![]() |
#31 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: CZAERWIEC - Nowości u millanki ;-) --> Lasocki, Athmosphere, H&M, Amisu....
Athmosphere w paseczki, bardzo wygodne na korkowej koturnie, rozm 37, stan db+ ( w środku widać stany zużycia, na zewnątrz wygladaja idealnie) - tylko nie wiem jaki maja obcas,
wpadły mi w oko jeszcze red herring i podkład Astor |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Dot.: OKULARY KOREKCYJNE D&G 5065 wymienie !!! OKAZJA !!!
ok to możemy ponegocjować co byś za nie chciała
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: CZAERWIEC - Nowości u millanki ;-) --> Lasocki, Athmosphere, H&M, Amisu....
Tobie Kochana chodzi o tę sukienkę? Tak?
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1306416416 jeśli o tą, to ona ma niewielkie zaciągnięcie,nie jest to widoczne przy noszeniu, tym bardziej na jakiejś imprezie, bo to raczej wieczorowa sukienka, ale jest i chciałam żebyś wiedziała. Sukienka założona była 2 razy. prócz tej małej wady jest w stanie naprawdę bardzo dobrym Edytowane przez elektrownia atomowa Czas edycji: 2011-06-05 o 20:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
podobają mi się te trzy rzeczy:
10.Top Bay, stan idealny, był dość drogi, oddam za coś fajnego ! rozm 8 (36) - ale szczerze - lepiej wyglada na chudszej osobie, fason lekko pogrubiający :P 11.Sukienka w krate Amisu, nowa, za coś super, też dość droga była, rozm 36 12.Sukienka satynowa rozm 36 poproszę o wymiary, pod pachami i długość: całkowitą-z ramiączkami, jeśli są, i bez ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Wtajemniczenie
|
nie, zaciągnięcie jest raczej na dole spódnicy. spróbuje później zrobić zdjęcie ale nie wiem czy aparat to ujmie. Ramiączka są regulowane, ale przyznam, że nie wiem czy opadają. Ma przepiękną górę, ona jest tak uszyta, że powiększa biust (przez te marszczenia), pod biustem kamyki obszyte siateczką i kolor- nie błyszczy tak jak na zdjęciu, jest ładniejszy, morski. Przy moim 161 sięgała mi tak do połowy łydki
A czy mogłabym poprosić Cię o długość wkładki? Bo niby mam 37, ale rozmiar rozmiarowi nie równy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Wtajemniczenie
|
jesli butki maja długość wkładki 24 to z chęcią się wymienię, tylko, że podkład sprawdziłam w drogerii i będzie zbyt jasny. ja mam ciemniejsza karnację.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Wtajemniczenie
|
ok. Nie ma sprawy. Sukienka będzie czekała ;-)
odezwij się jak wymiana znów stanie się aktualna. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Rozeznanie
|
Chetnie wymienie sie na okularki za
-plaszczyk Gantos, -Rocher Serum Vegetal, Rides & Eclat (krem na dzien) 50ml (nowy, zafoliowany, exp. 04/14). oraz Lancaster Infinite Bronze, Easy Face Bronzer Brush (bronzer do twarzy w pedzelku) 15 ml, kolor 002 (uzyty testowo). Dodam tylko, ze plaszczyk nigdy nie byl noszony, ale troche wisial w szafie, wiec moze wymagac odswiezenia. Jesli taka wymianka Cie satysfakcjonuje, to zapraszam na priv ![]()
![]() |
#41 |
Wtajemniczenie
|
spodnie to rybaczki, a nie rurki
ale niestety oprócz okularów nic mi się nie podoba, no chyba, że Ty sobie trochę rzeczy dobierzesz
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
podobaja mi sie koturny
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 14 pkt / 100% pozyt.
|
coś za bluzkę amisu??
![]() |
#44 |
Wtajemniczenie
|
Hej znajdziesz cos u mnie za Vichy Normaderm - zostalo ok polowa, ew troszke mniej, ciezko ocenic ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowości u millanki ;-) --> Lasocki, Athmosphere, H&M, Amisu....
coś za koturny stradi?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1309107262
![]() |
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
Swiateczna szafa millanka - s/m (amisu, H&M, CK, Berschka....) + buciki rozm 38
Witam serdecznie,
Przedswiateczny przeglad szafy sprawil ze znalazlam rzeczy, ktore bardzo rzadko uzytkuje i z checia wymienie na cos bardziej przydatnego. Uwaga - rzeczy ktore wymieniam sa nowe lub w stanie bdb - tego tez oczekuje !!! Nie oszukujmy sie i nie tracmy czasu i nerwow na buble. Osoby, ktore maja mniej przekupek wysylaja pierwsze ![]() To zaczynamy: 1.Kurtka House rozm s/m. 2. Buciki atmosphere w kratke na korkowej koturnie rozm 37 Klapki Footgloves rozm 37. 3.Sliczna sukienka rozm 34, Amisu, kratka 4.Tunika H&M rozm 34, kratka 5. Sliczna satynowa sukienka rozm 36, raz ubrana na wesele kolezanki 6. Czapka Calvin Klein Farba do wlosow Garnier 7. Stradivarius na koturnie, tylko za cos extra, wymieniam bo za duzy rozmiar dla mnie.
![]() |
#50 |
Raczkowanie
|
Dot.: Swiateczna szafa millanka - s/m (amisu, H&M, CK, Berschka....) + buciki rozm 38
amisu z cekinami rozm S
amisu fioletowa w gwiadki rozm S spodnie Berschka rozm 34 Edytowane przez millanka Czas edycji: 2011-12-17 o 20:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:12.