![]() |
#31 | |||
Zadomowienie
|
Dot.: Ktoś wie co to znaczy?!
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#32 |
Zadomowienie
|
Słyszałam już kiedyś o tym i powiem, że mnie zaintrygowało, chciałabym poznać swoje wcielenia, wyszukałam w google jakiś kurs właśnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#34 |
Zadomowienie
|
Bardzo interesujący temat, szkoda, że właściwie nic o nim więcej nie wiem.
Ale na pewno się zainteresuję, nigdy się w to nie zagłębiałam - przekonałyście mnie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() Rzeczywiście temat bardzo ciekawy, mnie również interesują takie rzeczy. Jest bardzo ciekawa czy miałam jakieś inne wcielenie, i jak tam to jakie ![]()
![]() |
#36 |
Rozeznanie
|
[QUOTE=eternitymoment;2124 3528]ano czarnym i to takim ze smola to przy mnie biel
![]() hehehe no no no , ładne był z ciebie ziółko ![]()
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Bardzo interesujący temat!
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Reinkarnacja nie musi jakoś strasznie odbiegać od wiary chrześcijańskiej. Podobnie ma się rzecz z ewolucją i Adamem i Ewą z raju, stwierdzono bowiem, że 1wszym człowiekiem była Ewa (mitochondrialna). Tak samo reinkarnacje można ugryźć z dwóch stron. W starożytności filozofowie wierzyli, że każdy człowiek wraca na ziemie w innym wcieleniu, jednak to kim będzie zależy od tego jak się prowadził. Zły człowiek (mężczyzna - bo w starożytności kobieta była kimś gorszym) zmieniał się w kobietę, im gorszy tym zwierzę (i wiadomo od stopnia "czarności" charakteru gorsze), na końcu łańcucha czyli te najgorsze osoby były roślinami - dlatego np. Platon czy Sokrates nie jedli fasoli (uważali, że mogą tam być dusze innych ludzi). Człowiek, który wierzy w życie wieczne może więc twierdzić, że ludzie dobrzy idą do nieba a Ci gorsi zamiast do piekła wracają na ziemi pod inną postacią i dostają szansę do naprawy swojego życia...
jestem po filozofii więc wybaczcie mi filozowanie ![]()
![]() |
#39 |
Rozeznanie
|
a mnie z dobre 4 razy na miesiąc śni się tsunami, ehh masakra, bardzo to stresujące. Może byłam jakąś rybą, którą wyrzuciło na brzeg i zdechła
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Jak byście znalazły takiego jasnowidza/hipnotyzera na śląsku to mogłybyście podać adres ?
![]() Ja myślę że w poprzednich wcieleniach byłam osobami skrajnie różnymi...Tzn. np. czasami mam ochotę mieszkać na wsi, prowadzić mały pensjonat itp. a czasami chcę mieszkać w mieście, wyrwać się, żyć pełnią życia, chodzić na imprezy itp. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
Ciekawe to, co tu piszecie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Zakorzenienie
|
No właśnie.
Cytat:
![]() ![]() Jak miałam kilka lat to ciągle śnił mi się jeden sen i na dodatek był to koszmar... ![]() Teraz ciągle śnią mi się dziwne sny, na przykład że kogoś całuję, albo że mam zrobić jakieś zadanie i kilka osób musi mi w tym przeszkodzić, że robię szpagat, etc. Ja nawet nie sprawdzałam w senniku co to wszystko może znaczyć ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#45 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też o tym myślałam,bo przecież niebieskie oczy mają przeważnie blondynki :P Ja też mam niebieskie i jestem szatynką ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Raczkowanie
|
Te sny nic nie znaczą, niestety
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#49 |
Zadomowienie
|
hevana Koleżance chyba chodziło o to, że my postrzegamy siebie inaczej, a nasi znajomi inaczej. Tzn. Podam głupi przykład: Ty uważasz, że masz zgrabne, długie nogi, a Twoja koleżanka widzi zbyt umięśnione kołki
![]() ![]()
![]() |
#50 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#51 |
Raczkowanie
|
Niestety ten człowiek mieszka w Bydgoszczy. Ja teraz mieszkam na Śląsku i urwał mi się z nim kontakt. Twierdził nawet, że zna datę swojej śmierci i potrafił wyczytać ze zdjęcia czy osoba, która się na nim znajduje żyje czy nie (jak żyła, to podobno się ruszała na tym zdjęciu). Czasami mnie przerażał jak tak opowiadał to wszystko. Możliwe, że faktycznie miał jakiś dar...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | ||||||
Przyczajenie
|
Dostałem się do tego tematu wpisując "powie ktoś co chciałem wyszukać" w google (bo zapomniałęm, Alzheimer) więc to może mieć jakiś związek z moim przeznaczeniem (?)
Cytat:
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=foxURyaDipw Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja miałem już tyle wcieleń, że mi się psychika chrzani. A najgorsze jest to, że powycinali drzewa i inne epickie rzeczy z mojej starej działki, z którą była powiązana moja dusza (przynajmniej w tym wcieleniu) i postawili jakiś nowoczesny plac zabaw, miałem też inne miejsce powiązane emocjonalnie, chyba nawet bardziej, bo tam miałem w dzieciństwie więcej emocji (między innymi gra komputerowa, którą tacy jedni mieli na kompie i jej szukałem przez pół życia, w końcu znalazłem i się rozczarowałem, bo już całą poznałem, grałem całymi dniami, a gra to horde 2 the citadel), takie chłopaki tam mieszkały i się z nimi chodziło z workami na górkę jak była zima i zjeżdżało, a dodatkowo zawsze jak tam pojechaliśmy w zimę to był śnieg i sprowadzaliśmy go do domu jak wracaliśmy. I tam mieszkała babcia od taty. A teraz był rozwód i mieszkam z mamą i ta mama tak jak tylko wspomnę o tatusiu to zaczyna się drzeć i wogóle, kocham tego tatusia bardziej niż ją i długo nie pożyję, bo mam niespełnione wymagania duszy. (a dodatkowo brak zdrowia cielesnego). A jeśli to, do czego mnie ciągnie, jest poprzednim wcieleniem, to byłem taz jakimś rycerzem, chyba nawet królem, takim bohaterem, raz byłem jakimś mądrym, (prawdopodobnie)białym czarodziejem, raz elfem (a raczej elfką), sądząc po obecnym stanie, mogłem być jakąś Arweną czy coś takiego, a że chcę zrobić coś wielkiego w stylu uratować świat, to jakimś Frodem Bagginsem? (ale prawdopodobniej Samem), a co do WŁADCY PIERŚCIENI to pewnie też byłem Tolkienem, bo normalnie nie czytałem xiążki, film mi się niezbyt podobał, aż pewnej nocy mi się zachciało obejrzeć film, przeczytać książkę, pouczyć się elfickiego id. Zaliczyłem też wiele zwierząt, bo mnie jakoś do dżungli ciągnie. Teraz (tak samo jak w poprzednich wcieleniach) nie mogę kontynuować żadnego z wcieleń z powodu złych warunków (największym z nich jest mózg poharatany lekami), więć szukam nowego. Zostaje mi tylko zło, od którego uciekam, które ciągle mnie goni, ale chyba to normalne u kogoś tak ważnego jak ja (Bóg?). Też ostatnio mam takie problemy, że nikt mnie nie rozumie, do mnie nie pasuje, ma zupełnie odwrotne zainteresowania itd. więc mam ze wszystkimi bardzo złe kontakty. Byłem ostatnio na obozie informatycznym i tam było takich 2 młodszych ode mnie (jestem widocznie dojrzały i tolerancyjny, bo w tym wieku każdy miesiąć to szalona różnica) i też interesowali się trochę komputerami, lubili grać w RTSy i lubili grać przez sieć, jednego z nich już dogoniło zło w postaci nazwy sieci bezprzewodowej (TU JEST ZUO, zabezpieczenia WEP) (bo tam nie było internetu ani jednej sieci, tylko dla każdej grupy byłą inna i służyłą do wysyłania rozwiązań, więc metodą komunikacji było tworzenie sieci bezprzewodowych), więc go dogoniło ion założył odpowiedź: 7ło j3st Fszendźe czy coś takiego, już dokładnie nie pamiętam. W każdym razie potem gadał se "idzie se zło, ma długie włosy, jakieśtam oczy" itd. i zostało mi tylko móić, że widziałem zło i miało krótkie włosy i jedno oko. W każdym razie lubili podobną muzykę i wogóle większość czasu z nimi siedziałem. Pod koniec się z innymi pokłóciłem i tylko oni zostali, którzy być może już byli pokłóceni, bo z nikim nie gadali. No i tam 23/6 padało i to tak lało, a teren był powodziowy (byli tam powodzianie w okolicy). Jak wróciłem do domu to do tej pory tam często powracam w snach (a zwłaszcza do tych dwóch). A do tego jest ten problem, że się kontakt urwał i pewnie dusza łazi jak śpię po światach i szuka kontaktu. A co do wątku to jak kotek może odkopać prezent (łyżwiarz mi to powiedział), to elf możę odkopać wątek. Edytowane przez nickszalinski Czas edycji: 2010-08-17 o 20:15 Powód: fala |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#56 |
Zadomowienie
|
![]() |
#58 |
Zadomowienie
|
jaja se ktos robi
![]() ![]()
![]() |
#59 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#60 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:05.