![]() |
#31 | |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 43 642
|
Dot.: Problem w zwi±zku..
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 68
|
widzisz my jestesmy ze soba 8 lat i jakos wydaje mi sie ze caly zwiazek dazy ku jednej drogi....
nic moze poprobuje tego co napisalas ale juz nie ludze sie ze to pomoze ze cos da i ze bedzie lepiej. podchodze juz do tego z dystansem i nie nastawiam sie ze beda sie dzialy cuda ![]() znasz moze jakies strony albo poradniki czy cos z takim tematem? ja jestem uparta i strasznie nerwowa dziewczyna i nienawidze czekac dlugo i jak sie cos nie zmienia to sie poddaje .... bo czekac sie naczekalam ...... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 43
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
Zakoñczy³am ten zwiazek i teraz wiem ze to byla dobra decyzja, co prawda jakis czas zastanawia³am sie czy To zakonczyc i zakonczylam. Jest troche smutno bo to jednak 4 lata,ale nie czuje sie bardziej samotna niz bedac z Nim. Teraz tylko musze wytrwac w swoim postanowieniu i bedzie juz tylko lepiej..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 308
|
Mam nadziejê, ¿e dasz radê
![]()
![]() |
#36 |
astro-loszka
Wiadomo¶ci: 7 511
|
Bardzo dobrze zrobi³a¶! Nie zas³ugiwa³ na ciebie. Co do smutku, to nomalne, daj sobie czas i zacznij wychodziæ do ludzi. Powodzenia!
![]() |
#37 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 57
|
dobrze zrobi³a¶... ja dla swojego ch³opaka nie posz³am na studia gdzie¶ dalej ¿eby¶my mogli czê¶ciej siê spotykaæ (trochê te¿ ze wzglêdów finansowych, ale g³ównie dla niego), by³ czas ,¿e podejrzewa³am najlepsz± przyjació³kê o to ¿e chce mi odbiæ ch³opaka bo mówi³a mi ¿ebym z nim zerwa³a... na szczê¶cie nadal jeste¶my przyjació³kami i nic siê nie popsu³o..
trzeba walczyæ o swoje szczê¶cie, ale trudno jest bardzo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 682
|
brawo! bêde trzymaæ kciuki ¿eby¶ wytrwa³a i nie wpad³a na pomys³ ¿eby do niego wróciæ...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 110
|
Osobi¶cie w takiej sytuacji nie by³am ale mam tak± kole¿ankê. Bardzo dobrze siê miêdzy nami uk³ada³o, prawie jak przyjació³ki az tu nagle pojawi³ siê ON - jej wielka, ¿yciowa mi³o¶æ. Terazrównie¿ nie ma kontaktu z ¿adnymi kole¿ankami, nawet ze mn± rozmawia sporadycznie bo on ci±gle przy niej siedzi i pilnuje z kim gada. Jak ju¿ uda nam sie pogadac to ci±gle tylko -jaki to on nie jest. Bardzo j± ogranicza, dla niego zrezygnowa³a ze studiów "by spêdzac ze sob± wiêcej czasu", poza tym stwierdzi³, ¿e ona nie musi siê uczyæ, nigdzie sobie nie pojedzie bo "on umar³by z têsknoty", przez niego nie zrobi³a nawet prawa jazdy bo stwierdzi³,¿e "nie chce ¿eby siê zabi³a". I co naj¶mieszniejsze, uwa¿a, ¿e jest najszczêsliws¿a osob± na ¶wiecie. Mordê jej kiedy¶ obije to jeszcze mu podziêkuje i powie ¿e go kocha
![]() Dziewczyna nie wie nawet, ¿e jest zapatrzona w tego typa jak w ¶wiêty obrazek. Ale to co powiedzia³a, zasugerowa³o, ¿e po prostu boi siê samotnosci i chce miec kogo¶ - byle kogo ale ¿eby tylko mieæ.... Nie wa¿ne jak j± traktuje. Do czego zmierzam - nie warto rezygnowaæ zw³asnych marzeñ dla faceta,i nie warto siê tak poni¿aæ. Nie dba o ciebie? zdradzi³? to ¿egnam! Pamietaj, ¿e mimo wszystko masz swoje ¿ycie, znajomych, swoje ambicje i cele które chcesz realizowac i nie pozwoól by przez byle dupka to zaprzepa¶ciæ . Jeszcze w podziêkowaniu ciê zdradzi³ i w ogóle siê tob± nie interesuje. Zwyk³y narcyz zapatrzony w siebie. Robi tak, ¿eby to JEMU by³o dobrze a kobieta? co tam kobieta! to taki dodatek do jego jak¿e wspania³ego ¿ycia. Jak mnie tacy frajerzy wkurzaj±...a biedne kobiety takie naiwne,oddane a oni wykorzystuj± to na 200%... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
Jolka_19: owszem trzeba walczyc o swoje szczescie,dlatego odeszlam i teraz jestem szczesliwsza,poszlam do pracy i mam zamiar isc na studia.. a co z Twoim szczesciem?? mam nadzieje ze nie wrocilas do tego ch³opaka??
mesta93 nie mam takiego zamiaru,unikam miejsc gdzie mog³abym go spotkac,nieodbieram telefonu, nie chce zadnego kontaktu z Nim,teraz dopiero widze jak mnie ograniczal,jak bardzo brakowalo mi rozmow z przyjaciolmi,znajomymi,wo gole kontaktu z ludzmi,ktorego unikalam ze strachu ze on dowie sie ze rozmawialam ze znajomym i mnie zostawi.. kaczkadziwaczka1 mysle ze kiedys Twoja kolezanka zrozumie,ze to nie jest najlepszy ch³opak/mê¿czyzna dla Niej.Potrzebuje tylko czasu,tez wychwalam by³ego jaki to on nie jest cudowny itd.. ale wszystko sie zmienilo,dlugi czas zastanawialam sie odejsc czy byc z nim..ba³am sie ze pozniej zostane sama,zniszczyl moje poczucie wartosci i uwazalam ze jestem tak beznadziejna ze tylko on mnie chce i na swoj sposob kocha,odpowiadalo mu to ze bylam zapatrzona w niego ze sie balam ze odejdzie i byl pewny ze ja nigdy ale to nigdy go nie zostawie,ale na szczescie mialam na tyle sily by odejsc i byc szczesliwa.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 220
|
ze zbyt wielu rzeczy rezygnowa³a¶, zrobi³a¶ chyba wszystko, czego ON chcia³
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:43.