![]() |
#31 |
lipiec na maksa!!! :)
|
Dot.: Newsy part 4
Kenzo 7:15 AM in Bali 30/50 ml
Joop Jette By night 49/50 ml - zapach łudząco podobny do Cacharel Gloria Kenzo Eau de Fleur de Soie (Silk), miniatura 5 ml nieużywana
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Dokładka
Bioderma, Sebium, Serum zwężające pory, 4x2ml, długa data ważności Lierac, Hydra-chrono Hydration anti-age, Krem nawilżający do suchej skóry, 5x5ml, długa data ważności Clinique, Almost Powder Makeup, 01 fair, zużycie 5-10%, kupiony w Sephora pod koniec maja, jest paragon, kartonik, pędzelek. Lush, pół kostki szamponu Ultimate Shine, z wymianki z cynamonkaa (deklarowane jednokrotne użycie), ja od razu podzieliłam kostkę na pół i tylko jedną połówkę zużywam, drugą przeznaczam na wymiankę Zapraszam! ![]()
Zaślubiny: 31.07.2021 r. Wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1280977 Edytowane przez paradiso perduto Czas edycji: 2011-11-07 o 12:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
dokładka w postaci kurtek
![]()
#35 |
Zakorzenienie
|
Missha - serum - Time Revolution - nowe z kartonikiem
http://www.misshaus.com/ctrl.php?pag...MS2123&ctg=BCA |
![]() ![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
-- "Champaca" Space NK - 12/15ml
[miniatura, którą oferuję, nie ma napisu - foto real dodam w najbliższym czasie ![]() Zastanawiam się też nad oddaniem: -- "Night Scented Jasmine" Floris - 99/100ml edp z kokardką i w ozdobnym pudełku ...ale tylko za coś wyjątkowego o podobnej wartości Edytowane przez Jaspersen Czas edycji: 2012-09-10 o 22:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
założyłam szybkowątek z torebkami, H&M, Tally Weijl
|
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Dokładam:
Clinique All About Eyes, 7ml, nówka miniatura Zapraszam, ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Wtajemniczenie
|
dokładam 07.11.2011
- próbeczki fabryczne: Mexx Waterlove woman - 1,2ml - tylko powąchana Aquolina Pink Sugar - 1,8ml - tylko powąchana |
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Zadomowienie
Przekupka: 32 pkt / 100% pozyt.
|
4. Pędzel ZOEVA 106 Powder, używany TAKI
5. Pędzel HAKURO H13 , używany, uprany 6. Pędzel ZOEVA Cerase 228 , użyty raz, uprany 7. Pędzel SIGMA Blending E25, mała wersja NOWY 8. MAC korektor Studio Finish Concealer NW15 używany, stopieniń zużycia widoczny na zdjęciu, kod A20 |
![]() ![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
Dorzucam Drmacol odcien 208. Testowany. Z wymiany, dla mnie jednak za jasny
![]() Zapraszam ![]()
#47 |
Zakorzenienie
|
dokładam Nić dentystyczną Elgydium z chlorheksydyną.
![]() |
#48 |
Zadomowienie
|
Dokładam
Playboy Play it rock edt 50 ml (zyżycie testowe, mam kartonik) Playboy Play it rock parfum deodorant 75 ml (nowy) LRP Toleriane teint 10 ivoire fluid (tester 10 ml w buteleczce, użyty raz) LRP Toleriane mineral 11 beige clair puder w kompakcie (mały tester w opakowaniu bez wieczka, zabezpieczony folią, raz "maźnięty")
Edytowane przez Cato Czas edycji: 2011-11-08 o 11:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#49 |
patrysina
|
zapraszam na dokładkę w poście 4 mojego wątku
![]() DOKŁADKA 2 (wszystko nowe, fabrycznie zapakowane) 1) Serum modelujące owal twarzy Anew DERMA-FULL 30 ml AVON/Nowe zafoliowane 2)Nawilżający krem ochronny do twarzy SPF30 Avon Sun 50 ml/Nowe 3)Ochronny olejek nawilżający w sprayu SPF6 Avon Sun 150ml/Nowe 4)Woda toaletowa Slip Into 50ml Avon/Nowa zafoliowana 5)Woda perfumowana Little Red Dress/Nowa zafoliowana 6)Woda perfumowana True Glow/Nowa zafoliowana |
![]() ![]() |
![]() |
#50 |
Zadomowienie
|
Keratyna QOD Gold Organiq
pełen zestaw kupiony na all -pojemność wyjściowa to 50 ml -użyty 1 raz butelki są takie w jakich sprzedawca mi wysłał -zaznaczam że nie były one całe napełnione tylko tak jak napisałam 50ml-zostało około 30 ml
#51 |
Zakorzenienie
|
dokładka u mnie
paletka sleek storm - niewielkie zużycie dwa pojedyncze cienie catrice - 270 grey philosophy, 090 bring me frosted cake - szary i taki brudny biały ![]() zapraszam ![]()
#53 |
Zakorzenienie
Przekupka: 119 pkt / 100% pozyt.
|
Givenchy OBLIQUE PLAY edt
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post30244556 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
MAC pędzel 222, cień Vanila z minimalnym ubytkiem
Chanel Illusion d’Ombre brzoskwiniowy https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post29729343
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
Przypominam, że mam do wymiany kupon na zagęszczanie i przedłużanie rzęs metodą 1;1 we Wrocławiu. Wartość: 69 zł (normalnie zabieg ten kosztuje 250-300 zł). Ważność: do połowy lutego
![]() |
#58 |
Zadomowienie
Przekupka: 73 pkt / 100% pozyt.
|
Dokładam:
*Veet, 3 minutowy krem do depilacji, nowa formuła, mleczko z lotosu i zapach jaśminu, 100 ml, termin ważności: czerwiec 2014 (nowy, nieużywany) *Dr OK, środek do czyszczenia golarek, depilatorów, trymerów, 200 ml, termin ważności: styczeń 2013 (malutki ubytek trzech psików) |
![]() ![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
DORZUCAM
nowy fabrycznie zapakowany Tusz do rzęs zwiększający objętość YR Couleurs Nature - taki jak na zdj. Z pogrubiającym i wzmacniającym woskiem ryżowym czarny 8ml zestaw 2 fabrycznie zapakowanych kosmetyczek - lawendowy kuferek z czarnymi kokardkami ( 23x13,5x14cm) oraz lawendowa mała w czarne kropki (15,5x6x8cm) - zainteresowanym zrobię zdjecia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:20.