|
|
#31 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: jak zinterpretować co powiedział...?
od razu kosz - a moze FAKTYCZNIE mial ciezszy okres, moze rzeczywiscie musial sie z czyms uporac?
Moja rada? Idz z nim na te impreze, ubierz sie ladnie, traktuj w 99% jako kolege, dajac mozliwie najdelikatniejsze sygnaly, ze jednak chcialabys czegos wiecej. I mowie tu o naprawde subtelnych zachowaniach, typu popatrzenie w oczy o 2sekundy za duzo, musniecie 'niechcacy' noga jego nogi pod stolem, bawienie sie wlosami, jakies przegryzanie wargi; z tym ze tutaj bardzo latwo jest przesadzic, wazne zeby to wzsystko bylo niewymuszone i naturalne. Jak facet kumaty to powinien zalapac o co chodzi. Gdybys mu do konca 'przeszla' nie chcialby sie z toba w ogole spotkac, czyli musi cie naprawde lubic, a skoro mu sie podobalas, to wrecz niemozliwe zeby mu tak nagle sie odwidzialo. Moze uznal, ze ma dosc uganiania sie za toba i tego chlodu? Zlap z nim lepszy kontakt jako z kumplem, skoro wczesniej on o ciebie zabiegal, nie widze powodu zeby sie to nie moglo powtorzyc, grunt to wszystko dobrze rozegrac, nigdy nic nie wiadomo
|
|
#32 |
|
Rozeznanie
|
A coś mu odpisałaś na tego SMSa?
Z mojego doświadczenia, to i tak dobrze, że Ci napisał na czym stoisz i to wytłumaczył. Czasami faceci myślą, że skoro nie ma żadnych deklaracji, to nie muszą się tłumaczyć ...i zostawiają taką biedną dziewczynę samą, ona się zastanawia, o co chodzi, czemu się nie odzywa, myśli, że może on nie ma czasu itp. A wg niego, to że nie pisze, to jasny znak. Ale rozumiem, że jest Ci przykro, bo jestem w podobnej sytuacji
|
|
#33 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Robilas za krolowa sniegu, to Cie olal ciepla mrzawka i ciach bajera.
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
|
|
|
|
#34 |
|
Rozeznanie
|
Jaaaa.. nie rozumiem facetów.. Ostatnimi czasu..nadajemy na innych zupełnie innych falach..
Aleee.. bez nich żyje czasami mega kiepsko..
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
zrób to co napisał
|
|
|
#36 |
|
Rozeznanie
|
edit
WW Start - 16.03.2016r. - 61,3kg Ważenie 1 - 23.03.2016r. - 60,4kg Edytowane przez dragon_she Czas edycji: 2014-12-29 o 17:39 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:38.

Moja rada? Idz z nim na te impreze, ubierz sie ladnie, traktuj w 99% jako kolege, dajac mozliwie najdelikatniejsze sygnaly, ze jednak chcialabys czegos wiecej. I mowie tu o naprawde subtelnych zachowaniach, typu popatrzenie w oczy o 2sekundy za duzo, musniecie 'niechcacy' noga jego nogi pod stolem, bawienie sie wlosami, jakies przegryzanie wargi; z tym ze tutaj bardzo latwo jest przesadzic, wazne zeby to wzsystko bylo niewymuszone i naturalne. Jak facet kumaty to powinien zalapac o co chodzi. Gdybys mu do konca 'przeszla' nie chcialby sie z toba w ogole spotkac, czyli musi cie naprawde lubic, a skoro mu sie podobalas, to wrecz niemozliwe zeby mu tak nagle sie odwidzialo. Moze uznal, ze ma dosc uganiania sie za toba i tego chlodu? 

Z mojego doświadczenia, to i tak dobrze, że Ci napisał na czym stoisz i to wytłumaczył. Czasami faceci myślą, że skoro nie ma żadnych deklaracji, to nie muszą się tłumaczyć
...i zostawiają taką biedną dziewczynę samą, ona się zastanawia, o co chodzi, czemu się nie odzywa, myśli, że może on nie ma czasu itp. A wg niego, to że nie pisze, to jasny znak. Ale rozumiem, że jest Ci przykro, bo jestem w podobnej sytuacji

Robilas za krolowa sniegu, to Cie olal ciepla mrzawka i ciach bajera.

Duuuuuuuuużo zmian!