![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: Moja biżuteria -początki.
Ak_pinki, Lwica83, Kasia_kati, Heurek, Sunnyskies dziękuję bardzo
![]() Sunnyskies o oksydzie myślę już od jakiegoś czasu,ale jeszcze jej nie nabyłam, jakiś strach mnie łapie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Rozeznanie
|
Bardzo ładny wisior
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Rozeznanie
|
Bardzo mi się wisior podoba i drugie zdjęcie jak dla mnie rewelacja
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
Wisior świetny, a oksydy się nie bój. Zobaczysz, że jak zaczniesz, to się w niej zakochasz i wszystko będziesz chciała oksydować.
Mój wątek biżuteryjny;https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=381532:-) Wątek decoupagehttps://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post17927099 Jesteś tym o czym cały dzień myślisz, dlatego waż swoje myśli i myśl pozytywnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zadomowienie
|
No, no, no. Będzie bardzo ciekawie myślę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Rozeznanie
|
Bardzo ciekawy pomysł na wisior. Podobuje mi się;p
A co do wrapków to jak nie spróbujesz to się nie przekonasz. Może jak zrobisz jedną parę wrapowych kolcy to się zakochasz w tej technice? Drut się Ciebie słucha, więc i z wrapem w pełnym tego słowa znaczeniu sobie poradzisz! Ja w Ciebie wierzę ;p A jeśli Cię nie przekonałam, to i tak tworzysz cudne rzeczy tworząc wrapowe elementy i to także jest bardzo fajne. A teraz małe przekupstwo;p - Dla mnie wrapka nie zrobisz?! ![]() ![]()
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
Frufelku, Nadia777, Iwogg,Letike dziękuję
![]() Chyba skuszę się na oksydę,zresztą po to powstał ten wątek,żeby słuchać rad i się doskonalić ![]() Letike jak już się pokuszę kiedyś na wrapka to będę myśleć o Tobie przy jego tworzeniu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
bardzo fajny wisior. Masz wielki talent!
Wszystko ze smakiem i wyczuciem. Będę do Ciebie zaglądać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
Attentte - skromnie, ale ślicznie
![]() ![]() A co do zdjęć - moim zdaniem zdecydowanie najładniej wisior prezentuje się na czarnym tle ![]() Z niecierpliwością czekam na więcej prac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
świetne prace, ostatni wisior naj naj
![]() bardzo fajnie wychodzą Ci fotki na czarnym tle |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Rozeznanie
|
Zgadzam się, z Wami, że ten wisior należy oddać ubogim. Ja na ten przykład zarabiam poniżej średniej krajowej, nie stać mnie na wynajem mieszkania, więc mieszkam z rodzicami. Urodziny miałam w styczniu, ale nigdy nie gardzę spóźnionymi prezentami :P.
Dobra, dobra, żarty na bok nim staną się niesmaczne. Fajny wisior. Super. Co do oksydy - radze zakupić na zimno. Oksyda na gorąco koszmarnie capi, a jej opary mogą być szkodliwe.
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
Hd2005,Vestis, Anateja,Yori dziękuję
![]() Dziś pokażę jeden wisior i moja pierwsza próba z oksydą. To ostatnie moje druciane dzieło, drut mi się skończył, a w najbliższym czasie zakupów niet bo kasy nie mam ![]() ![]() Początkowo wisior miał być calkiem inny,ale okazało się,że dziurka jest przewiercona w poprzek,a nie w zdłuz i wszystko się pozmieniało,z pierwszym projektem nic wspólnego wisior już nie ma ![]() ![]() Jak już skończyłam to w pierwszej chwili chciałam nim o ścianę rzucić ![]() ![]() ![]() Praca jeszcze nie idealna, dlatego proszę o wyrozumiałość ![]() "Tower in the clouds" - agat zielony i srebro. Załącznik 2919236Załącznik 2919237Załącznik 2919238 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
Attentte dobrze, że zdecydowałaś się w końcu nie rzucać nim o ścianę
![]() ![]() Ja patrząc na ten wisior mam takie wrażenie, jakby drut był zakochany w agacie, ale taką miłością toksyczną i nie chce dać mu odrobiny wolności ![]() I ja Cię bardzo proszę, Ty nie rezygnuj z zabawy drucikiem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Rozeznanie
|
Sposób umocowania łańcuszka szczególnie podkreśla wrażenie "zniewolenia". Super wisior. Nie wiem co Ci się w nim nie podobało.
![]() |
#45 |
Raczkowanie
|
Wisiorek jest bardzo ładny, gratuluję
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Rozeznanie
|
Hm... Ja niby wiem, że to są Twoje początki ale... uwierzyć nie mogę jaka z Ciebie zdolna kobitka
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zadomowienie
|
Ostatni wisior rewelacyjny, a pomysł ze "zniewoleniem" łańcuszkiem powalający
![]()
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
Majuulla, Yori, IwonnaH, Frufelek, Ravenart dziękuję bardzo
![]() Przyznam się Wam,że zaczynam coraz poważniej myśleć o AC i może następny mój zakup to nie będą druciki a właśnie AC ![]() ![]() Mówiąc szczerze dopiero raczkuję w biżu i ciągle szukam mojej techniki ![]() Na razie dłuższa przerwa bo muszę nazbierać na materiały ![]() Frufelku i mam pytanie do Ciebie,czy Ty jesteś samoukiem jeśli chodzi o AC czy kończyłaś jakiś kurs w tym kierunku? Przyznam,że Twoje prace są piękne ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Wtajemniczenie
|
oooooooooooooooooo jjjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeee eeeeeejjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjj
spadłam z krzesła ![]() no ja nie wiem jak to są początki to co będzie dalej ![]() ![]() no i trzymam kciuki za AC ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A tak na serio to wiem, że można samemu bardzo wiele się nauczyć (najlepszy przykład Smoczek - dla mnie geniusz art clayu) ale ja jestem tym typem człowieka co lubi jak mu się pokaże co i jak a nie wszystko samemu szukać ( bo fakt jest faktem, że internet to jest kopalnia wiedzy na temat glinki srebra). Moje początki były mocno frustrujące, bo jak się nie zna tego materiału to się w głowie ma super projekty. A potem jak się wyjmie tę glinkę i jak ona zaczyna schnąć zanim się dobrze człowiek do pracy zabierze to wrrr. ![]() Kurs dał mi bardzoooo duuużżooo. Myślę, że sama na niektóre rzeczy nigdy bym nie wpadła, albo za dużo by mnie to kosztowało bo metoda prób i błędów jest dość droga przy tym materiale ![]() ![]() Ale się rozpisałam i wątek zaśmiecam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Raczkowanie
|
Dziękuję Frufelku za odpowiedź
![]() no właśnie u mnie ten problem,że u mnie (okolice Poznania) nie ma kursów, znalazłam w Wawie i właśnie w Częstochowie,ale ja muszę mieć kurs na miejscu bo mam dwókę małych dzieci i jeszcze jechać kawał drogi do innego miasta to nie za bardzo ![]() Mam rodzinę pod Częstochową i tak wymyśliłam,że może na wakacje dzieci podrzucę i pojadę do Częstochowy na ten kurs ![]() ![]() ![]() Nie wiedziałam, że Smoczek to samouk, znam prace Smoczusia i przyznam,że były pierwszymi z AC jakie widziałam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Raczkowanie
|
podpisuję się pod tym, co napisały dziewczyny,
wisior jest absolutnie fantastyczny!!! trzymam kciuki za ac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zadomowienie
|
Wisior jest przepiękny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Raczkowanie
|
Ja nie wiem jak można chcieć zostawić owijanie drutu, jak tworzy się takie piękne egzemplarze! wspaniały wyszedł ten wisior
![]() Edytowane przez JoannaW_ Czas edycji: 2010-03-05 o 12:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Raczkowanie
|
Ak_pinki dzięki za kciuki,ale chyba jeszcze za wcześnie bo to tylko plany i dziękuję za fajny komentarz
![]() ![]() Anateja Tobie również dziękuję ![]() Tolinko83 ![]() JoannaW_ bardzo dziękuję ![]() Ja zawsze jestem bardzo krytyczna jeśli chodzi o moje prace, ciągle myślę,że mogło być lepiej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Rozeznanie
|
Zachwycił mnie ten wisior, jest śliczny. Chociaż ja bym tak troszkę poluźniła ten łańcuszek żeby tak ładnie zwisał. Tak ciut, ciut
![]()
![]() |
#57 |
Zadomowienie
|
Piękny Ci wyszedł ten wisior
![]() Chociaż jak tak patrzyłam po miniaturkach, to najpierw wydawało mi się, że to jaszczurka ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#58 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
hehe ![]() ![]() tyle,że ja nie lubię gadów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Raczkowanie
|
Cudowny
![]() ![]() ![]() Brawo dziewczyno, brawo ![]() ![]() ![]() A co do kasy - ja mam tak samo, drucik na wykończeniu, a każde kolejne zamówienie srebra jest niestety dotkliwe dla stanu konta. I trzeba czekać do wypłaty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Raczkowanie
|
No nie wierzę.... Patrze na Twoje prace i nie wierzę, że u mnie Ci się coś spodobało :P Moje prace w porównaniu do Twoich to, że tak powiem "badziew"
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:26.