![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymiankowy Essencowy
Dokładam-
użyty kilka razy pasiaczek Crazy About Color z Essence Szukam za niego linera DW Edytowane przez kmb1 Czas edycji: 2010-11-06 o 20:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Ja się też ogłoszę że oddam liner z DW czarny(jedno przejechanie pędzelkiem... wolę szary) za róż CAH lub jakiś inny różowy róż
![]()
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
nieaktualne
![]() Edytowane przez Kasza Manna Czas edycji: 2011-01-31 o 17:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
Wymienię:
Essence, Return to Paradise - shimmer powder Essence, XXXL shine lipglos (big night out) - błyszczyk Essence, Pro white rose - wybielający róż pro-biel do paznokci Szukam: Essence, All Over Highlighter - puder rozświetlający ![]() Essence, Moonlight Colletion, Shimer Powder - rozświetlacz do twarzy ![]() Edytowane przez smirky Czas edycji: 2010-11-08 o 13:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
Intensywnie poszukuje pudru CREAMYLICIOUS! Proszę o kontakt
![]() Nawet jeśli Ci się nic u mnie nie podoba, możemy się jakoś dogadać, mam jeszcze kosmetyki, których nie dodałam na wymiance, ale za ten bronzerek jestem w stanie coś poszukać poza wątkiem ![]() Edytowane przez martita666 Czas edycji: 2010-11-09 o 15:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo perfumy? odlewki? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
lele,ja też szukam pudru z creamylicious, może znajdziesz coś u mnie ?
![]() ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- Aha, i na wymianę mam poza wątkiem: - taki bardzo jasny brąz-cień z limitki Creamylicious (nie znam nazwy, bo mi się karteczka z tyłu zdarła) . Zużycie ok 5%. -błyszczyk wild berry sherbet (taki fioletowy, też z Creamylicious, zużycie testowe) -ciągle pasiak CaC z nieznacznym zużyciem (w trakcie negocjacji) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
Mam kilka rzeczy na wymiankę z Essence, zdjęcia - link w podpisie. Zapraszam
![]() 1. tusz do rzęs no limits power boost - nowy 2. biały lakier do wzorków - użyty 1 raz 3. lakier C&G nr 22 what do you think - łososiowy, raz użyty 4. lakier Return to Paradise 04 fruit punch - pomarańczowy, raz użyty 5. czarny eyeliner My Secret - nowy 6. kredka long lasting 10 almost famous - jasny róż-beż, użyta 3 razy 7. pędzelek Metallics Za coś ekstra mogę rozważyć oddanie ![]() 1. szary liner DW - użyty 3 razy 2. paletka Metallics brąz - tu mam spory dylemat, bo cienie mi jakoś nie podeszły, ale liner mi się podoba ![]() ![]() 3. Catrice tusz do brwi brązowy - użyty może 5 razy Edytowane przez lenlea Czas edycji: 2011-01-24 o 10:53 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
lenlea, naskrobałam PW
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zadomowienie
|
mam do wymiany dwie rzeczy z essence:
Essence, colour & go, odcień You're The one (koralowa czerwień)- nowy, nigdy nieotwierany Essence, nail art twins, kolorowy lakier do zdobienia paznokci- kolor turkusowy- zużycie minimalne, niedawno kupiony ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
szukam pudru z limitowanki RtP - mój wątek w podpisie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Raczkowanie
|
Wymienię:
-nowy eyeliner w pisaku w kolorze fioletowym z limitowanej edycji Essence Return to Paradise numer 03 - Essence, Pure Skin, podkład antybakteryjny w musie odcień 01 beige , pojemność: 14 g, użyty 2 razy z powodu złego koloru Zapraszam ![]() Edytowane przez Madylka Czas edycji: 2010-12-25 o 21:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zadomowienie
|
SZUKAM:
rozświetlacz RTP róż CAH WYMIENIĘ: Tusz essence no limits, eye color booster kolor rebel at heart Essence Denim Wanted lipgloss kolor I like your shorts Essence,Crystal click &go nails - nowe - french z brokatem Essence, Metallics kolor Steel Me - użyty 2 razy Essence, colour&go - Space queen - ok 4/5 z 5ml Essence-fresh start - około połowa Essence Metallics lipstick złota- iron goddess Essence Metallics lipstick srebrna-steel me Liner Essence Denim Wanted kolor : fivepocket grey pędzleke do linera Essence z Denim Wanted błyszcyk Essence eclipse - kolor don't bite me kiss me błyszcyk Essence eclipse - kolor ready to be bitten napiszcie PW lub w moim wątku wymiankowym ![]()
Edytowane przez aaurinko Czas edycji: 2011-01-18 o 17:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
Wymienię rozświetlacz rtp - nowy niemaziany, kupiony jako zapas ale otwarłam wieczko (bo sprawdzałam czy jest tak samo luźne jak pierwszego :P)
szukam za niego różu essence babydoll ze stałej oferty ![]()
https://www.youtube.com/watch?v=FMaK4DS_ulE Edytowane przez Arrianna Czas edycji: 2011-01-06 o 18:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Raczkowanie
|
Niewielka dokładka. Lista wymiankowa link w podpisie
![]() Dziewczyny chcę się pozbyć już tych rzeczy i większość oddam chociażby za słodycze ![]() Edytowane przez lenlea Czas edycji: 2011-01-26 o 09:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Rozeznanie
|
Wymienię krwisty błyszczyk eclipse 01 za jakiś cień albo pomadkę, niekoniecznie essence albo za cokolwiek innego. Proszę o wiadomości na pw
![]()
![]() |
#52 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
wciąż szukam pudru RtP, oddam to, co w wątku
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
Wymienię:
Róż Silky Touch kolor adorable. Podkład w musie kolor matt sand
![]() |
![]() |
#55 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny szukam
Essence, Moonlight Colletion, Shimer Powder w zamian rzeczy w moim watku ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:17.