|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Atmosphere, Romwe.Com, Zara itp!
Niestety nic
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 63 pkt / 100% pozyt.
|
postaram się jeszcze dziś parę fotek zrobić, ale nie obiecuję - w tym świetle raczej mi nie wyjdą
a mam jeszcze komin taki "kudłaty" - chociaż może to za dużo powiedziane, ale jest mega mięciutki ![]() najdalej pojutrze Ci wszystko wyślę ![]() ---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- a i jeszcze mam prośbę , czy mogłabym prosić o zdjęcie jak torebka wisi może być na ramieniu , lub klamce ??
|
|
|
|
|
#34 |
|
Wtajemniczenie
|
nic niestety
|
|
#35 |
|
Zadomowienie
|
niestety nic
|
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi się tylko spray Joanny
|
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...etrics=gemius.
to mi się podoba
|
|
#40 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Blogerka wyprzedaje -Atmo, Romwe.Com, Zara, hand made, vintage! + sztuki pielęg
aj niestety nic ale może masz coś z tego? szukam
-kosmetyków męskich(tylko nowych) -słodyczy( mogą być bombonierki, czekolady, naprawdę wszystko im więcej tym lepiej) - zestaw do fondue, chciałabym zrobić romantyczną kolacje -dla siebie szukam jeszcze przeróżnych pierścionków
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
Podoba mi się u Ciebie podkład EDM, tylko nie wiem o jakiej jego ilości mówimy
![]()
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic więcej nie przyda mi się;/
|
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
podziękuję- taka długość jest dla mnie niekorzystna
|
|
|
|
|
#45 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej, zbytnio nic mnie nie zainteresowało, ostatecznie te 2 rzeczy:
Joanna, Reflex blond, zużycie ok 1,5 cm. Niestety nie mam miejsca wrzucić fotki na którym jest zaznaczone... Tonik L'oreal Revitalift, zużycie ok. 2 cm - tylko powiedz mi czy ma w skladzie alkohol co do karty interesuja mnie wieksze pojemnosci bo sama posiadam 2 ![]() co Ci sie u mnie podoba? fajnie jesli znalazlabys cos z kosmetykow poza watkiem bo mam ostatnia koperte i interesowalaby mnie wieksza wymiana
|
|
|
|
|
#47 |
|
Wtajemniczenie
|
nic pozdr
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 63 pkt / 100% pozyt.
|
wrzucam włóczki
dwa pierwsze zdjęcia - szary i hmm... zielony ? z szarego nie wiem czy wyjdzie komin, ale myślę że może się udać - z zielonego wyjdzie. reszta - jakbyś chciała jakąś kombinację - dwu czy więcej kolorową ![]() no, ale jeszcze chciałabym dodatkowe zdjęcia torebki ![]() ostatnie zdjęcie - "kudłaty" komin
|
|
|
|
|
#53 |
|
Wtajemniczenie
|
moglabym prosic jakas fote lakierow lub zdjecia z internetu zebym mniej wiecej wiedziala jakie tam masz?
tonik ogorkowy z ziaji z moila checia przygarne, uzywany? jesli tak to jaka ilosc pozostala? co do peelingu to z jakiej serii jest? bo wiem ze z daxa jest ich kilka, no problem, clean and care i jakis tam jeszcze. a sole jakie masz? masz mala wish i ewentualnie mam takie rzeczy: cieni sypkich nie posiadam ale mam jeden z virtual, wet and dry. taki biszkoptowy mocno napigmentowany. roze mam te 2 co w watku, jednak chcialabym jakis bronzer chociaz jeden za ktorys z nich pedzel do rozu mam ale uzywam go, wiec musialabys mnie skusic czyms ;p |
|
|
|
|
#56 |
|
Konto usunięte
|
a powiedz mi czy pamiętasz ile za nią dawałaś?
albo nieważne ![]() czy możesz podać wymiary? ![]() ---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ---------- wiesz? właściwie nie interesuje mnię cena ![]() grunt żeby ładne było ![]() możesz podać wymiary? Edytowane przez 3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b Czas edycji: 2012-02-03 o 15:30 |
|
|
|
|
#57 |
|
Wtajemniczenie
|
ok to tonik i peeling biore na pewno.
pekacz bardziej interesowalby mnie czarny wiec zostaw go sobie ![]() z reszty lakierow interesowalby mnie miss sporty 415 bo tego 225 nie moge znalezc w googlach. z soli przygarnelabym sosnowa sorry za szlafrok w lusterku
Edytowane przez wypad Czas edycji: 2016-02-26 o 14:15 |
|
|
|
|
#58 |
|
Wtajemniczenie
|
poza watkiem mam tez sporo tuszy do rzes jesli cie interesuja moglabym wymienic nazwy tych ktorych nie uzywam a sa swieze.
nie masz moze jakiegos korektora lub jasnego podkladu?
|
|
|
|
|
#59 |
|
Zadomowienie
|
niestety nie widzę dla siebie nic w zamian
pozdrawiam
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:50.