|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyczne różności... ;)
ok, to za pur blanca i ice chcę:
Oriflame, Blossom Splash, Maybelline New York - Water shine lip Gloss, nr 148 Bubble Gum - nowy i różaną pomadke bebe ![]() jeśli Cię to satysfakcjonuje to napisz na PW ![]() aha i prosiłabym zdjęcia tych kosmetyków
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
tylko kilka odlewek / próbek widzę dla siebie, ale to troszkę za mało za Passion Dance, chyba, że będziesz mieć zapachową dokładkę?
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
hmm odpisz
bo jesli ci to pasuje to jutro wysyłała będę przesyłki i Twoja tez wyślę
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
okolo 250 ml
teraz mam problem z dostepem do netu wiec moge dlugo nie odpisywac
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
|
#36 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny przepraszam jeśli komuś jeszcze nie odpisałam - miałam ważne kolokwium, dziś wieczorem wszystkim odpowiem
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
musze się wstrzymać z wymiankami, bo mam wszystkie rzeczy prawie z wątku w domu rodzinnym a bede w nim za jakis czas wiec pewnie niedlugo sie odezwę
|
|
|
|
|
#38 |
|
Rozeznanie
|
hej
interesuje mnie Kenzo Amour EDP - odlewka do 15 ml - czy znajdziesz coś u mnie ?
|
|
|
#39 |
|
Raczkowanie
|
Witam,po dłuższym zastanowieniu doszłam do wniosku,że Incandessence mogę wymienić za puder prasowany Rimmel Stay Matte, odcień 006 - Champagne, nowy+ Naomi Campbell Cat at night - próbka 2 ml.Pozdrawiam
![]() Proszę,odpisuj u mnie
Edytowane przez sylwia21_2010 Czas edycji: 2010-05-01 o 19:54 |
|
|
|
|
#42 |
|
Wtajemniczenie
|
hej, z twoich zapachow uwielbiam Kenzo Amour EDP - odlewka do 15 ml, ale musialo byc przynajmniej 50ml
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic.
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
przez pomyłkę odpowiedziałam w wątku nieaktualnym
![]() coś u mnie za Apetyczny mus do ciała Farmona, brzoskwiniowe, ubytek minimalny Mgiełka Mandarynka i Aloes, Avon, nowa ?
|
|
|
#46 |
|
Rozeznanie
|
Witaj. Interesują mnie u Ciebie te dwie rzeczy:
6) Maybelline New York - Water shine lip Gloss, nr 148 Bubble Gum - nowy https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-34...zny-polysk.htm 7) Błyszczyk Rimmel Stay Glossy, kilka razy wypróbowany W zamian oferuję to co w moim wątku. Uprzejmie proszę odpisz u mnie. Z góry wielkie dzięki
|
|
#47 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
kochana, ja nie wiem czy wiadomosci dochodza na pw! PRZESLIJ MI SWOJ ARES BO OD DLUZSZEGO CZASU MAM ZAPAKOWANE WSZYSTKO DLA cIEBIE ALE NIE MAM tWOJEGO ADRESU WIEC NIE MOGE WYSLAC
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
jak z naszą wymianą? bo w końcu chyba nic nie ustaliłyśmy..
|
|
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
5) Apetyczny mus do ciała Farmona, brzoskwiniowe, ubytek minimalny
6) Czereśniowy balsam do ciała Oriflame, minimalny ubytek 1) Mgiełka Mandarynka i Aloes, Avon, nowa 3)Oriflame, Blossom Splash 1. Be Kissable - ok. 60ml ze 100 moze tym razem cos u mnie za ktoras z tych rzeczy?
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Kochana podoba mi sie:
tonik nowy do twarzy nowy błyszczyk Maybelline nowy puder Rimmel czereśniowy balsam Oriflame A co Cię interesuje ![]() ---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- Kochana a masz Far Away Paradise????Bo myśle ze Pink Sugar oddam tylko za jakiś fajny zapaszek ![]() Ale pomyśle jeszcze.Zastanowie sie jakie mam jeszcze zapachy z kategorii slodkich i owocowych i odezwe sie jutro
|
|
|
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Kochana!Sama nie wiem na co sie zdecydowac.Leci do mnie prezent kosmetyczny od przyjaciółki wiec dam Ci znac jak tylko doleci czy potrzebuje tych rzeczy co wypisałam u Ciebie.Bomoze akurat puder i pielegnacja przyleca w paczce
|
|
|
|
|
#56 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
preferuje wieksze wymiany ![]() pozdrawiam! |
|
|
|
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
umawiałyśmy się na wymianę jak Ci doślą atomki (25 kwietnia się umawiałyśmy) . Co z nią? Aktualna nadal?
|
|
|
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
Spodobaly mi sie
Apetyczny mus do ciała Farmona, brzoskwiniowe, ubytek minimalny Oriflame, Blossom Splash Lolita Lempicka - do 5 ml Far Away Paradise - odlewka do 10 ml Kenzo Amour EDP - odlewka do 15 ml Kylie Minogue - Sexy Darling EDT - odlewka do 10 ml Elizabeth Arden 5th Avenue - odlewka 5 ml Britney Spears Curious - próbka firmowa Naomi Campbell Cat at night - próbka 2 ml Flowerbomb - resztka w atomizerku Sephora Brown - 3-4 ml w atomizerku Kenneth Cole New York - próbka Givenchy Pour Homme - próbka Celine Dion Paris Night - odlewka do 5 ml ---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ---------- mysle ze Avon na 22 zl Puma 39 zl ---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ---------- no ja bym chciała za flakon inny flakonik czyli Oriflame, Blossom Splash, na ile Ty wyceniasz ten flakonik? za zawieszke chetnie prygarne np Flowerbomb - resztka w atomizerku i Naomi Campbell Cat at night - próbka 2 ml. ---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ---------- Ja Pume mam z wymiany z innego portalu, nie pasuje mi ten zapach To moze za pume Oriflame, Blossom Splash i mus Farmony Za cienie Rimmela 10 ml Kenzo i moze malenka odlewke (1-2 ml) Elizabeth Arden 5th Avenue i za wisiorek tak jak pisalam Naomi Campbell Cat at night - próbka 2 ml Flowerbomb - resztka w atomizerku Co Ty na to? ---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ---------- Oki ![]() a doczytałas o połamanym korku? ---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ---------- W użyciu nie przeszkadza, tylko w wyglądzie. Wysyłka może być później, daj jeszcze znac kiedy dokładnie ---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ---------- oki, to może pon. lub wtorek, w któryś z tych dni na pewno bede miala czas, w razie zmiany daj znać wcześniej, pozdrawiam |
|
|
|
|
#60 |
|
BAN stały
Przekupka: 33 pkt / 90% pozyt.
|
za mgiełkę chciałabym https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3...zyk-do-ust.htm ale jaki masz kolorek?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:23.