Nowy singiel Chylińskiej O_O - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kultura(lnie)

Notka

Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-10-01, 23:25   #31
jagoda83
Rozeznanie

Dot.: Nowy singiel Chylińskiej O_O

hmm mam nadzieje ze to jeden taki utwor na plycie... forma eksperymentu
nie wierze ze cała będzie taka płyta.. rozumiem ze zmienia klimat piosenek, ale zeby az tak? jest tyle roznych, fajnych form alternatywnych, nie koniecznie ostrych - jezeli juz chce złagodniec- a nie disco pop hmm..
kurcze, tak jej spiew z tej piosenki zapadł mi za ucho, ze chyba nie zasne hahaa a kysz! a kysz!

Edytowane przez jagoda83
Czas edycji: 2009-10-01 o 23:27
jagoda83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-01, 23:26   #32
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Cytat:
Napisane przez natii4 Pokaż wiadomość
A mi się podoba Nigdy nie byłam fanką Chylińskiej. Zgadzam się,że ta piosenka jest absolutnie różna od tego co do tej pory nagrywała,ale dla mnie to przemiana na plus
Hoho, kiedy ja Cię widziałam ostatnio?

Piosenka Chylińskiej niestety zupełnie mi się nie podoba, liczyłam na coś innego... O ile jeszcze mogę zrozumieć zmianę stylistyki, to przecież to jest jakaś łupanka.
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-01, 23:33   #33
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bartlomiej Pokaż wiadomość
Mysle ze Agnieszka plyte mimo wszystko przemyslala, niewatpliwie wybrala calkowicie inna droge ale mysle ze spiewa w niej o czyms nad czym sie zastanowila, dowiemy sie tego dokladniej jednak po zapoznaniu sie z cala plyta.

Nie chcac zbaczac z tematu dodam jeszcze raz, ze wole kicz Agnieszki mimo wszystko robiony szczerze i swiadomie niz styl chociazby Dody, piosenki robione pod malolaty, zwiazki tworzone pod dzienniki.
To czy przemyslala czy nie, nie warunkuje w zaden sposob, czy da sie tego sluchac.

Czym sie niby swiadomy kicz Chylinskiej ma roznic od swiadomego kiczu Dody ?

Cytat:
Jakim portfelem? Chylinska w zgodzie z portfelem moglaby wydac krazek taki jakiego wszyscy sie spodziewaja, kontynuuacje poprzednich, owym krazkiem dokladnie pokazala ze wali ja wszystko i zrobi cos po swojemu.

Normalnie zastepy jej fanow pomaszerowalyby do sklepow i kupily krazek na ktory czekali, zaplacili kilkanascie zlotych a Agnieszka by w domu siedziala i liczyla wplywy, owym krazkiem zaatakowala rynek nastolatkow ktorzy dotychczas kupowali plyty chociazby wspomnienej wczesniej Dody poniekad skazujac sie na finansowa kleske. Zakladajac ze krazek w owym rynku sie nie sprzeda.

Nie uciekalbym sie raczej do zalozenia iz samo tworzenie pop / dance jest recepta na sukces finansowy bo niewatpliwie nie jest na co dowodem jest Doda i brak konkurencji dla niej. Przy calej jej slabosci.
Portfelem skorzanym zapewnie Tak ja to odebieram, co zrobic.

Pewnie ze "tworzenie" umcyk umcyk nie jest recepta na cokolwiek, szczegolnie takiego...

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Wyrak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-01, 23:37   #34
wsiowy_gupek
Zakorzenienie

GG do wsiowy_gupek

Jak to usłyszałam doznałam szoku.
BARDZO lubię stare piosenki Chylińskiej, jej głos, teksty... (nie wszytskie, ale wiele)
Myślałam że nowa płyta będzie znaczyła następne kilka kawałków które mogę słuchać w nieskonczoność...
Nowej piosenki posłuchałam kilka sekund...Wyłączyłam, bo tego sie nie da słuchać!

Jak ona mogła mi to zrobić

Zapuszczam:
włosy, paznokcie i biust.

Po prostu od urodzenia jestem chora na lenia
Wszystko co robię - robię tak od niechcenia...

Bo wolny czas to jest coś co lubie,
tych co pracują i się uczą nie rozumiem!
wsiowy_gupek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-01, 23:47   #35
joyka
Raczkowanie

Ale to jest w pewnien sposób nabijanie portfela. Straci starych fanów, nowych napewno znajdzie, bo znam parę osób, którym bardziej podoba się nowa chylińska. Poza tym napewno zaczną ją puszczać w radio, telewizji etc., bo bardziej przystępny kawałek, nie słyszałam żeby wcześniej komercyjne radio puszczało coś poza "kiedy powiem sobie dość". Teraz jest gwiazdką tvnu, nagrała łupankę, pewnie puszczać będą, bo swoich trzeba promować. Dla mnie jakiś biedny ten jej dance :P I łubudubu odwraca uwagę od słów.
joyka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-01, 23:54   #36
wsiowy_gupek
Zakorzenienie

GG do wsiowy_gupek

Nie nooo porównajcie sobie np ten kawałek z tym z 1 posta

http://wik2345678901336.wrzuta.pl/au...s4GE/ona_drzwi

...

Zapuszczam:
włosy, paznokcie i biust.

Po prostu od urodzenia jestem chora na lenia
Wszystko co robię - robię tak od niechcenia...

Bo wolny czas to jest coś co lubie,
tych co pracują i się uczą nie rozumiem!
wsiowy_gupek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-02, 00:20   #37
Bartlomiej
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Wyrak Pokaż wiadomość
To czy przemyslala czy nie, nie warunkuje w zaden sposob, czy da sie tego sluchac.

Czym sie niby swiadomy kicz Chylinskiej ma roznic od swiadomego kiczu Dody ?

Portfelem skorzanym zapewnie Tak ja to odebieram, co zrobic.

Pewnie ze "tworzenie" umcyk umcyk nie jest recepta na cokolwiek, szczegolnie takiego...
1. To czy tego da sie sluchac zalezy juz od osobistego gustu kazdego z nas.
2. Mysle ze Chylinska mimo wszystko starala sie wyrazic cos w nowej plycie bo nie wierze iz taka wokalistka opierajaca sie o takie doswiadczenie zrobilaby inaczej. Miala na to duzo czasu i niewatplwie plyte zrobila swiadomie niezaleznie od tego czy podoba sie on Tobie, mnie, komus innemu. Sa gusta i gusciki.
O tyle o ile owa piosenka jest kiczowata i kladzie Agnieszke na rownej polce z innymi POP wokalistkami mysle iz wlasnie ta swiadomosc robienia czegos wbrew wszystkim i celowe nagranie czegos takiego sprawia iz ja opowiadam sie po stronie Agnieszki. Nawet jesli mialbym tego nie sluchac. Doda nagrywa hurtowo, masowo, jest fabryka piosenek dla nastolatek w ktorej najglebsza trescia jest "nie daj sie".
Niewatpliwie u Agnieszki slyszalem wiele doskonalych tekstow. U Dody nie.
3. Tak to Ty odbierasz? A ja to calkowicie szanuje i ciesze sie ze mozemy o tym podyskutowac i wymienic poglady
Bartlomiej jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-10-02, 08:16   #38
natii4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lexie Pokaż wiadomość
Hoho, kiedy ja Cię widziałam ostatnio?
W 2687 r. p.n.e. ??

Bieganie i czytanie
to
klucz do życia

natii4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-02, 08:17   #39
Binolka
Zakorzenienie

ja uwielbiam Chylińska ale ta piosenka... lekko powiedziane to chyba żart... ;( szkoda..

---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ----------

Cytat:
Napisane przez wsiowy_gupek Pokaż wiadomość
Nie nooo porównajcie sobie np ten kawałek z tym z 1 posta

http://wik2345678901336.wrzuta.pl/au...s4GE/ona_drzwi

...
eh no własnie ja chcę dawne piosenki i jej styl
Stary 2009-10-02, 08:24   #40
justysia171
Zakorzenienie

Słuchałam wczoraj tego kawałka cały dzień i nie mogłam uwierzyć - dla mnie koszmar.
Nie lubię muzyki "klubowej".
Uwielbiam za to Chylińską za utwory z czasów O.N.A oraz jej ostatniej solowej płyty.
Mam nadzieje, że reszta nowej płyty będzie "lepsza".
Zdziwiłam się, że ona rockowa kobieta powędrowała w taką muzykę, jakieś echa, brak instrumentów heh, rozczarowałam się......

justysia171 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-02, 08:32   #41
magdziaS
Podróżniczka

Właśnie usłyszałam ta piosenke na RMFie. No szczerze mówiąc jestem w szoku Takiej Chylińskiej jeszcze nie słyszałam. Bardzo ją lubię, ale ta piosenka kompletnie do niej nie pasuje takie jakieś umpa umpa. Pamiętam, że mówiła w pierwszym Kubie Wojewódzkim w tym roku, że zmienia styl. Jest bardziej w zgodzie ze sobą itd. No sama nie wiem...

magdziaS jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-02, 08:38   #42
Maniwa
Wtajemniczenie

Cytat:
3. Tak to Ty odbierasz? A ja to calkowicie szanuje i ciesze sie ze mozemy o tym podyskutowac i wymienic poglady
Wyrak, nie wiem czy zauważyłeś, ale dostałeś buziaka

Bartlomiej, jeśli to jest to, o czym od zawsze marzyła Chylińska i nareszcie udało się jej to wyrazić, to wiesz, wolałabym nigdy nie poznać tego skrytego ja... Myślę, że fani poczują się oszukani, gdy dowiedzą się jak płytkie i mało inteligentne jest to prawdziwe ja Agnieszki
Maniwa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-02, 09:04   #43
Maja102
Zakorzenienie

Masakra
Przed chwilą słyszałam w pracy w radiu i cały dział powitał ten (u)twór śmiechem i żenującymi komentarzami.
Chylińska (zwłaszcza w O.N.A.) śpiewała super - ale teraz tej pani już podziękujemy...
Stary 2009-10-02, 09:13   #44
ulinkaaa
Zakorzenienie

Uslyszalam wczoraj i sie poplakalam... Przypomnialo mi sie, jak w 2003 r. usylszalam pirwszy raz winna i bylam naprawde zachwycona. Ogladalam wywiad w n/t nowej plyty na plejada.pl i Korwin-Piotrowska trafnie podsumowala, ze w tej chwili wsrod fanow nastapi wybor zero jedynkowy...

Naprawde mimo szczerych checi nie moge sie oprzec wrazeniu, ze to komercha. Ale zgadzam sie z bartlomiejem - gdyby chciala zbijac kase to wydalaby plyte taka jak zawsze i milion fanow poszloby to sklepow. Ja mimo wszystko wstrzymam sie z ostateczna ocena dopoki nie kupie i nie przeslucham calej plyty.
w nicości za oknem, gdy budzą się mgły...
ulinkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-02, 09:35   #45
aniko 23
Zakorzenienie

GG do aniko 23

jestem ogromnie rozczarowana...takie disco ze Goske Andrzejewicza bije na leb na szyje...zrezygnowala z czegos co robila bradzo dobrze i co przede wszystkim bylo autentyczne...żal

...noszę twe serce z sobą (noszę je w moim sercu).

aniko 23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-02, 10:06   #46
dzustam
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniko 23 Pokaż wiadomość
jestem ogromnie rozczarowana...takie disco ze Goske Andrzejewicza bije na leb na szyje...zrezygnowala z czegos co robila bradzo dobrze i co przede wszystkim bylo autentyczne...żal
No właśnie, było autentyczne? Bo jakoś tak ze strzępów wypowiedzi Chylińskiej wynika, że dopiero to coś jest autentyczne.

Czasami lepiej, żeby jednak ktoś nas w ryzach trzymał A tam fani ścisnęli, chłopaki z zespołu wymusili i było całkiem nieźle. Ja nie rozpaczam i tak tamte kawałki zostaną we wrzechświecie, chyba ich nie wykasuje

To coś jest skierowane do innej grupy docelowej, ja do niej nie należę. Trudno. Nie zamykam się tylko na polski rynek muzyczny ani na jeden określony nurt, więc mam inne sympatie muzyczne. Ja poradzę sobie bez nowej Chylińskiej, ona poradzi sobie bez mojego uwielbienia dla jej nowych utworów.

Moje miejsce sympatyka jej muzyki (bo fan to zbyt duże słowo) zajmą miłośnicy łupanki.

Dodatkowo zgodzę się, że jest to pewnego rodzaju skok na kasę: starzy fani pójdą kupić i się przekonać, czy na pewno się nie pomylili w radio nowi zachwyceni kupią, bo będą chcieli. Ale to skok jednorazowy.

Co do zmiany image: i bardzo dobrze, jest bardziej cukierkowa ale ona ma bardzo wyrazisty typ urody, więc cukierkowość jej nie grozi. Dobrze, że ten swój wizerunek trochę osłodziła, po co rodzice mieliby straszyć niegrzeczne dzieci Chylińską ?

dzustam jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-02, 10:15   #47
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ulinkaaa Pokaż wiadomość
Uslyszalam wczoraj i sie poplakalam... Przypomnialo mi sie, jak w 2003 r. usylszalam pirwszy raz winna i bylam naprawde zachwycona. Ogladalam wywiad w n/t nowej plyty na plejada.pl i Korwin-Piotrowska trafnie podsumowala, ze w tej chwili wsrod fanow nastapi wybor zero jedynkowy...

Naprawde mimo szczerych checi nie moge sie oprzec wrazeniu, ze to komercha. Ale zgadzam sie z bartlomiejem - gdyby chciala zbijac kase to wydalaby plyte taka jak zawsze i milion fanow poszloby to sklepow. Ja mimo wszystko wstrzymam sie z ostateczna ocena dopoki nie kupie i nie przeslucham calej plyty.
ie, nie - to właśnie teraz jest nabijanie kasy. Bo kiedy to rmf chwaliło się najnowszym singlem Chylińskiej, jak teraz????
Aby patrzec, ajk tvn zacznie promowac swoją nowa gwiazdkę, za nim rusza zet i tym podobne komerchy, przez co na jej płyte rzucą się zaraz dyskotekowe malolaty i wielbiciele pop-nijakich klimatów.
I tylko "starych" klimatów Chylińskiej żal...
Stary 2009-10-02, 10:23   #48
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Cytat:
1
O tyle o ile owa piosenka jest kiczowata i kladzie Agnieszke na rownej polce z innymi POP wokalistkami mysle iz wlasnie ta swiadomosc robienia czegos wbrew wszystkim i celowe nagranie czegos takiego sprawia iz ja opowiadam sie po stronie Agnieszki. Nawet jesli mialbym tego nie sluchac. Doda nagrywa hurtowo, masowo, jest fabryka piosenek dla nastolatek w ktorej najglebsza trescia jest "nie daj sie".
No i co z tego?

Agnieszka teraz sugeruje, że te wszystkie doskonałe teksty to nie było prawdziwe ani szczere, że to nie była "ona" i dopiero teraz pokazuje to, co "prawdziwe". Doda przynajmniej jest od początku szczera w tym co robi, tworzy płytkie kawałki o niczym z prymitywnymi tekstami i nie aspiruje do bycia wielką artystką.
Dziwne, że Dody nie podziwiasz, bo ona przecież cały czas robi "po swojemu" i wbrew tym wszystkim, którzy po niej jadą Jak ona tak robi od początku, to jest "be", a jak Chylińska oznajmia nagle, że ona też chce taką muzykę tworzyć, to już się za nią opowiada, bo robi to "świadomie"
Stary 2009-10-02, 10:32   #49
_vixen_
Zakorzenienie

Muzyka w sam raz na wiejskie dicho.
_vixen_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-02, 11:23   #50
Bartlomiej
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez lexie Pokaż wiadomość
swojemu" i wbrew tym wszystkim, którzy po niej jadą Jak ona tak robi od początku, to jest "be", a jak Chylińska oznajmia nagle, że ona też chce taką muzykę tworzyć, to już się za nią opowiada, bo robi to "świadomie"
Hmmm... raczej patrze na Agnieszke Chylinska jako na caloksztalt i szanuje ja za to za co pozwolila sie dotychczas szanowac. Nie moze byc tak ze jak ktos wygrywa to jest za nim caly kraj a jak robi cos slabszego to wszyscy sie od niego odwracaja. Ja oceniam na podstawie calosci.
Nie ulega watpliwosci iz piosenka jest kiczowata jednak jest to kwestia gustu. Przegladajac internet mozna znalesc miliony pozytywnych komentarzy wiec nie jest tak ze kazdy jest na nie. Po prostu sa rozne gusta.

Co do swiadomosci to jednak doceniam ten kawalek za odwage do jej zrobienia bo niewatpliwie taka pokazala. Wbrew wszystkim zrobila cos co sama chciala. To czy to sie spodobalo to jest nadal kwestia gustu.

Dody nie mam za co podziwiac bo od samego poczatku nie dala mi powodow do tego. I raczej uciekalbym od sformulowania iz Doda robi cos szczerze, to ze robi to caly czas tak samo nie oznacza szczerosci, raczej dobry wyniki sprzedazy.

Wlasnie gdzies przeczytalem ze Chylinska sie zmandarynila cos w tym jest

Edytowane przez Bartlomiej
Czas edycji: 2009-10-02 o 12:45
Stary 2009-10-02, 13:42   #51
Scheming
Raczkowanie

Ja nie wierzę,że to na serio.Wg mnie Aga sobie jaja zrobiłaZa jakiś czas wyskoczy z rockową płytą i zaniesie się śmiechem,że wszyscy uwierzyli.

Po prostu nie wierzę i nie uwierzę póki nie usłyszę całą płytę.

Bo nie chodzi tylko o muze.Ale TEKST.Ona mogłaby nagrać płytę z innej beczki,nawet dicho,ale nie wierzę,ze zaśpiewałaby na serio "chcę byś mnie miał"Ona pisze świetne teksty...

Zmiana wyglądu wg mnie jest naturalna i na plus,ale ta muza-to musi być żart.
Scheming jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-02, 13:57   #52
Bartlomiej
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Scheming Pokaż wiadomość
Ja nie wierzę,że to na serio.Wg mnie Aga sobie jaja zrobiłaZa jakiś czas wyskoczy z rockową płytą i zaniesie się śmiechem,że wszyscy uwierzyli.
Wlasnie czytalem wywiad z jedna z osob wspolpracujacych z Agnieszka i podobno to jest po prostu jedynie dobry PR. Wszyscy o tym mowia a piosenka jest celowo nagrana by kazdy poszedl i sam przekonal sie jaka jest reszta plyty kupujac krazek.

Podobno to dobry zart a ona jako doswiadczona artystka nagrala cos naprawde rockowego.
Stary 2009-10-02, 14:53   #53
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez joyka Pokaż wiadomość
Ale to jest w pewnien sposób nabijanie portfela. Straci starych fanów, nowych napewno znajdzie, bo znam parę osób, którym bardziej podoba się nowa chylińska. Poza tym napewno zaczną ją puszczać w radio, telewizji etc., bo bardziej przystępny kawałek, nie słyszałam żeby wcześniej komercyjne radio puszczało coś poza "kiedy powiem sobie dość". Teraz jest gwiazdką tvnu, nagrała łupankę, pewnie puszczać będą, bo swoich trzeba promować. Dla mnie jakiś biedny ten jej dance :P I łubudubu odwraca uwagę od słów.
Uwazam podobnie, teraz bedzie grane w radio itd. i odbieram to jako ruch biznesowy a nie artystyczny.

Cytat:
1. To czy tego da sie sluchac zalezy juz od osobistego gustu kazdego z nas.
2. Mysle ze Chylinska mimo wszystko starala sie wyrazic cos w nowej plycie bo nie wierze iz taka wokalistka opierajaca sie o takie doswiadczenie zrobilaby inaczej. Miala na to duzo czasu i niewatplwie plyte zrobila swiadomie niezaleznie od tego czy podoba sie on Tobie, mnie, komus innemu. Sa gusta i gusciki.
1. Oczywiscie ze wysoce subiektywna kwestia gustu.
2. Ja niestety nie wierze w to, ze ona chciala wyrazic cokolwiek. Nie sadze, zeby robila ja z jakas przemyslana wizja artystyczna, tylko widze w tym probe nabicia kabzy. Nie rozumiem tez sensu zestawiania jej z Doda - po co i na co ze sie tak wyraze?
3. Tak to odbieram; ano dyskutujemy przecie

Cytat:
Napisane przez Maniwa Pokaż wiadomość
Wyrak, nie wiem czy zauważyłeś, ale dostałeś buziaka
Lekka konsternacja mnie ogranela, przyznam

Cytat:
Napisane przez dzustam Pokaż wiadomość
No właśnie, było autentyczne? Bo jakoś tak ze strzępów wypowiedzi Chylińskiej wynika, że dopiero to coś jest autentyczne.

Czasami lepiej, żeby jednak ktoś nas w ryzach trzymał A tam fani ścisnęli, chłopaki z zespołu wymusili i było całkiem nieźle. Ja nie rozpaczam i tak tamte kawałki zostaną we wrzechświecie, chyba ich nie wykasuje

To coś jest skierowane do innej grupy docelowej, ja do niej nie należę. Trudno. Nie zamykam się tylko na polski rynek muzyczny ani na jeden określony nurt, więc mam inne sympatie muzyczne. Ja poradzę sobie bez nowej Chylińskiej, ona poradzi sobie bez mojego uwielbienia dla jej nowych utworów.

Moje miejsce sympatyka jej muzyki (bo fan to zbyt duże słowo) zajmą miłośnicy łupanki.

Dodatkowo zgodzę się, że jest to pewnego rodzaju skok na kasę: starzy fani pójdą kupić i się przekonać, czy na pewno się nie pomylili w radio nowi zachwyceni kupią, bo będą chcieli. Ale to skok jednorazowy.

Co do zmiany image: i bardzo dobrze, jest bardziej cukierkowa ale ona ma bardzo wyrazisty typ urody, więc cukierkowość jej nie grozi. Dobrze, że ten swój wizerunek trochę osłodziła, po co rodzice mieliby straszyć niegrzeczne dzieci Chylińską ?
Cytat:
Napisane przez Maniwa Pokaż wiadomość
Bartlomiej, jeśli to jest to, o czym od zawsze marzyła Chylińska i nareszcie udało się jej to wyrazić, to wiesz, wolałabym nigdy nie poznać tego skrytego ja... Myślę, że fani poczują się oszukani, gdy dowiedzą się jak płytkie i mało inteligentne jest to prawdziwe ja Agnieszki
Jakos mi sie nie chce wierzyc, ze ona zawsze chciala robic taka muzyke, ale chlopaki z zespolu wymusili... Zwlaszcza, ze O.N.A. szlo raczej w mocniejsza strone z Mrokiem... ciezko uwierzyc, ze nie mialaby nic do gadania w tej sprawie i nie byloby przebic takich klimatow.

Cytat:
Wlasnie czytalem wywiad z jedna z osob wspolpracujacych z Agnieszka i podobno to jest po prostu jedynie dobry PR. Wszyscy o tym mowia a piosenka jest celowo nagrana by kazdy poszedl i sam przekonal sie jaka jest reszta plyty kupujac krazek.

Podobno to dobry zart a ona jako doswiadczona artystka nagrala cos naprawde rockowego.
Jak juz pisalem, ja bym tak wlasnie zrobil na jej miejscu Zobaczymy, czy to prawda.

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Stary 2009-10-02, 16:01   #54
kiniaczeq
Zakorzenienie

Stary 2009-10-02, 17:17   #55
Scheming
Raczkowanie

Cytat:

Otóz to
Co mnie cieszy
A ta jedna piosenka-może i nawet będzie hitem,a Aga będzie na koncertach śpiewała dla jajAle w cała taka płyte nie wierzę,bo jesliby miała zmienić styl na muze klubową czy dicho to by było DOBRE dicho.A nie takie tam coś.
Scheming jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-02, 17:26   #56
Vivienne
... choć nie Westwood

Cytat:

Oby! Bo już się przestraszyłam

Stanisław Lem

Vivienne jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-02, 19:17   #57
KawaMarcepanowa
Zakorzenienie

No właśnie, OBY, bo tego nie da się słuchać
Pomijając to co już wszyscy wymienili czyli kiepski podkład muzyczny umpa umpa umc umc, tandetny tekst, to jeszcze Aga w tej piosence nie wykorzystuje swojego głosu, a przecież jest on unikalny na polskiej scenie muzycznej
KawaMarcepanowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-02, 21:01   #58
Wyrak
Zakorzenienie

A tam, czepiacie sie... po kilku przesluchaniach rzuca na kolana i czlowiek sam sie buja i dostrzega sie glebie tekstu

Stary 2009-10-02, 21:15   #59
KawaMarcepanowa
Zakorzenienie

Cytat:
A tam, czepiacie sie... po kilku przesluchaniach rzuca na kolana i czlowiek sam sie buja i dostrzega sie glebie tekstu
to chyba już po paru głębszych...
KawaMarcepanowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-02, 21:31   #60
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Cytat:
Cytat:
Napisane przez KawaMarcepanowa Pokaż wiadomość
to chyba już po paru głębszych...

Chyba tak...

Szczerze mówiąc też nie do końca wierzę, że to jest na serio. Albo to tylko nadzieja, albo marketingowy wybieg nie do końca się udał
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Kultura(lnie)

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości