![]() |
#31 | |
Rozeznanie
|
Dot.: * kolorówka, pielęgnacja, minerały, perfumy * >>wszystkie półki<<
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
revlon colorstay 180 sand beige - zostało ponad 2/3 7. bourjois complexion enhancer, rozświetlająca baza lub krem tonujący - ubytek testowy 7. rimmel glam'eyes lash flirt khol black - nowa, nie otwierana 9. victoria's secret very sexy biała kredka z brokatem - użyta testowo iwostin purritin emulsja matująca - pozostało ponad 2/3 ?
![]() |
#33 |
Wtajemniczenie
|
2. Dancing Lady edt 50ml - ubytek jeden psik
2. mus do ciała tajski kwiat lotosu planet spa - nowy cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie?
![]() 2. Dancing Lady edt 50ml - ubytek jeden psik 3. Secret Fantasy edt 50ml - ubytek testowy 4. Perceive Dew edp 50 ml - ubytek jeden psik 5. iwostin purritin emulsja matująca - pozostało ponad 2/3 6. bourjois docteur glamour 4. bourjois eau de gloss 14 orange leger - sephora cienie: suede nr 15 Podoba mi się też parę ciuszków ![]()
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
7. bourjois complexion enhancer, rozświetlająca baza lub krem tonujący - ubytek testowy 12. bourjois blush 85 sienne - ubytek testowy 8. bell wow! crazy volume mascara czarny - nowy 6. avon super magnify mascara czarna - nowa zafoliowana 2. probiotyczny żel do mycia twarzy inside - nowy
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
odp.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Kochana pisałam Pw
![]() Daj znać co i jak ![]() Mam nadzieję że nie jesteś na mnie zła ![]()
![]() |
#39 |
Zadomowienie
|
>podoba mi sie kilka rzeczy, znajdziesz cos u mnie?
![]() u Ciebie: ![]() minerały - 1. blusche phoebe matte veil 3g - ubytek testowy, jest jeszcze folia zabezpieczająca sitko 2. blusche colombian original matte - ok. 3g w pudełeczku z sitkiem edm 4. edm róż pink ribbon - ok. 90% biga 5. edm róż wake up call - zostało ok. 70% biga 6. edm róż all smiles róż prasowany 11g - ubytek testowy 7. edm róż come what may - sample 8. edm róż snuggle - sample 9. edm rozświetlacz champagne - sample JESTEM CIEKAWA KOLORÓW podoba mi się ten brazer revlonu ale nie wiem czy go jeszcze masz ![]() na pewno: roz bourjois chętnie przygarne i inglota blush mysle nad błyszczykiem artdeco tez (o ile jeszcze jest) i universal beige nr 08, coffe brown nr 18 Ale najbardziej zależałoby mi na bourjois róż i revolnie a reszta przy okazji ![]() odp u mnie i skopiuj rozmowę ![]() __________________ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
odpisane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zadomowienie
|
to ja proponuje tusz MF za roz bourjois cenowo wychodzi identycznie
![]() moze cos jeszcze znajde za: 6. Maybelline, pure bush mineral, kolor 45 coral- raz testowany 30. AVON, planet spa, tajski kwiat lotosu, maseczka oczyszczająca pory, raz użyta, b.dobra, kupiona miesiąc temu 32. ORIFLAME, sweedish spa, serum z algami na twarz, 30ml, zostało 15ml 33. Kallos, Planceta, 275ml, zostało 80-90%, 2 raz użyta, bardzo nawilża i wygładza włosy to moze te dwa małe cienie z sephory ![]() to bysmy się wymieniły: tusz za roz i 6. Maybelline, pure bush mineral, kolor 45 coral- raz testowany 30. AVON, planet spa, tajski kwiat lotosu, maseczka oczyszczająca pory, raz użyta, b.dobra, kupiona miesiąc temu 32. ORIFLAME, sweedish spa, serum z algami na twarz, 30ml, zostało 15ml 33. Kallos, Planceta, 275ml, zostało 80-90%, 2 raz użyta, bardzo nawilża i wygładza włosy za 2 cienie i jakiegos małego sampla odp u mnie ![]() Edytowane przez ancyk88 Czas edycji: 2011-05-09 o 21:46 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
A mozesz mi pzrypomniec co chciałam? Bo nie moge znalesc tego posta?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
No więc za:
Avon Crystal Aura unikat edp 50ml Avon Spotlight 50ml edt raz użyty Avon roletka Perceive 9ml raz użyta Eternal Magic Avon bez 3 psików 50ml chciałabym Dancing Lady edt 50ml - ubytek jeden psik 3. Secret Fantasy edt 50ml - ubytek testowy 4. Perceive Dew edp 50 ml - ubytek jeden psik 6. bourjois docteur glamour no i podoba mi się jeszcze różowy sweterek 3) marks & spencer rozm uni (pasek również na wymianę), koszula w kratkę ![]()
![]() |
#45 |
Rozeznanie
|
witaj. cos u mnie za ktoras z tych rzeczy ?
revlon colorstay 180 sand beige roz boujoris sienna cien sephory ten bezowy lub cienie essence roz i szary ?
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
odp.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
A mogłabym wymienic Dancing Lady na Dazzling grace? I opisałabym mi jak ona pachnie tak mniej wiecej? Mozedo czegos jest podobna? I jest to nowa perfumka w opakowaniu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
BAN stały
|
A ja? ;>
---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- Cytat:
![]() Wiesz co, róż korres jest w negocjacjach i czekam na adres wizażanki, wiec raczej nie mozna go brac pod uwagę. Ale może wybierzesz coś innego? Zapraszam rowniez do mojego watku ciuszkowego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Rozeznanie
|
hugo wolalabym wymienic na inny meski, a beckham jakies ok.20 ml , z pocztkowej 30 ml
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
oj nie, zależy mi na wszystkich perfumach
![]() ![]()
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
coś za cienie Sephora?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
BAN stały
|
coś u mnie za:
zara happy cheek rozświetlające płatki, daje efekt tafli - widać ile zostało astor shine deluxe 33 stellars pink - ubytek ok. 10% lub 3. błyszczyk powiększający usta avon pink nectar (nude) oraz rose pucker (czerwony) - ubytek testowy lub 4. bourjois eau de gloss 14 orange leger - nowy i jeszcze któryś tusz do rzęs i róż do policzków |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
Ale wymieniłybyśmy sie perfumy za perfumy- u mnie spotlight należą do tych droższych a Crystal Aura to unikat niedostępny już. Może jednak się skusisz i wymienisz któreś? wymiana wydaje sie być uczciwa cenowo
![]() Pozdrawiam
![]() |
#54 |
BAN stały
|
a co byś dala za cetaphil? oprócz tuszu. Zależy mi na jasnym różu do policzków, jakiś odcień perłowy albo po prostu delikatny róz. masz taki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zadomowienie
|
Coś za:
4. krem z koloryzującymi granulkami avon solutions total radiance - nowy Moja wymiana: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post26629159 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zadomowienie
|
takie mam odcienie rozy,o ton moga byc na pewno beda ciemniejsze bo zdjecie przeklamalo odcienie a na kazdej karnacji wygladaja tez inaczej
Edytowane przez ewapawliszyn Czas edycji: 2011-05-10 o 14:36 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
:)
|
cos u mnie za:
4. Perceive Dew edp 50 ml - ubytek jeden psik |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
BAN stały
|
cos za terracotę golden rose oraz sephora cienie: suede nr 15 oraz mini: universal beige nr 08, coffe brown nr 18 - wszystkie jedynie testowane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:53.