|  2011-07-13, 14:40 | #31 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2011-07 
				 | 

Dot.: Uważajcie na ZAWODOWYCH PODRYWACZY! Kobiety nie dajcie sobą manipulować!

Witam drogie Panie. Jestem zarejestrowany na jednym z ogólnopolskich for uwodzenia. Chociaż za artystę podrywu się nie uważam, po tym jak dostałem linka czuję się zobowiązany do odpowiedzi, gdyż w mniejszym czy większym stopniu traktuje o mnie. Autorka postu popada w skrajność. Nie istnieje żadna na świecie metoda pozwalająca nam uwieść Was, jeśli nie macie najmniejszej na to ochoty. Może z wyjątkiem pigułki gwałtu, nie wiem, nie korzystałem. Zresztą zdaje się, że takowej można używać również na facetów  . Nie widzę nic złego w chęci, aby nasze życie towarzyskie stało na coraz wyższym stopniu. Głównym motorem napędowym jest poznawanie Was, aby stworzyć lepszą relację. Weźcie również pod uwagę, że jesteśmy delikatnie, społecznie upośledzeni. Gdy kobiety kształcą się w nawiązywaniu kontaktów od najmłodszych lat, do nas dochodzi fakt, że przydałoby się coś z tym zrobić z reguły po okresie dorastania. Każdy człowiek jest samolubny - najważniejszą wartością dla niego, jest jego własne szczęście... ale potrzebujemy siebie nawzajem. Możecie oczywiście zamknąć się w skorupce, tylko skutki raczej są nie przyjemne. Zawsze będzie czegoś brakowało. Nie poznacie mężczyzny swojego życia, nie dając mu szansy się pojawić. To prawda, że główną zasadą uwodzenie jest win-win. Jak wszędzie są wyjątki i nie każdy jej przestrzega. Większość z Was zapewne poznała w życiu dupka, który skrzywdził. Zgadnijcie co? My też płakaliśmy przez kobietę  . Bądźcie ostrożne, ale zdajcie się na intuicję. Facet, który czuje potrzebę nieustannej zmiany partnerek tylko dla zadowolenia ego, jest emocjonalnym dzieckiem. A jeśli w grę wchodzi tylko seks, co w tym złego dopóki obie strony grają w jednej drużynie? My musimy się wybawić, Wy również. Świadomy naturalnego połączenia facet jest w stanie doprowadzić emocje między wami do temperatury wrzenia, a w łóżku nie będzie udawanych orgazmów. Zatem kiedy pojawi się na horyzoncie mężczyzna, który sprawi, że ciarki przejdą Cię po plecach, a przyjemne ciepło poczujesz w zupełnie innym miejscu, uśmiechnij się i sprawdź sama dokąd Cię to zaprowadzi. Pozdrawiam. | 
|     |   | 
|  2011-07-13, 14:45 | #32 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-07 Lokalizacja: Ostrów Wielkopolski 
				 | 

Cytat: 
  i obawiam się, że taka próba skończyłaby się porażką dla faceta ale jak to dziewczyna wcześniej napisała pewnie za to, że go odrzuciłam dostałabym 5 w skali od 0-10   
				__________________ Have you noticed the saddest person always has the most beautiful smile Kid Cudi | |
|     |   | 
|  2011-07-13, 15:07 | #33 | 
| BAN stały Zarejestrowany: 2007-12 
				 | 

nie ma co do końca przesadzać.   oprócz miłośników tandetnego podrywu typu lala but ci się rozwala ;-) czyli wszelkich 'pomiziam się z nią chwilę w tancu a potem na krótko znikam' i im podobnych złotych mechanizmów, istnieje jeszcze zwykłe bajerowanie lasek po to, by się zbytnio nie wysilać, ale dziewczynę mieć. I taka bidula lata potem koło pana jak ze śmigłem przekonana, że jakie to ona ma szczęscie, i tylko od czasu do czasu jak już nie wytrzyma czegoś tam to założy wątek na intymnie.  (I wtedy trudno się nie zgodzić z opinią wizażanki wierzącej w teorię, że im ladniejsze suwaczki i podpisiki tym wiekszy syf w związku.  ) Nie każdy facet oszukujący babki jest tylko idiotą czy mięśniakiem. ;-) | 
|     |   | 
|  2011-07-13, 16:31 | #34 | |
| Ekspert GotowaniaNaGazie Zarejestrowany: 2008-02 Lokalizacja: Wsi spokojna, wsi wesoła... 
				 | 

Cytat: 
 | |
|     |   | 
|  2011-07-13, 17:04 | #35 | |||||||
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2011-07 
				 | 

Cytat: 
 Cytat: 
  Oczywiście, że każdemu może się związek odwidzieć, miłość może się skończyć, ale ile razy powtarza się na wizażu i wałkuje: jeśli go nie kochasz,z ostaw, nie baw się nim, daj mu szansę znaleźć kogoś, kto go pokocha naprawdę. No ile? Ja widzę sporą różnicę w świadomym podejmowaniu ryzyka i wchodzeniu w związek, założeniu że być może to nie na zawsze, a świadomym manipulowaniu kogoś kto obiecuje nam (niekoniecznie muszą to być złote góry), ale obiecuje coś, a my mu ufamy i wierzymy? Ja nie będę walczyć z całym światem, ale uważam, że każdy powinien sobie zdawać sprawę, że coraz więcej facetów - jak to nazwałyście - się w to "bawi" i następnym razem być może Wasza młodsza siostra przybiegnie z płaczem, bo chłopakowi ktoś natłukł do głowy że przelatywanie panienek jest okej i ją wykorzysta. Cytat: 
 Uważam że panowie sami sobie robią krzywdę (czy też inni panowie im robią), ale do nich apelować na pewno nie będę, że takim postępowaniem tylko niszczą sobie szansę na normalne związki. Cytat: 
 Uważam, że coś takiego żeruje na kobiecych naiwnościach i słabościach, na emocjach. Ok, robią to nie tylko oni, ale czy to jest argument żeby dawać im zielone światło i radośnie przyklaskiwać? Cytat: 
  Kłóci się troszeczkę to zdanie z resztą Pańskiej wypowiedzi, ale pominę juz te drobne uszczypliwości. Jak napisałam w swoim pierwszym poście - artykuł był dla mnie tylko dodatkowym impulsem po tym jak sama miałam okazję doświadczyć tego, czego Pan naucza na swoich kursach, i po poruszeniu tematu wśród wielu moich koleżanek, gdzie również odezwały się głosy, że miały przyjemność z takimi panami (mniej lub bardziej niezadowolone - przyznaję, żadna oprócz mnie nie weszła z kimś takim w związek, widać jestem wyjatkowo naiwna  ).  Dlatego jeśli nawet postacie są zmyślone, to raporty na forach o uwodzeniu troszeczkę świadczą same za siebie. Cytat: 
  - ale na forach ewidentnie gloryfikuje się taką postawę, związki dla seksu, związki poligamiczne... Pomimo zapisanych zasad króluje przedmiotowe traktowanie kobiety (i już nie piszę tu nawet o tych raportach i punktowania tego wszystkiego!). Nie pieję do idei - napisałam, że uważam, że bardzo słuszne jest uczenie mężczyzn pracy nad sobą, śmiałości, doskonalenia się, zachęcanie ich by podejmowali wyzwanie i radzili sobie z porażkami. Coś takiego brzmi jak zwykłe warszaty samorozwojowe, ba! Nawet podanie niektórych technik, niech będzie! Cytat: 
 | |||||||
|     |   | 
|  2011-07-13, 18:05 | #36 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2006-10 
				 | 

Weź się człowieku nie kompromituj łącząc ze sobą słowa "uwodzenie" z "pigułka gwałtu". Bardzo zabawne, że się kogoś zgwałci, czy wykorzysta za pomocą narkotyku, no boki zrywać. Dodaj jeszcze z 5 uśmiechniętych buziek. Ten wątek to jakiś wielki żart.

| 
|     |   | 
|  2011-07-13, 18:43 | #37 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-09 Lokalizacja: Wrocław 
				 | 

Dziewczyny, wątek do zamknięcia. Bo już widzę, że to przypadek, że nagle laska zakłada wątek i chwilę później jakiś miły podrywacz się wypowiada, yhy, takie rzeczy tylko w plusie.  Swoją drogą nie ma chyba miesiąca, żeby mnie jakiś idiota na takie teksty rodem z PUA nie podrywał, i zawsze się zastanawiam, jak wielkim kretynem trzeba być, żeby myśleć, że to naprawdę działa. | 
|     |   | 
|  2011-07-13, 20:09 | #38 | 
				 | 

| 
|     |   | 
|  2011-07-13, 21:17 | #39 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2011-01 Lokalizacja: wojewodztwo mazowieckie 
				 | 

Podobny watek zostal zalozony chyba wczoraj na forum netkobiety   Dotyczyl dokladnie tego samego  Ciekawe czy to zbieg okolicznosci  Bo mam wrazenie, ze ta sama osoba zalozyla ten sam temat tylko na innych forach  Edytowane przez uwielbiam_owoce22 Czas edycji: 2011-07-13 o 21:20 | 
|     |   | 
|  2011-07-13, 22:28 | #40 | |
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2006-04 Lokalizacja: Bywa tu, bywa tam, bywa też gdzie indziej... 
				 | 

Cytat: 
 | |
|     |   | 
|  2011-07-13, 23:01 | #41 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-06 Lokalizacja: Przylądek Zieleni 
				 | 

Cytat: 
  Och, ja bez serca dla ćwierćinteligencji polskiej     
				__________________ | |
|     |   | 
|  2011-07-14, 11:06 | #42 | |||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-02 
				 | 

Cytat: 
 Sa dwie opcje: albo zahibernowali Cie jak w Seksmisji i teraz Ameryke odkrywasz, albo parafrazujac podpis Szuger - masz na imie Stefan i jestes PUPA, czy jak tam oni sie nazywaja  . Tak czy siak, pamietajac dokonania chlopcow z lovera i Niko Laosa, watek bedzie epicko epicki  [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;28105842]Doris, dokładnie - pierdoły  przeciętnie inteligentna kobieta nie da się narwać na takie taniuchne chwyty   Ale jeden pożytek z tego na pewno - był tu taki koleś, bloga prowadzi, Niko Laos - o rany, ale ja się uchichrałam czytając go  [/QUOTE] Teraz ma konsulatcje na skypie, jakiegos ebooka i jedzie w Polske   Cytat: 
  Cytat: 
  Cytat: 
 Cytat: 
  ? 
				__________________ Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. | |||||
|     |   | 
|  2011-07-14, 11:20 | #43 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2011-01 Lokalizacja: wojewodztwo mazowieckie 
				 | 

Tak to jest ta sama osoba - bo taki sam nick ma tutaj na wizazu jak i na forum netkobiet. Poza tym oba watki zostaly zalozone w zblizonym czasie  Tylko, ze na wizazu temat zostal bardziej podlapany przez forumowiczki bo na netkobietach tylko 2 osoby odpowiedzialy na ten artykul   | 
|     |   | 
|  2011-07-14, 12:40 | #44 | 
				 | 

Wyrak, Twój już w sumie kultowy tekst o nadinterpretacji ze strony kobiet powinien doczekać się II części - o tym, co facetom się wydaje na temat kobiet i ich zdobywania, a co nie jest prawdą i guzik się ma do rzeczywistości. Lub coś w ten deseń.

| 
|     |   | 
|  2011-07-14, 12:42 | #45 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-02 
				 | 

Cytat: 
  ) i nawet swojego czasu chcialem cos wyklikac   
				__________________ Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. | |
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2011-07-14, 12:46 | #46 | 
				 | 

| 
|     |   | 
|  2011-07-14, 19:05 | #47 | 
				 | 

Też chciałabym o tym poczytać. Jak mnie będzie jakiś idiota wyrywał na tekst o wodospadzie czy innych kocopałach to mu powiem wpisz se w google "wizaż wyrak i nie pitol"   Powinien mieć tytuł "Myślisz, że uda Ci się ją wyrwać dzięki PUA? Weź się w głowę puknij." | 
|     |   | 
|  2011-07-15, 16:21 | #48 | |
				 | 

Cytat: 
   | |
|     |   | 
|  2011-07-15, 17:21 | #49 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2011-02 Lokalizacja: in Terra Mirabili 
				 | 

Cytat: 
 Ja raz dowiedziałam się, że jestem dzi*ką  Ach, ta pokrętna logika, czyli jakbym z owym panem poszła od razu (po tym tam jego błyskotliwym tekściorze) do łózka to zwałby mnie wówczas świętą dziewicą???   
				__________________ My whole life is about doing better tomorrow, that's a solid philosophy. ~ Hank Moody | |
|     |   | 
|  2011-07-15, 17:53 | #50 | 
				 | 

Ja nie mogę, ja się za szybko denerwuję, zeszłabym na zawał zapełniwszy pół strony    No niestety. Umówmy się, PUA nie stosują inteligentni mężczyźni, toteż nie można się spodziewać dobrego wychowania, kultury czy choćby polotu. | 
|     |   | 
|  2011-07-15, 18:16 | #51 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2008-07 
				 | 

Oj przecież tu chodzi tylko o zarabianie grubej kasy, przez tych całych mistrzuniów uwodzenia.  Byle szkolenie kosztuje tam ok. 2 koła, a banda męskich nieudaczników się nabiera.Ameryki nie odkryje, piękne dziewczyny czy tam HB10  wiążą się z przystojniakami, pewnymi siebie, jak z brzydalem, to dla kasy.  (są wyjątki, znam hmm jeden) | 
|     |   | 
|  2011-07-15, 19:02 | #52 | |
				 | 

Cytat: 
  Skoro ktoś jest na tyle durny, że wydaje taką kasę na takie głupoty, to przecież nie ma o czym gadać  Proponuję założyć taką szkołę uwodzenia dla mężczyzn. Kto wie lepiej, jak uwodzić kobiety, skoro nie kobiety ? Ja już zaraz opracuję program szkolenia, proszszszsz: 1. Wizyta u dermatologa. 2. Wizyta u dentysty. 3. Jak obsługiwać pralkę. 4. Woda nie jest droga, mydło też nie. 5. Wizyta w H&M czy tam w Zarze. 6. Lista książek do przeczytania ze zrozumieniem. 7. Jakie sporty może uprawiać mężczyzna, lista z krótką prezentacją. Itd. | |
|     |   | 
|  2011-07-15, 19:16 | #53 | 
				 | 

Szugar  Fajny podrywowy tekst sprzedałam ostatnio mojemu facetowi: Ja(obniżając głos): Hej bejbe, chyba ukradłeś te spodnie kosmonautom?. Chłop: Hę? Ja: Bo masz kosmiczny tyłeczek. Śmiałam się z tego bardziej niż mój facet, ale już tak mam. | 
|     |   | 
|  2011-07-15, 20:08 | #54 | 
				 | 

Lepszy jest "na Polsat"   I na kasztana   | 
|     |   | 
|  2011-07-15, 20:22 | #55 | 
				 | 

Dawaj, bo nie znam, a chętnie wykorzystam.   | 
|     |   | 
|  2011-07-15, 20:25 | #56 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2011-03 Lokalizacja: Londyn 
				 | 

__________________ The only way to get rid of a temptation is to yield to it Problem niektórych kobiet polega na tym,że ekscytują się byle czym,a potem biorą z tym ślub. Nie subskrybuję wątków. | 
|     |   | 
|  2011-07-15, 20:29 | #57 | 
				 | 

To uwaga, piszę   Podchodzisz do chłopaka, patrzysz mu głęboko w oczy, nachylasz się do ucha, i szepczesz ... : "A na którym masz Polsat ?"  Podchodzisz do chłopaka, z kasztanem w ręce, i pytasz: "No cześć, to twój kasztan ?"  ---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- No przecież to jest rewelacyjne   | 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2011-07-15, 20:36 | #58 | |
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2009-04 
				 | 

Cytat: 
  Podobnie jak z cukrzycą   | |
|     |   | 
|  2011-07-15, 20:36 | #59 | |
				 | 

Cytat: 
  Z tyłeczkiem wypróbuje na TŻ, bo naprawdę ma kosmiczny tyłeczek.   | |
|     |   | 
|  2011-07-15, 20:42 | #60 | 
				 | 

[1=1999a18a2ffdaccef542471  663304a63305f1c5c;2816192  6]Haha   Podobnie jak z cukrzycą  [/QUOTE]dawaj, nie znam  Nie, chodzi o kanał  W sensie na jakim kanale w swoim telewizorze masz Polsat  W sensie ja mam na czwórce na przykład   Takie teksty najlepiej wchodzą po kilku głębszych   
				__________________ Edytowane przez szugarbejb Czas edycji: 2011-07-15 o 20:43 | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Forum plotkowe | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:56.