|
|
#31 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wymienię minerały i inne:)
Cytat:
Piszę, żebyś nie była rozczarowana Tego pink corala dużo jest, bo kolorówka duże próbki przysyła. Mi taka wymianka jak najbardziej pasuje Jeśli Tobie tez to poproszę adres na PW
|
|
#35 |
|
BAN stały
|
sample podkładów w woreczkach strunowych: Pixie Cosmetics: > Ayperi 1 – Cover De Luxe > Ayperi 2 – Cover De Luxe > Shaylee 2 – Cover De Lux > Tinkerbell 1 – Cover De Luxe Lumiere : > Light Medium Warm Cashmere > Light Medium Golden FF > Light Medium Golden Cashmere > Light Golden Cashmere S&B Bar > Light Golden Luminesse > Light Warm Cashmere > Fairly LT Golden Luminesse > Fair Warm Flawless Face Buff'd : > Golden Light -- formula Original > Cornsilk -- Concealing > Olive Light -- Original > Olive Light -- Concealing > Wool -- Concealing > Bisque – Light > Finishing Powder Putty Blusche : > Butterscotch Toffee FC > Brazilian FC (kilka razy uzyty) > English Toffee FC Lure Beauty: > Y2 > Y3 > Y4 EDM: > (Buff) Light Neutral - Matte – 1/2 sampla > (Cool) Fair Medium - Intensive – 1/2 sampla > (Golden) Winged Butter - Original Glo > (Beige) Medium Beige Neutral - Intensive > (Beige) Light Medium - Original Glo > (Warm) Medium Beige - Semi-Matte > (Olive) Golden Medium - Semi-Matte > (Golden) Light - Semi-Matte > (Cool) Multi-Tasking Neutral - Matte –1/2 sampla > Sunkissed Fair - Semi-Matte –1/2 sampla > Olive Fair - Matte > Sweet Almond - Intensive –1/2 sampla > Buttered Tan - Matte > Olive Medium - Matte – 2/3 sampla > Light Olive - Original glo – 2/3 sampla Aromaleigh : > 2YL - Voile > 2N - Voile > korektor ≠7 Pure Cover > korektor ≠5 Pure Cover EGM: > Vela - CM > Yuan - CM > Mia - YG > Lydia - YG > Jude - CM > Shannon - CM > Sue Jin - CM > Kay - CM > Reico - CM > Theoda - CM Lucy Minerals: > Pale Olive OCC > Pale Olive Original - połowa próbki Adorned With Grace Minerals: > Peace 3.5 > Grace 3.5 > Hope 3.5 > Hope 3.8 Meow: > Korat 2 Frisky - Flawless Feline > Ocicat 1 Sleek - FF > Ocicat 3 Naughty - FF > Korat 1 Sleek - FF > Angora 1 Sleek - Pam. P. Signature Minerals: > 4.0 Light > 7.0 Medium Light > 2.3 Joppa : > Light ≠3 - Soft Coverage Mad Minerals : > Olive Lt-Med Alima Pure: > Golden 3 LaurEss: > Radiant Yellow - Minimalist > Radiant Gold - Minimalist > Radiant Gold - Ethereal > Radiant Fawn - Minimalist > Radiant Gold - Elemental > Soft Fawn Saphoros Minerals: > Olive Fair - House Blend Foundation > Olive Fair - Ultra Cover Foundation Evan's Garden: > No. 16 - Medium, neutral- warm, olive > No. 23 - Very light, cool beige > witamina E cos u mnie? |
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
znalazłabyś coś u mnie za 3 próbki z buff'd + ewentualnie coś jeszcze ?
poza wątkiem mogę też oddać kawałek rhassoul za kilka próbek Edytowane przez enaiv Czas edycji: 2010-04-29 o 21:29 |
|
|
|
#38 |
|
BAN stały
|
Pixie Cosmetics:
> Ayperi 1 – Cover De Luxe > Ayperi 2 – Cover De Luxe > Shaylee 2 – Cover De Lux > Tinkerbell 1 – Cover De Lux > Shaylee 1 - Natural Finish (niewielki ubytek) Lumiere : > Light Medium Warm Cashmere > Light Medium Golden FF > Light Medium Golden Cashmere > Light Golden Cashmere S&B Bar > Light Golden Luminesse > Light Warm Cashmere > Fairly LT Golden Luminesse > Fair Warm Flawless Face Buff'd : > Golden Light -- formula Original > Cornsilk -- Concealing > Olive Light -- Original > Olive Light -- Concealing > Wool -- Concealing > Bisque – Light > Finishing Powder Putty Blusche : > Butterscotch Toffee FC > Brazilian FC (kilka razy uzyty) > English Toffee FC Lure Beauty: > Y2 > Y3 > Y4 Aromaleigh : > 2YL - Voile > 2N - Voile > korektor ≠7 Pure Cover > korektor ≠5 Pure Cover EGM: > Vela - CM > Yuan - CM > Mia - YG > Lydia - YG > Jude - CM > Shannon - CM > Sue Jin - CM > Kay - CM > Reico - CM > Theoda - CM Lucy Minerals: > Pale Olive OCC > Pale Olive Original - połowa próbki Adorned With Grace Minerals: > Peace 3.5 > Grace 3.5 > Hope 3.5 > Hope 3.8 Meow: > Korat 2 Frisky - Flawless Feline > Ocicat 1 Sleek - FF > Ocicat 3 Naughty - FF > Korat 1 Sleek - FF > Angora 1 Sleek - Pam. P. Signature Minerals: > 4.0 Light > 7.0 Medium Light > 2.3 Joppa : > Light ≠3 - Soft Coverage Mad Minerals : > Olive Lt-Med Alima Pure: > Golden 3 LaurEss: > Radiant Yellow - Minimalist > Radiant Fawn - Minimalist > Radiant Gold - Elemental > Soft Fawn Saphoros Minerals: > Olive Fair - House Blend Foundation > Olive Fair - Ultra Cover Foundation Evan's Garden: > No. 16 - Medium, neutral- warm, olive > No. 23 - Very light, cool beige > No. 34 - Light Neutral Face Value: > #371 Perfectly Light Olive > #372 Perfectly Medium Olive Silk Naturals: > formuła Heavy Coverage (odcień neutralny, poziom light - wymieszany przez mnie, nie podpasowala mi formula, ale moze ktos ma ochote przetestowac wlaśnie ją, a odcien dobrać sobie pozniej) cos u mnie? mam do zaproponowania: Peeling enzymatyczny z bromelainą 20ml Serum antyoksydacyjne flavo-C15EF 10g Serum-olejek na blizny 10ml Serum-olejek regulujący LEMON 10ml Puder Bambusowy 30ml Nafta kosmetyczna z wyciągiem z pokrzywy 145ml 'odlewki' maści: Acne Derm 5g Baneocin 5g odlewka na wypróbowanie filterka:La Roche Posay Anthelios AC 30SPF 15 ml MINERAŁKI: wszytskie malutko wypróbowane: Joppa Light#1 full coverage -w słoiczku sampel Medium#1 full coverage -w słoiczku sampel róze EDM Mom's blush 1g w słoiczku summer stroll blush 0,9 g w słoiczku w foliowych próbki: dusty miller natural new car smell summer stroll new shoes snuggle all smiles cienie sample: greestin cotton tale + to co w watku odpisz proszę u mnie |
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
> (Buff) Light Neutral - Matte – 1/2 sampla
> (Cool) Fair Medium - Intensive – 1/2 sampla > (Golden) Light - Semi-Matte > (Cool) Multi-Tasking Neutral - Matte –1/2 sampla > Light Olive - Original glo – 2/3 sampla coś u mnie? Mam pojemniczek po mini (a właściwie z mini w środku, ale mogę sobie wysypać i pojemniczek oddać) do tego rzeczy z wątku i mogę poszukać poza wątkiem; z Twojej wish w 1 poście niczego nie mam .
|
|
|
|
#40 |
|
Wtajemniczenie
|
witaj, coś za Kaolin Powder Sunlight EDM - big, ubytek znikomy, tylko wypróbowany ?
|
|
|
|
#42 |
|
Raczkowanie
|
niestety nic
|
|
|
|
#43 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
![]() moze cos u nie za: Base Sweet Almond Intensive - 50% biga ?
|
#44 |
|
Zadomowienie
|
EDM Base Sweet Almond Intensive - 50% biga (Golden) Light - Semi-Matte Olive Fair - Matte –1/4 sampla Sweet Almond - Intensive Znajdziesz coś u mnie za te EDM-ki. Zalezy mi szczególnie na Sweet Almond Base Nie mam wprawdzie (jeszcze ) minerałków w ofercie, ale mam próbki/odlewki perfum oraz znalazłabym opakowanie po BIG-u EDM (nie wiem jakie to jest "stare" opakowanie, ale ja mam białe wieczko z zielonym napisem: everyday minerals base)
|
|
#46 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Hej;szukałam,szukałam i znalazłam! w Twoim wątku sampelki podkładów EDM w interesujących mnie kolorach:Light,Light Neutral i Winged Butter
![]() To są pewnie niewielkie ilości,więc napisz proszę,co mogłabym wzamian zaproponować? Oprócz tego,co mam w wątkach,mam też trochę pielęgnacji z BU (tonik "mleczny",żel hialuronowy,hydrolat różany...) Mam sporo miniatur pielęgnacji aptecznej. Także mogłabym zaproponować adekwatne ilości innych kosmetyków;lub - jeśli zainteresowało by Cię coś większego u mnie - mogłabym sobie jeszcze coś dobrać.... Jeszcze filtrów mam trochę - przyponiało mi się. Edytowane przez mhm0808 Czas edycji: 2010-09-04 o 17:54 |
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety, ale nie widzę nic dla siebie. Pozdrawiam.
|
#48 |
|
Raczkowanie
|
Czy znalazłabyś może coś za:
> Creamy Olive - odsypka (nowa formuła) > Lovelace - Sheer Blush - próbka > Cameo 2 - Cover de Luxe - 2ml > Moon Stone https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=506560 |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:32.

Piszę, żebyś nie była rozczarowana
Jeśli Tobie tez to poproszę adres na PW