![]() |
#31 | |
Raczkowanie
|
Dot.: prykanie, bekanie faceta- co wy na to?
Cytat:
![]()
"Trzyma w rękach wróbelka ze złamanym skrzydłem, własne pieniądze na podróż daleką i długą, tasak do mięsa, kompres i kieliszek czystej. Dokąd tak biegnie, czy nie jest zmęczona. Ależ nie, tylko trochę, bardzo, nic nie szkodzi..." _________ cząstka mnie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
Jeżeli jakieś bąki miałyby mi przeszkadzać, to tylko te, które naprawdę nieprzyjemnie pachną. Ale na szczęście ani ja ani TŻ nie musimy często puszczać bąków. Za to beknąć nam się zdarzy, zwłaszcza po gazowanym. I żadne z nas nie robi problemów o to, że drugie beknęło ![]()
![]() |
![]() |
#33 |
Killing me softly
|
Dla mnie jedno i drugie odpada. Nie wiem, może jestem zbyt wybredna, a co się z tym wiąże, zostanę starą panną i zjedzą mnie koty- ukłon w stronę pewnego wątku z Plotkowego- ale NIE WYOBRAŻAM SOBIE bekania, pierdzenia, czegokolwiek smrodliwego i obrzydliwego
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#34 |
Zadomowienie
|
każdemu może się zdarzyć, że się beknie i pryknie
![]()
![]() |
#35 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jestem oblesna? Edytowane przez Cristinedeville Czas edycji: 2011-08-18 o 18:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#37 |
Przyczajenie
|
No własnie, co wtedy, kiedy śmierdzi tak, że zemdleć można ...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#39 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() teraz jesteśmy małżeństwem i nie powiem , żeby sie nie zdarzylo ale na pewno nie z premedytacja , jak już się zdarzy trudno , afery nie ma ![]() nie wyobrażam sobie żeby pierdział i bekał ot tak , kojarzy mi się to ze starymi prykami niczym Ferdek kiepski ![]() Edytowane przez 201607291951 Czas edycji: 2011-08-18 o 18:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
ja nie toleruję tego typu zachowania w moim towarzystwie. co innego kiedy odbije się po jedzeniu, a co innego kiedy ktoś ma możliwość wstania z fotela i wyjścia do pokoju obok, toalety, a nie robi tego z czystego lenistwa.
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
Oplulam sie:P
Ja zazwyczaj sie przemieszczam:P Pol biedy jak jestes w domu z TZ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Raczkowanie
|
No jak się przypadkiem zdarzy, to nie będę robiła z tego afery,raczej to śmieszne jest, ale jakby facet codziennie hot dogi wpieprzał a potem chamsko cały dzień przy mnie bąki puszczał, to byłabym w stanie wyjść i nigdy nie wrócić.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale jak juz sie zdarzy to czasami jakis glupi komentarz w stylu zrzucenia winy na kotke dla rozluznienia atmosfery zamiast z grobowa mina patrzec na siebie z pogarda to chyba nie jest zle? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Buc
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#49 |
Konto usunięte
|
Mój ojciec jak mnie chciał wykurzyć z pokoju i zająć moje miejsce przy kompie, to zawsze puszczał taką toksynę, że myślałam, iż zemdleję. Cham jeden.
![]() Jak TŻ, czy mnie się zdarzy beknąć, czy coś, to się śmiejemy z tego, nie robimy afery. Na szczęście nie mamy jakichś wielkich problemów gastrycznych, bo wtedy to rzeczywiście może być problem (miewałam okresowe problemy z jelitami i nieraz musiałam wychodzić z pokoju, aby nie podtruwać biednego TŻ, to było bardzo uciążliwe i deprymujące ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Moją reakcję też nie jest grobowa mina, czy wzrok pełen pogardy, ale nie widzę też potrzeby w omawianiu sytuacji, czy też rozluźnianiu atmosfery. Jedno mówi przepraszam, a drugie po prostu kontynuuje temat czy np. dalej ogląda film, bez żadnego komentowania. Po prostu moim zdaniem najlepszą reakcją jest brak reakcji.
Akcje: Pajacyk, Pusta Miska, Okruszek, Polskie Serce, Wyklikaj Żywność, Habitat i Marzenia za jednym kliknięciem: Wejdź na stronę i kliknij w serduszko "7 w 1". http://humanitarni.pl/ Edytowane przez morska fala Czas edycji: 2011-08-18 o 19:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zadomowienie
|
Ja nie mam z tym problemu, że mój facet przy mnie pierdnie. I tak samo on nie widzi problemu jak zrobię to ja.
Pamiętam jak jakiś czas temu spałam u niego i strasznie bolał mnie brzuch. Nie spałam całą noc, tylko wstrzymywałam te gazy i rano myślałam że pęknę jak bańka :/ Od tego czasu daję im upust ![]() A beknąć też mi się czasem zdarzy i zwykle mam z tego zaciesz. No nic idę do mojego obleśnego świata. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#53 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nam się zdarzało np. gdy ja suszyłam włosy, a TŻ potrzebował- co w tym strasznego? No fakt- zła jestem strasznie kobita, bo i w rozciągniętych dresach zdarza mi się chodzic, i kilka razy z nie do konca świezymi włosami mnie TZ widział, co gorsza z brudnymi paznokciami ! oj oj ![]() Nie mowię tu o tym, by bedąc z kimś dłużej przestawac o siebie dbac i nie kontrolowac sie totalnie: ale nie oszukujmy się, jak się spedza dużo czasu razem, to poznaje się partnera również od tej "brudnej" strony- i to wg mnie jest też fajne!
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() PS. uważam, że etap bąków to dość przyjemny etap w związku, mimo samej nazwy ![]() ![]() PS2. Kiedyś od mojego kolegi usłyszałam nawet, że dziewczyny przecież nie robią kupy i nie puszczają bąków ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Raczkowanie
|
Ja zawsze powtarzam TZ ze bym chciala zeby baki pachnialy fiolkami lub toffi:P Ciekawe jakby wtedy do nich ludzie podchodzili
![]() No ale cudow nie ma... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
Mojemu Facetowi zdarza się to przy mnie, ale rzadko, no na pewno nie w sytuacjach, gdy jem lub jest gorąca gra wstępna, bo uważam, że wtedy byłoby to szczególnie niesmaczne. Ale ogólnie jak czasem się zdarzy, to ok, jestem człowiekiem , rozumiem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Takie jest moje zdanie i wątpię, żebym je zmieniła, jednak nikogo nie mam zamiaru przekonywać co do jego słuszności, bo najważniejsze żeby obojgu partnerom pasowało dane zachowanie.
Akcje: Pajacyk, Pusta Miska, Okruszek, Polskie Serce, Wyklikaj Żywność, Habitat i Marzenia za jednym kliknięciem: Wejdź na stronę i kliknij w serduszko "7 w 1". http://humanitarni.pl/ Edytowane przez morska fala Czas edycji: 2011-08-18 o 20:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie też TŻ widział z niezbyt świeżymi włosami, nieumalowaną to wiadomo ,w dresach, bo nie maluję się, aczkolwiek bardzo rzadko mam nieumyte włosy, bo źle się wtedy czuję, chyba jak każdy, bo to higiena. Edytowane przez Candy_lips Czas edycji: 2011-08-18 o 20:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | ||
Zakorzenienie
|
[1=794f4f7fd0b0868ccd574eb 97c8ebd94d2e43545_60bea4f 1edd75;28834237]Ja zawsze mialam kumpelskie stosunki ze swoimi partnerami wiec bylo to dla mnie naturalne i normalne.[/QUOTE]
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Super określenie..weszliśmy w etap bąków ![]() Moi zawsze musieli wychodzić do toalety, taka księżniczka ze mnie ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:37.