![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak stracić chłopaka w 10 dni
Wystarczy zadzwonic i powiedziec, że delikwent nie będąc zameldowanym nie chce opuścic mieszkania...I ta - z psychopatą trzeba się cackac, masz racje, traktowac normalnie jak każdego innego gościa.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Re: Dot.: Jak stracić chłopaka w 10 dni
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Hmmm. Ale tak miedzy Bogiem a prawda nie wiem co ja bym zrobila na miejscu autorki. Bo fajnie sie pisze "Wystaw walizki za drzwi, zmien zamki" ale to nie my bedziemy musialy sie potem uzerac z jego gniewem, jazdami itp itd. Ja bym tez chyba wolala zeby to on ze mna zerwal ![]() ![]() ![]()
jeśli kochasz to wybacz jeśli wybaczysz to nie wypominaj jeśli nie masz sił to odejdź od niego jeśli odejdziesz to już nie wracaj jeśli chcesz być z nim mimo wszystko to przeczekaj zestarzeje się i już nie będzie zdradzał lecz swoje najpiękniejsze lata stracisz na czekaniu na jego starość |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Za to napisałam , jak to wygląda od strony prawa ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
jeśli kochasz to wybacz jeśli wybaczysz to nie wypominaj jeśli nie masz sił to odejdź od niego jeśli odejdziesz to już nie wracaj jeśli chcesz być z nim mimo wszystko to przeczekaj zestarzeje się i już nie będzie zdradzał lecz swoje najpiękniejsze lata stracisz na czekaniu na jego starość |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zadomowienie
|
Droga Autorko!!
Z tego co napisałaś,to po prostu facet chce cię wziąć na litość! Facet chce cię podejść,nie widzisz tego? Ta "świnia" ma świetny plan na ciebie... weźmie nóż do ręki,przyłoży do żył i pomyśli,że do niego wrócisz... i właśnie dobrze myśli,bo na pewno do niego wrócisz ,żeby mu się nic nie stało... jeśli planujesz z nim przyszłość (co dla nie jest śmieszne) to pomyśl,co może by po ślubie ... krzyki,bicia,patologia... Ja na twoim miejscu uciekałabym gdzie pieprz rośnie... i nie zastanawiałabym się co by tu zrobić,żeby on ze mną zerwał... ![]() Bo jeśli ten facet jest takim cwaniakiem,to później bedzie mówił,że on z tobą zerwał,a ty go na kolanach błagałaś o powrót albo będzie wygadywał takie głupoty o których ci się nie śniło... Jeśli ty z nim zerwiesz to przynajmniej będziesz miała satysfakcję i to ty bedziesz górą. Lexie ma racje-wymień zamki.... ![]() Możesz poprosić przyjaciółkę,rodzinę,żeby przenocowała u ciebie przez jakiś czas...będziesz się czuć bezpieczna.Nie wiem czy jest taka możliwość ,ale chyba możesz zadzwonić na policję i poprosić,żeby policja częściej patrolowała twoje okolice ![]() Z takimi typami trzeba walczyć i się nie poddawać ![]()
pod innym nickiem... ![]() Edytowane przez angela0033 Czas edycji: 2010-01-20 o 10:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zadomowienie
|
Oj nie liczyłabym na to, że przez twoje głupie zachowanie chłopak cię rzuci
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#41 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() Poza tym skąd pewność, że on ją rzuci? Jak jest furiatem to raczej będzie robił awantury, będą kłótnie, wścieknie się na nią i może za którymś razem się stanie coś niedobrego. Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2010-01-20 o 12:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Rozeznanie
|
Skoro uderzył to już naprawdę powinnaś dawno to zakończyć. Po co marnujesz sobie życie? Masz po prostu za łagodny charakter i nie potrafisz się facetowi postawić, podporządkowujesz mu sie a później robi z Tobą co chce, pomiata i na dodatek bije i wie, że nie odejdziesz bo jesteś za słaba :/
![]() |
#43 |
Rozeznanie
|
On jest niebezpiecznym furiatem łapie za nóż, a Ty się przejmujesz tym, że wyrobi Ci opinie. A jak On Cię zostawi (a z Twojego opisu wynika, że musiałabyś bardzo mu zajsc za skóre aby to zrobił) to myślisz, że opinii Ci nie wyrobi...???? Zostaw Go poprostu, powiedz mu, że już Go nie kochasz że się wypaliłaś, że nie chcesz tego ciągnac po co jakieś gierki...
żeby On Cię zostawił, jeżelio nie dosc jest niby taki zakochany i niebezpieczny zarazem, to musiałabys Go niezle wku****, a to mogłoby się źle skonczyc.
![]() |
#44 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie lubię takich szantażystów emocjonalnych, psycholi skaczących z mostu z miłości i podcinających sobie żyły ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Rozeznanie
|
no wiesz, od tego jeszcze nikt nie umarl
![]() ![]() Ale na powaznie. Nie wiem co doradzic. To ona zna go najlepiej. Facet ma nasrane pod czerepem i jedyne co wiem to to, ze nie powinna sie z nim cackac i patrzec na "kulturalne i dojrzale" zerwanie. Tak sie zrywa z przywoitymi, fajnymi chlopakami do ktorych milosc przeminela, a nie z jakimis psycholami. Cytat:
Naprawde staram sie zrozumiec autorke. Facet jest nieobliczalny, ona chce miec swiety spokoj. Nie wiem co bym zrobila. Bo dobrze sie mowi "wyrzuc go na zbity pysk" a on pozniej bedzie ja nekal i nachodzil, albo co gorsza bedzie probowal "zabic sie" na pokaz i mu wyjdzie ![]() Naprawde nie wiem co doradzic ale trzymam kciuki za pomyslne rozwiazanie sprawy ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie można być z kimś z litości, z powodu obawy że coś 'sobie zrobi'.
![]() |
![]() |
#47 |
Rozeznanie
|
Widzialy, ale nie wiedzialy.
Tego nikt nie powiedzial.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() ![]() Ja dobrze rozumiem, że ona chce mieć spokój, ale jakoś nie widzę w ogóle szans na to. Po prostu trzeba przeżyć burzę i żyć dalej... Jak ona z nim zerwie to będzie afera, jak będzie go zniechęcać to pewnie też będą afery i to niejedna, a przecież psycholowi się nie podsunie koleżanki na przynętę, bo to by było szczytowe świństwo. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
Szczerze mowiac, to mi zupelnie nie pasuje luzny, smieszny tytul watku do rzekomo powaznego problemu. No i mam naturalny odruch nie wiary w takie historie swiezakow. Tym niemniej, zakladajac, ze to prawda, to zycze autorce szybkiego i pomyslnego rozwiazania problemu.
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
taa...gorzej by było gdyby facet na drugi dzień przyszedł z pierścionkiem zaręczynowym i zakomunikowałby :"Kochanie byłem u księdza,jutro ślub..."
![]() |
![]() |
#53 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
Szczerze? Jak porzucany facet rozpowiada o "innym". którego nikt na oczy nie widział, nic o nim nie słyszał i żyje w jego wyobraźni to w towarzystwie wychodzi na gościa z urażonym ego, który się bardzo nieelegancko zachowuje. Więc takie zagrania z jego strony miałabym gdzieś.
Za to wolałabym nie mieć opinii: jędza, czepialska, wiecznie sfochowana, zostawiłem ją bo się nie myła, była obleśna bla bla bla itd. Poza tym nie masz pewności czy nawet jak będziesz się koszmarnie zachowywała to on Cię zostawi. Na razie znalazł naiwną, której wprowadził się do mieszkania każe jej z własnego mieszkania wypier**** bije ją a ona dalej z nim jest. I cacy. Nie sądzę by widział powody bo odejść bo jak ma krztę inteligencji to wie jak trudno taką dziewczynę znaleźć. Co zrobić? Wykorzystaj pomysł lexie. Lepszego nie ma.
![]() |
#56 |
Raczkowanie
|
hmmm... takich facetów traktować trzeba stanowczo i krótko. wiem, że trudniej wcielić w życie jak powiedzieć ale jak mu raz a dobrze nie powiesz że to koniec to Ci w życiu spokoju nie da... i jeszcze będzie Cię szantażować, że jak go rzucisz to się zabije i będziesz miała go na sumieniu.
3mam kciuki. ;] __ taki film był kiedyś 'jak tracić chłopaka w 10 dni' c'nie.? ;>
![]() |
#57 |
Rozeznanie
|
Zobacz , to dokładnie jak i ja
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zadomowienie
|
sprawa jest prosta. Boisz się go zostawić bo się boisz że on sobie coś zrobi... To głupie. Wytłumacz jaki dla ciebie jest, jak się do ciebie odzywa, uderzył cię- a to juz powód do powiedzenia NARA . powiedz mu że nie widzisz szans na dalsze życie. On z Tobą nie zerwie nawet jakbyś miała czosnek w buzi i śmierdziało od Ciebie (obawiam się że w końcu sama z sobą byś nie wytrzymała ) , a jemu jest mu wygodnie tak żyć. ma ochote na twoje towarzystwo to zaprasza cię na film bo chce się poprzytulać i pobzykać... taka prawda. widzi tylko siebie bo jest egoistą.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:00.