Tż mogł mnie zdradzić:(? nie wiem, co mam mysleć:(( - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-01-26, 22:15   #31
andzia1989r
Zakorzenienie

Dot.: Tż mogł mnie zdradzić:(? nie wiem, co mam mysleć:((

Cytat:
Napisane przez EnjoyTheDay Pokaż wiadomość
mozesz zobaczyc tylko w mozilli(o ile masz) w narzedzia-opcje i potem jak jest zakladki hasla wejśc w wyjatki? i zobaczymy czy str tam bedzie bo z tego co wiem (i co wie Tz Andzi ktory sie zna) to tam sa tylko str na ktorych ktos ma konto.. Moze to ktoras z was sprawdzic bardzo prosze? bo u mnie sie juz nie da, bo zalozylam tam wczoraj konto zeby blizej zobaczyc co to jest..( i ja po zalozeniu konta tam mam tak samo te str w wyjatkach jak mial Tz;( )
Ja też mam w wyjątkach strony, na które się loguję i na które mam hasło.

Było: 83 kg
Jest: 75,5 kg
Będzie: 58 kg
andzia1989r jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-26, 22:15   #32
natal20ka
Rozeznanie

Ja kiedys mojemu bylemu weszlam w historie i tez bylo pelno wejsc na ********, zrobilam mu ogroooooooomna awanture, a on sie wcale nie tlumaczyl co doprowadzalo mnie do wiekszego szalu, czekal az sie ucisze po czym spokonjnie oznajmil, ze to jego brat co okazalo sie prawda bo pozniej przy nas wchodzik.Tylko ja mam takie zdanie, ze jak ktos reaguje jak Twoj...to mozna zaczac sie zastanawiac czy klamie czy nie.Hmm, a tak wogole to coraz wiecej watkow na temat wchodzenia facetow na tego typu strony:P
natal20ka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-26, 22:17   #33
Jubilee
Raczkowanie

Cytat:
ojj.. faktycznie, że ja na to wtedy nie wpadłam, za bardzo sie wystarszylam wszystkim co widziałam
a czy ta opcja działa tez jak Tz za kazdym razem jak coś robi w necie (nawet jak wchodzi tylko na wp i onet) usuwa historie przegladania? robi tak odkąd pamietam, nawet przy mnie bo twierdzi ze ma taki odruch już.. (co w obecnej sytuacji stało sie niepokojące...)
Na Twoim miejscu też bym pewnie wtedy o tym nie pomyślała Patrząc z "boku" wszystko wydaje się prostsze.

Niestety wyczyszczenie historii powoduje też usunięcie liczby odwiedzin...czyli w tym przypadku i tak by nic nie dało.

Jubilee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-26, 22:18   #34
andzia1989r
Zakorzenienie

Weszłam też na tą sex fotkę. Nie mam tam konta. Nie pojawiła się w wyjątkach. Skoro więc tam była to i konto tam było/jest.
Stary 2011-01-26, 22:20   #35
LadyMK
Zakorzenienie

mam mozille. Mam też pełno zapamiętanych haseł, ale w wyjątkach mam pusto.

No ok... ale w takim razie na jego kompie można sprawdzić jaki login był podawany, bo login zapamiętuje komp od razu i jak się ktoś loguje to on automatycznie się pokazuje.
Tzn rozwija się możliwość wyboru loginów
Moim zdaniem nie ma się co martwić na zapas. Przyglądaj się jemu, oceniaj jego podejście. Jak znasz hasło na jego maila to wejdź na maila

Szczęściara
LadyMK jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-26, 22:23   #36
EnjoyTheDay
BAN stały

na mailu jest ok.. ale moze miec innego.. a jak spr login do tej strony? bo chyba zadnej facet nie jest na tyle glupi, ze poda login ktory ma np na maila ktorego podaje wszystkim znajomym i ma go na nk i poda taki sam na sex fotke,..jakby mial tam konto na bank by nie mial swojego loginu do normalnych stron.. tak wiec, czy któras z was ma moze Tz ktory sie na tym zna (informatyk np?) i powie jak to sprawdzic? albo po ip
EnjoyTheDay jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-26, 22:23   #37
LadyMK
Zakorzenienie

chwila loguje sie tam ;p zobaczymy czy mi sie pojawi w wyjątkach

Szczęściara
Stary 2011-01-26, 22:25   #38
EnjoyTheDay
BAN stały

bo jak wejde na sexfotke i klikne 2x na login to nic nie da, bo jak tak robie u siebie to mi wyskakuja wszystkie loginy ktore mam gdziekolwiek wiec doopa.. u niego tak zrobilam i wyskoczyla jego xywka ktora znaja wszyscy znajomi, wiec musialo sie zapamietac z maila np bo chyba by nie byl taki glupi zeby ja podawac..
Stary 2011-01-26, 22:29   #39
LadyMK
Zakorzenienie

zalogowałam się i nie mam tego w wyjątkach nadal

---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ----------

sprawdziłam również czy zapamiętało mój login- nie zapamiętało. Nie wiem czy to nie jest tak, że zapamiętuje login dopiero po którymś z kolei logowaniu

Szczęściara
Stary 2011-01-26, 22:30   #40
DariaKom
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyMK Pokaż wiadomość
Daria- jeśli reklamy wyskakują tej strony na niektórych normalnych stronach to czasem się wejdzie w takie badziewie przypadkowo
ja sądzę i tak, że to było wejście ot tak po prostu i nie ma co tego drążyć.
Enjoy a widziałaś może datę kiedy wchodził? dopasowywałaś sobie to może do spotkań z kumplami? (bo doczytałam, że to tłumaczenie Cię uspokoiło)
Wiem...ale nigdy mi się nie weszło przypadkowo na tego typu stronę (zawsze z premedytacją ). Dziwne więc, że facetom zawsze takie akcje się przytrafiają a babom nigdy.
Cytat:
Napisane przez andzia1989r Pokaż wiadomość
Korzystasz z mozilli?

Jeśli nie to krótkie wyjaśnienie. Gdy loguję się na wizaż, na pocztę, na facebooka na cokolwiek to przy 1-wszym logowaniu wyskakuje mi: zapamiętaj hasło, nie teraz, nigdy dla tej witryny (jak zaznaczę nie teraz to potem to wraca). I masz listę stron z hasłami zapamietanymi i listę wyjątków (czytaj logujesz się tam, ale przeglądarka haseł nie zapamiętuje) i tam właśnie była owa sex fotka. To właśnie wskazuje jednoznacznie na fakt, że się tam logował.
Ale na co to jest dowód, że się logował, nie byłam na tej stronie, ale może jest tak, że żeby obejrzeć coś "extra" czyli filmiki w lepszej jakości, czy jakieś premium, trzeba być zalogowanym? To wcale nie musi oznaczać, że się umawia na sex.
Cytat:
Napisane przez 90samotna Pokaż wiadomość
No cóż, moim zdaniem są powody do obaw. Gdy ktoś wciska kit i się wkurza i rzuca to zwykle ma coś na sumieniu.
dokładnie, zgadzam sie z Tobą.

jesli drazni go ten temat i chce sie go szybko pozbyc , to całkiem mozliwe ze cos jest nie tak.
Ludzie którzy nie maja nic do ukrycia potrafia pogadac i na spokojnie wszystko wyjasnic .[/QUOTE]
A moim zdaniem, człowiek piany dostaje jak się mu wmawia, że coś zrobił, gdy faktycznie tego nie zrobił. Ja w pierwszym związku co rusz słuchałam o moich domniemanych zdradach- których nie było... Na początku spokojnie wyjaśniasz, ale po jakimś czasie już masz agresor na sam temat.

Oczywiście nie upieram się, że chłop na bank jest niewinny, ale to, że się złości nie świadczy o winie. Może ma dość bycia posądzany o coś czego nie zrobił.
DariaKom jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-26, 22:30   #41
andzia1989r
Zakorzenienie

Cytat:
bo jak wejde na sexfotke i klikne 2x na login to nic nie da, bo jak tak robie u siebie to mi wyskakuja wszystkie loginy ktore mam gdziekolwiek wiec doopa.. u niego tak zrobilam i wyskoczyla jego xywka ktora znaja wszyscy znajomi, wiec musialo sie zapamietac z maila np bo chyba by nie byl taki glupi zeby ja podawac..

Tyle, że to też idzie usunąć. Wystarczy, ze zaznaczysz login i klikniesz usuń. Wiem bo ja tak robię jak Tż mi kompa okupuje a potem mi wyskakuje 5 nie moich loginów
Stary 2011-01-26, 22:33   #42
EnjoyTheDay
BAN stały

wpisałam nick Tz i.. wyskoczyl taki nick tyle ze ma dodane trzy jedynki..zgadza sie wiek i znak zodiaku, nie ma foty.. no i nie wiem jak spr czy to moje miasto bo nie ma.. eh wpadam juz w paranoje:/
Stary 2011-01-26, 22:33   #43
LadyMK
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DariaKom Pokaż wiadomość
Oczywiście nie upieram się, że chłop na bank jest niewinny, ale to, że się złości nie świadczy o winie. Może ma dość bycia posądzany o coś czego nie zrobił.
dokładnie

Szczęściara
Stary 2011-01-26, 22:34   #44
andzia1989r
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DariaKom Pokaż wiadomość

Ale na co to jest dowód, że się logował, nie byłam na tej stronie, ale może jest tak, że żeby obejrzeć coś "extra" czyli filmiki w lepszej jakości, czy jakieś premium, trzeba być zalogowanym? To wcale nie musi oznaczać, że się umawia na sex.
Generalnie tam filmów raczej nie ma, to są hmm... portal jak zwykły facebook czy fotka.pl tyle, że z rozbieranymi zdjęciami. Film to na redtube można zobaczyc niekoniecznie mając okazję zapoznac się z dziewczyną w nim występującą.

Cytat:
dokładnie, zgadzam sie z Tobą.
To zdanie akurat było moje, koleżance źle zacytowało.

Cytat:
A moim zdaniem, człowiek piany dostaje jak się mu wmawia, że coś zrobił, gdy faktycznie tego nie zrobił. Ja w pierwszym związku co rusz słuchałam o moich domniemanych zdradach- których nie było... Na początku spokojnie wyjaśniasz, ale po jakimś czasie już masz agresor na sam temat.
Tutaj się zgodzę w 100%. Problem polega na tym, że on od razu zareagował agresivem, powiedział jej, że jest żałosna, i że mu nie ufa. Dlatego uważam, że to podpadające.
Stary 2011-01-26, 22:35   #45
LadyMK
Zakorzenienie

Enjoy czyli mógł założyć po prostu ot tak pora wyluzować, bo jak nie to związek się spitoli.... bo gdyby Cię zdradził(na co miałabyś dowody) to co innego, ale on tam nic nie ma... tylko Login, który ja też założyłam (pomimo, że TŻ siedzi obok)

Szczęściara
Stary 2011-01-26, 22:36   #46
andzia1989r
Zakorzenienie

Cytat:
wpisałam nick Tz i.. wyskoczyl taki nick tyle ze ma dodane trzy jedynki..zgadza sie wiek i znak zodiaku, nie ma foty.. no i nie wiem jak spr czy to moje miasto bo nie ma.. eh wpadam juz w paranoje:/

Czy Tż ma dośc oryginalny nick? Czy używa go praktycznie wszędzie? Jeśli tak to sądzę, że to jego konto.

Dodatkowo ten sam wiek i znak zodiaku. Trochę za dużo przypadku jak na jednego człowieka...
Stary 2011-01-26, 22:37   #47
LadyMK
Zakorzenienie

Cytat:
Generalnie tam filmów raczej nie ma, to są hmm... portal jak zwykły facebook czy fotka.pl tyle, że z rozbieranymi zdjęciami. Film to na redtube można zobaczyc niekoniecznie mając okazję zapoznac się z dziewczyną w nim występującą.

To zdanie akurat było moje, koleżance źle zacytowało.

Tutaj się zgodzę w 100%. Problem polega na tym, że on od razu zareagował agresivem, powiedział jej, że jest żałosna, i że mu nie ufa. Dlatego uważam, że to podpadające.
Andzia tylko nie wiemy jak było wcześniej, czy autorka wcześniej mu takich scen zazdrości nie robiła Wystarczyłoby, żeby tylko przebąkiwała czasami, że ona mu się już tak nie podoba jak kiedyś, że gdzie on chodzi z kolegami, czy na pewno tylko koledzy są na tych spotkaniach...

Szczęściara
Stary 2011-01-26, 22:37   #48
Still_Alive
Rozeznanie

wiesz, co do Twojego pomysłu z początku, by być chłodną. To jeśli on naprawdę nie zrobił nic złego, tylko jakiś kolega się tam zalogował to ten pomysł może zapoczątkować bardzo nieciekawe sytuacje. Bo ja osobiście bardzo bym się na jego miejscu zdenerwowała.

co do tych wyjątków, to w firefoxie są 2 opcje,
1. wyjątek odnośnie stron przy których przy logowaniu dasz nie pamiętaj nigdy - tak mi się wydaje na podstawie opisu w opcjach
2. to odnośnie instalowania jakiś pierdół ze strony by dobrze chodziła itp, to po prostu pozwalasz na instalacje , przeglądarka pyta czy zezwolić czy nie.

Dlatego już nie wiem? skoro nie był w zapamiętanych hasłach, to znaczy, że na pewno wchodził, na pewno się logował i dał nie zapamiętuj hasła nigdy <-- ja tak dałam do wizażu u chłopaka na komputerze.
więc za każdym razem gdyby chciał się zalogować hasło wpisywane jest ręcznie.

mógł się zalogować z czystej ciekawości, dać nie pamiętaj nigdy bo po co jak tam więcej nie wejdzie. Ja bym to puściła w niepamięć , jak ma coś wyjść to wyjdzie a takie bycie czują i sprawdzanie na każdym kroku, podejrzliwość to zmęczy Cie bardzo - i jego też.

I love my live

Sprawdź czy nie popełniasz błędów w związku :
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=487527
Still_Alive jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-26, 22:39   #49
andzia1989r
Zakorzenienie

Cytat:
Enjoy czyli mógł założyć po prostu ot tak pora wyluzować, bo jak nie to związek się spitoli.... bo gdyby Cię zdradził(na co miałabyś dowody) to co innego, ale on tam nic nie ma... tylko Login, który ja też założyłam (pomimo, że TŻ siedzi obok)

Myślę, że trochę za lekko do tego podchodzisz.

Ok by było jakby jej powiedział: Ehh, nie denerwuj się, zaraz Ci pokażę o co chodzi. Założyłem sobie tam kiedyś konto ot bardziej dla żartu, z ciekawości, wszedłem parę razy, popatrz: nic tu nie ma, żadnej wymiany wiadomości, żadnych zdjęc nic.

A on co? Wyparł się, że to koledzy, że on nie wie skąd to się tam wzięło. Wkurzył się, zaczął jej wyrzucac, że jest żałosna, że mu nie ufa, że jak ona tak może...

Tak się nie zachowuje człowiek, który zachował się w porządku.

---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ----------

Cytat:
Andzia tylko nie wiemy jak było wcześniej, czy autorka wcześniej mu takich scen zazdrości nie robiła Wystarczyłoby, żeby tylko przebąkiwała czasami, że ona mu się już tak nie podoba jak kiedyś, że gdzie on chodzi z kolegami, czy na pewno tylko koledzy są na tych spotkaniach...
Pisała, że ufała mu w 100% i w życiu by jej coś takiego do głowy nie przyszło. Wg. mnie to jednoznacznie świadczy, że dzikich scen zazdrości nie robiła.

No, ale to się może autorka wypowie.
Stary 2011-01-26, 22:41   #50
EnjoyTheDay
BAN stały

eh,, gdybym miala pewnosc, ze MA tam konto, wiedzialabym jak to rozegrac zeby sie przyznał... ale jak naprawde mowi prawde a ja to zrobie, to sie miedzy nami popsuje bo bym sklamala.. w sensie, ze kuzyn informatyk mi po jrgovIP znalazl jego konto na tej sex fotce - jak ma to wtedy juz sie przyzna myslac ze wiem. Jak nie ma, to bedzie niefajnie.
Stary 2011-01-26, 22:43   #51
LadyMK
Zakorzenienie

ja nie mówię o dzikich scenach zazdrości....
ziarnko do ziarnka...

Andzia ale wiesz, że faceci nie myślą tak jak my?! tak- my owszem byśmy pokazały, bo co nam tam. Facet patrzy na to inaczej.

Szczęściara
Stary 2011-01-26, 22:45   #52
andzia1989r
Zakorzenienie

Cytat:
eh,, gdybym miala pewnosc, ze MA tam konto, wiedzialabym jak to rozegrac zeby sie przyznał... ale jak naprawde mowi prawde a ja to zrobie, to sie miedzy nami popsuje bo bym sklamala.. w sensie, ze kuzyn informatyk mi po jrgovIP znalazl jego konto na tej sex fotce - jak ma to wtedy juz sie przyzna myslac ze wiem. Jak nie ma, to bedzie niefajnie.

Znalazłaś na jego kompie, że się tam logował.
Znalazłaś na tym portalu konto z JEGO NICKIEM, JEGO ZNAKIEM ZODIAKU, JEGO WIEKIEM.

Naprawdę brakuje Ci nagiej foty, żeby uwierzyc, że to jego konto?

Ja nie wiem... jak coś wygląda jak koń, biega jak koń, uderza kopytami jak koń to jest koniem a nie żyrafą...
Stary 2011-01-26, 22:48   #53
LadyMK
Zakorzenienie

ps Andzia może podchodzę lekko, bo moim zdaniem facet jej nie zdradził, więc po co mieszać ?! Z resztą co za sens miałoby teraz takie marudzenie, doszukiwanie się ... ? to tylko i wyłączeni szło by w kierunku zakończenia tego związku. A autorka raczej tego nie chce...
Enjoy nawet jeśli ma konto, to niech sobie ma. On może to odbierać jako wstyd, że kobieta jego się dowiedziała..że on kiedyś taką głupotę zrobił.
Nie siedzi na tym, nie podrywa lasek, nie spotyka się z nimi. Więc nie wiem w czym tkwi problem

---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ----------

Andzia hahahaha dobra jesteś na chama chcesz autorce wbić do głowy, że ją zdradza takie podteksty od Twoich słów biją

---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ----------

Cytat:
Napisane przez Still_Alive Pokaż wiadomość
wiesz, co do Twojego pomysłu z początku, by być chłodną. To jeśli on naprawdę nie zrobił nic złego, tylko jakiś kolega się tam zalogował to ten pomysł może zapoczątkować bardzo nieciekawe sytuacje. Bo ja osobiście bardzo bym się na jego miejscu zdenerwowała.

co do tych wyjątków, to w firefoxie są 2 opcje,
1. wyjątek odnośnie stron przy których przy logowaniu dasz nie pamiętaj nigdy - tak mi się wydaje na podstawie opisu w opcjach
2. to odnośnie instalowania jakiś pierdół ze strony by dobrze chodziła itp, to po prostu pozwalasz na instalacje , przeglądarka pyta czy zezwolić czy nie.

Dlatego już nie wiem? skoro nie był w zapamiętanych hasłach, to znaczy, że na pewno wchodził, na pewno się logował i dał nie zapamiętuj hasła nigdy <-- ja tak dałam do wizażu u chłopaka na komputerze.
więc za każdym razem gdyby chciał się zalogować hasło wpisywane jest ręcznie.

mógł się zalogować z czystej ciekawości, dać nie pamiętaj nigdy bo po co jak tam więcej nie wejdzie. Ja bym to puściła w niepamięć , jak ma coś wyjść to wyjdzie a takie bycie czują i sprawdzanie na każdym kroku, podejrzliwość to zmęczy Cie bardzo - i jego też.
BRAWO

Szczęściara
Stary 2011-01-26, 22:50   #54
andzia1989r
Zakorzenienie

Cytat:
ps Andzia może podchodzę lekko, bo moim zdaniem facet jej nie zdradził, więc po co mieszać ?! Z resztą co za sens miałoby teraz takie marudzenie, doszukiwanie się ... ? to tylko i wyłączeni szło by w kierunku zakończenia tego związku. A autorka raczej tego nie chce...
Zdrada ma wiele twarzy, że tak powiem. Ja nie sądzę by się z kimś umówił na seks. Tylko, że moim zdaniem ją okłamuje i jest wobec niej nie w porządku.

---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ----------

Cytat:
Andzia
Cytat:
hahahaha dobra jesteś na chama chcesz autorce wbić do głowy, że ją zdradza takie podteksty od Twoich słów biją
Patrz wyżej.

Moim zdaniem ją okłamuje i to z premedytacją,. postępuje w stosunku do niej nie w porządku. Stara się zrzucic na nią winę i wzbudzic wyrzuty sumienia, że jak ona mu mogła nie ufac.

I właśnie to autorce mówię. Plus sugestie, że właśnie z tych powodów powinna do tego wrócic, wyjaśnic do końca bo inaczej to jego kłamstwa i kręcenie wykończą ten związek bo autorka się będzie zadręczac.
Stary 2011-01-26, 22:57   #55
Still_Alive
Rozeznanie

Cytat:
Moim zdaniem ją okłamuje i to z premedytacją,. postępuje w stosunku do niej nie w porządku. Stara się zrzucic na nią winę i wzbudzic wyrzuty sumienia, że jak ona mu mogła nie ufac.

I właśnie to autorce mówię. Plus sugestie, że właśnie z tych powodów powinna do tego wrócic, wyjaśnic do końca bo inaczej to jego kłamstwa i kręcenie wykończą ten związek bo autorka się będzie zadręczac.

kurczę, mocne słowa, jak dla mnie to to na jakie strony ja sobie wchodzę, to moja sprawa i nie muszę się tłumaczyć nikomu. Nie zdradzam, a jakby np. mój chłopak miał pretensje że jakąś tam stronę odwiedziłam - ja powiedziałabym ,że tak odwiedzałam ale to moja sprawa- ale wiem, że on wtedy nie zrobiłby mi awantury żadnej.

Nie każdy jest ideałem, niektórzy wiedząc, że druga osoba zrobi wielkie halo z niczego, po prostu powiedzą- "nie wiem skąd to się tam wzięło, daj mi spokój przecież kurde nic nie zrobiłem, nie zdradzam" (osobiście nie popieram takich zachowań ale , niektórzy ludzie tak powiedzą, nawet Ci uczciwi i kochający). Każdy inaczej reaguje. Na pewno żadna premedytacja i kłamstwo i ukrywanie strony na której zdradza swoją dziewczynę. Od razu zakładamy najgorsze. Ja nie wchodzę na żadne archiwum itp bo wiem, że z pierdoły mogę sobie coś wyolbrzymić a po co.

Taki związek w którym jedno zdradza prędzej czy później się kończą, jak nie masz więcej powodów by wierzyć w jego zdradę daj sobie spokój i ciesz się życiem, zdaj sesje i ją świętuj z nim dobrym winkiem:P

I love my live

Sprawdź czy nie popełniasz błędów w związku :
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=487527
Still_Alive jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-26, 23:01   #56
LadyMK
Zakorzenienie

i Still AMEN
nic więcej tu raczej nie wydedukujemy.
Pozdrawiam
miłej nocki

Szczęściara
Stary 2011-01-26, 23:07   #57
DariaKom
Zakorzenienie

Cytat:
Myślę, że trochę za lekko do tego podchodzisz.

Ok by było jakby jej powiedział: Ehh, nie denerwuj się, zaraz Ci pokażę o co chodzi. Założyłem sobie tam kiedyś konto ot bardziej dla żartu, z ciekawości, wszedłem parę razy, popatrz: nic tu nie ma, żadnej wymiany wiadomości, żadnych zdjęc nic.

A on co? Wyparł się, że to koledzy, że on nie wie skąd to się tam wzięło. Wkurzył się, zaczął jej wyrzucac, że jest żałosna, że mu nie ufa, że jak ona tak może...

Tak się nie zachowuje człowiek, który zachował się w porządku.

---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ----------

Pisała, że ufała mu w 100% i w życiu by jej coś takiego do głowy nie przyszło. Wg. mnie to jednoznacznie świadczy, że dzikich scen zazdrości nie robiła.

No, ale to się może autorka wypowie.
Tak myślisz, Ty...ja i pewnie jeszcze wiele osób. Ale jestem na wizażu już jakiś czas i ku mojemu zdziwieniu wizażanki bardzo negatywnie podchodzą do spraw zainteresowania Tż'ów stronami porno. Możliwe, że facet sam przed sobą trochę głupio się czuł, że sprawa się wydała, więc z góry założył, że dziewczyna źle zareaguje i posądzi go Bóg wie o co.
Stary 2011-01-26, 23:12   #58
andzia1989r
Zakorzenienie

Nie wiem. Ja nie sądzę by zdradził skoro w związku układa się dobrze.

Natomiast ja (podkreślam ja) nienawidzę jak ktoś ze mnie robi wielbłąda, w dodatku traktuje chamsko, wzbudza poczucie winy itd itp.

I właśnie z tego powodu bym nie odpuściła.
Stary 2011-01-26, 23:16   #59
EnjoyTheDay
BAN stały

ja nie mam nic przeciwko ze moj facet OGLADA PORNO. I fotki golych lasek, tacy oni sa i swiata sie nie zmieni.
Tyle ze na tej stronie zeby obejrzec filmik czy fotki nie potrzeba konta(wiem bo siedze na niej 2 dzien) a konto jest tylko i wylacznie po to potrzebne zeby zrobic z kims cyberek lub umowic sie na sex. I to boli. nie ogladanie pornoli.

---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ----------

a na falszywym koncie juz mam 40 propozycji od facetow na sex.. i po to sie tam zaklada konto, bo filmik zebvy sobie zrobic dobrze i foty mozna obejrzec bez rejestracji.
Stary 2011-01-26, 23:25   #60
DariaKom
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem. Ja nie sądzę by zdradził skoro w związku układa się dobrze.

Natomiast ja (podkreślam ja) nienawidzę jak ktoś ze mnie robi wielbłąda, w dodatku traktuje chamsko, wzbudza poczucie winy itd itp.

I właśnie z tego powodu bym nie odpuściła.
Nie ma o co robić awantury, moim zdaniem. Ludzie czasem kłamią, można się zżymać, można się krzywić, ale tak po prostu jest, że czasem każdy skłamie. Oczywiście można się szarpać za klapy o każdą pierdołę, ale to do zgody w związku nie prowadzi. Co innego, jakby autorka znalazła tam dowody, że się kontaktował z laskami, a tego by się wyparł. To już kłamstwo większego kalibru.
Cytat:
ja nie mam nic przeciwko ze moj facet OGLADA PORNO. I fotki golych lasek, tacy oni sa i swiata sie nie zmieni.
Tyle ze na tej stronie zeby obejrzec filmik czy fotki nie potrzeba konta(wiem bo siedze na niej 2 dzien) a konto jest tylko i wylacznie po to potrzebne zeby zrobic z kims cyberek lub umowic sie na sex. I to boli. nie ogladanie pornoli.

---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ----------

a na falszywym koncie juz mam 40 propozycji od facetow na sex.. i po to sie tam zaklada konto, bo filmik zebvy sobie zrobic dobrze i foty mozna obejrzec bez rejestracji.
Ja Cię rozumiem...ale ja też mam konto na naszej klasie, która służy kontaktowaniu się ze znajomymi ze szkoły, a wcale przez nk się nie kontaktuje. Mam konto na filmwebie i też nie dyskutuję o filmach.
Sam fakt posiadania konta, nie oznacza, że uprawiał cybersex.. być może uprawiał, ale nie ma pewności.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości