|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Szybko wymienię...
podobają mi sie u Ciebie te dwie rzeczy:
* Astor Shine, Mattitude Powder, 003, 2 razy użyty * Golden Rose, Terracotta, Stardust, 101 (użyty kilka razy, ubytek niewidoczny, ma zepsute opakowanie) tylko musiałabym sprawdzić w drogerii czy ten puder astor mi odpowiada kolorem ![]() |
|
|
|
|
#34 |
|
Zadomowienie
|
* Estée Lauder, błyszczyk do ust, 4,6 ml, 314 sugarcane cos u mnie? |
|
|
|
|
#37 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 73 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
Podobają mi się u Ciebie:* Joanna, Naturia, Peeling myjący, truskawka, zostało z 2/3, KWC * Gliss Kur spray, ekspresowa odżywka regeneracyjna, włosy matowe, łamliwe, zużycie do napisu Schwarzkopf klik * FlosLek, żel arnikowy na rozszerzone naczynka, sińce, potłuczenia, obrzmienia, zostało napewno więcej niż połowa Próbki: * Soraya, Baza silikonowa do cery normalnej i mieszanej & Make-Up sceniczny idealnie kryjący, 02 ciepły beż * Perfecta No Problem!, gruszka + krzem + glinka termalna, maseczka antybakteryjna do cery trądzikowej, tłustej i mieszanej * Vintage Muse, Kate Moss, 2ml * Naomi, by Naomi Campbell, 1,2 ml Znajdziesz może coś u mnie? ![]() |
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
wszystkie te kosmetyki są aktualne
może jutro sprawdze kolor to sie umówimy konkretniej
|
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
up
|
|
|
#43 |
|
Konto usunięte
|
* Estée Lauder, błyszczyk do ust, 4,6 ml, 314 sugarcane * Estée Lauder, błyszczyk do ust, 4,6 ml, 104 fresh berry (od złego przechowywania podrapane opakowanie) coś u mnie? ![]() |
|
|
|
|
#45 |
|
Konto usunięte
|
podoba mi się jeszcze ewentualnie:
* Joanna, Naturia, Peeling myjący, truskawka, zostało z 2/3, KWC * Golden Rose, Terracotta, Stardust, 101 (użyty kilka razy, ubytek niewidoczny, ma zepsute opakowanie) pomyślę co bym chciała i za co i Ci dam znać jutro ![]() |
|
|
|
|
#47 |
|
Rozeznanie
|
witam,
za żel niestety nic nie znalazłam, ale podoba mi się u Ciebie -ekstrakt z mango oraz -FlosLek, żel arnikowy Z chęcią wymienię się na tonik. Od razu uprzedzam, że z nudów zdrapałam tylną naklejkę ;/ Jeżeli byłabyś zainteresowana to ja oczywiście wysyłam pierwsza, jak napisałam w wątku wraz ze znaczkiem zwrotnym do mnie ) |
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() Maskę do włosów chętnie wymieniłabym na Golden Rose, Terracotta, Stardust. Bo za peeling garniera nic nie widzę
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj
Zainteresowała mnie prostownica.ps. a Może po prostu masz coś z mojej listy? Edytowane przez tompola Czas edycji: 2010-12-08 o 13:39 |
|
|
|
|
#55 |
|
Raczkowanie
|
podoba mi się trochę kosmetyków;p
|
|
#56 |
|
Raczkowanie
|
* Hello Kitty, glitter żel, niewielki ubytek
biały brokat oraz serduszka. a z wątku ciuszkowego podobało mi się: białe bolerko.
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
coś za:
Silica, suplement diety, preparat wzmacniający włosy i paznokcie oraz poprawiający wygląd skóry, 70 tabletek zostało |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#58 |
|
Raczkowanie
|
dorzucisz mi do tego zamiast hello kitty te tabketki?
dorzucę ci do tego wszystkiego błyszczyk albo jakąś rozsądną rzecz..
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
wiesz co, jednak będzie za ciemny
wybacz za przedłużanie...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:17.

dorzucę ci do tego wszystkiego błyszczyk albo jakąś rozsądną rzecz..
wybacz za przedłużanie...