|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymianka w³osowa :)
cos za lakiery opi peeling i
1. Dabur Vatika olej migda³owy, pojemno¶æ 200 ml, zu¿ycie to jakie¶ 3 %? bardzo nie wiele, dla zainteresowanych zdjêcia. Data wa¿no¶ci do 2013. |
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
Mo¿e znajdziesz co¶ za: 1. Dabur Vatika olej migda³owy, pojemno¶æ 200 ml, zu¿ycie to jakie¶ 3 %? bardzo nie wiele, dla zainteresowanych zdjêcia. Data wa¿no¶ci do 2013. 6.. Lakier OPI William Tell me about OPI (piêkna ciemna ober¿yna) - parê razy mazniêty, zu¿ycie to mo¿e nieca³y 1ml. |
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, nie wytrzyma³am i w³a¶nie kliknê³am sese na helfach, przepraszam za zawracanie g³owy
. A tak offtopowo, jak Ci siê sprawuje ten olej - nak³adasz tylko na skalp czy te¿ na d³ugo¶æ?
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 286
Przekupka: 48 pkt / 100% pozyt.
|
mam waniliowy i ten http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/img/kosmety...me_25433_4.png
albo balsam mleko i miód ---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- nowe hmm porostu napisze co mi w oko wpad³o 1. Dabur Vatika olej migda³owy, pojemno¶æ 200 ml, zu¿ycie to jakie¶ 3 %? bardzo nie wiele, dla zainteresowanych zdjêcia. Data wa¿no¶ci do 2013. 6.. Lakier OPI William Tell me about OPI (piêkna ciemna ober¿yna) - parê razy mazniêty, zu¿ycie to mo¿e nieca³y 1ml. 7. Lakier OPI Big Red Apple (wibruj±ca, jasna czerwieñ) - trochê wiêksze zu¿ycie, tak 1ml-1,5? ale nie du¿o. |
|
|
|
|
#38 |
|
BAN sta³y
|
Dot.: Wymianka! W³osy, Oleje, Iwostin
hej znajdziesz cos u mnie??
|
|
|
|
|
#42 | |
|
Zakorzenienie
|
Przypominam siê bo nie dosta³am odpowiedzi..
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
Co¶ u mnie za lakier OPI William Tell me about OPI (piêkna ciemna ober¿yna) - parê razy mazniêty, zu¿ycie to mo¿e nieca³y 1ml?
|
|
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
co¶ u mnie za sesê?
|
|
|
|
|
#51 |
|
A cobra on my left...
|
Co¶ u mnie za sesê? Mo¿e byæ po³owa z tego, co zosta³o
|
|
|
|
|
#54 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 622
Przekupka: 17 pkt / 95% pozyt.
|
Dot.: Wymianka! W³osy, Oleje, Iwostin
---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ----------
co¶ za dabur vatika
Edytowane przez izabelinka Czas edycji: 2012-03-23 o 21:47 |
|
|
|
|
#56 |
|
Zadomowienie
|
Co¶ u mnie za:
Dabur Vatika olej migda³owy, pojemno¶æ 200 ml, zosta³o 3/4, dla zainteresowanych zdjêcia. Data wa¿no¶ci do 2013. 1/4 posz³a do Fubizk Lakier OPI William Tell me about OPI (piêkna ciemna ober¿yna) - parê razy mazniêty, zu¿ycie to mo¿e nieca³y 1ml. Lakier OPI Big Red Apple (wibruj±ca, jasna czerwieñ) - trochê wiêksze zu¿ycie, tak 1ml-1,5? ale nie du¿o. 3/4 Sesy (90 ml) zastanawiam siê nad jej wymian±, dlatego na razie trudno j± bêdzie ode ?
|
|
|
|
|
#57 |
|
Raczkowanie
|
Hej co¶ u mnie za?
6.. Lakier OPI William Tell me about OPI (piêkna ciemna ober¿yna) - parê razy mazniêty, zu¿ycie to mo¿e nieca³y 1ml. |
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:41.

. A tak offtopowo, jak Ci siê sprawuje ten olej - nak³adasz tylko na skalp czy te¿ na d³ugo¶æ?

dbam...