![]() |
#31 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Loga marek na produktach
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() [1=749d3470e67da5a340716cf 11c99d98c9d41692a_5eab587 331573;18928961]Kojarzę tylko buty Bartek z napisem Bartek (co mi nie przeszkadza) i ciepłe bluzy Gap z ordynarnym napisem Gap (dlatego nie kupiłam). Na resztę nie zwracam uwagi i chodziłabym w bazarowej bluzie z brokatowym napisem dior i chanel, własnie po to żeby zakpić z wielkich marek.[/QUOTE] Co jest w tym napiscie ordynarnego ![]() ![]() Ja zwracam uwage przede wszystkim na jakosc i kroj odziezy/obuwia, na marke tez, ale w mniejszym stopniu. Kiedys chyba troche bardziej.
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Natomiast nie zgodzę się z tym, że marka jest bez znaczenia. Często jakość jest skorelowana z ceną i marką - z pewnością jest tak w przypadku kosmetyków o czym się wiele razy przekonałam na własnej skórze ![]() ![]()
Mam dwoje okruszków - jeden większy, a drugi całkiem malutki ![]() Edytowane przez Klarissa Czas edycji: 2010-04-30 o 13:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Przetestowałam sporo tuszy... tuszów... (niepotrzebne skreślić ![]() ![]() a co do tematu przewodniego - loga mam tylko na spodniach dresowych i bluzach - dostałam od cioci. I mam jeden t-shirt z napisem Levi's ale jest taki ładny, ze srebrnych kuleczek, więc nie czuję odrazy kiedy go zakładam (inna sprawa, że też przeważnie na mało eleganckie wyjścia go zakładam - jak to t-shirt :P) I raczej nie przewiduję posiadania większej ilości ubrań z logo.
Wysyłam listy w butelkach. Tyle było dni do utraty sił Do utraty tchu tyle było chwil Gdy żałujesz tych, z których nie masz nic Jedno warto znać, jedno tylko wiedz, że Ważne są tylko te dni, których jeszcze nie znamy
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zadomowienie
|
ja kupując ciuchy raczej szukam takich bez widocznego loga bo mi to akurat strasznie przeszkadza. Siłą rzeczy chyba nie da się kupić adidasów bez loga więc na tego typu butach mam. Najbardziej jednak wkurzają mnie kobitki, które mają pasek z targu za 5zł ale wielkie logo D&G
![]() Pełen lans, nie ma co.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:03.