![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Oryginalne kosmetyki i nie tylko!
Trochę się u mnie nazbierało niepotrzebnych mi do szczęścia kosmetyków. Może komuś się przydadzą. Chętnie wymienię się na kosmetyki i kosmetyczne akcesoria różnego rodzaju. Ciekawe opakowania po kosmetykach też mile widziane. Jeśli ktoś ma info, gdzie można dostać w miarę tanio metalowe pansy do prasowania cieni (do paletki magnetycznej), to proszę - piszcie. Przyjmę chętnie palety magnetyczne.
Kosmetyki są oryginalne! Jeśli gdzieś nie ma opisu kosmetyku, np. ile go pozostało, to znaczy że nie miałam czasu się rozpisywać, ale dopiszę jak najszybciej co i jak ![]() WYMIANA DOKŁADKA! ZAREZERWOWANE (wstępnie, można o nie pytać) WYMIENIONE lub NIEAKTUALNE MAKIJAŻ
Edytowane przez nadeo Czas edycji: 2011-09-02 o 22:00 Powód: Dokładka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Oryginalne kosmetyki i nie tylko!
Witaj,
znajdziesz u mnie coś ciekawego za: Farmona - Tutti Frutti karmel i cynamon, masło do ciała, 300 ml. Pozostało ok. 90% Dead Sea Treatment Absolute Care SPA - Hydro Body Cream Vanilla & Coconut, nawilżający krem do ciała, 400 ml. Pozostało ok. 60% Sephora - Lip Gloss, odcień Sweet Berry, 15 ml. Nieużywany, nawet nieodpakowany z folii. W opakowaniu wygląda na ciemny, ale tak naprawdę nie jest bardzo kryjący, delikatnie przyciemnia usta (test w Sephorze) Pozdrawiam i zapraszam ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za :
Farmona - Tutti Frutti karmel i cynamon, masło do ciała, 300 ml. Pozostało ok. 90% ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
za
Dead Sea Products - Mineral Care Spa Body Butter With Red Grapefruit, masło do ciała o zapachu czerwonego grejfruta, 500 ml. Pozostało ok. 90% coś u mnie? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=375693 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Pukam po: Kryolan - Transparent Puder TL9, transparentny puder, nie nadaje żadnego koloru Benefit - paletka pudrów do twarzy Powder Pop. Użyta 2 razy, zużycie praktycznie żadne Zapraszam do mnie ![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za masło karmel i cynamon ?
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
Farmona - Tutti Frutti karmel i cynamon, masło do ciała, 300 ml. Pozostało ok. 90% Essence - Volume Boost Base Mascara, baza pod tusz do rzęs, 7 ml. Użyta 3-4 razy Dr. Hauschka - Seidenpuder (puder jedwabny) - mogę odsypać, bo jest straszliwie wydajny, chyba w życiu go nie zużyję lub Kryolan - Transparent Puder TL9, transparentny puder, nie nadaje żadnego koloru. Mogę odsypać, bo jego wydajność też mnie przeraża ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
moze cos u mnie za
# Farmona - Tutti Frutti karmel i cynamon, masło do ciała, 300 ml. Pozostało ok. 90% # Farmona - Tutti Frutti kiwi i karambola, masło do ciała, 300 ml. Pozostało ok. 60% Benefit - paletka pudrów do twarzy Powder Pop. Użyta 2 razy, zużycie praktycznie żadne
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Dr. Hauschka - Seidenpuder (puder jedwabny) - mogę odsypać, bo jest straszliwie wydajny, chyba w życiu go nie zużyję
Revlon - SkinLights Face Illuminator, rozświetlający puder do twarzy i ciała, odcień 01 Golden Light - mogę odsypać Revlon - SkinLights Face Illuminator, rozświetlający puder do twarzy i ciała, odcień 02 Bare Light - mogę odsypać Kryolan - Transparent Puder TL9, transparentny puder, nie nadaje żadnego koloru. Mogę odsypać, bo jego wydajność też mnie przeraża ![]() cos za to u mnie??
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Mnie interesuja masla do ciala i jakie maja daty waznosci
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=363965 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Może znalazłabyś coś za:
* Dr. Hauschka - Seidenpuder (puder jedwabny) * Kryolan - Transparent Puder TL9, transparentny puder, nie nadaje żadnego koloru ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Łoo, hardcore xD Dobra, poniżej lista Wizażanek z moimi typami, oczywiście możemy się dalej dogadywać. Jeśli kogoś pominęłam - przypomnieć mi się, bo przejrzenie waszych list to ciężka praca i średnio już kontaktuję
![]() ![]() Odpisujcie u mnie. @Misianka Dead Sea Treatment Absolute Care SPA - Hydro Body Cream Vanilla & Coconut, nawilżający krem do ciała, 400 ml. Pozostało ok. 60% (tu mogę coś jeszcze dodać) LUB Sephora - Lip Gloss, odcień Sweet Berry, 15 ml. Nieużywany, nawet nieodpakowany z folii. W opakowaniu wygląda na ciemny, ale tak naprawdę nie jest bardzo kryjący, delikatnie przyciemnia usta (test w Sephorze) ZA róż Bourjois, wersja limitowana "vintage", kolor 34 Rose D'or, testowany ubytek niewidoczny @Kasza Manna Farmona - Tutti Frutti karmel i cynamon, masło do ciała, 300 ml. Pozostało ok. 90% ZA Maybelline, Dream Mousse Blush - róż w musie, kolor 04 Mauve, chłodny odcień z drobinkami. Zużycie niewielkie z 7ml, data ważności 06.11. @dusia65 Dead Sea Products - Mineral Care Spa Body Butter With Red Grapefruit, masło do ciała o zapachu czerwonego grejfruta, 500 ml. Pozostało ok. 90% ZA Puder IsaDora Oil Control 68 Sheer Nougat, małe wgłębienie na środku, ubyło może 15-20%, z używaną gąbeczką I jakbym do tego mogła prosić o próbkę „sławnego peelingu pudrowego Kanebo w oryginalnym opakowaniu” to byłoby super ![]() @kolciag - niestety nic, nie masz kosmetyków, a ja na perfumach nie znam się za bardzo ![]() @emila730 - mogę zrobić odsypki z moich pudrów (ilość do uzgodnienia) za zielony korektor z Daxa @Donka94 - tu się musimy dogadać co i jak, wypisałam moje typy Farmona - Tutti Frutti brzoskwinia i mango, masło do ciała, 300 ml. Pozostało ok. 60% Farmona - Tutti Frutti kiwi i karambola, masło do ciała, 300 ml. Pozostało ok. 60% ZA *Lirene CITY MATT, Fluid matująco-wygładzający, kolor 207 BEŻOWY/BEIGE, trudno ocenić zużycie, pozsostało napewno pół opakowania. *Oriflame, GIORDANI GOLD, Make up base, zużycie zaznaczone na zdjęciu. *FLOSLEK, @nti @cne, korektor, kolor 03, użyty 2x. @beata_1988 - zainteresowała mnie tylko baza pod makijaż z Oriflame, ale pewnie się nie wymienisz tylko za masło. Ewentualnie mam sample z EDM, napisz, czy cię to interesuje. @Hisoka Essence - Volume Boost Base Mascara, baza pod tusz do rzęs, 7 ml. Użyta 3-4 razy lub odsypki moich pudrów w ilości do uzgodnienia ZA Essence, Bohemia, Lipgloss @mucia18 - interesuje mnie najbardziej Dkny delicious night edp ok 20/50ml (to znaczy, że zostało 20 ml z 50?), do domówienia ![]() @MagJa - kusisz! Benefit Powder Pop za Khol Guerlaina + jakieś masło? I ewentualnie: Essence - Volume Boost Base Mascara, baza pod tusz do rzęs, 7 ml. Użyta 3-4 razy ZA Yves Rocher - Luminelle Deligloss Truskawkowa Czerwień - 10ml - nowy @ewapawliszyn - nie wiadomo jeszcze co i jak ![]() @cherrik - jw. @lilmary - interesowałby mnie tylko błyszczyk Smashboxa, ale paletki Powder Pop raczej za to nie oddam. Jakieś inne propozycje? @RNG - a znalazłoby się co nieco ![]() Odsypki z moich pudrów (w ilości do uzgodnienia): Dr. Hauschka - Seidenpuder (puder jedwabny) oraz Kryolan - Transparent Puder TL9, transparentny puder, nie nadaje żadnego koloru ZA - róż Bourjois kolor Lune d'Or - leciutko zużyty - ledwo zauważalnie - korektor Astor Age Vitality - została przynajmniej połowa, kolor najjaśniejszy Edytowane przez nadeo Czas edycji: 2009-11-02 o 02:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
Dead Sea Products - Mineral Care Spa Body Butter With Red Grapefruit, masło do ciała o zapachu czerwonego grejfruta, 500 ml. Pozostało ok. 90%
Dead Sea Treatment Absolute Care SPA - Hydro Body Cream Vanilla & Coconut, nawilżający krem do ciała, 400 ml. Pozostało ok. 60% Farmona - Tutti Frutti brzoskwinia i mango, masło do ciała, 300 ml. Pozostało ok. 60% Farmona - Tutti Frutti karmel i cynamon, masło do ciała, 300 ml. Pozostało ok. 90% Farmona - Tutti Frutti kiwi i karambola, masło do ciała, 300 ml. Pozostało ok. 60% znajdziesz coś u mnie za którąś z tych rzeczy??
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
jestem jak najbardziej na tak.
Revlon - SkinLights Face Illuminator, rozświetlający puder do twarzy i ciała, odcień 01 Golden Light - mogę odsypać Kryolan - Transparent Puder TL9, transparentny puder, nie nadaje żadnego koloru. Mogę odsypać. jakie masz pojemnosci tych pudrow? bardziej interesuje mnie kryolan (interesuje nie 15 gram kryolana i 5 gram Revlona za korektor plus dorzuce ci kilka próbek :P)
Nowe stanik i koszula do karmienia itp. https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=761907 Edytowane przez emila730 Czas edycji: 2009-11-02 o 08:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za:Everyday Minerals EDM, concealer - korektory w samplach, odcienie Intensive Light (pozostało ok. połowy), Multi-Tasking i Multi-Intensive - zużycie znikome?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Konto usunięte
|
Byłam zainteresowana masełkiem Mineral Care
czy mogłabym zmnienić swoje zainteresowanie ![]() teraz bardziej podoba mi się Benefit - paletka pudrów do twarzy Powder Pop. Użyta 2 razy, zużycie praktycznie żadne zerknij prosze jeszcze raz http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=375693 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
DOKŁADKA w pierwszym poście!
@Kasza Manna - super ![]() @emila730 - a mogłoby być 10g Kryolana i 3g Revlona? @aaaania1989 - do dogadania się: zastanawiam się nad Mleczko do zmywania i demakijaży skóry Toleriane La Roche- Posay ok 60ml ,bardzo wydajne Chusteczka samoopalająca do twarzy,szyi i dekoltu Autohelios La Roche-Posay 1szt Możesz mi je wstępnie zarezerwować (o ile ci to pasuje), ale nie jest to szczyt moich marzeń ![]() @tyska - masz sporo ciekawych dla mnie rzeczy, wypisałam je. Odpisz u mnie ![]() -URBAN DECAY, JADALNY PUDER ROZŚWIETLAJĄCY DO CIAŁA, KARMEL, -PĘDZEL EDM „SKUNKS” DO RÓŻU -EDM KAOLIN POWDER SUNLIGHT, FINISHING POWDER, PEŁEN WYMIAR W PUFF JAR, MAŁY TEST, GĄBECZKA UPRANA -BENEFIT, VALEY OF THE STARS, ROZŚWIETLAJĄCE CIENIE, miniatury HIGH BEAN I MOON BEAN, NOWE, tylko maleńki test (błyszczyk chyba chcę sobie zostawić) -BIOTHERM, GLOSSY SHINE, mocno rozświetlający mini-błyszczyk -STILA Illuminating Finishing Powder 9g (Bronze), NOWY opalizujący bronzer -TBS, skośno ścięty, nowy, tylko wypróbowany i uprany @dusia65 - raczej nie widzę niczego, za co chciałabym oddać Powder Pop ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przejrzałam dokładki, ale nic mi już nie wpadło w oko. ![]() Jeśli odpowiada Ci opcja: róż w musie za masło Farmony - zapraszam na PW w celu wymiany adresów.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:27.