|
|
#31 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wymianka Mikołajkowa :)
Cytat:
- że ćwiczę warsztat miałam na myśli ćwiczenie poszczególnych elementów, splotów, szukam najprostszych rozwiązań itp. tak całościowo to nic nie stworzyłam ale myślę że znaczne postępy uczyniłam i jak przyjdzie sreberko w tym tyg i palnik to obiecuję uaktualnić
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zadomowienie
|
Jelonek - weź nie ściemniaj
To wrzuć do wątku fotkę kolczyków, które ja dostałam. Nie ma ich tam, a być powinny |
|
|
|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
1. Nie ściemniam xD
2. Mówisz - masz
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zadomowienie
|
To ja zaraz gdzieś odkopię mój wątek i zobaczę czy mam coś tam do wrzucenia..
Bo to nad czym obecnie pracuje jest "tajne" ![]() Wrzucam do 1 postu z regulaminem listę chętnych. Osoby z "?" są póki co niepewne, jak np nasza Gabrysia (Nudziara) Zapowiada się pyszna zabawa
|
|
|
|
|
#35 |
|
BAN stały
|
oj pyszna
![]() przepraszam za offtopa, ale kurde muszę: Kasiu, znowu tutaj jesteś, a na gadu nie! wejdziesz? |
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Kusicie dziewczyny!
Tylko ja nie jestem pewna czy się wyrobię, bo podobnie jak Monika mam nawał pracy. Muszę się zastanowić czy się do Was dołączyć. Czyli zgłaszamy się do końca najbliższego weekendu? A wysyłamy do kiedy?
|
|
#37 |
|
Rozeznanie
|
Niestety postów mam zbyt mało by się do zabawy dołączyć, ale będę aktywnie jej wyniki obserwować
![]() ggagatko, Twoje poprzednie cudo stworzone na wymianę skłania do perswadowania podjęcia odpowiedniej decyzji
|
|
|
|
|
#38 |
|
Rozeznanie
|
mnie tez prosze dopisac, poki co ze znakiem zapytania
dziekuje |
|
|
|
|
#39 |
|
Wtajemniczenie
|
ja też!
|
|
#40 |
|
Rozeznanie
|
też będe się przyglądać z zaciekawieniem,
|
|
|
|
|
#41 |
|
Zadomowienie
|
Paczka ma dojść do 04.12 (piątek), więc jaką datę proponujecie żeby paczki spokojnie doszły?
Już uzupełniam listęA i jakiś temat czy dowolność?
|
|
|
|
|
#42 |
|
Raczkowanie
|
Ja bym proponowała na zimowo jako że to mikołajki, ale może skoro były żywioły to generalnie pory roku? Hehe idę spać bo mi się kreatywność kończy
|
|
|
|
|
#43 | |
|
Zakorzenienie
|
Ktoś tu (substytut?
) podrzucił kiedyś interesujący pomysł z interpretacją cytatów, więc może to?
|
|
|
|
#44 |
|
Zadomowienie
|
Ja bym się chętnie przyłączyła bo nigdy w takiej zabawie nie brałam udziału....ale nie wiem czy mnie weżmiecie- jestem stosunkowo "nowa" na forum no i mieszkam daleko
wiec przesyłki ode mnie i do mnie sa troche droższe- mi to nie przeszkadza ale może przeszkadzałoby komus kto by mnie wylosował
|
|
#45 |
|
Zadomowienie
|
Nie wiem o ile droższe takie przesyłki...
Ja koleżance do Londynu jakieś kolczyki posyłałąm, to płaciłam za polecony chyba 8,50. |
|
|
|
|
#46 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A co do tematu: cytaty mogą byc ciekawe... Edytowane przez dwaslonca Czas edycji: 2009-11-04 o 16:34 Powód: zapomniałam dodac |
|
|
|
|
|
#47 |
|
BAN stały
|
wątpię, aby komuś przeszkadzało wydanie 3zł więcej
. z resztą wtedy prezent można zrobić mniejszym kosztem |
|
|
|
|
#48 |
|
Zadomowienie
|
Pomysł rewelacyjny |
|
|
|
|
#49 |
|
Zadomowienie
|
Reverie1 - będzie nam bardzo miło
Nie ma na forum takich skner, zresztą 3zł to zawsze 1 czeklada mniej w biodra więc powinna taka osoba być Ci wdzięczna
|
|
|
|
|
#50 |
|
Zadomowienie
|
No to jestem chetna....ale nie róbcie sobie ze mnie jaj i nie wyślijcie rzeczywiście jednego kolca bez bigla
|
|
#51 |
|
Zadomowienie
|
ja tez nigdy nie brałam w tym udziału i tak na serio niewiem jak i co, śledzę wątek żeby niczego nie przeoczyć
|
|
|
|
|
#52 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Z tymi cytatami to nie dokońca sobie wyobrażam jakby to miało wyglądać...chyba jakaś mało kreatywna jestem Za to z porami roku pomysł mi się podoba...można by tu wziąść pod uwagę typy kolorystyczne określone właśnie porami roku... |
|
|
|
|
|
#53 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#54 | |
|
Zakorzenienie
|
Interpretacja to byłaby istna perrrełka
|
|
|
|
#55 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem, nie biorę tym razem udziału w zabawie, ale ostatnim razem ( jak była wymianka międzyforumowa) to były osoby z zagranicy Ja na ten przykład dostałam piękne świeczniki które przyleciały do mnie.... hm..... z Anglii czy Irlandii ? Naczekałam się, nie powiem - ale warto było Na biżutka od Ciebie również warto będzie poczekać, choćby nie był na mikołaja a pod choinkę ;]
|
|
|
|
|
|
#56 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja przy ostatniej wymiance wysyłałam przesyłkę do Niemiec, nie pamiętam dokładnie ile płaciłam ale nie była to jakaś astronomiczna kwota
.
|
|
|
|
|
#57 |
|
Raczkowanie
|
Interpretacja cytatów mi się podoba
cytat podany przez Dwasłońca - hehe od razu przyszedł mi pomysł na kolczyki i wisior xD czyli nie może to być takie trudne no a im większa zagadka tym lepsza zabawa Reverie - moim zdaniem też nie ma problemu żebyś brała udział w zabawie jak to napisała Achnes - jedna czekolada mniej w biodra
Edytowane przez jelonek001 Czas edycji: 2009-11-04 o 18:11 |
|
|
|
|
#58 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mi generalnie pomysłu brak niestety ![]() Jeśli chodzi o ewentualną wysyłkę do Reverie - dla mnie nie stanowi problemu
|
|
|
|
|
|
#59 |
|
Rozeznanie
|
A no właśnie cytaty daja wieksza swobodę i pobudza nasza wyobraznie, i nie wykluczaja uzycia "kwiecien plecien poprzeplata troche zimy troche lata"
|
|
|
|
|
#60 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak cytaty, to możemy zaszaleć "Litwo, ojczyzno moja"
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:33.

- że ćwiczę warsztat miałam na myśli ćwiczenie poszczególnych elementów, splotów, szukam najprostszych rozwiązań itp. tak całościowo to nic nie stworzyłam
ale myślę że znaczne postępy uczyniłam i jak przyjdzie sreberko w tym tyg i palnik to obiecuję uaktualnić 

To wrzuć do wątku fotkę kolczyków, które ja dostałam. Nie ma ich tam, a być powinny
Tylko ja nie jestem pewna czy się wyrobię, bo podobnie jak Monika mam nawał pracy. Muszę się zastanowić czy się do Was dołączyć. Czyli zgłaszamy się do końca najbliższego weekendu? A wysyłamy do kiedy?

wiec przesyłki ode mnie i do mnie sa troche droższe- mi to nie przeszkadza ale może przeszkadzałoby komus kto by mnie wylosował