![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ***LIPIEC*** Smashbox, MAC, BeautyBlender i inna kolorówka
Co bys chciała za paletkę Inglot?? Ona jest pusta w środku, czy ma dziurki na okrągłe wkłady??
Poza wątkiem mam świerzutkie mydełko Lush Fresh Farmacy... mogę część oddać. Odpisz proszę u mnie... link w podpisie ![]() Edytowane przez _Kari_ Czas edycji: 2011-07-07 o 18:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
cos u mnie za to?
1. Róż + bronzer Smashbox Contour/Pop, róż jest w kremie - NOWE 2. Pędzel kabuki Smashbox - NOWY 3. Róż Smashbox z kolekcji Burlesque, piękny róż - NOWY
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
cos za beauty blender i ewentualnie pigmacze?
![]()
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Witaj,
znajdziesz coś u mnie za: Róż Smashbox z kolekcji Burlesque, piękny róż - NOWY ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() 1. Róż + bronzer Smashbox Contour/Pop, róż jest w kremie - NOWE 2. Pędzel kabuki Smashbox - NOWY 3. Róż Smashbox z kolekcji Burlesque, piękny róż - NOWY |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
witaj. podoba mi się u Ciebie pare rzeczy, róż, jajo różowe i pare innych rzeczy, czy znajdziesz coś u mnie? odpisz w moim wątku
![]()
kosmetyki + różności okazjonalnie ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
perfumove love
|
Akurat Chloe chciałabym oddać w całości, najchętniej za jeden konkret, ale z odlewką Aliena nie będzie najmniejszego problemu. O ile oczywiście byłabyś zainteresowana wymianą odlewki za róż Smashbox
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
wybacz, że zawracałam głowę, niestety nie zdecyduje się na wymianę. po przemyśleniu jednak najlepiej mi nakładać podkład palcami.
chyba że oddałabyś róż smashbox burlesque ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się u Ciebie kilka rzeczy m.in
. Paletka Smashbox 6 eyelinerów, 3 cienie do brwi + wosk - NOWE spojrzyj prosze czy coś byś u mnie znalazła dla siebie.
Ubrania 44-46,dla chłopca 110-116, decoupage https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1265168 Kosmetyczny https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1262590 Chudnę sobie... 83kg-78kg -75......................6 2 kg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
perfumove love
|
Za Chloe nic. Chyba że masz coś z mojej listy poszukiwanych gdzieś pod ladą
![]() ---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- Chodzi o to, że mam atomizerki dwa o pojemności 5 ml każdy, ale są używane ![]() Spokojnie 10 ml Aliena mogę odpsikać. Moooże nawet 15 ml, ale musiałabyś mi dosłać atomizer, czy fiolkę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
najchętniej bym wzięła róż i paletę za soap&glory, lakiery i essence.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
Alien wart jest 310 zł raczej nie widzę możliwości wymiany na mini kabuki
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
BAN stały
|
hej bardzo, bardzo interesuje mnie beauty blender i pare innych rzeczy moze znajdziesz cos z listy ponizej/?
SMASHBOX halo perfecting hydrating nowy praktycznie nowy puder sypki, odcien fair Dior 5-tki spring boquet Dior 5-tki pink nude Dior skinflash primer Mac base skin&visage nowka, kartonik Bb cream BRTC BELMISH RECOVER BALM trouble clinic line Light, oil controlling blemish balm nowka 40ml Vichy area teint pure nr 23 clair ivory Sex in the city perfumy edp 100ml nówka, kartonik Givenchy phenomen eyes black nówka mascara Maybelline one by one nowy tusz black Sephora nowy pedzel do podkładu SMASHBOX high definition healthy fx foundation Spf 15 oil free, LIGHT L3 /połowa Oriflame luminous prismatic powder zuzycie 10%, super recenzje kwc https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.ph...t=21632&next=1 KUFERek NA kosmetyki , bardzo ladny i ciekawy wzor dysponuje foto SEPHORA paleta do makijażu CND CREATIVE LAKIER w kolorze: asphalt/ nowy matowy szary Oriflame pedzel do pudru/rózu The BODY SHOP OCEANUS body powder talc 50g Oriflame Summer solutions leave-in spray uv filters 150ml Oraz lakiery innych marek joko, astro, maybelline citre shine miracle anti-frizz serum PODKŁADY: revlon custom creations podklad MAX FACTOR lasting performance nr 102 pastelle Neutrogena healthy skin podklad nr 30 buff Avon – ideal shade (fresh and light foundation) nowy kolor: creamy natural Korektory: ESSENCE pure skin cover stick nr01 begie/ prawie nowka My secret fast cover – up korektor antybakteryjny Oriflamme visions – natural retouch concealer OCZY: Essence multi action- czarna maskara zostało 50%, mokra i swieza Avon professional kohl: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...do-kresek.html &next=1 Lumene -podwoje cienie bez+brzoskwinia EDM cien big, kolor: dark brown Kobo pigment pure pearl pigment nr 502 misty rose APC –cien sypki opalizujacy fiolecik jasny, nr 28 Calvin Klein- intense eyeshadow nr 109 darkened greek, kolorek khaki FLORMAR quartet eye shadow nr 401, sliczne kolorki w stylu nude Ingot eye shadow mapka fiolety –dorzuce gratis Rimmel watercool shadow, ombretto in cremo nr 051 angel USTA: Rimmel lasting finish- szminka 028 celeb/ stnowany róż Bielenda- bio plantacja ( organiczny balsam do ust)/ uzyty 4 razy pędzelkiem Kryolan paleta szminek Oriflame lip balm Lip smacker strawberry stars – truskawkowy, delikatny różyk INGLOT – szminka nude wpadająca w delikatny róż N.Y.C. Liquid lipstick – nowa kolor jagodowy róz nie jest jasny, ale ciemny tez nie BOURJOIS eau gloss cosmic nr 21 capuccino ice (ok.30% zuzycia) Victoria’s secret Beaty rush lip gloss, kolor punchy – ze 2-3 razy uzyty Sephora maniac – szminka nr 10, piekny kolor wina- uzyta ze 3 razy Revlon vital radiance szminka nude nr 28 sparkling pink mam tez sporo kosmetykow z NOUBY typu puder prasoway soft compact powder, nouba mat, tusz mascarone, malinowy róz blush on bubble, cienie podwojne mietowa zielen+khaki, + BIZUTERIA typu hm, orsay, parfois ---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ---------- acha PLUS limitowany koronkowy błyszczyk GIVENCHY POP CRYSTAL GLOSS nie wiem czy kojarzysz go? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
witaj znajdziesz coś za beauty blender ?
![]() p.s posiadam poza wątkiem sleek acid oraz orginal.
I remember when, I remember, I remember When I lost my mind There was something so pleasant about that phase. Even your emotions had an echo In so much space (Gnarls Barkley ![]() Edytowane przez anarchia25 Czas edycji: 2011-07-08 o 08:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
przypominam się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
coś za
1. Róż + bronzer Smashbox Contour/Pop, róż jest w kremie - NOWE 2. Pędzel kabuki Smashbox - NOWY 3. Zestawik Smashbox do brwi cień + wosk, kolory jasny dla blondynek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie?
2. Gąbka BeautyBlender + próbka płynu do mycia - NOWE 2. Paleta 4 cieni Smashbox Bright Eyed - używana kilkakrotnie 3. Paleta Smashbox z kolekcji Masquerade - NOWA 1. Róż + bronzer Smashbox Contour/Pop, róż jest w kremie - NOWE
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
przejrzałam jeszcze raz wątek, ale niestety nic mi się więcej nie przyda
a kabuki bym chciała, bo mam kilka i je uwielbiam ![]() ale odlewką zawsze służę ![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu Edytowane przez pingwin2 Czas edycji: 2011-07-08 o 12:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
tak jak pisałam wcześniej, mi by pasowała wymiana perfumy, rozświetlacz i dwa lakiery inglot za paletę inglota i róż.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
a ile bys za pedzel chciała
jesli sie nie dogadamy dzisiaj to dopiero w sierpniu ![]() ---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ---------- chyba ze chcesz tez inne alieny w formie odlewek to chętnie zabiorę BeautyBlender
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
foto
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
jak widziałabyś ewentualną wymianę? najbardziej zależy mi na paletce, potem pędzel i na końcu róż
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
moze cos u mnie za beauty blender z probka plynu, paletke cienie smashbox masque cos tam
![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=527868
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
A co ze mną ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:28.