![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)
Cytat:
![]() cieszę się, że dobre wieści przynosisz i trzymam kciuki, żeby nadal wszystko było ok ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#32 | |||||
Zakorzenienie
|
hej zabuliny
![]() dzieki wielkie ![]() Cytat:
![]() 2- dzieki mycha ![]() Cytat:
![]() 2- dasz radę! wierzę w Ciebie ![]() 3- życie jest okrutne i niesprawiedliwe ![]() przesyłam mnóstwo pozytywów w stronę Twojej kuzynki i jej dzieciaczków ![]() Cytat:
![]() 2- dzieki ![]() ![]() 3- hmm... mam te same powody do lekkich podłamań i stolców ![]() z tym, że u mnie tych powodów jest o wiele więcej ![]() Cytat:
![]() 2- no takiego durnego chłopa żem se wzięła ![]() ![]() nic nie zdejmuj ![]() ![]() 3- kiwior wszamany? ![]() Cytat:
![]() Pięęęęęęęęęękny avek!!! ![]() 2- odebraliśmy kompa z serwisu i na dniach powinien być net więc postaram się w najbliższym czasie coś naskrobać ![]() Dziewczynki jeszcze tydzień pracy przede mną ![]() Muszę się zabrać do szukania pracy, żeby nie siedzieć w chacie za długo- bo wiem że oszaleję ![]() Ech... jak mi się nie chcę! i to mnie głownie dołuje! Buzi cmok ![]()
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Dzięki za życzenia, kaszel pomału niknie, ale w nocy jest najgorzej nasila się do takiego stopnia, że muszę spać w pozycji półsiedzącej. W połowie nocy już mi tyłek zdrętwiał, położyłam się bardziej płasko to myślałam, że się zakaszle na amen...
Uff, a tak po za tym to wstałam sobie około 9.00, choć mój organizm i tak z przyzwyczajenia obudził się o 5.00, he myślał, że idę do pracy a tu taka niespodzianka dałam mu kilka godzin więcej snu ![]()
![]() |
#34 | |||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() wiecie, że u mnie dopiero teraz mgła opadła i się rozjaśniło ![]() a ja mam coś nie teges nastrój- zbliża mi się @ i mnie wszystko wkurza a jeszcze sąsiedzi z góry robią jakiś remont i od 7 się tłuką, wiercą i szurają ![]() ![]() Cytat:
![]() dobrze, że wszytko w porządku, a brak ćwiczeń i sexiku jakoś przetrwacie ![]() ![]() Cytat:
![]() a na tą Twoją teściową to tylko ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Toz to skandal zeby takie pustki tu byly
![]() wylazic z ukrycia ale to juz ![]() ![]() a wogole to dzien dobry kozy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#36 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My kozy? meee mee (o boże chyba mi tak zostało ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
hejo Kociaku
![]() ![]() Martula- syropa kupuj na ten kaszel wstrętny ![]() Wiecie co? troszeczkę mi lepiej ![]() ![]() Dziś pewien Pan zaproponował mi pracę. Co prawda na pół etatu na początek <i unlegal> ale za całkiem niezłą kaszankę. ![]() Się zobaczy ![]() Tymczasem powoli się żegnam, bo o 15 praca się kończy i trza pędzić do węża. ![]()
#38 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
hahaha ![]() ![]() no i pieknie wystarczy napisac ze kozy i juz wylaza z ukrycia ![]() Kasiula doczytalam wlasnie no i <gratuluje> a ja nadal szukam i szukam i juz zaczyna mnie to wku...rzac... Edytowane przez kotekk81 Czas edycji: 2009-10-22 o 13:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
Hej żonki
![]() Ale ja jestm dzis niewyspana ![]() ![]() ![]() Mam troche na glowie bo kiepski ruch w solarium a maz zarabia pratycznie tylko na oplaty a oplaty sa wysokie ![]() ![]() ![]() Malutka na pewno z Dawidziem wszystko jest ok ![]() ![]() ![]() Kasiu ![]() ![]() Marta zdroweczka ![]() Moonik ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#40 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A czemu rezygnujesz z obecnej pracy? (jak można wiedzieć) Cytat:
Widzę, że avatarek zmieniłaś ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
Melduję się w nowej części!
![]() Milli, gratuluję serdecznie! Katarzinko, Tobie również! ![]() Kurcze, nawet nie wiedziałam, że Gosia jest w ciąży!!!! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#42 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() hmm... nie rezygnuję ![]() to spółka i udziałowcy maczali w tym paluchy ![]() Witam Asiurka ![]() Kotuś- nie martw się ![]() ![]() Paulinko- za mieszkanko też trzymam ![]() Tymczasem się zmywam na miasto, a następnie do wężowca. ![]() Do juterka ![]()
![]() |
#43 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Udac sie uda bo naprawde mieszkan i domow do wynajecia jest multum tylko ja bym wolala zeby nasza czynsz nam zmienila bo nie chce mi sie przeprowadzac ![]() ![]() Co z tego z mamy ladny dom z duzym ogrodkiem jak i tak siedzimy w salonie, uzywamy tylko jednej sypialni z 3 a w ogrodku siedzialam moze ze 2 razy w tym roku bo ciagle sie pracuje albo jak juz wolne to pogody nie ma. Ehh... nie lubie zmian ale nie ma wyjscia ![]() a avatarek juz dawno zmienilam i chyba poszukam cosik nowego bo znudzil mi sie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#44 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() proszę ![]() ![]() a właścicielka dziwna, zamiast Was zatrzymać i mieć sprawdzonych ludzi to wymyśla ![]() a Wam się nie dziwię, że chcecie mieszkać sami, w końcu jesteście małżeństwem i chcecie mieć trochę swobody ![]() ![]() powodzenia ![]()
![]() |
#45 | |
Zakorzenienie
|
Musiałam odkopać stary wątek, szybko go przelecieć i znalazłam https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4788
Gosia107 gratuluje z całego serduszka ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#46 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na poczatku jak przyjechalam tu to mieszkalo sie w 5-6 osob zeby taniej ale wiem jak to smakuje i dziekuje nigdy wiecej. Asiuk witaj i udzielaj sie czesciej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#47 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gosiu, opowiadaj, czy tylko Ci się spóźniał okres i jak długo, nim poszłaś do lekarza, czy zrobiłaś test? I jak to przyjął TŻ? ![]() Witaj, Kasieńko ![]() ---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ---------- Cześć, Paulinko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
Asiuk zajrzalam na Twojego suwaczka i widze ze w weekend rocznice mieliscie
![]() ![]() ![]() ![]() napisz jak ja spedziliscie? |
![]() ![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
Hej kobitki, ten tydzien jest do d... Mojemu mezowi od poniedzialku sie zbiera i chyba w koncu oberwie...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No to sie wyzalilam.... Ide se popracowac bo dzis do 19.... |
![]() ![]() |
![]() |
#50 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#51 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#52 | ||||
Wtajemniczenie
|
Hej Żoneczki
![]() U mnie ból gardła okropny już od wczoraj ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Idę się wykąpać przed Hausikiem ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#53 |
Rozeznanie
|
melduje sie tylko i uciekam na razie
![]()
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
![]() ![]() |
![]() |
#54 | ||||
Wtajemniczenie
|
Heloł, no qfa znowu wszystkiego nie zacytowało
![]() Dzisiaj wracałam z pracy w strasznie wąskiej spódnicy (myślałam, że będę miała transport, niestety przespacerowałam się) i tak się umachałam, że aż mi się słabo w domu zrobiło, jakieś pół godziny musiałam poleżeć...dziwne są te reakcje ciążowe. Tak w ogóle to dzięki dziewczyny jeszcze raz za kciuki i w ogóle miło jest czytać, że się cieszycie, że wszystko jest ok i w ogóle. Dziękuję Wam ![]() Malutka widziałam Twoje zdjęcie z synkiem na gg (to co w avku), ależ on jest słodziuchny ![]() Cytat:
a o filmie 20 listopada już wiem ![]() ![]() Cytat:
![]() Ano jestem ![]() hahahaha ten Asiurek mi się bardzo podoba ![]() Kacha za pracę trzymam kciuki tak cichaczem amen dziękuję ![]() Cytat:
![]() ![]() Mąż ucieszył się jak dziecko od razu po pracy z kwiatami wparował i w ogóle bardzo się stara schodzić mi - głównemu cholerykowi z drogi. Wczoraj mu nie wyszło, jestem wściekła, ale może mi przejdzie. oj Ci faceci, mój już w skruchę uderza, ale wiesz ja mam teraz specjalne metody oddziaływania na męża ![]() Cytat:
![]() Dzisiaj kończę trzecią część, czwarta już się grzeje ![]() ![]() no, jak burza ![]() ok spadam na Hausiora i dzisiaj dla odmiany grapefruita wszamam ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#55 |
Wtajemniczenie
|
Melduje się-zagoniona jestem. Z praktyk mieliśmy spotkanko- nie wiem w jakim celu-zwolnili 15 nowych osób...No ale bylam sie pokazac. Oprócz tego zaczęły mi się zajęcia na uczelni-dało radę jakoś pogodzic zajecia na obu kierunkach. Z tym ze na inżynierii musze chodzić na ćwiczenia z chemii środowiska (bo tak nazywajacego sie przedmiotu nie mialam!!!) nudzę się tam wierutnie b zadania rozwiazujemy na poziomie gimnazjum. Ech...
Poza tym cwicze taekwondo co jest dla mnie formą ruchu po prostu. dziś walczylismy pierwszy raz-paskudny ochraniacz na zębach rekawice na rekach i małą nawalanka ![]() ![]() M.a.r.t.a a może na ten kaszel nocny spróbuj thiocodinu. Na noc syrop wykrztuśny to nienajlepszy pomysł!!! Polecam też tantum verde tabletki do ssania(te metody polecila mi kiedyś Kasieńka i sprawdziły się cudownie przy moim tragicznym kaszlu co całą rodzinę budził)
#56 |
Zakorzenienie
|
Anusia nastepna chorowitka
![]() Kuruj sie Kochana zeby jutro byc w formie i ![]() ![]() Gosiu fajnie ze tak mezus kolo Ciebie skacze i to jeszcze bedzie trwalo z nasileniem przez kolejne miesiace ![]() A jutro idziemy o 14 ogladac 2 mieszkania ![]() Izulek chcialabym Cie zobaczyc w takiej walce w calym tym stroju ![]() i podziwiam za 2 kierunki naraz nasz Ty geniuszu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#57 | ||||
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Po dzisiejszym dniu padam na ryjka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() biedaczek napłakał i nastękał, teraz na szczęście już śpi, a zasnął dopiero o 22, gdzie z teguły nyna smacznie juz o 20 ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ad. 2 taka na pokaz ![]() ![]() Cytat:
![]() ad. 2 ![]() ![]() no koguż to nam przywiało na wątek ![]() oj będzie ostro ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() Juz sie balam ze nasz watek przepadl ale patrze a tu nowy ![]() ![]() wiec poslusznie sie melduje i w miare mozliwosci bede zagladac do was kochane żonki bo mi teskno ![]() ![]() buziak dla kazdej ![]()
#59 |
Wtajemniczenie
|
PaulinaIzabela- ja to nic: Katarzinka jest bardzo blisko czarnego pasa w karate-jej dopiero trzeba się bać
![]() W osłonce na ryjek wygladam jak Gołota- no narazie mam tylko nos od niego łądniejszy jeszcze ![]() Malutka ucałuj mego Dawidka-trzymam kciuki by był zdrowiutki ![]() ![]() ![]() Mili maleńka jest pięknista ![]() ![]() Kobietki Wy i Wasi mężowie spisaliście się na medal ![]() Izus trzymam kciuki bys znalazla sile pocieszyc po stracie. To straszne... A w pracy bedzie super-jestes swietna babka dzieciaki cie pokochają Kasieńko Rybeńko tzrymam kciuki za prackę ![]() ![]() A co do drugiego kierunku nie jest źle bo to takie częściowe połączenie całej tej mechany z ochroną środowiska. chcę specjalizacje Procesy energetyczne (tu ukłon w strone Katarzinki) ale nie wiadomo co bedzie bo tylko jest nas chetnych 7 osób. Reszta woli ścieki. A ja już dość mam wiedzy o oczyszczaniu wody i chcę coś nowego. trzeba się rozwijac jak papier toaletowy ![]() ![]() ![]()
#60 |
Zakorzenienie
|
Witojcie z rańca
![]() Zimno mam w pracy jak diabli!!! A siedzę w krótkim rękawku- bo przecież swetrów nie posiadam! W związku z powyższym- dziś wybieram się na zakupy ![]() Kozory jakieś trza kupić- najlepiej granatowe lub fioletowe ![]() Oraz sweterun czarny rozpinany ![]() A wczoraj paliłam sziszkę o smaku sweet melon ![]() Cza się ograniczać- bo to takie samo dziadostwo jak papierosiska! <chcieliśmy sprawdzić czy działa nam aparatura po prostu ![]() I już od rańca mi smutno, bo w tym roku nie ujrzę mojej ukochanej Karolinki ![]() Miłego dzioneczka ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:04.