![]() |
#31 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: 2012 rokiem pończoch nylonowych?
Nie cierpię rajstop, nosze pończochy samonośne....tych nylonowych nie założe nigdy....po co? ani to wygodne ani ładne (mi się nie podoba, za to pewnie faceci by piszczeli
![]() W dzisiejszczy czasach takie pończochy nie nosi sie raczej dla wygody ale dla męskich fantazji ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkie Wizażanki
![]() Mój blog bierze udział w akcji promocji nylonów i ośmielę się zabrać głos w dyskusji ![]() Przede wszystkim osobiście nie zgodzę się z powyższą opinią, jakoby nylony były noszone tylko dla męskich fantazji ![]() ![]() ![]() Kiedyś pończochy nylonowe były normalnym, codziennym elementem garderoby, a nie jakimś gadżetem dla wyuzdanych pań ![]() ![]() ![]() Na koniec dodam, że nie uważam się za jakiegoś eksperta, ja po prostu nylony sobie noszę i się nimi cieszę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie chodzi o to, że jak nosisz nylony, to jesteś z nami, a jak nie nosisz, to przeciwko nam. Akcja ma na celu przypomnienie, że w ubiorze chodzi nie tylko o to, co na wierzchu, ale też to, co pod spodem - dobra bielizna zmienia postawę, sylwetkę, chód. Pozwala poczuć się pewniej i bardziej kobieco. Jeżeli komuś wydaje się, że kobieta może się ładnie ubierać albo uczyć seksownego tańca tylko i wyłącznie dla pokrzepienia ego swojego faceta, to szczerze współczuję klapek na oczach. Ponieważ znam tę akcję nieco bardziej "od kuchni" (ale nie jestem organizatorką), to mogę powiedzieć tyle, że organizatorkami i pomysłodawczyniami są kobiety, a faceci raczej w tym palców nie maczają ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Przyczajenie
|
A ja noszę nylony do pasa (nie mam nic wspólnego z akcją, jakkolwiek podoba mi się idea promowania kobiecości, bo sama często narzekam, że ładniej się ubierały kobiety wszystkich epok niż teraz się uświadczy, ale to moje prywatne skrzywienie) - nie za czesto, bo cóż, z kasą średnio, a z dwiema parami się nie naskacze za mocno - i bardzo sobie chwalę. Nie dla chłopa, tylko dla siebie. Podoba mi się, że nylony tak ślicznie barwią nogę (jest zupełnie inaczej niż w rajtuzach) i podoba mi się sama świadomość, że noszę coś, co tak bardzo mi się podoba. Raczej nie świece bielizną więc reakcje mężczyzn pozostają niezaobserwowane.
A całą akcję przyjmuję na luzie. Fajna jest. Choć artykuł na forum, nawet jeśli pisany półżartem, moim prywatnym zdaniem jest niesmaczny. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Jeśli chodzi o artykuł na cytowanym forum, to też mi się niespecjalnie podobał ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | ||
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() jedyne, co mi przeszkadza, ze ponczochy sie tak szybko dra ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Z nylonami dziewczyny mają różne doświadczenia, może to zależy od partii na jaką się trafi albo od marki pończoch, nie wiem. Ja osobiście najlepsze doświadczenia mam z pończochami Eva Classic za 25 zł i Eva Elegant za 29 zł ze sklepu internetowego Nylony.pl - jedną parę mogę nosić niemal codziennie przez wiele tygodni bez jednego nawet zaciągnięcia.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:30.