|
|
#31 | |
|
BAN stały
|
Dot.: XS/S markowe/srednia polka
Cytat:
Nie ukrywam ze najbardziej zalezy mi na marynarce. Jesli moglabym Cie prosic o jej zdjecie na osobie i kilka dodatkowych zdjec pierwszej sukienki, byloby fajnie. Poza watkiem mam tez mala wode termalna avene z Twojej wishlisty. Dorzucam tez fotki dwoch plaszczykow spoza wątku, moze ktorys Cie zainteresuje. |
|
|
|
|
#32 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Mialam go tylko raz na sobie. A moglabys zrobic fotke marynarki na osobie? Bo tylko ona mnie tak naprawde interesuje. Moglabym rozwazyc oddanie paletki EL ktora Ci sie podoba, ale musze zobaczyc jak żakiet układa się na kims ;-) |
|
|
|
|
#33 |
|
Zadomowienie
|
Podoba mi sie numerek 1
|
|
|
|
#35 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
A czy marynarka ma metki? |
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: XS/S Banana Republic, Monnari, Diesel, Oasis...
Sukienka plus ten cieńszy pasek
jeśli tak to jestem na tak
|
|
|
|
#37 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Mogloby tak być? ---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ---------- Fajnie. ![]() Zatem marynarka banana republic + kosmetyczka ted baker w zamian za srebrna bransoletke z metka, nowy stanik Elle MacPerson z metkami i golfik stradivarius. Zapraszam na PW w celu wymiany adresow
|
|
|
|
|
#38 |
|
Zadomowienie
|
a nie dobrala bys czegos za plaszczyk? albp moze wiecej rzeczy ci siepodoba to zrobilybysmy wieksza wymianke za plaszczyk i ko0szule?
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
To moze spodnie z wysokim stanem za buty nike? Sa ze Stanow i kosztowaly majatek..wiec mysle,ze byloby "sprawiedliwie" ?
|
|
|
|
#41 |
|
Zadomowienie
|
mozesz mi podac wymiary plaszcza bo nie wiem czy bedzie dobry ?
|
|
|
|
#42 |
|
Rozeznanie
|
Wymiary plaszcza Gantos:
- szerokość pod pachami 44 cm - szerokosc w ramionach 40cm - długość od pachy w dół 65,5 cm - długość wewn rękawa 47 cm Jesli wymiary Ci pasuja, to napisz mi wiecej o tej czarnej sukience F&F (jak w poscie wyzej).
|
#43 |
|
Zadomowienie
|
jek ff jest nowa wymierki: szer pod pachami 40 dł od pachy 55 jest lekko rozciagliwa
na mnie płaszcz powienin pasować więc napisz co byś za niego chciała i ewentulanie co za koszulę
|
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
pas 36
biodra 42 dl calk113 maja strech wiec fajnie dopasowują sie do sylwetki
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 100% pozyt.
|
hej spodobaly mi sie
Sandalki Rocha.John Rocha, z czarnego materialu, ktory przypomina zamsz, 2.5-3cm platforma. Rozmiar 37 |
|
|
|
#48 |
|
Wtajemniczenie
|
coś za ten staniczek zaznaczony na foto ???
konto na szafa.pl https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=444791 odpisuj u mnieciuszki - dokładka https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=552072 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=484484 ![]() ja odpiszę u Ciebie
|
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
z kosmetykow spodobaly mi sie:
Batiste, Dry Shampoo, wersja blush150ml (uzyty dwa razy). Bioxet dokonca nie jestem przekonana czy chce oddac rurki za buty nie masz poza watkiem zadnych na zbyciu ciekawych rurek albo jakies haremki itp |
|
|
|
#51 |
|
Zadomowienie
|
Torebeczke miałąm zaledwie parę razy, więc jest stan jest naprawdę bdb. Jedynie ma niewielkie zadrapania od spodu przy rogach ale widać to tylko gdy sie ją obróci. Jak widać jest duża i spokojnie mieści A4.
---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ---------- Wieszc o torebeczkę kupiłam w sklepie w galerii ale to nie jest firmowy sklep więc niestety nie pamiętam nazwy :
|
|
|
|
#52 |
|
Zadomowienie
|
coś za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1305452135 dużo dam;] |
|
|
|
#53 |
|
Zadomowienie
|
moze za torebke i moaj sukienke z river island, ktora wczesniej chcialas
|
|
|
|
#56 |
|
BAN stały
|
a co mogłabyś oddać za książke z zestawu I lub II z kosmetycznego?
---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- tak, z apaszką. napisz mi PW, ja odpiszę późnym wieczorem, bo się ucze teraz
|
|
|
|
#59 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Benetton, Calvin Klein, Tatuum, Elle Macpherson
Podoba mi się trencz i cos z kosmetyków, ale jesli chodzi o plaszcz to musialabym zmierzyć jakiś swój, żeby nie okazało się, że bedzie za maly.
Ale jestem teraz poza domem (studia), więc dopiero w przyszłym tygodniu moglabym Ci dać znać, pasuje Ci to?
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
a oddalabys bys za spodnie te buciki i te 2 kosmetyki co sobie wybralam??? Szampon bardzo bym chciala wyprobowac bo ponoc cieszy sie duza popularnoscia i dobrymi opiniami
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:45.

W takim razie interesowalaby mnie bransoletka, biustonosz i golf, ale wiem, ze to dosc duzo