![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: Oryginalne kosmetyki i nie tylko!
W porządku, zgadzam się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
szczerze powiedziawszy niezbyt opłaca się taka pojedyncza wymiana. Tym bardziej,że za przesyłkę płaci się prawie tyle , co za kosmetyk
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
@Hisoka - mogłabym być zainteresowana ewentualnie jeszcze tym:
- błyszczyk maybelline water shine Diamonds, kolor:strawberry carats - Maybelline Elixir, kolor:Sun kiss - Essence Bohemia Body Illuminiser- nabłyszczacz do ciała-tylko wypróbowany Masło do ciała Farmona Karmel i Cynamon już nie jest dostępne, nie wybrałabyś jakiś innych? @lilmary - zastanawiam się nad: - miniaturka błyszczyka Biotherm Glossy Shine 5 ml odcień nr 20 (przezroczysty) - nowa - błyszczyk MAC z bajeranckim portfelikiem/saszetką/portmonetką z limitowanej kolekcji świątecznej (z świeżej wymianki z Dorota_Coco) - nowe; ja nawet nie otwierałam - ranka - mogę prosić o jakieś zdjęcia? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Zadomowienie
Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
Za te dwie rzeczy moge oddać minibłyszczyk Biotherm Urban Decay jadalny puder odsypka w woreczku (z tym ze karmel jest w negocjacjach, ale mam jeszcze Wiśniowa Lemoniadę - mozna ja stosować jako nabłyszczający pyłek na policzki i powieki) i jedną z tych rzeczy do wyboru: EDM KAOLIN POWDER SUNLIGHT, FINISHING POWDER, PEŁEN WYMIAR W PUFF JAR, MAŁY TEST, GĄBECZKA UPRANA lub pędzel TBS, skośno ścięty, nowy, tylko wypróbowany i uprany |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
@tyska30 - Już możesz te rzeczy rezerwować
![]() ![]() Dołożyłam maskę Gloria, wprawdzie nie jest specjalnie droga, ale dobra i trudno dostępna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
Może coś u mnie za Benefit - Powder Pop?
![]() Mój wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=378163 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
DOKŁADKA!- maska do włosów Gloria i emulsja do włosów Gloria, szczegóły w pierwszym poście
@tyska30 - ok, czekam na odpowiedź ![]() @nevershoutnever - niestety nic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Lady of Harley-Davidson
|
Dead Sea Products - Mineral Care Spa Body Butter With Red Grapefruit, masło do ciała o zapachu czerwonego grejfruta, 500 ml. Pozostało ok. 90%
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
interesuje mnie Farmona - Tutti Frutti karmel i cynamon, masło do ciała, 300 ml. Pozostało ok. 90% ale widzę że jest już zarezerwowany, jeśli jednak coś się zmieni daj znać
![]()
![]() |
#44 |
Raczkowanie
|
@Nana93klb - masło zaklepane, jutro wysyłane, także już nie do wymiany
@Donka94 - ok, masła Farmony Kiwi i Karambola oraz Brzoskwinia i Mango lecą do ciebie. Czy mogłabym korektor zamienić na Essence ALL OVER HIGHLIGHTER, kolor 01 ILLUMINATE!? Bo teraz patrzę i to jest kolor opalony, najciemniejszy z gamy, a ja raczej mam średnią karnację... @Agniesia666 - do dogadania się, możesz na razie dostać (nie wszystko): * Dead Sea Products - Mineral Care Spa Body Butter With Red Grapefruit, masło do ciała o zapachu czerwonego grejfruta, 500 ml. Pozostało ok. 90% * Dead Sea Treatment Absolute Care SPA - Hydro Body Cream Vanilla & Coconut, nawilżający krem do ciała, 400 ml. Pozostało ok. 60% - tu czekam na decyzję jednej z Wizażanek * Revlon - SkinLights Face Illuminator, rozświetlający puder do twarzy i ciała, odcień 01 Golden Light - mogę odsypać * Revlon - SkinLights Face Illuminator, rozświetlający puder do twarzy i ciała, odcień 02 Bare Light - mogę odsypać * Inter Fragrances - Sun Protect, mgiełka do włosów chroniąca przed promieniami UV, 150 ml. Pozostało ok. 2/3 opakowania * Pollena-Malwa, Studio Gloria - Maska do włosów suchych, zniszczonych i farbowanych, 150 ml. Pozostało 85-90%. Produkt zbiera świetne recenzje na KWC! Ciężko ją dostać ZA - PUSTY flakon po Be Delicious DKNY edt 125ml + kartonik. Może ktoś by chciał do kolekcji - dessert treats, deliciously kissable plumping lip candy, creamsicle. blyszczyk do ust Jessica Simpson. poj 3.54ml, raz testowany, brak kodu i daty - fruttini, lipbalm, cherry vanilla, ok 12/15ml, brak daty, kod 551901NK - moge zrobic odsypke pigmentu MACa cooper sparkle do szklanej fioleczki - moge zrobic odsypke NYXa purple pearl do szklanej fiolki - zostały 2 szt @aaaania1989 - dostajesz Everyday Minerals EDM, concealer - korektory w samplach, odcienie Intensive Light (pozostało ok. połowy), Multi-Tasking i Multi-Intensive - zużycie znikome ZA Mleczko do zmywania i demakijaży skóry Toleriane La Roche- Posay ok 60ml ,bardzo wydajne Chusteczka samoopalająca do twarzy,szyi i dekoltu Autohelios La Roche-Posay 1szt Mogłabyś mi dać próbeczkę Stapiz-Balsam do włosów z jedwabiem? Nie umiem nigdzie znaleść sklepu z tymi kosmetykami... To mleczko do demakijażu jest nieużywane? Edytowane przez nadeo Czas edycji: 2009-11-02 o 15:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Lady of Harley-Davidson
|
ok, to czekam na decyzje, z revlonów bu moge ewentualnie zrezygnowac. Poza watkiem mam tez flaszke po noa cacharel 30ml, i kartonik do niej, ale o jest od zestawu, to nie wiem czy chcesz?
![]() jak widzisz wymianke?
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
Może znajdziesz coś u mnie za emulsję Gloria? Mogę dorzucić coś spoza wątku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
BAN stały
|
to moze sampel EDM: Beige neutral i fawn, w wersji intensive?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() moglabym oddac miniblyszczyk biothermu ![]() zalaczam fotke - na ustach daje efekt szklanej tafli, nablyszcza i podkresla naturalny kolor ust (w zadnym wypadku nie jest zielony ![]() MAC jest juz wymieniony - ranka to nick wizazanki do ktorej poleci, moj blad ze nie zmienilam koloru na szary fajnie byloby rowniez gdybys znalazla cos za : Pollena-Malwa, Studio Gloria - Maska do włosów suchych, zniszczonych i farbowanych, 240 ml. Pozostało 85-90%. Produkt zbiera świetne recenzje na KWC! Ciężko ją dostać ![]() Pollena-Malwa, Gloria, Emulsja do włosów, 200 ml. Nieużywana. Produkt zbiera świetne recenzje na KWC! Ciężko ją dostać ![]() czekam na odpowiedz, milo byloby gdybys odpisala w moim watku Edytowane przez lilmary Czas edycji: 2009-11-02 o 16:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zadomowienie
|
tak to mi sie nie opalca bo
korektor kosztuje 32zl http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...w-pedzelku.htm a kryolan koztuje 48zł http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...nsparentny.htm (za 60 gram ,wiec za 1 gram wychodzi 0,80 groszy ![]() czekam w takim razie na twoją propozycje. moja to 20-25 gram kryolanu i 5 gram revlonu. lub 30 gram kryolanu bez revlonu.
![]() |
#53 |
Rozeznanie
|
Hej, interesuje mnie samoopalacz i puder hauschki, zapraszam do siebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 | |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
przyznam, że najbardziej mi zależało na tutti frutti masło cynamonowe i Twoja propozycja mi nie podchodzi niestety ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zadomowienie
|
witaj, coś za Dr. Hauschka - Seidenpuder (puder jedwabny) i maske do włosów gloria?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#57 |
Raczkowanie
|
@alphala - nic dla siebie nie widzę
@lilmary - chyba jednak niepisana nam wymiana, przykro mi @ aaaania1989 - Ok, czyli: Mleczko do zmywania i demakijaży skóry Toleriane La Roche- Posay ok 60ml ,bardzo wydajne Chusteczka samoopalająca do twarzy, szyi i dekoltu Autohelios La Roche-Posay 1szt odlewka Stapiz-Balsam do włosów z jedwabiem (możesz odlać więcej, ja się nie obrażę ![]() są twoje w zamian za korektory EDM. Zapraszam na PW? @lorane interesują mnie - HR Magic Concealer 02, ubytek 5ml, kartonik - ewentualnie odsypki MAC (ale zdecydowanie bardziej korektor) Ile chciałabyś tego pudru Hauschki? Jeszcze nie jestem pewna, czy samoopalacz nie pójdzie w świat, czekam na odpowiedź od Wizażanki. @emila730 - jednak nie robię już odsypek Kryolana, bo zostanę z niczym. Może innym razem ![]() Edytowane przez nadeo Czas edycji: 2009-11-02 o 20:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Lady of Harley-Davidson
|
* Dead Sea Products - Mineral Care Spa Body Butter With Red Grapefruit, masło do ciała o zapachu czerwonego grejfruta, 500 ml. Pozostało ok. 90%
* Inter Fragrances - Sun Protect, mgiełka do włosów chroniąca przed promieniami UV, 150 ml. Pozostało ok. 2/3 opakowania * Pollena-Malwa, Studio Gloria - Maska do włosów suchych, zniszczonych i farbowanych, 150 ml. Pozostało 85-90%. Produkt zbiera świetne recenzje na KWC! Ciężko ją dostać ZA - pusty flakon po NOA cacharel 30ml + kartonik - PUSTY flakon po Be Delicious DKNY edt 125ml + kartonik. - dessert treats, deliciously kissable plumping lip candy, creamsicle. - fruttini, lipbalm, cherry vanilla, ok 12/15ml - odsypke pigmentu MACa cooper sparkle - odsypke NYXa purple pearl do szklanej fiolki i teraz pytanie, w czy bys chciala te odsypki, i jakiej wielkosci? moga byc w szklanych fiolkach [poj 2ml lub 4ml] lub w woreczkach strunowych. proponuje 1/4 lub 1/3 lyzeczki do herbaty, czyli takie standardowe jak te sprzedawane na allegro. aha, i zamiast masla grejpfrutowego wolalabym karmel, ale jak sie nie da, to zrozumiem.
![]() |
#59 |
Raczkowanie
|
Poczekaj chwilę Agniesia666, właśnie piszę do ciebie co i jak
![]() @Agniesia666 - no, nawet się cosik znalazło ![]() ![]() Mogę oddać: - Dead Sea Products - Mineral Care Spa Body Butter With Red Grapefruit, masło do ciała o zapachu czerwonego grejfruta, 500 ml. Pozostało ok. 90% - Inter Fragrances - Sun Protect, mgiełka do włosów chroniąca przed promieniami UV, 150 ml. Pozostało ok. 2/3 opakowania - Pollena-Malwa, Studio Gloria - Maska do włosów suchych, zniszczonych i farbowanych, 150 ml. Pozostało 85-90%. Produkt zbiera świetne recenzje na KWC! Ciężko ją dostać - Revlon - SkinLights Face Illuminator, rozświetlający puder do twarzy i ciała, odcień 01 Golden Light - mogę trochę odsypać - Revlon - SkinLights Face Illuminator, rozświetlający puder do twarzy i ciała, odcień 02 Bare Light - mogę trochę odsypać Interesują mnie: - pusty flakon Be Delicious i Cacharel Noa (ale jakby co mogę się bez nich obejść) - CSP, Amour de cacao, odlewka w atomizerze z ciemnego szkła, poj 30ml - CSP, Coeur de Vahine, odlewka w szklanym atomizerze, poj 10ml - napisz mi proszę jak to coś pachnie - odsypki MAC i NYX w ilości do uzgodnienia (bez nich też mogę się obejść, no, może po 1 malutkiej odsypce mogłyby zdecydowanie być, dla małego testu ![]() - i próbeczki jakieś Demeter Pisz, co cię boli i czego nie oddasz lub co proponujesz ![]() Edytowane przez nadeo Czas edycji: 2009-11-02 o 20:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
odsypka Urban Decay jest w małym woreczku, na oko 1ml błyszczyk jest w maleńkiej tubce, ale ma poj. 5ml (zwykły błyszczyk L'oreal ma 6ml) Czekam na decyzję co wybierasz (pędzel czy EDM kalin) bo niestety za obie rzeczy nie znalazłam czegoś co potrzebuję. Bardzo bym chciała wypróbować Glorię. Może dobrałabyś coś (np mogę dać za nią 2 wybrane pojedyńcze cienie, 2 lakiery, lub moze coś wyszperasz innego) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:18.