|
|
#31 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Zaskoczyła mnie dziewczyna..
Cytat:
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#33 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Moze Ci chciala nieco pobeltac w glowie, moze odczuwa jeszcze do Ciebie jakies przyciaganie, moze tak po prostu wspomniala; ale jakbym mial zgadywac, to bym wskazal na drugie ww.
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|||
|
|
|
|
#34 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyna ,ktora chce po 2 letnim rozstaniu spotkac z chlopakiem z ktorym ja cos laczylo ,raczej czuje cos do niego.Gdyby nie byla zainteresowana,miala by cie w nosie,dokladnie.A Ty chcesz spotykac sie z nia,mimo,iz nic do niej nie czujesz?Przeciez dla niej to znak,ze chcesz wrocic,dasz jej nadzieje i co? powie szczerze,ze jej zalezy,a Ty d..e w troki i zostawisz? Sam powiedz ,czy to jest etyczne?Po co robic jej nadzieje? podsycac ,a potem rzucic?Nie masz pewnosci,czy chce sie jedynie kumplowac,raczej nie.Takim postepowaniem,jedynie ja skrzywdzisz,zobaczysz.
|
|
|
#36 |
|
Raczkowanie
|
Nigdzie nie jest napisane, że ona chce wrócić. Ani też ja nigdzie nie powiedziałem, że tego chcę. To sytuacja, gdzie podejrzenia mogą być różne i myślę, że ona zawsze może po prostu zapytać. Ludzie spotykają się po rozstaniu i czasami po prostu się kumplują.
Aha - POMYSŁODAWCĄ SPOTKANIA BYŁEM JA! - nie ona. Edytowane przez chcemiecpewnosc Czas edycji: 2011-02-20 o 22:19 |
|
|
|
|
#37 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#38 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
Rozeznanie
|
I tu sie mylisz,szczerosc to podstawa.Inaczej,bedziesz sie z nia spotykal,rozbudzisz w niej uczucie,namietnosc i porzadanie,w koncu nie wytrzyma i Ci o swoich uczuciach powie.Czy to uwazasz za madre i etyczne?Bo przeciez Ty myslales,ze ona tez tylko chce sie kumplowac.Dowartosciujesz sie jej kosztem,i zostawisz,taki masz plan tak? Nie igra sie czyimis uczuciami.Bardzo ja skrzywdzisz i pozostawisz niesmak.Poza tym,pisales,ze nieelegancko kiedys zachowywales sie,chcesz jej udowodnic,ze nic sie nie zmienilo w tej kwestii?Niby chcesz pokazac sie w jej oczach doroslej,rozsadniej,a bedzie odwrotnie.
|
|
|
#40 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#41 |
|
Rozeznanie
|
Uffffffffffff,wreszcie Cie przekonalam,Uwierz,to byloby niewybaczalna zagrywka z Twojej strony.Po rozstaniu to nie takie proste,by byc przyjaciolmi,kumplami.No, chyba ,ze oboje juz nic nie czuja do siebie,i oboje to wiedza od siebie.Ale tez marne szanse na taki uklad,choc mozliwe czasem.Zycze Ci Autorze madrych decyzji w zyciu i cudnej ,kochajacej dziewczyny,ze wzajemnoscia.
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
widzę że jakoś inaczej wypale
ale możliwe że chce sexu. Dziewczyny tez czasem tworzą związki dla sexu, było jej z Tobą dobrze, może już nic do Ciebie nie czuje, ale wypaliła - wypaliła i myślę że mówiła szczerze. moim zdaniem powinnyście się spotkać w takim miejscu jak dom i łóżko i zobaczyć co z tego wyjdzie chyba że Ty nie chciałbyś się z nią "przyjaźnić" i przy okazji dać ponieść się chwili? Jak nie to nie ale mówię Ci że jest z nią szansa
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne
|
|
|
|
|
#43 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jemu zostanie tylko czyste sumienie i plus do nieba. czy tak warto życ patrząc tylko na innych ja się pytam? |
|
|
|
|
|
#44 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Moim zdaniem jedyne co powinien teraz zrobić to naprawdę szczerze z nią porozmawiać, powiedzieć, że zupełnie nic już do nie czuje i nie widzi opcji powrotu, a jeśli dziewczyna pisze się na seks bez zobowiązań, z pełną świadomością, że nic więcej z tego nigdy nie będzie no to czemu nie. Wtedy chłopak może sobie działać, że tak powiem |
|
|
|
|
|
#45 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jesli dziś powie,że do niej nic nie czuje to ona go zostawi. zresztą skad możesz wiedzieć,że dokładnienic nie czuje.może nie jest to miłość,ale podniecenie na jej widok. ile to związków zaczynało się od namiętności |
|
|
|
|
|
#46 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
"Ja nie mam zamiaru nawet wspominać o temacie powrotu do czegokolwiek." "No ja napisałem, że już mi na niej nie zależy" Na podstawie między innym tych o to słów wysnuwam wnioski, że nie zależy mu już na tej dziewczynie. To prawda, że jakaś część związków swoje początki ma w namiętności. Niemniej jednak dziewczyna ma pełne prawo wiedzieć jak jest teraz i nie ma raczej perspektyw na zmianę tego stanu rzeczy. |
|
|
|
|
|
#47 |
|
Raczkowanie
|
A jak się potem potoczyła ta historia?
Spotkaliśmy się dwa razy. Na drugim spotkaniu jak wracaliśmy to jakoś tak wyszło, że zmarzliśmy i o dziwo ona miała cieplejsze dłonie i buzię więc sprawdziłem i poogrzewałem sobie dłonie na jej policzku trochę a potem jej dłońmi i poszła na to, chociaż nie chciała tak trzymać za długo. A potem porozmawiałem z nią i powiedziałem, że nie wiem jak mam rozumieć to jej powrócenie do naszych przygód w autobusie. Tłumaczyła się, że w pracy z koleżanką o większych zboczeniach normalnie rozmawiają i tak po prostu palnęła. Po tym drugim spotkaniu nastała cisza bo umówiliśmy się, że na następne spotkanie ona mnie zaprosi i przy okazji na piwo żeby oblać zdane jej egzaminy. No ale była cisza i cisza.. W końcu napisałem do niej z zapytaniem o co chodzi. Odpisała baaardzo chłodno, że w sumie to ta znajomość ze mną jest jej obojętna i nie zależy jej na pisaniu i spotykaniu. Zaakceptowałem to i spoko. Ale potem zacząłem dojeżdżać do pracy tym samym busem co ona (nie planowałem tego) i siłą rzeczy i tak się widzieliśmy. Było z jej strony takie zwykłe cześć i nic więcej. I tak było parę tygodni. Ale potem jak się spotkaliśmy to zaproponowałem aby usiadła obok mnie i usiadła. I ponownie miło gadaliśmy, podróż szybko zleciała. Naprawdę znów była ciepła i miła. I od tego czasu znów jest lepiej z naszym kontaktem. Myślę, że zależy mi na tej znajomości i chcę jednak przekonać ją do siebie, że warto trzymać ten kontakt, spotkać się i spędzać miło czas. |
|
|
|
|
#48 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jesli jesteś cierpliwy i masz skłonności masochistyczne to ok.ja jednak szukałabym czego na wyciągnięcie ręki. stare mądrości życiowe sa lepsze niż marzenia. lepszy wróbel w garści,niż gołąb na dachu
Edytowane przez TmargoT Czas edycji: 2011-05-05 o 16:14 |
|
|
|
|
|
#49 |
|
Konto usunięte
|
Ona już Ci powiedziała czego od Ciebie chce - NICZEGO. Jesteś dla niej znajomy, jest dla Ciebie miła, bo jest miłą, normalną, dobrze wychowaną osobą. Ma Ci kazać "spier...", żebyś zrozumiał, że nic z tego? Ma robić szopki i krzyczeć "nie, nie usiądę obok Ciebie!". Zrozum - jak ktoś nie chce, to nie chce, to nie jest kwestia ilości wysłanych kwiatów, SMS-ów, czy zrobienia smutnych oczu. Przecież jakbyś Ty spodobał się dziewczynie, która Tobie by się nie podobała w tej szczególny sposób, to jej łażenie za Tobą niczego by nie dało. I nie byłbyś pewnie dla niej niemiły - po prostu traktowałbyś ją jako znajomą, koleżankę.
Tracisz czas, ale skoro lubisz... |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#50 |
|
Raczkowanie
|
Wiecie co Wam powiem.. dobrze mi zrobiła obecność tu na forum. W tym sensie, że ja obecnie zacząłem traktować takie radzenie się na forum zupełnie jak pójście do wróżki. Więc dziękuję, bo wyleczyłem się z tego
![]() Zupełnie nie mam pojęcia skąd wy dwie wytrzasnęłyście temat, że ja coś więcej od niej chcę niż koleżeństwo. Zupełnie nie wiem.. czytacie i dodajecie coś od siebie od razu czy coś. Jak facet chce utrzymać znajomość to już oznacza, że chce czegoś więcej. TAK, TAK, Tak Jak to nie jest nadinterpretacja to nie wiem już co to jest.W każdym razie, radzenie się na forum zakończone
|
|
|
|
|
#51 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jesli Cytat:
być może robisz to podświadomie i nie widzisz tych drobnych gestów,ale ona je wyczuła i stąd jej gest odsunięcia...
Edytowane przez TmargoT Czas edycji: 2011-05-05 o 19:39 |
||
|
|
|
|
#52 |
|
Raczkowanie
|
Dla Ciebie może to i to oznacza. A ja zadam Ci pytanie... czy można dotykać czyjegoś policzka i nic do niego nie czuć? Może wyciągniesz jeszcze czapeczkę w księżyce i kuleczkę skoro taka próbujesz być pewna swoich jedynie spekulacji.
|
|
|
|
|
#53 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.dla twojej jasności można uprawiac sex nic nie czuc do partnera,jednak ja w dotyku policzka widziałabym, czuły gest. jest różnica w tym jak ty postrzegasz gesty,a jak ona. nie interesuje mnie co czujesz,ale odpowiadam ci co ona mogła czuc. jakby nie było to w końcu twój watek i twoje pytania,a ja nie wróże za darmo
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:11.