![]() |
#31 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Bio C.L.A , Chrom, Błonnik, Kosmetyki i inne
![]() |
#33 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za:
Bio - C.L.A z zieloną herbatą Małe Kapsułki - NOWE, 90 kapsułek (data ważności: 28.10.12) ~ Bio - C.L.A z zieloną herbatą Małe Kapsułki - 72 z 90 kapsułek (data ważności: 28.10.12) Eternal Magic AVON 7ml ~ Far Away 30ml - NOWA ---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- Niestety nie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
za te dwie rzeczy mogę oddać to co Ci sie podoba u mnie:
7). Balsam dyscyplinujący włosy z kwiatem Lotosu, 60ml - NOWY !!! 8). Serum rozjaśniająco-redukujące przebarwienia "Luminosity pro" AVON ANEW - NOWE (data ważności: 31.03.2013) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
chętnie przygarnę serum i krem na przebarwienia - zapraszam do wątku
![]() ---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- tak, szare zasadniczo niedostępne, ale niektóre wycofałam i mogą wrócić ![]() co Cię interesuje? przyznaję, nieład się wkradł do mego wątku ![]() ---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ---------- oj niestety, Lolita poleciała ![]() ---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ---------- oj co to to nie, minerałami dotychczas się nie zaraziłam ![]() ale jak chcesz pachnieć słodko to może konfiturka różana YR? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Przykro mi, ale nic co oferujesz w wątku nie pzryda mi się....
Chyba że pogrzebiesz pod ladą? ![]() ---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- O widzisz ![]() Green Tea Overnight bardzo bardzo chętnie Ci drapnę ![]() ---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ---------- A co byś wolała ![]() ![]() Mogląbym dobrać od Ciebie jakiegos drobiazga w sumie ... Co Ty na to? ---------- Dopisano o 00:16 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:44 ---------- ![]() Jeszcze zdjecie po nocy chciało Ci sie robić ![]() W sumie, to jak nic nie znajde to poslę Ci i podkład i elinier, Green Tea i tak miałam zamiar kupować niedlugo, bo moja odsypka już na wykończeniu... ![]() Rano dam znać czy cos jeszcze Ci drapnę czy nie, bo mi już zwoje pzrechodzą w stan spoczynku powoli ![]() ---------- Dopisano o 00:28 ---------- Poprzedni post napisano o 00:16 ---------- Ok, dokończymy jutro ![]() Na dziś uciekam już . Nie przepraszaj, nie ma za co- pieron wie czemu sie nie łączą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
A cobra on my left...
|
Cytat:
Coś u mnie? ![]() minerały https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=226 kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=353186 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=480280
ROZLICZENIE WSPÓLNYCH ZAMÓWIEŃ * Wiosenny wątek kosmetyczno-mineralny * * Wymiana ciuszków i różności Edytowane przez fluxus9 Czas edycji: 2011-01-19 o 09:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
8). Serum rozjaśniająco-redukujące przebarwienia "Luminosity pro" AVON ANEW 9). Krem rozjaśniająco-redukujący przebarwienia "Luminosity pro" AVON ANEW - NOWY |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Rozeznanie
|
coś za
3). Joanna, Naturia - Krem do depilacji pach, rąk i okolic bikini - NOWY (data ważności: marzec 2012) 4). AVON, Planet Spa, Rewitalizujący balsam do ciała "Himalajskie Jagody Goji" 150ml - zostało około 3/4 (otwarty 08.2010 więc ważny do 08.2011) 5). Intensywna kuracja antycellulitowa Laser Shape AVON ANEW - NOWA, 2 sztuki Próbki AVON [każda po 0,6ml] 13). Damskie: Christian Lacroix Absynthe EDP TTA Diamond EDP Perceive EDP In Bloom by Reese Witherspoon EDP Spotlight EDT Pur Blanca Blossom EDT Eternal Magic EDT Little White Dress EDP Little Black Dress EDP Windscape For Her EDT Odlewki poza-avonowe: 21). Biała Czekoladka BIanco Classico 5ml [bez psika testowego] 22). Calvin Klein Eternity Moment 6ml 23). Moschino Toujours Glamour 9ml Miniaturki: 24). The Body Shop White Musk EDT 6/10ml 25). Amber elixir Oriflame 4ml oczywiście nie koniecznie za wszystko |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
A cobra on my left...
|
to może być krem i Absinthe
![]() A co podoba Ci się u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
A cobra on my left...
|
http://www.efavit.pl/
ja tu nabyłam -to takie same oleje zimnotłoczone i nierafinowane, co sprzedają na stronach, typu mazidla czy naturalis, ale duże pojemności, wiec bardziej się opłaca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:19.