prykanie, bekanie faceta- co wy na to? - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-08-18, 18:05   #31
arcydiablica
Raczkowanie

Dot.: prykanie, bekanie faceta- co wy na to?

Cytat:
Napisane przez Grin Pokaż wiadomość

znam pary, które bez problemu siedzą sobie razem i radośnie popiardują, to jest obleśne
Dokąd tak biegnie, czy nie jest zmęczona.
Ależ nie, tylko trochę, bardzo, nic nie szkodzi..."

_________

cząstka mnie.
arcydiablica jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-18, 18:15   #32
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Napisane przez bananowaaa Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, być może ten wątek wyda wam się śmieszny, ale to dla mnie ważne, żeby sprawdzić co sądzą na ten temat inne dziewczyny. Pokłóciłam się wczoraj z moim facetem, bo nie toleruję jak przy mnie pryka. Mówiłam mu to już kilkanaście razy, a on nic. rozumiem, że czasem nie ma możliwości wyjścia i musi to zrobić- ale on robi to nawet leżąc ze mną w łóżku, podczas oglądania filmów na przykład. On nie widzi żadnego problemu, dla mnie problem jest i to duży. Jak to jest z Wami? Dzięki za informacje
Ogólnie nie przeszkadza mi ani bekanie ani puszczanie bąków - zwłaszcza jak jestem z TŻ-em sama w domu.
Jeżeli jakieś bąki miałyby mi przeszkadzać, to tylko te, które naprawdę nieprzyjemnie pachną. Ale na szczęście ani ja ani TŻ nie musimy często puszczać bąków.
Za to beknąć nam się zdarzy, zwłaszcza po gazowanym. I żadne z nas nie robi problemów o to, że drugie beknęło
Stary 2011-08-18, 18:15   #33
Lukrecja_Borgia
Killing me softly

Dla mnie jedno i drugie odpada. Nie wiem, może jestem zbyt wybredna, a co się z tym wiąże, zostanę starą panną i zjedzą mnie koty- ukłon w stronę pewnego wątku z Plotkowego- ale NIE WYOBRAŻAM SOBIE bekania, pierdzenia, czegokolwiek smrodliwego i obrzydliwego przy partnerze. Rozwalił mnie argument, że ktoś swobodnie pierdzi przy swoim ukochanym, a przy gościach to już nie wypada Może mam inne pojęcie na temat zachowywania się przy kimś swobodnie, bo dla mnie to nie jest swoboda, tylko brak wychowania i szacunku do drugiej osoby. Nie życzyłabym sobie, aby ktokolwiek przy mnie bekał, prykał (fajne słowo ), no bo luzik, jednym wleci drugim wyleci I, serio, byłabym w stanie zakończyć związek z tego powodu Nie mówię tu o sytuacji, gdy przypadkiem coś się wymknie , ale o nagminnym pierdzeniu, dłubaniu w różnych otworach , radosnym bekaniu- no sorry. Fleja traci na atrakcyjności Kumpelstwo w związku? Oczywiście, że tak, ale jakoś nie oznacza to dla mnie nieskrępowanego dzielenia się swoją fizjologią. Brud zza paznokci też wydłubujecie przy swoich misiach?
Stary 2011-08-18, 18:20   #34
sandrina
Zadomowienie

każdemu może się zdarzyć, że się beknie i pryknie o ile nie jest to nagminne i popełnione z premedytacją nikt nie robi z tego problemu

sandrina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-18, 18:24   #35
Cristinedeville
Raczkowanie

Cytat:

znam pary, które bez problemu siedzą sobie razem i radośnie popiardują, to jest obleśne
Ja generalnie wole do tego podejsc z humorem niz jak do sprawy zycia i smierci
Jestem oblesna?

Edytowane przez Cristinedeville
Czas edycji: 2011-08-18 o 18:29
Cristinedeville jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-18, 18:27   #36
tekila901
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cristinedeville Pokaż wiadomość
Ja generalnie wole do tego podejsc z humorem niz jak do sprawy zycia i smierci:P
Jestem oblesna?
jest to raczej sprawa życia i śmierdzi
Stary 2011-08-18, 18:29   #37
bananowaaa
Przyczajenie

No własnie, co wtedy, kiedy śmierdzi tak, że zemdleć można ...
bananowaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-08-18, 18:31   #38
ankasz
Zakorzenienie

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=102202

mam orta w poście? daj znać, nie obrażę się
ankasz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-18, 18:33   #39
201607291951
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Lukrecja_Borgia Pokaż wiadomość
Dla mnie jedno i drugie odpada. Nie wiem, może jestem zbyt wybredna, a co się z tym wiąże, zostanę starą panną i zjedzą mnie koty- ukłon w stronę pewnego wątku z Plotkowego- ale NIE WYOBRAŻAM SOBIE bekania, pierdzenia, czegokolwiek smrodliwego i obrzydliwego przy partnerze. Rozwalił mnie argument, że ktoś swobodnie pierdzi przy swoim ukochanym, a przy gościach to już nie wypada Może mam inne pojęcie na temat zachowywania się przy kimś swobodnie, bo dla mnie to nie jest swoboda, tylko brak wychowania i szacunku do drugiej osoby. Nie życzyłabym sobie, aby ktokolwiek przy mnie bekał, prykał (fajne słowo ), no bo luzik, jednym wleci drugim wyleci I, serio, byłabym w stanie zakończyć związek z tego powodu Nie mówię tu o sytuacji, gdy przypadkiem coś się wymknie , ale o nagminnym pierdzeniu, dłubaniu w różnych otworach , radosnym bekaniu- no sorry. Fleja traci na atrakcyjności Kumpelstwo w związku? Oczywiście, że tak, ale jakoś nie oznacza to dla mnie nieskrępowanego dzielenia się swoją fizjologią. Brud zza paznokci też wydłubujecie przy swoich misiach?
dokładnie , ja pamiętam jak mój mąż po 3 latach związku , robił u mnie w domu brzuszki i mu z tyłka wyleciało nie zapomnę jego miny i buraka na twarzy, chwila konsternacji i ,,przepraszam,,

teraz jesteśmy małżeństwem i nie powiem , żeby sie nie zdarzylo ale na pewno nie z premedytacja , jak już się zdarzy trudno , afery nie ma
nie wyobrażam sobie żeby pierdział i bekał ot tak , kojarzy mi się to ze starymi prykami niczym Ferdek kiepski blee

Edytowane przez 201607291951
Czas edycji: 2011-08-18 o 18:35
201607291951 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-18, 18:33   #40
tekila901
Zakorzenienie

Cytat:
ja nie toleruję tego typu zachowania w moim towarzystwie. co innego kiedy odbije się po jedzeniu, a co innego kiedy ktoś ma możliwość wstania z fotela i wyjścia do pokoju obok, toalety, a nie robi tego z czystego lenistwa.
Stary 2011-08-18, 18:39   #41
Cristinedeville
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tekila901 Pokaż wiadomość
Oplulam sie:P

Cytat:
Ja zazwyczaj sie przemieszczam:P

Pol biedy jak jestes w domu z TZ ale np no nie wiem w kosciele, kolejce w sklepie gdzie nie masz szans na szybka ucieczke jak sie zdarzy?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-18, 18:45   #42
yousuck
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Katalin Pokaż wiadomość
dokładnie , ja pamiętam jak mój mąż po 3 latach związku , robił u mnie w domu brzuszki i mu z tyłka wyleciało nie zapomnę jego miny i buraka na twarzy, chwila konsternacji i ,,przepraszam,,

teraz jesteśmy małżeństwem i nie powiem , żeby sie nie zdarzylo ale na pewno nie z premedytacja , jak już się zdarzy trudno , afery nie ma
nie wyobrażam sobie żeby pierdział i bekał ot tak , kojarzy mi się to ze starymi prykami niczym Ferdek kiepski blee
Z tymi brzuszkami to różnie bywa, kiedyś robiąc brzuszki w domu w krótkim topie /na linoleum/, podobny dźwięk wydawała wilgotna skóra stykająca się z gumą - dałam sobie spokój, nie mogłam się skupić
Stary 2011-08-18, 18:49   #43
201803080934
Konto usunięte

Cytat:
Ja generalnie wole do tego podejsc z humorem niz jak do sprawy zycia i smierci
Jestem oblesna?
jak specjalnie w swoim towarzystwie pierdzicie i bekacie, to tak, jesteście obleśni.
Cytat:
ale np no nie wiem w kosciele, kolejce w sklepie gdzie nie masz szans na szybka ucieczke jak sie zdarzy?
jak się zdarzy, to się mówi przepraszam i tyle. po specjalnym puszczeniu bąka nawet nie ma co mówić przepraszam, po co przepraszać za coś, co się zrobiło naumyślnie
201803080934 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-18, 18:50   #44
euphoria29
Raczkowanie

No jak się przypadkiem zdarzy, to nie będę robiła z tego afery,raczej to śmieszne jest, ale jakby facet codziennie hot dogi wpieprzał a potem chamsko cały dzień przy mnie bąki puszczał, to byłabym w stanie wyjść i nigdy nie wrócić.
euphoria29 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-18, 18:56   #45
201607291951
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez yousuck Pokaż wiadomość
Z tymi brzuszkami to różnie bywa, kiedyś robiąc brzuszki w domu w krótkim topie /na linoleum/, podobny dźwięk wydawała wilgotna skóra stykająca się z gumą - dałam sobie spokój, nie mogłam się skupić
ee tam to na dywanie było , nie było na co zwalić ewidentnie pyrk
201607291951 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-18, 19:02   #46
Cristinedeville
Raczkowanie

Cytat:
jak specjalnie w swoim towarzystwie pierdzicie i bekacie, to tak, jesteście obleśni.

jak się zdarzy, to się mówi przepraszam i tyle. po specjalnym puszczeniu bąka nawet nie ma co mówić przepraszam, po co przepraszać za coś, co się zrobiło naumyślnie
Bron boze specjalnie Ksss ksss
Ale jak juz sie zdarzy to czasami jakis glupi komentarz w stylu zrzucenia winy na kotke dla rozluznienia atmosfery zamiast z grobowa mina patrzec na siebie z pogarda to chyba nie jest zle?
Stary 2011-08-18, 19:25   #47
201803080934
Konto usunięte

Cytat:
Ale jak juz sie zdarzy to czasami jakis glupi komentarz w stylu zrzucenia winy na kotke dla rozluznienia atmosfery zamiast z grobowa mina patrzec na siebie z pogarda to chyba nie jest zle?
no pewnie, że nie, ja przepraszam i też zwykle obracam sytuację w żart ale wcześniej pisałam, że znam pary, które w ogóle nie dbają o to by takie pierdnięcia czy beknięcia były jak najrzadszym zjawiskiem, zupełnie jakby siedzieli sami, a niektórzy to jeszcze wpadają w głośny rechot i się zacieszają, że potrafią tak głośno pryknąć albo beknąć
201803080934 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-18, 19:32   #48
suszarka
Buc

Cytat:

e bo pierdzenie i bekanie to jest z radosne z samej natury faktu pryknięcia się albo beknięcia.
Stary 2011-08-18, 19:48   #49
201803290936
Konto usunięte

Mój ojciec jak mnie chciał wykurzyć z pokoju i zająć moje miejsce przy kompie, to zawsze puszczał taką toksynę, że myślałam, iż zemdleję. Cham jeden.

Jak TŻ, czy mnie się zdarzy beknąć, czy coś, to się śmiejemy z tego, nie robimy afery. Na szczęście nie mamy jakichś wielkich problemów gastrycznych, bo wtedy to rzeczywiście może być problem (miewałam okresowe problemy z jelitami i nieraz musiałam wychodzić z pokoju, aby nie podtruwać biednego TŻ, to było bardzo uciążliwe i deprymujące ).
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-18, 19:51   #50
morska fala
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Lukrecja_Borgia Pokaż wiadomość
Podpisuję się pod wypowiedzią Lukrecji. Jestem świadoma, że istnieją rzeczy, które każdy człowiek robi, ale uczestniczenie w nich wspólnie mnie zniesmacza. Tak samo jak nie korzystamy z TŻ wspólnie z toalety, tak samo nie bekamy i nie puszczamy bąków w swojej obecności, staramy się to robić w ustronnych miejscach. Oczywiści podczas kilkuletniego związku zdarzyło nam się kilkakrotnie (w sumie mogłabym policzyć na palcach jednej ręki) takie sytuacje, ale nikt nie zrobił tego celowo, czy z lenistwa, bo nie chciało mu się iść do toalety. Ktoś tu napisał o swobodzie w swoim towarzystwie. Ja w towarzystwie swojego TŻ czuję się bardzo swobodnie, jednakże wolę, żeby mnie nie oglądał czy nie słyszał w niektórych sytuacjach. I odwrotnie. Wspólne bekanie i puszczanie bąków nie kojarzy mi się ze swobodą, a raczej z brakiem kultury. Pachnie mi to niekiedy spotykaną sytuacją "zaklepany/zaklepana" - czyli możemy chodzić w podartych dresach, tłustymi włosami, zaniedbanymi paznokciami, bekać i puszczać bąki. Nie mówię, że ja zawsze jestem pachnąca, umalowana i piękna, np. podczas wędrówek górskich czy przy remoncie oboje się ubrudzimy i spocimy, ale wspóne bekanie czy puszczanie bąków nie jest dla mnie normą i po prostu takie częste sytuacje obrzydziłyby mi skutecznie partnera, tak samo jak jego niemycie się itp.

Cytat:
Moją reakcję też nie jest grobowa mina, czy wzrok pełen pogardy, ale nie widzę też potrzeby w omawianiu sytuacji, czy też rozluźnianiu atmosfery. Jedno mówi przepraszam, a drugie po prostu kontynuuje temat czy np. dalej ogląda film, bez żadnego komentowania. Po prostu moim zdaniem najlepszą reakcją jest brak reakcji.

Wejdź na stronę i kliknij w serduszko "7 w 1".

http://humanitarni.pl/

Edytowane przez morska fala
Czas edycji: 2011-08-18 o 19:53
morska fala jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-18, 19:53   #51
Inspire
Kuźnia inspiracji

raczej tego nie toleruję, ale jestem w stanie zrozumieć, kiedy zdarzy się

WYMIANA
Inspire jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-18, 19:56   #52
Ejniacz
Zadomowienie

Ja nie mam z tym problemu, że mój facet przy mnie pierdnie. I tak samo on nie widzi problemu jak zrobię to ja.

Pamiętam jak jakiś czas temu spałam u niego i strasznie bolał mnie brzuch. Nie spałam całą noc, tylko wstrzymywałam te gazy i rano myślałam że pęknę jak bańka :/ Od tego czasu daję im upust

A beknąć też mi się czasem zdarzy i zwykle mam z tego zaciesz. No nic idę do mojego obleśnego świata.

Jean Cocteau
Ejniacz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-18, 20:09   #53
klempaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez morska fala Pokaż wiadomość
Podpisuję się pod wypowiedzią Lukrecji. Jestem świadoma, że istnieją rzeczy, które każdy człowiek robi, ale uczestniczenie w nich wspólnie mnie zniesmacza. Tak samo jak nie korzystamy z TŻ wspólnie z toalety, tak samo nie bekamy i nie puszczamy bąków w swojej obecności, staramy się to robić w ustronnych miejscach. Oczywiści podczas kilkuletniego związku zdarzyło nam się kilkakrotnie (w sumie mogłabym policzyć na palcach jednej ręki) takie sytuacje, ale nikt nie zrobił tego celowo, czy z lenistwa, bo nie chciało mu się iść do toalety. Ktoś tu napisał o swobodzie w swoim towarzystwie. Ja w towarzystwie swojego TŻ czuję się bardzo swobodnie, jednakże wolę, żeby mnie nie oglądał czy nie słyszał w niektórych sytuacjach. I odwrotnie. Wspólne bekanie i puszczanie bąków nie kojarzy mi się ze swobodą, a raczej z brakiem kultury. Pachnie mi to niekiedy spotykaną sytuacją "zaklepany/zaklepana" - czyli możemy chodzić w podartych dresach, tłustymi włosami, zaniedbanymi paznokciami, bekać i puszczać bąki. Nie mówię, że ja zawsze jestem pachnąca, umalowana i piękna, np. podczas wędrówek górskich czy przy remoncie oboje się ubrudzimy i spocimy, ale wspóne bekanie czy puszczanie bąków nie jest dla mnie normą i po prostu takie częste sytuacje obrzydziłyby mi skutecznie partnera, tak samo jak jego niemycie się itp.

Moją reakcję też nie jest grobowa mina, czy wzrok pełen pogardy, ale nie widzę też potrzeby w omawianiu sytuacji, czy też rozluźnianiu atmosfery. Jedno mówi przepraszam, a drugie po prostu kontynuuje temat czy np. dalej ogląda film, bez żadnego komentowania. Po prostu moim zdaniem najlepszą reakcją jest brak reakcji.

a nam się zdarzało np. gdy ja suszyłam włosy, a TŻ potrzebował- co w tym strasznego?

No fakt- zła jestem strasznie kobita, bo i w rozciągniętych dresach zdarza mi się chodzic, i kilka razy z nie do konca świezymi włosami mnie TZ widział, co gorsza z brudnymi paznokciami ! oj oj

Nie mowię tu o tym, by bedąc z kimś dłużej przestawac o siebie dbac i nie kontrolowac sie totalnie: ale nie oszukujmy się, jak się spedza dużo czasu razem, to poznaje się partnera również od tej "brudnej" strony- i to wg mnie jest też fajne!

Śledź też pies! - blogujemy

klempaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-08-18, 20:11   #54
ewulkaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Dopoki jestesmy sam na sam to nie widze problemu... samej by mi sie nie chcialo wybiegac z pokoju co chwile jak mam 'wietrzny' dzien. Nie uwazam tego za niekulturalne. Tym bardziej ze zawsze jest 'przepraszam' i po sprawie.

Co innego towarzystwie. Za to bym zabila:P

PS- nie wiem czy do tematu:
od zawsze uwazam ze w zwiazku jest tzw. etap bakow- w ktoryms momencie przestajemy sie krepowac siebie i zaczyna sie nowy etap hehe zawsze tak mialam:P
podpisuje się obiema rękami. Mam DOKŁADNIE tak samo. Tym bardziej, że mam "małe" problemy gastryczne, przec co jak za dużo wypiję obojętnie czego, czyt. np. pół szklanki wody, to sama nie kontroluję głośnego bekania a pierdzeniem, to jak jest sposobność to wychodzimy, chociażby do przedpokoju, mimo, że ta druga osoba i tak to słyszy , ale wiadomo - zdarzy się niezdążyć, problemu nie ma.

PS. uważam, że etap bąków to dość przyjemny etap w związku, mimo samej nazwy nie brzydzimy się siebie i jest fajnie

PS2. Kiedyś od mojego kolegi usłyszałam nawet, że dziewczyny przecież nie robią kupy i nie puszczają bąków i jego dziewczyna nigdy nie będzie mogła przy nim pierdzieć, a tym bardziej mówić mu o kupie chyba jesteśmy z moim TŻ obrzydliwi, bo czasem mówimy sobie o takich sprawach i w ogóle nas to nie krępuje

najszczęśliwsza
Anulka 2.02.2013
ewulkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-18, 20:41   #55
Cristinedeville
Raczkowanie

Ja zawsze powtarzam TZ ze bym chciala zeby baki pachnialy fiolkami lub toffi:P Ciekawe jakby wtedy do nich ludzie podchodzili
No ale cudow nie ma...
Stary 2011-08-18, 20:45   #56
Candy_lips
Zakorzenienie

Mojemu Facetowi zdarza się to przy mnie, ale rzadko, no na pewno nie w sytuacjach, gdy jem lub jest gorąca gra wstępna, bo uważam, że wtedy byłoby to szczególnie niesmaczne. Ale ogólnie jak czasem się zdarzy, to ok, jestem człowiekiem , rozumiem.
Candy_lips jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-18, 20:48   #57
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
bo i w rozciągniętych dresach zdarza mi się chodzic, i kilka razy z nie do konca świezymi włosami mnie TZ widział, co gorsza z brudnymi paznokciami !
Ja przy moim nie raz nie dwa do tego wszystkiego, o zgrozo, używam pilniczka, w tym do czyszczenia paznokci. Że też jeszcze mnie nie rzucił...
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-18, 20:48   #58
morska fala
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez klempaa Pokaż wiadomość

a nam się zdarzało np. gdy ja suszyłam włosy, a TŻ potrzebował- co w tym strasznego?

No fakt- zła jestem strasznie kobita, bo i w rozciągniętych dresach zdarza mi się chodzic, i kilka razy z nie do konca świezymi włosami mnie TZ widział, co gorsza z brudnymi paznokciami ! oj oj
Nigdzie nie stwierdziłam, że ludzie bekający i puszczający bąki w swojej obecności to ludzie źli. To, że obrzydzają mnie takie rzeczy, nie oznacza, że wszyscy mają podobnie i ja to rozumiem . Szkoda tylko, że Ty nie rozumiesz, że ktoś może mieć inne zdanie niż Ty i moja opinia spotkała się z ironią. Skoro dwojgu ludziom nie przeszkadza wspólne bekanie, tłuste włosy, czy też załatwianie potrzeb fizjologicznych w swojej obecności itp. to ok, nic mi do tego "wolność Tomku w swoim domku", jednakże nie chciałabym żeby mój TŻ przy mnie bez żenady puszczał bąki i bekał, tak samo jak ja tego nie robię. To, że Twój TŻ korzystał z toalety w Twojej obecności nie jest dla mnie "straszne", nie zniesmacza mnie to, nic mnie to po prostu nie obchodzi. Jednak jeśli mój partner tak się zachowywał czułabym się dziwnie i nie odpowiadałoby mi takie zachowanie. Widzisz różnicę?
Takie jest moje zdanie i wątpię, żebym je zmieniła, jednak nikogo nie mam zamiaru przekonywać co do jego słuszności, bo najważniejsze żeby obojgu partnerom pasowało dane zachowanie.

Wejdź na stronę i kliknij w serduszko "7 w 1".

http://humanitarni.pl/

Edytowane przez morska fala
Czas edycji: 2011-08-18 o 20:49
morska fala jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-18, 20:52   #59
Candy_lips
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Linaewen Pokaż wiadomość
Ja przy moim nie raz nie dwa do tego wszystkiego, o zgrozo, używam pilniczka, w tym do czyszczenia paznokci. Że też jeszcze mnie nie rzucił...
Mój Kochany kiedyś prosił mnie bym obcięła mu pazury, nie wiedziałam czy to nie przesada, ale zrobiłam to .

Mnie też TŻ widział z niezbyt świeżymi włosami, nieumalowaną to wiadomo ,w dresach, bo nie maluję się, aczkolwiek bardzo rzadko mam nieumyte włosy, bo źle się wtedy czuję, chyba jak każdy, bo to higiena.

Edytowane przez Candy_lips
Czas edycji: 2011-08-18 o 20:54
Candy_lips jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-18, 20:52   #60
laisla
Zakorzenienie

[1=794f4f7fd0b0868ccd574eb 97c8ebd94d2e43545_60bea4f 1edd75;28834237]Ja zawsze mialam kumpelskie stosunki ze swoimi partnerami wiec bylo to dla mnie naturalne i normalne.[/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez malowanareggae Pokaż wiadomość
Mi to w ogóle nie przeszkadza, moim zdaniem fajnie, że czujemy się razem swobodnie i nie musimy się ograniczać.
No nieźle
Cytat:
Napisane przez tekila901 Pokaż wiadomość

Cytat:
I znowu wszystkiemu winne te biedne koty

Super określenie..weszliśmy w etap bąków

Moi zawsze musieli wychodzić do toalety, taka księżniczka ze mnie I vice versa oczywiście. No bo jak później spędzać ogniste noce gdy w dzień się razem ...radośnie pryka na kanapie, no jak
laisla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości