![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Wymiankowy EssencowyWątek do wymieniania się kosmetykami Essence.
Niech każdy może w miarę możliwości ma swój post, który można aktualizować- tak chyba będzie wygodniej. ![]() Tu się tylko wymieniamy- czyli coś za coś, kasa nie wchodzi w grę! ![]() Zapraszam serdecznie i życzę udanych wymianek!
![]() ![]() Edytowane przez Chaigata Czas edycji: 2010-06-26 o 12:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymiankowy Essencowy
mam do wymiany puder mineralny kolor 02, użyty tylko raz do sprawdzenia koloru i jeszcze róż z limitowanki SOL użyty kilka razy (mogę wrzucić zdjęcia)
Idealistka z własnymi marzeniami Świeżynka ![]() Edytowane przez kasia9513 Czas edycji: 2010-06-26 o 13:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
essence long lasting kredka, kolor 04 look at me, zuzycie ok. 1 cm
essence glam rock diamond lashes, zostalo ok. pol opakowania essence glam rock puder diamentowy ( pewnie ten sam co w eclipse teraz), moze ze 2 razy sie nim pobawilam, a tak to cieszyl moj wzork Edytowane przez lele Czas edycji: 2010-06-26 o 13:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
ja mam kredki i cienie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
- biała kredka do powiek Essence - 04 white - raz strugana
- kredka do powiek Essence - 06 flirty&hip - szara strona raz strugana, różowa użyta około 3 razy wymienione
Edytowane przez dolce&gabbana Czas edycji: 2010-07-12 o 17:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Ja posiadam
![]() 40) Korektor Essence cover stick, kolor 01 matt sand- wypróbowany na ręce 41) Podkład Essence Clear&Matt, kolor 06 natural beige- użyty 2 razy
![]() |
#9 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Bardzo zależy mi na różu CaH. Czy nie chciałabyś w zamian bronzera Creamylicious?? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
nieaktualne
![]() Edytowane przez Kasza Manna Czas edycji: 2010-11-07 o 13:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Na dzień dzisiejszy jestem skłonna wymienić :
All over bronzing brush- puder brązujący w pędzlu-użyty 1 raz, dla sprawdzenia koloru. Bronzer Sun Club Matowy dla blondynek, z babkami- użyty kilka razy. Bronzer SC matowy, nowy, ze słoneczkiem-j.w. Błyszczyki Eclipse, czarny- nowy, 3 pozostałe używane. Lakier Eclipse Ready to be beaten- nowy.
![]() ![]() Edytowane przez Chaigata Czas edycji: 2011-01-25 o 17:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Jestem skłonna wymienić, jednak uprzedzam, że będę marudna i kapryśna - w końcu to rzeczy kultowe
![]() 1) Essence, Cute as Hell, zachwalany na KWC róż w megamocnym kolorze. Użyty kilka razy z 4,5 g. 2) Essence, Crazy about Color, różo-rozświetlacz w pasiaku. Użyty kilka razy, ubytek niewidoczny z 7,5g. 3) Essence, All Over Highlighter, czyli kultowy AOH. Zużycie max 10% z 11g. 4) My Secret, Purple Garden, róż - zachwalany na KWC. Zużycie kilkuprocentowe z 6g. 5) Essence, Summer of Love, mus brązujący, pięknie pachnie kokosem, zużycie ok 1/5 z 15g. 6) Essence, Blush Brush, pędzel do różu z naturalnego włosia, nowy. Za coś fajniejszego ![]() 7) Essence, Creamylicious, puder brązujący (i rozświetlający ![]() nieaktualne
![]() Edytowane przez Kasza Manna Czas edycji: 2010-11-07 o 13:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
4) My Secret, Purple Garden, róż - zachwalany na KWC. Zużycie kilkuprocentowe z 6g. 6) Essence, Blush Brush, pędzel do różu z naturalnego włosia, nowy. Za coś fajniejszego ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Mam na wymianę podwójną kredkę CaH różowo-szarą oraz nowy pędzelek do różu.
Edytowane przez lenlea Czas edycji: 2010-08-17 o 10:35 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Zapraszam do mnie po:
- róż Essence z serii limitowanej 50's fever - 01 Love me tender - różyk mam z wymiany, zużycie widać na zdjęciu, używana głównie matowa strona, wymieniam go, bo trochę mi się już znudził, jednak jest bardzo ładny i oddam za coś fajnego ![]() - gwiazdkowy stempel Essence z serii limitowanej Cute as Hell - parę razy wypróbowany na dłoni, na wątku kosmetyków Essence można znaleźć fotki gwiazdek EDIT: wymiana nie doszła do skutku, więc wracają kredki: - biała kredka do powiek Essence - 04 white - raz strugana - kredka do powiek Essence - 06 flirty&hip - szara strona raz strugana, różowa użyta około 3 razy EDIT: dokładam - róż Essence - 04 Best Friends KLIK - raz użyty, łatwo nie oddam- wycofuje z wymiany
Edytowane przez dolce&gabbana Czas edycji: 2010-10-31 o 11:42 Powód: aktualizacja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
a ja oddam dużo za raspberry sherbet -błyszczyk z limitowanki creamylicious . Jak ktoś ma to smarować PW do mnie, raz raz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
BAN stały
|
Mam na wymianę:
- lakier Multi dimension 58 - the one and only (jasny fiolet) - lakier z kolekcji Eclipse 03 - don't bite me - kiss me (malina) - błyszczyk z kolekcji Eclipse - Lunch at Cullen's (czerwony) - kredka z kolekcji Ethno Couture 02- tanamera (zielona) Wszystko tylko testowane. Szukam przede wszystkim słynnego różu CaH ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
u mnie
błyszczyk z limitowanki creamylicious wild berry sorbet- zużycie to max 10%, kredka kajal cool breeze -tylko maźnięta na ręce szminka femme fatale - zużycie to ok 3% szukam : różowy lub beżowy błyszczyk z limitowanki cute as hell,jasny błyszczyk z limitowanki sweet temptation, różowy błyszczyk z limitowanki bohemia, różowy błyszczyk z limitowanki summer of love,szminki:almost famous / this is me / kiss you ,nowa nieotwierana mascara multi action, czarny eyeliner w płynie (ten z inną końcówką)blackmania ,bądź róż CaH ---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- piszcie na PW ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
poszukuje rozświetlacza z moonlight, dużo za niego oddam (sporo spoza wątku)
Edytowane przez lenlea Czas edycji: 2010-09-22 o 19:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Wymienię:
1) róż na policzki crazy about colour (pasiaczek) 2) błyszczyk cute as hell color 03 date me obydwa używane, ale zużycie wynosi około 5% zainteresowanym mogę podesłać fotki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
Mam do oddania:
*Eyebrow stylist Essence, przetestowany. *Lakier Colour&Go Essence, 02 White secret, przetestowany Więcej w moim wątku. Zapraszam! Edytowane przez anonyme Czas edycji: 2011-01-06 o 22:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny szukam pasiaczków z Essence!!
![]() ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post22085723 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Wymienię:
2. Essence róż mineralny 2 w 1 - 04 Best Friends - użyty raz 5g 3. Essence róż+bronzer - Sun Club dla brunetek - użyty max 10 razy 4. Essence pasiakowy bronzer - Sun Club dla blondynek - nowy (...) 12. Essence - zestaw do stylizacji brwi - maźnięte raz na ciemniejszym kolorku 13. Essence eyeliner - Metal Glam 04 Techno Girl - uzyty raz, niedawno kupiony, więc świeży LAKIERY (...) 17. Essence Colour & Go - 03 Shining Star BŁYSZCZYKI I SZMINKI 18. Essence szminka - 40 Look At Me! - użyta ok. 3 razy 19. Essence błyszczyk XXXL NUDES - 01 Pure Beauty - użyty raz Proszę pisać w moim wątku wymainkowym(link w podpisie) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
A ja szukam XOXO :P cieni poczwórnych :P wymienię kilka rzeczy :P Wątek w podpisie
![]()
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
szukam linerków z DW , mogę dużo oddać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:56.