Bialy Kotek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-22, 10:07   #52
Ivi 1988
Zakorzenienie

prawda najpierw cie wkurzy,ale potem cie wyzwoli:

nie zalezy mu TAK bardzo, jest wybitnie srednio zainteresowany, tak wiec miej dume prawdziwej kobiety i albo kaz mu czekac i zrob sie niedostepna albo odwzajemnij usmiech kogos innego

wiem jak to jest kiedy ktos ci sie bardzo podoba, ale mowie ci, kolezanko- to nie ten

podobalo mi sie,co jedna Wizazanka powiedziala na podobny temat- dlaczego trzymasz sie go,jakby to byl jedyny facet na swiecie? phi

Cytat:
Napisane przez Lisbeth Pokaż wiadomość
Nie ma żadnej "roli kobiety". Jest tylko to, w co sama się pakujesz.
Skoro umie, to niech robi sam.
Ivi 1988 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości