![]() |
#32 |
Rozeznanie
|
Dot.: ***PAŹDZIERNIK*** Smashbox, MAC, BeautyBlender i inna kolorówka
Witaj
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ---------- Kochana, jednak chyba się zagalopowałam - kremiku rozgrzewającego nie mam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A oddała byś pędzelek Inglot'a i kredkę NYX'a? ![]()
![]() |
#33 |
Wtajemniczenie
|
- Matrix Color Smart szampon do włosów farbowanych 250 ml, użyty dwa razy, kupiony w tamtym tygodniu
cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Rozeznanie
|
Więc tak:
- antyperspiracyjny krem do stóp Oriflame - krem do rąk Oriflame Voyage Voyage - balsam do Ciała milk& honey też Oriflame Niestety, na chwilę obecną to są jedynie rzeczy pielęgnacyjne, które mi pozostały ![]() ![]()
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Chciałabym jakiś brązowy/beżowy cień...coś zaproponujesz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
kochana ja narazie podziekuje, bo jestem w stanie oddac tylko paletke sleek a za pedzel lub gabeczke to za malo
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() mi się podobają u Ciebie 2 mini bazy smashbox, brow tech to go do brwi, Smashbox Fusion Body Bronzing Powder + kabuki oraz Smashbox Fusion Soft Lights - Blushing Pink - używany ok 5% ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zadomowienie
|
Czekam na odp
![]() ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- Niestety, mam tylko tego jednego paint pota ![]()
![]() |
#39 |
Rozeznanie
|
Ok, a więc u Ciebie podoba mi się: - pędzel Inglot 4SS - używany wyprany i bronzer z essence - myśę, że teraz cenowo jest po równo
![]() ![]()
![]() |
#40 |
Zadomowienie
|
najbardziej zależy mi na pędzelku
![]() |
#41 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 95 pkt / 100% pozyt.
|
u mnie coś za:
Podkład MAC Face&Body Kolor N3 - odlewka ilość do uzgodnienia ???
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Zadomowienie
|
Paint poty nie mają na spodzie kodu jak cienie(przynajmniej z tego co ja wiem i widziałam), ten z pudełka to AA0.
Więc co za co i jak wymieniamy? Jak to u Ciebie cenowo wygląda? Bo u mnie paint pot kupowałam za 74 zł, a masło TBS za około 60.
![]() |
#43 |
Zadomowienie
|
a ile kosztował pędzelek?
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
Przekupka: 17 pkt / 100% pozyt.
|
ja pukam po beauty blender - zrobiłam dokładkę, zapraszam
![]() ---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- ja jestem chętna ![]() ---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- spuer ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
chyba się skuszę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Podkład MAC Face&Body Kolor N3 - odlewka ilość do uzgodnienia - The Body Shop - Jolly Orange Lip Balm NOWE
![]() |
#47 |
Zadomowienie
|
Wydaje mi się, że za jeden pędzelek masełko i paint pot to trochę dużo. Zwłaszcza, że w MACu on kosztuje koło 100 złotych, a masło i pp w sumie 135.
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
Ok, mi pasuje
![]()
![]() |
#49 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za:
- ciemny brąz KOBO - okrągłe Ingot 493 (liliowy) - cienie paski Ingot- od lewej FR. Pearl 448 - pigment MAC Frost A74 - ok połowy słoiczka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Wtajemniczenie
|
Mi pasuje. Może chciałabyś sobie coś dodatkowo dobrać np za jeden z wkładów?
---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- Wybieram 2. Może chciałabyś sobie coś dobrać za srebrny cień inglota? ---------- Dopisano o 00:17 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 22:51 ---------- Ojej, na jakim masełku do ust? ---------- Dopisano o 00:21 ---------- Poprzedni post napisano o 00:17 ---------- Pomyłka z inną kalą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Wtajemniczenie
|
Zauważyłam, że szukasz kokosowych balsamów do ciała.
Mam akurat jeden nieużywany ![]() Najchętniej wymieniłabym się za pigment + wszystkie cienie. Powiedz czego poszukujesz poza tym, co masz w wątku szukam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
ok, jestem chętna na wymiankę, możemy przechodzić na priv
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Wtajemniczenie
|
A opalasz się może?
Bo mam fajny balsam do ciała wydobywający opaleniznę ![]() Mam też balsam do ciała Guerlain Insolence. Fajny cień seledenowy z lancome. Znajdę jakieś kremy do stóp. Zdjęcia na życzenie ![]() ---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- Ojej, a Glamboxa byś za co oddała? ![]() ---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- Tak, jak najbardziej, bo nie używam balsamów perfumowanych. Wolę owocowe, a szkoda, żeby leżał i starzał się. A więc jaką wymiankę proponujesz? Ah, i czy ten glambox ma dołączony kawałek maty magnetycznej (żeby przykleić do cieni bez metalowego pudełeczka)? ![]() ---------- Dopisano o 00:22 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:50 ---------- Napiszę wszystko, co mi się podoba ![]() - GlamBox (chodziło mi czy masz dodatkowy magnes do np. cieni kryolanu) - pigment Mac Frost - czy jesteś pewna, że to oryginał? tak tylko pytam - ciemny brąz KOBO - okrągłe Ingot – 493 (liliowy) - cienie paski Ingot - FR. Pearl 448 - paletka sleek - pędzelek mac Wybieraj co za co - ja ew. poprawię ![]() Jeśli masz jakieś inne cienie nude na zbyciu - chętnie przygarnę. Edytowane przez kalacytrynka Czas edycji: 2011-10-10 o 23:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za Paleta Sleek Bad Girl?
![]() |
#57 |
Wtajemniczenie
|
Ja bym najchętniej przygarnęła wszystko (ew. bez paletki sleek)
Oddać ci też mogę wszystko z uprzednio proponowanych, a podobało ci się: balsam kokosowy, balsam insolence, masło tbs, cień lancome seledynowy (jest w opak. testerkowym, ale jest pełnowymiarowy, świeży, nietykany ![]() Oczywiście zrobię zdjęcia na życzenie ![]() Dziś upolowałam kilka rzeczy, mogę ci je oddać, jeśli chcesz ![]() - shower sorbert fruttini strawberry-starfruit - paletka do brwi essence - pędzelek do blendowania essence Jeśli marzysz o czymś z essence, to powiedz – mam dużo nowych przeczy w domu z tej firmy, może akurat się trafi coś, czego pragniesz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Wtajemniczenie
|
Spójrz na stronkę essence i sobie wybierz róż - mam chyba wszystkie
![]() Co do cieni - poszukam, ale wątpię, żebym miała takie kolorki ![]() ---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- Mam pudrowy liner - i love glam ![]() To jak stoi nasza wymianka? ![]() ---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:52 ---------- Poszukam w innych szufladach, jeśli nie znajdę to upoluję. Więc oddasz mi wszystko? - GlamBox (chodziło mi czy masz dodatkowy magnes do np. cieni kryolanu) - pigment Mac Frost - czy jesteś pewna, że to oryginał? tak tylko pytam - ciemny brąz KOBO - okrągłe Ingot – 493 (liliowy) - cienie paski Ingot - FR. Pearl 448 - paletka sleek - pędzelek mac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:30.